Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija...

QUOTE(Tina77 @ 2015 07 15, 15:17)
Taip, kiekvieną  4u.gif

O kaip su tais a la carte restoranais - galima nemokamai po viena karta? g.gif
uch bijausi ir as ir skrydzio, ir keliones autobusu su savo spokais. Ne is ramiuju mano mergaites, bet tikiuosi labai netriuksmaus unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(pelytte @ 2015 07 15, 00:59)
Kazi ar yra keliaujanciu i turkija ekonomines klases viesbucius? Kur siulo ecotravel? Jie vieninteluai siulo 2-3 naktim.

Yra tik nelabai reiskiasi, cia populiariau resort ir spa 4u.gif
Esu buvus ne vienam tokio lygio viesbutyje ( kleopatra Alis, Monte Carlo, Vital, Oba Star cia Alanijoje) viskas OK kaina atitinka kokybe, kadangi su AI uz 7n visada telpu i 1000lt tai kalmaru nesitikiu mirksiukas.gif yra teke ir uz 700 lt atostogauti.
Mano esminis reikalavimas viesbutis mieste, pageidautina centre, vyro AI sistema, todel resortai atkrenta del lokacijos, o aukstesnio lygio miesto viesbuciai nesiulo AI, tai lieka tas kas lieka. Siemet isvis emem buta, kol kas man idealiausias variantas cool.gif

QUOTE(BurmeSS @ 2015 07 15, 11:11)
mano nekantruolei 1 m ir 8 bus, tai būtent tai ir gąsdina, kad žviegs pavargus ar dar kas biggrin.gif

maniskis 2 metuku, sauniai atlaike skrydi, nors siaip gyvsidabris, o dar ir kruminius dantis augina. Viskas puikiai, labai padejo Masa ir naujos masineles lektuve. 4u.gif pripirkom guminuko ir kito 'sveiko' maisto, tai atsistebeti negalejo mamytes dosnumo ir per abu zandus kirto blush2.gif

QUOTE(bigfuciuke @ 2015 07 16, 00:32)

uch bijausi ir as ir skrydzio, ir keliones autobusu su savo spokais. Ne is ramiuju mano mergaites, bet tikiuosi labai netriuksmaus  unsure.gif

Turkija gera kryptis, nes didzioji dalis su vaikais, todel kazkur lektuve kazkas vistiek zyzia 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(smailiukexxx @ 2015 07 15, 14:50)
Sveikos,
Gal kuri esat buvusios Long Beach Resort viešbutyje, poilsiaut ketiname spalio mėn. su dviem vaikais 0 m. ir 5 m., norisi grynai poilsinės kelionės, tad svarstau koks viešbutis būtų tam tinkamas  ax.gif

Mes buvom sitam viesbutyje, mums labai patiko 4u.gif Jeigu kas domina klauskite 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pelytte @ 2015 07 15, 22:44)
Kaip tas blue hawaii? Ar skridot jau i atnaujinta? Ir kaip ten su alkoholiniais ir gaiviaisiais gerimais? Nes kazkaip idomiai rasho kad mokami.

