Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija...

QUOTE(Indare @ 2015 08 30, 13:51)
Tai aš jau irgi suplanavus kuprinę sukrauti atskirai, išsitraukiam iš lagamino ir - maudytis:)

Pirmą kartą grįžtant iš Turkijos dukrytei pradėjo skaudėti pilvą, virusiuką pasigavom, ir labai verkė, buvo naktinis skrydis, tai viena moteris atsisuko ir sako: užtildysit tą radiją, ar ne?  doh.gif  doh.gif

blink.gif blink.gif ... unsure.gif gaila man tokių žmonių ... jie greičiausiai gyvenimą mato nespalvotą

Jūs kuriame miestelyje poilsiausit ?
Atsakyti
QUOTE(PUka @ 2015 08 30, 15:31)
blink.gif  blink.gif  ...  unsure.gif  gaila man tokių žmonių ... jie greičiausiai gyvenimą mato nespalvotą

Jūs kuriame miestelyje poilsiausit ?

Tai va, visokių pasitaiko bendrakeleivių biggrin.gif

Mes Goynuke, o jūs?
Atsakyti
QUOTE(saulyteee @ 2015 08 30, 14:21)
Tiesiog bendri įspūdžiai bigsmile.gif  ar patiko? ar vežė į kažkokį didelį centrą.. daug žmonių..? Atvažiavo paėmė ir nuvežė, o po procedūros iškarto atgal vežė? bigsmile.gif  pirmas kartas būtų..tai viskas įdomu blush2.gif

Na kadangi pirma karta buvom visai patiko,buvom ryte,mazai zmoniu buvo veze mus 4 :)gal tas drusku kambarys tik nepatiko,man toks prakaito kvapas ten buvo..pabaigoj siule nasaza papildoma tipo druskos kakle kaupias bet mus buvo ispejus Mustafa zmona kad ten visiem taip ir nieko neiimti:)veze tam paciam miestuke musu Oboj,per kelias minutes ten nuveze parveze kai tik baiges proceduros smile.gif siaip kai uz tokia kaina tikrai patiko,bet negaliu su kazkuo lygint nes niekur daugiau nebuvus smile.gif
Atsakyti
Ecotravel gal kas yra skridusiu liepos-rugpjucio menesiais?
galetu papasakot kai ka:
1. vilniaus oro uoste sveria rankini bagaza? kaip ir kur? priduodant lagamina ar kazkur prie ilaipinimo?
2. kaip del grizimo ir sverimo? ar turkijoj ten sveria? na pvz mes viena priduotumem ir 2 rankinius pasiimtumem. tie rankiniai greiciausiai svertu daugiau nei 5kg. Is turkijos skrendant sveria rankini bagaza?
3. Gal yra buvusiu Ganita holiday club? Beach club doganay? Dinler? kaip su maistu? animacija?
supranttu kad viesbuciai econominiai. Bet atsiliepimai labai dviprasmiski.
4. Odudzalaras ar yra buvusiu? iki sides ir alanijos 30km. kaip daznai dolmushai vaikshto? ar pvz kokia 1 nakties imanoma butu su dolmushu grizt iki viesbucio?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pelytte: 30 rugpjūčio 2015 - 19:39
QUOTE(Indare @ 2015 08 30, 17:24)
Tai va, visokių pasitaiko bendrakeleivių biggrin.gif

Mes Goynuke, o jūs?

Goynuke buvę pora kartų, įskaitant ir šį pavasarį smile.gif Yra miestelyje ir shopingo visai nemažai, aišku ne Kemeras, bet smile.gif

Šįkart Beldibį lankysim. Man Kemero regionas mieliausias ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo PUka: 30 rugpjūčio 2015 - 21:03
QUOTE(pelytte @ 2015 08 30, 19:37)
Ecotravel gal kas yra skridusiu liepos-rugpjucio menesiais?
galetu papasakot kai ka:
1. vilniaus oro uoste sveria rankini bagaza? kaip ir kur? priduodant lagamina ar kazkur prie ilaipinimo?
2. kaip del grizimo ir sverimo? ar turkijoj ten sveria? na pvz mes viena priduotumem ir 2 rankinius pasiimtumem. tie rankiniai greiciausiai svertu daugiau nei 5kg. Is turkijos skrendant sveria rankini bagaza?
3. Gal yra buvusiu Ganita holiday club? Beach club doganay? Dinler? kaip su maistu? animacija?
supranttu kad viesbuciai econominiai. Bet atsiliepimai labai dviprasmiski.
4. Odudzalaras ar yra buvusiu? iki sides ir alanijos 30km. kaip daznai dolmushai vaikshto? ar pvz kokia 1 nakties imanoma butu su dolmushu grizt iki viesbucio?

