Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija...

QUOTE(pelytte @ 2015 08 30, 20:37)
Ecotravel gal kas yra skridusiu liepos-rugpjucio menesiais?
galetu papasakot kai ka:
1. vilniaus oro uoste sveria rankini bagaza? kaip ir kur? priduodant lagamina ar kazkur prie ilaipinimo?
2. kaip del grizimo ir sverimo? ar turkijoj ten sveria? na pvz mes viena priduotumem ir 2 rankinius pasiimtumem. tie rankiniai greiciausiai svertu daugiau nei 5kg. Is turkijos skrendant sveria rankini bagaza?
3. Gal yra buvusiu Ganita holiday club? Beach club doganay? Dinler? kaip su maistu? animacija?
supranttu kad viesbuciai econominiai. Bet atsiliepimai labai dviprasmiski.
4.  Odudzalaras ar yra buvusiu? iki sides ir alanijos 30km. kaip daznai dolmushai vaikshto? ar pvz kokia 1 nakties imanoma butu su dolmushu grizt iki viesbucio?

1.Svėrė visų 100 proc,kadangi pirmą kartą keliavom tokiu būdu(iki šiol tik savarankiškai visur skraidėm),tai neįsiskaitėm gerai į Small Planet taisykles,kuriose rašoma taip: "Be nemokamo rankinio bagažo, keleiviai dar gali vežtis: Mot. rankinę " ir pasiėmėm po lagaminą (5 kg.) plius kiekvienas po nedidukę kuprinę(su knygom,žurnalais)-liepė sukišti viską į vieną lagaminą ir tada viską pasvėrė.Suplojom 36 eurus už viršsvorį.Svėrė prie įlaipinimo.Leidžiamas viršsvoris-ne daugiau kaip 500 gramų smile.gif
2.Po skrydžio pirmyn jau buvom įsitempę,pramėtėm pusę daiktų,ir,aišku,grįžtant rankinio bagažo nesvėrė VISIŠKAI,praleido visus su bet kokio dydžio (ir svorio) rankinėm biggrin.gif.Gal kad naktis buvo,nežinau..
3.Negaliu pakomentuoti
4.Negaliu pakomentuoti,mes buvom Mahmutlare( į kitą pusę nuo Alanijos),autobusiukai kursavo kas 15 min,paskutinis iš Alanijos autobusų stoties išvažiuoja 23.30.Gal ir čia kažkas panašaus turėtų būti..
Skridom pirmoje rugpjūčio pusėje smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo klaara: 31 rugpjūčio 2015 - 14:31
Dar klausimas ar verta uz vila standart delux moketi daugiau 100€ nei uz standartini kambari cia apie saphlr viesbuti klausiu unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lilget: 31 rugpjūčio 2015 - 15:53
QUOTE(lilget @ 2015 08 31, 16:53)
Dar klausimas ar verta uz vila standart delux moketi daugiau 100€ nei uz standartini kambari cia apie saphlr viesbuti klausiu  unsure.gif

verta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zz_aiza @ 2015 08 31, 12:05)
mus tai paplūdymyje rusės iškoliojo, nes mūsų vaikui užėjo ožys, jis pradėjo rėkauti, o rusės klykti, ar mes užčiaupsim jį ar ne, nes trukdo joms miegoti  blink.gif  doh.gif tai jų laimė, kad mano vyras tolerancijos viršūnė, o aš su rusų kalba nedraugauju ir negalėjau joms nieko pasakyti  lotuliukas.gif

