Mano įspūdžiai iš Atlas Beach Hotel 4*, Konaklis, Alanija. Viežbutis kaip viežbutis, kambariai tikrai tvarkingi, švarūs, niekas neaplaužyta, neapdraskyta, valoma ir švaru. Vonios kambarys didelis, po "euro remonto"

kaip ir nėra ko prikibti.

Personalui priekaištų taip pat nelabai eitų pareikšti. Vaikšto tvarko, renka šypsosi. Jei kambariai link gatvės triukšmas tikrai girdisi. Na pačiam pastatui kaip po priekaištų nėlabai yra, tuo labiau žinant kur važiuoji

. Matinimas: nu nu... labai subtilus reikalas

bet tris dienas valgyti vištieną ir pietum ir vakarienei visokiom formom yra ganėtinai sudėtingas dalykas bent jau man:) Maisto daug, saldumynų, daržovių, sūrių... bet - sunkiai valgomo

Net mano vyras stebėjosi, kaip taip galima sugadinti vištieną

taip pat kaip alternatyva - sojos mėsos lazdelės, na šito reikalo kiek mačiau nevalgė niekas

Vaisių buvo, tik valgyk. Po 3 dienų ir mano maldų mečečtėj, matyt kažkam apsišvietė ir maistas pagerėjo iki valgomo... kadangi nebuvo tikslo prisiryti, tai tikrai gyventi jau buvo galima

jautiena, aviena, upėtakis... bet čia tik vakarienei, pietums liko ta pati neaiškiai sugadinta vištiena... teko valgyti pliažo bare
Gultai - čia atskira istorija.... pasirodo sistema yra tokia: atsikeli 6 ryto, droži prie baseino, ten ant reikiamo kiekio gultų sumeti ranksluoščius, tipo užimta, droži iki jūros ten ant tiek pat gultų sudedi kitus ranšluosčius ir eini valgyti arba miegoti

tada kai jau išsimiegi eini kur nors, nes rezervuota visur

Aš vis gi nusprendžiau šita nesamone nesinaudoti, ir miegoti tiek kiek man reikia - atostogos gi

todėl gultų tekdavo paieškoti
Konaklis - be galo smagus miestelis, jei jūsų tikslas ne gulėti prie baseino. Kadangi mes pusę dienos mėgaudavomės arba jūra arba baseinu, kita pusė dienos būdavo skirta ekskursijom ir visokiems landžiojimams. Tai va, pasivaikščioti tikrai buvo kur, pilna visokių ale restoranėlių, shopų ir visokių kitokių įdomybių. kadangi tikslo apsipirkinėti nebuvo, tai apie prekių kokybę ir kainas pasakyti daug negaliu

Konaklis turi 4 minaretų mečetę... man ji labai patiko. Alanija - turėjom asmeninę ekskursiją su Mustafa. Per tas dvi valandas kiek išėjo tiek pamatėm, valgėm ožkos pieno ledus, pasivaikščiojom. Buvo tikrai smagu tik trumpai

Aplankėm Sepadere kanjoną, ten važiuodamos nepamirškite maudymosi kostiumų ir rankšluosčių. Nykštukų olą, vietinį kalnų kaimą, vaisių sodą. Vykom su Mustafą, kad vaikas suprastų , nes vyko lietuvių kalba ekskursija. Tikrai neprailgo ir pamatėm ką norėjom pamatyti.
Pirkom tik saldumynų ir tai pastebėjom, kad labiau apsimoka išsikeisti į liras ir pirkti jomis. Nes jei parduotuvėje atsiskaitai eurais, priskaičiuoja keitimo mokestį....
Na va

prirašiau kalną....

Šalis patiko, tikrai gryšiu....