Taip, i Kleopatra Blue Hawaii skridome siemet, i atnaujinta. Labai labai patiko. Ta sakau atvirai, lygindama kokius 5 panasaus lygio, kuriuose teko pabuvoti Alanijoje viesbutukus. Vieta gera, salia plezas, grazus parkeliai su fontanais, iki centro irgi arti, pesciomis apie 15 min. Viskas nauja, svaru, maistas skanus, vaisiu pasirinkimas didelis (kas man ypac aktualu smile.gif, personalas nuo registraturos, padaveju iki paprasto pagalbinio darbuotojo paslaugus, bet neikyrus. Kas maloniai nustebino, kad pats viesbucio vadovas labai demesingas, apie kiekviena apsokineja, jei kokia problema, pats imasi jos tvarkyti, tikrai stengiasi, kad tavo poilsis butu pats geriausias. O del gerimu, tai siame viesbutyje galima pasirinkti triju tipu maitinima: tik pusrycius, pusrycius ir vakariene, bei viskas iskaiciuota. Jei tik pusrycius ir vakariene pasirenkate, tai pusryciams gerimai kava, arbata, vanduo, ale tie is milteliu gaivieji gerimai nemokamai, bet jau vakarienei uz papildoma mokesti. Jei gerai atsimenu pvz coca cola ~ 6 liras, kava su pienu ~ 7 liros. Jei pasirinksite viskas iskaiciuota, tai visi karstieji, gaivieji ir vietines ju gamybos alkoholinis nekainuos papildomai.
Atsakyti
Labutis ,
siuo metu dar megaujames atostogomis starlight convention centre viesbutyje. Cia jau antra karta ir tikrai paskutini. Negaliu paskyt kad blogai, bet jis labsi suprastejo.
pats viesbutis didelis jo teritorijoje du viesbuciai sunrice park ir starlight.pernai cia vakarais buvo daug pramogu, kas vakara vykdavo amfiteatre kviestiniu sveciu pasirodymai.
siemet tai vyksta kas antra vakara, gyva muzika tragiska
maisto pasirinkimas sumazejas, beveik vienas ir tas pats.
kambarines niekaip nemoka suskaiciuot .pastoviai truksta ranksluosciu. Mes tryse , o atnesa 1 dideli ir maza ranksluosti.jau ejau skustis i resepsiona , bet padetis nelabai keiciasi
labai daug rusu naglu , maciau kaip tarp saves baresi nepazistami, aisku cia viesbutis ne prie ko
animatoriai dirba daug silpniau kaip pernai.
reziumuoju
viesbutis tikrai jau ne toks kaip pernai
grazi islikusi tik didele ispuoseleta teritorija smile.gif
Atsakyti
Aš jau vėl pasiilgau atostogų blush2.gif Noriu rudenį kartoti, tik va dėl laiko suabejojau g.gif
Ar spalio viduryje dar šilta? Nelyja? Didelio karščio nemėgstame, svarbu, kad būtų apie 28-30 laipsnių, o atostogų laiką dar galiu rinktis bet kokį, bet norėtųsi kuo vėliau išvažiuoti, kad paskui žiema trumpesnė atrodytų lotuliukas.gif Gal kas nors tokiu laiku poilsiavote ir galite pasidalinti patirtimi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Juritar @ 2015 07 16, 20:12)
Aš jau vėl pasiilgau atostogų blush2.gif Noriu rudenį kartoti, tik va dėl laiko suabejojau g.gif 
Ar spalio viduryje dar šilta? Nelyja?  Didelio karščio nemėgstame, svarbu, kad būtų apie 28-30 laipsnių, o atostogų laiką dar galiu rinktis bet kokį, bet norėtųsi kuo vėliau išvažiuoti, kad paskui žiema trumpesnė atrodytų lotuliukas.gif Gal kas nors tokiu laiku poilsiavote ir galite pasidalinti patirtimi mirksiukas.gif

Praeitais metais buvom Kemere antroj spalio pusej, 4 dienas is 7 lijo, silumos buvo mazoka. Antra karta spali nevaziuociau.
Atsakyti
QUOTE(Juritar @ 2015 07 16, 19:12)
Ar spalio viduryje dar šilta? Nelyja?  Didelio karščio nemėgstame, svarbu, kad būtų apie 28-30 laipsnių, o atostogų laiką dar galiu rinktis bet kokį, bet norėtųsi kuo vėliau išvažiuoti, kad paskui žiema trumpesnė atrodytų lotuliukas.gif Gal kas nors tokiu laiku poilsiavote ir galite pasidalinti patirtimi mirksiukas.gif

Pernai buvau pirmoje spalio puseje - nelijo nei karto,buvo super oras,labai patiko ,vanduo siltiutelis,islipt nesinoredavo,oras puikus - tikrai apie 25-28temp. budavo.
Atsakyti
QUOTE(Juritar @ 2015 07 16, 19:12)

As taip pat tik grizus jau planuojuos vel. Buvom su vaiku. Dabar su drauge mergaitiskai vaziuosim valiooo!
Tik si karta i ekonomines klases viesbutuka 3 parom!
Lauksim rudens ir tikimes tada pigiau nusipirkt!
Planas rugsejo gale!
Atsakyti
QUOTE(Juritar @ 2015 07 16, 20:12)