Aš suprantu ir užjaučiu tėvus, kurių vaikai verkia lėktuve- nieko nepadarysi, jei kažką skauda. Ir išeiti su vaikais nėra kur. Bet klausytis verkimo paplūdimy ar prie baseino ir aš neturiu jokio noro. Jei užsigavo, ar šiaip supykęs paverkė- tokie dalykai netrukdo. Bet ilgi kaprizai ir "ožiai"- nepatinka. Pati turiu du mažus vaikus- prasidėjus rimtesniems kaprizams nusiraminti veduosi i atokesnę vietą, jei tai nepadeda, tada į kambarį. Pramogų apribojimas labai greitai nuramina. Niekada nesu sakiusi užčiaupti vaiką ar išjungti "radiją", tiesiog laukiu, kol nusiramins, bet tėvai privalo reaguoti į tokias situacijas ir pagalvoti apie aplinkinius.
Atsakyti
QUOTE(laimux2 @ 2015 08 31, 15:50)
Aš suprantu ir užjaučiu tėvus, kurių vaikai  verkia lėktuve- nieko nepadarysi, jei kažką skauda. Ir išeiti su vaikais nėra kur. Bet klausytis verkimo paplūdimy ar prie baseino ir aš neturiu jokio noro. Jei užsigavo, ar šiaip supykęs paverkė- tokie dalykai netrukdo. Bet ilgi kaprizai ir "ožiai"- nepatinka. Pati turiu du mažus vaikus- prasidėjus rimtesniems kaprizams nusiraminti  veduosi i atokesnę vietą, jei tai  nepadeda, tada į kambarį. Pramogų apribojimas labai greitai nuramina. Niekada nesu sakiusi užčiaupti vaiką ar išjungti "radiją", tiesiog laukiu, kol nusiramins, bet tėvai privalo reaguoti į tokias situacijas ir pagalvoti apie aplinkinius.

pilnai pritariu.
Atsakyti
QUOTE(laimux2 @ 2015 08 31, 18:50)
Aš suprantu ir užjaučiu tėvus, kurių vaikai  verkia lėktuve- nieko nepadarysi, jei kažką skauda. Ir išeiti su vaikais nėra kur. Bet klausytis verkimo paplūdimy ar prie baseino ir aš neturiu jokio noro. Jei užsigavo, ar šiaip supykęs paverkė- tokie dalykai netrukdo. Bet ilgi kaprizai ir "ožiai"- nepatinka. Pati turiu du mažus vaikus- prasidėjus rimtesniems kaprizams nusiraminti  veduosi i atokesnę vietą, jei tai  nepadeda, tada į kambarį. Pramogų apribojimas labai greitai nuramina. Niekada nesu sakiusi užčiaupti vaiką ar išjungti "radiją", tiesiog laukiu, kol nusiramins, bet tėvai privalo reaguoti į tokias situacijas ir pagalvoti apie aplinkinius.

perskaičiau, apmasčiau ir nusprendžiau - pritariu. 4u.gif
Skausmas - tai viena. g.gif
Bet ožiai - tai tėvų reikalas. schmoll.gif zz_aiza , auklėti vaikus turi tėvai. Ne aplinkiniai, ne seneliai.... Jei mano vaikui užeis "ožys" ir jis norės rėkt, smėlį ant aplinkinių barstyt, vandeniu laistytis.... rasiu auklėjimo priemonę, kad aplinkiniai nuo to nekentėtų. galų gale, jūs su mažu "ožiuotu" vaiku neišsipirkote gabalo teritorijos, kur jis gali elgtis, kaip jam tuo metu patinka, ane? Gerbkime vieni kitų atostogas mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zylute1: 31 rugpjūčio 2015 - 18:43
QUOTE(Zylute1 @ 2015 08 31, 19:27)
perskaičiau, apmasčiau ir nusprendžiau - pritariu.  4u.gif
Skausmas - tai viena.  g.gif
Bet ožiai - tai tėvų reikalas.  schmoll.gif  zz_aiza , auklėti vaikus turi tėvai. Ne aplinkiniai, ne seneliai.... Jei mano vaikui užeis "ožys" ir jis norės rėkt, smėlį ant aplinkinių barstyt, vandeniu laistytis....  rasiu auklėjimo priemonę, kad aplinkiniai nuo to nekentėtų. galų gale, jūs su mažu "ožiuotu" vaiku neišsipirkote gabalo teritorijos, kur jis gali elgtis, kaip jam tuo metu patinka, ane? Gerbkime vieni kitų atostogas  mirksiukas.gif

tai be jokios abejonės mes reaguojame, raminame, auklėjame, bet sorry, jei dėl 5 min. vaiko zyzinmo viešoje vietoje, t.y. paplūdymyje aš turiu viską susipokuoti ir eiti užsidaryti viešbučio kambaryje, nes ponia sugalvojo ten įsirengti miegamąjį ir ten miegoti, o visi aplinkiniai vaikščioti ant pirštų galų? Suprantu, jei vaikas klyktų ar šūkautų prie kt. žmonių viešbučio durų, tada tikrai taip, suprantu,supakuoju be kalbų, bet dabar....mano nuomone mėgstantys miegą ir klausytis jūros ošimo visą dieną spengiančioje tyloje turėtų pasirinkti kt. kelionės kryptį.
Atsakyti
QUOTE(Zylute1 @ 2015 08 31, 18:09)

