Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija...

QUOTE(BurmeSS @ 2015 07 14, 20:42)
pirmosios pagalbos med draudimas nemokamai, šiandien vyras sau ir vaikams pasidarė. Padaro iš karto.

Mano ziniom, jis galioja tik ES.
Atsakyti
Mergaites, cia konkreciai apie Saphira, bet, gal ir kituose viesbuciuose tvarka tokia, musu sutarti : ,,iš Antalijos išskrendate 18:00 val. (viešbutyje kambarį reikia atlaisvinti iki 12 val., maitinimas ir gėrimai Jums jau nepriklausys), Vilniuje 21:15 val.,,
Ar maistas visa ta diena nepriklausys, ar tik nuo tu 12?
Atsakyti
QUOTE(Muffins @ 2015 07 14, 20:57)
Mergaites, cia konkreciai apie Saphira, bet, gal ir kituose viesbuciuose tvarka tokia, musu sutarti : ,,iš Antalijos išskrendate 18:00 val. (viešbutyje kambarį reikia atlaisvinti iki 12 val., maitinimas ir gėrimai Jums jau nepriklausys), Vilniuje 21:15 val.,,

nuo 12, bet nepergyvenkit labai, nes jus orouoste turit but jau 16 val, tad is viesbucio paims veliausiai 14, tad tas pora valandu iskesit nevalge ir negere wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Muffins @ 2015 07 14, 20:57)

O geras, toks velyvas skrydis? Kaip fainiai thumbup.gif
Atsakyti
Kazi ar yra keliaujanciu i turkija ekonomines klases viesbucius? Kur siulo ecotravel? Jie vieninteluai siulo 2-3 naktim.
Atsakyti
Mes skrisime į ekonominės klasės, tačiau ne per agentūrą ir be maitinimo. Rinkausi atidžiai perskaičiusi komentarus apie viešbučius tripadvisor ir booking.com puslapiuose. Deja, kol ten dar nenuskridome, pakomentuoti negaliu...
Atsakyti
Labas rytas!
Na ka, uzrezervavau vakar visgi MERYAN viesbutuka rugpjucio 14-21 d.d. Kaina tokia lyg ir pusetina gavosi, nes Marti Myra tevams buvo per brangu...
Pamasciau, kad Saphir viesbuciu dar nelabai ir pasinaudosim, nes vaikai dar mazi, tad tie visi kalneliai mums dar nelabai i tema smile.gif

Del pasu - darysime skubos tvarka, nes sunus dabar kaip tik atostogauja pas senelius, o kai gris, bus belikos nepilnos 4 savaites, tad rizikuoti tikrai neverta.

Del draudimo - issiimsiu DnB banko kreditine kortele, kuri draus mane bei mano seimos narius (vaikus bei vyra). Plius dar ten daug visokio gerio. Ir menesinis mokesti snera didelis, nes musu imonei taiko 50 % nuolaida thumbup.gif

Tai dabar turetu pakakti tik avanso kelionei rezervuoti, nes yra like daugiau nei 21 d.?
Atsakyti
QUOTE(Muffins @ 2015 07 14, 19:57)

Kažkaip keista man ta sąlyga, nes gidė būtent pabrėžė, kad nesėdėkit foje susikrovę lagaminus iki vakaro. Kambarį reikia atlaisvint iki 12 val., bet VISOMIS viešbučio paslaugomis galite naudotis iki išvykimo, tame tarpe ir maitinimas.
Atsakyti
QUOTE(Mergyte_82 @ 2015 07 15, 07:06)
Labas rytas!
Na ka, uzrezervavau vakar visgi MERYAN viesbutuka rugpjucio 14-21 d.d. Kaina tokia lyg ir pusetina gavosi, nes Marti Myra tevams buvo per brangu...
Pamasciau, kad Saphir viesbuciu dar nelabai ir pasinaudosim, nes vaikai dar mazi, tad tie visi kalneliai mums dar nelabai i tema smile.gif

Del pasu - darysime skubos tvarka, nes sunus dabar kaip tik atostogauja pas senelius, o kai gris, bus belikos nepilnos 4 savaites, tad rizikuoti tikrai neverta.

Del draudimo - issiimsiu DnB banko kreditine kortele, kuri draus mane bei mano seimos narius (vaikus bei vyra). Plius dar ten daug visokio gerio. Ir menesinis mokesti snera didelis, nes musu imonei taiko 50 % nuolaida  thumbup.gif

Tai dabar turetu pakakti tik avanso kelionei rezervuoti, nes yra like daugiau nei 21 d.?

biggrin.gif tai gal ir susitiksim mirksiukas.gif
Mes turim DNB, reiks pasižiūrėt kas ir kaip. Batukus vaikams pajūriui ten pirksim, sako, yra ir pigiau, aš turiu dar nuo Kemero laikų.
Atsakyti
QUOTE(pelytte @ 2015 07 15, 01:59)
Kazi ar yra keliaujanciu i turkija ekonomines klases viesbucius? Kur siulo ecotravel? Jie vieninteluai siulo 2-3 naktim.

Sveiki,
esu skridusi su ecotraveliu 3 kartus i economines klases viesbutukus: Diamore, Kleopatra Blue Hawaii ir Alis (siais metais pastarojo jau nebesiulo). Jei kas domina, klauskite wink.gif
Atsakyti
QUOTE(BurmeSS @ 2015 07 14, 20:35)
kai maži vaikai tai ta kelionė autobuso po skrydžio kelia nerimą

Mes vaziavom su trimete panele,iki musu amaros jei neklystu apie 75km,vazisvom apie valanda su virsum,kadangi kituose viesbuciuose nestojom. Kelias tikrai neprailgo,musu gide Karolina labai daug visko idomaus pripasakojo,prijuokino,o mergyte visur dairėsi,susidomejus. Turejome jai sulciu megstamu,sokolado ir planšete. No problem.
Atsakyti
QUOTE(Celeste @ 2015 07 15, 09:51)
Mes vaziavom su trimete panele,iki musu amaros jei neklystu apie 75km,vazisvom apie valanda su virsum,kadangi kituose viesbuciuose nestojom. Kelias tikrai neprailgo,musu gide Karolina labai daug visko idomaus pripasakojo,prijuokino,o mergyte visur dairėsi,susidomejus. Turejome jai sulciu megstamu,sokolado ir planšete. No problem.

mano nekantruolei 1 m ir 8 bus, tai būtent tai ir gąsdina, kad žviegs pavargus ar dar kas biggrin.gif
Atsakyti