praeitais metais buvom spalio gale (26d. isvykimas buvo) prie Alanijos. Palijo viena ryta, oras apie 25, paskutine diena ant saules rode 40 blink.gif vanduo netoks jau ir siltas, bet siltesnis nei pas mus vasara biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Mano įspūdžiai iš Atlas Beach Hotel 4*, Konaklis, Alanija. Viežbutis kaip viežbutis, kambariai tikrai tvarkingi, švarūs, niekas neaplaužyta, neapdraskyta, valoma ir švaru. Vonios kambarys didelis, po "euro remonto" biggrin.gif kaip ir nėra ko prikibti. smile.gif Personalui priekaištų taip pat nelabai eitų pareikšti. Vaikšto tvarko, renka šypsosi. Jei kambariai link gatvės triukšmas tikrai girdisi. Na pačiam pastatui kaip po priekaištų nėlabai yra, tuo labiau žinant kur važiuoji smile.gif . Matinimas: nu nu... labai subtilus reikalas biggrin.gif bet tris dienas valgyti vištieną ir pietum ir vakarienei visokiom formom yra ganėtinai sudėtingas dalykas bent jau man:) Maisto daug, saldumynų, daržovių, sūrių... bet - sunkiai valgomo smile.gif Net mano vyras stebėjosi, kaip taip galima sugadinti vištieną biggrin.gif taip pat kaip alternatyva - sojos mėsos lazdelės, na šito reikalo kiek mačiau nevalgė niekas biggrin.gif Vaisių buvo, tik valgyk. Po 3 dienų ir mano maldų mečečtėj, matyt kažkam apsišvietė ir maistas pagerėjo iki valgomo... kadangi nebuvo tikslo prisiryti, tai tikrai gyventi jau buvo galima smile.gif jautiena, aviena, upėtakis... bet čia tik vakarienei, pietums liko ta pati neaiškiai sugadinta vištiena... teko valgyti pliažo bare smile.gif
Gultai - čia atskira istorija.... pasirodo sistema yra tokia: atsikeli 6 ryto, droži prie baseino, ten ant reikiamo kiekio gultų sumeti ranksluoščius, tipo užimta, droži iki jūros ten ant tiek pat gultų sudedi kitus ranšluosčius ir eini valgyti arba miegoti biggrin.gif tada kai jau išsimiegi eini kur nors, nes rezervuota visur biggrin.gif Aš vis gi nusprendžiau šita nesamone nesinaudoti, ir miegoti tiek kiek man reikia - atostogos gi biggrin.gif todėl gultų tekdavo paieškoti biggrin.gif
Konaklis - be galo smagus miestelis, jei jūsų tikslas ne gulėti prie baseino. Kadangi mes pusę dienos mėgaudavomės arba jūra arba baseinu, kita pusė dienos būdavo skirta ekskursijom ir visokiems landžiojimams. Tai va, pasivaikščioti tikrai buvo kur, pilna visokių ale restoranėlių, shopų ir visokių kitokių įdomybių. kadangi tikslo apsipirkinėti nebuvo, tai apie prekių kokybę ir kainas pasakyti daug negaliu smile.gif Konaklis turi 4 minaretų mečetę... man ji labai patiko. Alanija - turėjom asmeninę ekskursiją su Mustafa. Per tas dvi valandas kiek išėjo tiek pamatėm, valgėm ožkos pieno ledus, pasivaikščiojom. Buvo tikrai smagu tik trumpai smile.gif Aplankėm Sepadere kanjoną, ten važiuodamos nepamirškite maudymosi kostiumų ir rankšluosčių. Nykštukų olą, vietinį kalnų kaimą, vaisių sodą. Vykom su Mustafą, kad vaikas suprastų , nes vyko lietuvių kalba ekskursija. Tikrai neprailgo ir pamatėm ką norėjom pamatyti.
Pirkom tik saldumynų ir tai pastebėjom, kad labiau apsimoka išsikeisti į liras ir pirkti jomis. Nes jei parduotuvėje atsiskaitai eurais, priskaičiuoja keitimo mokestį....
Na va smile.gif prirašiau kalną.... smile.gif Šalis patiko, tikrai gryšiu.... smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Apus: 16 liepos 2015 - 22:36
QUOTE(Tusinukas @ 2015 07 16, 14:58)
Labutis ,
siuo metu dar megaujames atostogomis starlight convention centre viesbutyje. Cia jau antra karta ir tikrai paskutini. Negaliu paskyt kad blogai, bet jis labsi suprastejo.
pats viesbutis didelis jo teritorijoje du viesbuciai sunrice park ir starlight.pernai cia vakarais buvo daug pramogu, kas vakara vykdavo amfiteatre kviestiniu sveciu pasirodymai.
siemet tai vyksta kas antra vakara, gyva muzika tragiska
maisto pasirinkimas sumazejas, beveik vienas ir tas pats.
kambarines niekaip nemoka suskaiciuot .pastoviai truksta ranksluosciu. Mes tryse , o atnesa 1 dideli ir maza ranksluosti.jau ejau skustis i resepsiona , bet  padetis nelabai keiciasi
labai daug rusu naglu , maciau kaip tarp saves baresi nepazistami, aisku cia viesbutis ne prie ko
animatoriai dirba daug silpniau kaip pernai.
reziumuoju
viesbutis tikrai jau ne toks kaip pernai
grazi islikusi tik didele ispuoseleta teritorija smile.gif

Visa sita perskaiciau atsiliepimuose internete, todel labai liudziu. Cia isankstiniu kelioniu minusas: perki pagal pernykscius atsiliepimus, o viesbutis tik ima ir pakeicia visa personala.
Skaiciau, kad siemet pas juos pagrinde dirba zmones is Kirgizijos, kurie nei bu nei me anei viena kalba, o ir su serviso suvokimu ganetinai prasilenkia.

O Sunrise irgi maistas ir pramogos prastesnes?
Atsakyti