1. sveria registruojantis i skrydi ir prie ilaipinimo i lektuva (viskas kas pirkta oro uoste turi tilpti i rankini bagaza).
2. griztant sveria velgi prie registacijos (kiekvienas papildomas kg +6eurai) ir prie ilaipinimo turi svarstykles, sveria gal ne visus, mes su pirmenybiniu nebuvom tikrinti, ten jei 'pagauna' papildomas kg po 8 ar 9 eurus.
3. priklauso nuo lukesciu... kitiems ir 3zv rojus, o kiti nepatenkinti ir 5zv su UAI, zinoma, visada lemiamas faktorius kaina, kai nedaug moki gali daugiau atleisti smile.gif
4. Nebuvau,bet dienom daznai vazineja tikrai kas kokiu 20 min, nakti nevaziuoja, paskutinis apie 12 val turetu buti, bent i Konkli pries kelis metus taip buvo. Jei aktualu klubai, viesbuciai organizuoja nuvezima/parvezima uz kokius 5-10$ nuveza apie 12 ir apie 2.30 paiima nuo klubu Alanijoj
Atsakyti
QUOTE(Indare @ 2015 08 30, 12:51)
Tai aš jau irgi suplanavus kuprinę sukrauti atskirai, išsitraukiam iš lagamino ir - maudytis:)

Pirmą kartą grįžtant iš Turkijos dukrytei pradėjo skaudėti pilvą, virusiuką pasigavom, ir labai verkė, buvo naktinis skrydis, tai viena moteris atsisuko ir sako: užtildysit tą radiją, ar ne?  doh.gif  doh.gif

mes grįžinėjom irgi pasigavus pupa virusą buvo. Visą kelią su trumpom pertraukėlėm ji rėkė.... Maniau išprotėsiu. Ir jei dar kas būtų išdrįsęs ką pasakyt...tai turbūt pasiųsčiau toli ir negrįžtant biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(butterflyfairy @ 2015 08 30, 19:57)
Na kadangi pirma karta buvom visai patiko,buvom ryte,mazai zmoniu buvo veze mus 4 :)gal tas drusku kambarys tik nepatiko,man toks prakaito kvapas ten buvo..pabaigoj siule nasaza papildoma tipo druskos kakle kaupias bet mus buvo ispejus Mustafa zmona kad ten visiem taip ir nieko neiimti:)veze tam paciam miestuke musu Oboj,per kelias minutes ten nuveze parveze kai tik baiges proceduros smile.gif siaip kai uz tokia kaina tikrai patiko,bet negaliu su kazkuo lygint nes niekur daugiau nebuvus smile.gif

Ačiū 4u.gif

Dar klausimas.. ar gimtadienius mini kas viešbučiuose? g.gif ar reiktų priminti, pasakyti.. g.gif nu galvoju žvakutė ir tortukas būtų gražu g.gif ar pačiai žvakutę įsidėt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Muffins @ 2015 08 29, 18:04)
Mergaites, patikslinkit, su SMALL PLANET, jei 2 lagaminai i viena, tuomet 30kg viso? Ar siai aviakompanijai sitas negalioja? 4u.gif

Mums sakė, jei vienas lagaminas nat dbiejų žmonių -tai 32 kg ie nė gramo daugiau smile.gif Jei imsime du lagaminus -tai po 20kg ir jei bus iki 1kg viršsvoris nieks nieko nesakys smile.gif
Atsakyti
QUOTE(PUka @ 2015 08 30, 22:02)
Goynuke buvę pora kartų, įskaitant ir šį pavasarį smile.gif Yra miestelyje ir shopingo visai nemažai, aišku ne Kemeras, bet smile.gif

Šįkart Beldibį lankysim. Man Kemero regionas mieliausias  ax.gif

Mes į Kemero regioną antrą kartą vyksime, buvo Camyuvoj praėjusį kartą. Kol kas labiausiai patiko Didime mums:) Bet draugai norėjo į tą pusę labiau smile.gif Tai šįkart jums irgi į tą pusę, tik dar arčiau bus oro uosto ir Kemero thumbup.gif O, kai atostogavote Goynuke, gal kokią kelionių agentūrą vietinę užmatėt,kuri geras kainas siūlė?

QUOTE(BurmeSS @ 2015 08 30, 22:30)
mes grįžinėjom irgi pasigavus pupa virusą buvo. Visą kelią su trumpom pertraukėlėm ji rėkė.... Maniau išprotėsiu. Ir jei dar kas būtų išdrįsęs ką pasakyt...tai turbūt pasiųsčiau toli ir negrįžtant biggrin.gif

Na, mes su vyru suplukę davėmės, bandėm nuraminti vaiką, tai kažkas už mus ten moteriškei kažką pasakė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Indare @ 2015 08 31, 11:06)
Na, mes su vyru suplukę davėmės, bandėm nuraminti vaiką, tai kažkas už mus ten moteriškei kažką pasakė biggrin.gif

mus tai paplūdymyje rusės iškoliojo, nes mūsų vaikui užėjo ožys, jis pradėjo rėkauti, o rusės klykti, ar mes užčiaupsim jį ar ne, nes trukdo joms miegoti blink.gif doh.gif tai jų laimė, kad mano vyras tolerancijos viršūnė, o aš su rusų kalba nedraugauju ir negalėjau joms nieko pasakyti lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas. Neplanuotai ir netiketai sumastem kad rugsejo gale norim i Turkija. Paskutini kart buvau pries 8 metus gal. Uzklausiau poros agenturu, bet sakau gal pasidalintumet kokios agenturos jums pasiule patraukliausia varianta kuri ir nudipirkote. Buciau dekinga, reikia gan skubiai kad deliotis darbus 😊
Atsakyti