Galite pakomentuoti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(lilget @ 2015 08 31, 21:15)
Galite pakomentuoti  blush2.gif

Parašysiu kodėl aš rinkausi vila delux, o ne kambarį dideliame pastate smile.gif Dar nebuvau , neišbandžiau pati ar tikrai verta , bet po mėnesio galėsiu plačiau komentuoti:)
Vilos yra atokiau nuo miesto keliamo triukšmo ( iš vienos viešbučio pusės naktinis klubas, iš kitos mečetė, kai kurie kambariai į viešbučio vidinį kiemą, o ten sakė ir kvapai ir triukšmas nuo ryto ankstaus ). Aiškų vilų kambariai po renovacijos , prie Vilų yra visokių bariukų su užkandukais su turkiška kavyte ir kitais malonumais. prie Vilų yra mažų vaikų baseinėlis, ir dar vienas ramus be atrakcionų baseinas smile.gif Vilos arčiau jūros smile.gif

Atsakyti
QUOTE(pupauoga @ 2015 09 01, 00:03)
Parašysiu kodėl aš rinkausi vila delux, o ne kambarį dideliame pastate smile.gif Dar nebuvau , neišbandžiau pati ar tikrai verta , bet po mėnesio galėsiu plačiau komentuoti:)
Vilos yra atokiau nuo miesto keliamo triukšmo ( iš vienos viešbučio pusės naktinis klubas, iš kitos mečetė, kai kurie kambariai į viešbučio vidinį kiemą, o ten sakė ir kvapai ir triukšmas nuo ryto ankstaus ). Aiškų vilų kambariai po renovacijos , prie Vilų yra visokių bariukų su užkandukais su turkiška kavyte ir kitais malonumais. prie Vilų yra mažų vaikų baseinėlis, ir dar vienas ramus be atrakcionų baseinas smile.gif Vilos arčiau jūros smile.gif

Tokie pat ir mano pastebejimai 4u.gif ir jokio streso, kad nepatiks kambarys. Mes i Saphir skrendam po 19 dienu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zylute1: 01 rugsėjo 2015 - 03:19
Dar mane domina automobilio nuoma ar tai imanoma? Notetusi savarankiskai i Pamukale nuvykti ar cia realu? Kaip ten eismas ir visa kita? Kokia orientacine kaina paros auto? Pries 9metus buvau Turkijoj tada jokiu auto nuomu nepamenu blush2.gif ir kiek ten km nuo saphiro iki Pamukales butu?
Aciu del Vilu komentaro wub.gif
Atsakyti
QUOTE(lilget @ 2015 09 01, 08:59)
Dar mane domina automobilio nuoma ar tai imanoma? Notetusi savarankiskai i Pamukale nuvykti ar cia realu? Kaip ten eismas ir visa kita? Kokia orientacine kaina paros auto? Pries 9metus buvau Turkijoj tada jokiu auto nuomu nepamenu  blush2.gif  ir kiek ten km nuo saphiro iki Pamukales butu?
Aciu del Vilu komentaro  wub.gif

Nuoma įmanoma, 50 eur parai. plius tavo kuras, jis ten daug brangesnis mei pas mus. Parašykite Mustafa, gal jis pasiūlytų pigiau kelionę, nei gautųsi su autobusu. O į Pamukalę man atrodo toli, nes kiek sakė išvažiuojama 6 ryte, grįžtama apie 22 ar net 23 val.
Jų vairavimas tragiškas, lekia visi per raudoną šviesą, jei lėčiau važiuoji, visi duoda per signalą,kad pasitrauktum. Jei stop ženklas, nemačiau, kad kas sustotų, visi važiuoja nestodami.
Atsakyti