Įkraunama...
Įkraunama...

Kada pastojote po KT nutraukimo?

Pritariu. Pati apie 2 metus vartojau Logest, o nutraukus - mazdaug po 3 mėn pastojau. Jokių problemų nebuvo thumbup.gif
Atsakyti
aš vartojau logest apie tris metus o utarukus vartoti pastojau po dviejų mėnesiukų thumbup.gif
Atsakyti
As buvau tos nuomones, kad nutraukus kontraceptiku vartojima sunku pastoti smile.gif Logest vartojau 1,5 metu. Kai nutraukiau pastojau po triju menesiu tongue.gif .
Atsakyti
as varojau KT apie 2 metus bet pastojau po ju nutraukimo po2,5men. nes konsultavausi su gydytoju ax.gif
Atsakyti
Jums visoms pasiseke smile.gif as deja po beveik 2 metu KT vartojimo kai nutraukiau tai pastojau tik deja po 1.5 metu. nes mano ir lig tol buvo labai nereguliarios menesine, cir gydytoja skyrte man Kt kadmmm susireguliuotu, deja ivyko atvirkstinis variantas ir jos man is vis isnyko... Po to kai nutraukiau KT mmm man buvo po menesio kaip ir priklauso, sekancios buvo po 8 menesiu, sekancio po ju buvo 4 menesiu ir po tu paskutiniu mmm as pastojau thumbup.gif deja nelaimingai ir po 7 savaiciu as persileidau verysad.gif Ka gi bandom atsigaut ir su vyru bandysim kita vaikeli tikiuosi, kad bus greiciau ir laimingai negu praeita karta
Atsakyti
QUOTE(Jurma @ 2005 11 28, 16:47)
As buvau tos nuomones, kad nutraukus kontraceptiku vartojima sunku pastoti  smile.gif Logest vartojau 1,5 metu. Kai nutraukiau pastojau po triju menesiu tongue.gif .

Aš gėriau Logest 3 metus.
Dabar jau praėjo puse metų kai nebegeriu ir niekaip nepastoju cry.gif cry.gif
Atsakyti
As tris metus geriau Regulon, o pastojus praejus 3 men. thumbup.gif
Atsakyti
Aš KT ( Marveloną, Logest) gėriau apie 7 metus, o pastojau nutraukus KT po 2mėn.
Atsakyti
as KT geriau 9 metus. is pradziu mervelon, po to femoden. darydavau kart nuo karto 1 men pertraukas.
kai jau suplanavom 2.gif , tai viena menesi pasisaugojom siaip - "pasivalymui", o kita iskart ir pastojau bigsmile.gif
Atsakyti
AS vartojau Femoden 2 metus,paskui suplanavom 2.gif ir du menesius KT nevartojau.Ginekologe patare leisti organizmui issivalyti,tai po tu 2 men ir pastojau.Mano nuomone,nervinimasis,itampa ir nuolatinis galvojimas apie pastojima tikrai nepagreitins leliuko atsiradimo.Linkiu visoms laukiancioms gandru SEKMES!
Atsakyti
vartojau Novynete 3 metus.... nutraukus KT pastojau po puses metu.... smile.gif
Atsakyti
Gėriau Cilest kokius 5 metus, prieš tai 3 dar kažką (nepamenu). Pastojau po 2 mėnesių nuo KT nutraukimo.
Atsakyti