Pritariu. Pati apie 2 metus vartojau Logest, o nutraukus - mazdaug po 3 mėn pastojau. Jokių problemų nebuvo
Pritariu. Pati apie 2 metus vartojau Logest, o nutraukus - mazdaug po 3 mėn pastojau. Jokių problemų nebuvo
aš vartojau logest apie tris metus o utarukus vartoti pastojau po dviejų mėnesiukų
As buvau tos nuomones, kad nutraukus kontraceptiku vartojima sunku pastoti
Logest vartojau 1,5 metu. Kai nutraukiau pastojau po triju menesiu
.
Jums visoms pasiseke
as deja po beveik 2 metu KT vartojimo kai nutraukiau tai pastojau tik deja po 1.5 metu. nes mano ir lig tol buvo labai nereguliarios menesine, cir gydytoja skyrte man Kt kadmmm susireguliuotu, deja ivyko atvirkstinis variantas ir jos man is vis isnyko... Po to kai nutraukiau KT mmm man buvo po menesio kaip ir priklauso, sekancios buvo po 8 menesiu, sekancio po ju buvo 4 menesiu ir po tu paskutiniu mmm as pastojau
deja nelaimingai ir po 7 savaiciu as persileidau
Ka gi bandom atsigaut ir su vyru bandysim kita vaikeli tikiuosi, kad bus greiciau ir laimingai negu praeita karta
QUOTE(Jurma @ 2005 11 28, 16:47)
As buvau tos nuomones, kad nutraukus kontraceptiku vartojima sunku pastoti
Logest vartojau 1,5 metu. Kai nutraukiau pastojau po triju menesiu
.
Aš gėriau Logest 3 metus.
Dabar jau praėjo puse metų kai nebegeriu ir niekaip nepastoju
Aš KT ( Marveloną, Logest) gėriau apie 7 metus, o pastojau nutraukus KT po 2mėn.
as KT geriau 9 metus. is pradziu mervelon, po to femoden. darydavau kart nuo karto 1 men pertraukas.
kai jau suplanavom
, tai viena menesi pasisaugojom siaip - "pasivalymui", o kita iskart ir pastojau
kai jau suplanavom
AS vartojau Femoden 2 metus,paskui suplanavom
ir du menesius KT nevartojau.Ginekologe patare leisti organizmui issivalyti,tai po tu 2 men ir pastojau.Mano nuomone,nervinimasis,itampa ir nuolatinis galvojimas apie pastojima tikrai nepagreitins leliuko atsiradimo.Linkiu visoms laukiancioms gandru SEKMES!
vartojau Novynete 3 metus.... nutraukus KT pastojau po puses metu....
Gėriau Cilest kokius 5 metus, prieš tai 3 dar kažką (nepamenu). Pastojau po 2 mėnesių nuo KT nutraukimo.