Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai, auginam,ragaujam

QUOTE(adija5 @ 2015 07 15, 21:57)
Žinai,tu savo nuvažiavus apsižiūrėk prieš eilėn stodama .Aš ryt irgi įdėmiau glestersiu,bo kai žiūrėjau,tai lyg normalūs Blindos su pantalonais buvo,ale aukščiau gal kokie pliki Jeronimai jau veisiasi.Arba net bulgarai su stringais  unsure.gif

gal ir praudą rašai,mažum ir pas jus mix'uoti auga bigsmile.gif gal Marmeladas susimylės,ir jus savon kompanijon pakvies tongue.gif
TANY,kokio ūgio taviškiai?manieji gal 1-1,20m unsure.gif nepamenu ,kokie turėtų originalūs būt,bet lyg prie žemesnių,o gal eilinį kartą bliuzniju blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GONZIKAS117: 15 liepos 2015 - 21:14
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2015 07 15, 21:10)
manieji gal 1-1,20m unsure.gif

kokia šeimininkė, toki ir augintiniai cool.gif
nu tie bulgariški ypatumai tai man įdomūs. O skonis kaip? saulės gal pas jumi daugiau ir skaniau viskas?
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2015 07 15, 22:10)
gal ir praudą rašai,mažum ir pas jus mix'uoti auga bigsmile.gif gal Marmeladas susimylės,ir jus savon kompanijon pakvies tongue.gif

Nenoriu aš jokion kompanijon pas Marmeladą blink.gif Man jos kažkokių mongolų nereik ,man reik Blindų ,kaip pas Ex .
Interesna kaip pas kitas tie Blindos išsidirbinėja, ir dar labiau cekava,kodėl jie formą pakeitė .
Atsakyti
QUOTE(Marmaledas @ 2015 07 15, 21:18)
kokia šeimininkė, toki ir augintiniai cool.gif
nu tie bulgariški ypatumai tai man įdomūs. O skonis kaip? saulės gal pas jumi daugiau ir skaniau viskas?

Skanu , saules daug , galima dziovint automasinoj , kuri ant saules tampa tikra furna .
Atsakyti
o aš vat kadangi auginu superinius nežinia ką- vat valgysiu pati sau ir niekam neduosiu savo nepažįstamųjų, net nesispjaudysiu, kad kur neišdygtų kokis tai nerealus grožis arba negrožis. tep kad net neprašykit. Na kokį gonziko drįžį ir dar kokį išskirtinai atpažįstamą gatvėj galėsiu pataškyt. Bet jau reiks gražiai prašyt kiba blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Marmaledas @ 2015 07 15, 22:30)
o aš vat kadangi auginu superinius nežinia ką- vat valgysiu pati sau ir niekam neduosiu savo nepažįstamųjų, net nesispjaudysiu, kad kur neišdygtų kokis tai nerealus grožis arba negrožis. tep kad net neprašykit. Na kokį gonziko drįžį ir dar kokį išskirtinai atpažįstamą gatvėj galėsiu pataškyt. Bet jau reiks gražiai prašyt kiba blush2.gif

3x panda tease.gif
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2015 07 15, 22:37)

Geras tu žmogus Gonziau.Čia jau ne tik panda,čia jau ir tas žodis ,su -yz- šaknyje, per švelnus ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adija5: 15 liepos 2015 - 22:00
Gal kas pirkot sėklas iš šitų ?
Niekaip nesusigaudau kur jų parduotuvės, kuriose galima sėklų nusipirkti.
Atsakyti
QUOTE(pagyvenus @ 2015 07 15, 23:07)
Gal kas pirkot sėklas iš šitų ?
Niekaip nesusigaudau kur jų parduotuvės, kuriose galima sėklų nusipirkti.

Pirkom.Čia ir yra parduotuvė.Yra kontaktai,pasiskambinsit ir viską sužinosit ax.gif .
Atsakyti
user posted image
taip atrodo Rutgers veisle/ Kas pirko is manes daigus kaip jusu pomidoriukai laikosi?
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2015 07 15, 21:37)

pagerbta bis.gif bis.gif bis.gif nail.gif nu ką aš galiu padaryt kad aš jau tokia- ar iš didžiosios raidės, ar iš mažesnės cool.gif
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2015 07 15, 23:13)
Pirkom.Čia ir yra parduotuvė.Yra kontaktai,pasiskambinsit ir viską sužinosit  ax.gif .

Ačiū 4u.gif
Atsakyti