Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai, auginam,ragaujam

QUOTE(adija5 @ 2015 07 15, 21:02)
Ir nesikeik, tu kūtvėla.Čia Gonzius taip tau liepė pasakyt  ax.gif

Cituoju:
QUOTE(adija5 @ 2015 07 15, 23:00)
su -yz- šaknyje..  ax.gif

Taigi-tataigi, maniškiai pasikoliojimai prieš šitą-aną, skamba kaip malda..

O Gonziui, manyčiau, advokato nereik, ir pati šnekėt moka biggrin.gif

QUOTE(GONZIKAS117 @ 2015 07 15, 21:13)
ką žinau ,ką ji ten jums siuntė,bet faktas tas,kad su Tany auginam Blindos konkolus g.gif

Vis peržiūriu nuotraukas. Negaliu paaiškinti tokio peresorto. Tik viena galiu pasakyt, kad labai gražus peresortas, gražūs konkolai, panašius tik Mazarinis turėjo lotuliukas.gif Jau pradedu galvot ar tik man pačiai neužeis noras tokius gražius, storus dryžikus pomidorus turėt lotuliukas.gif
Tany, kai paragausi, apibūdink šitų mišrūnų skonį. Ir kas ten per vidus to pomidoro, mėsingas ar tuščiaviduris, sausas gal ar sulčių daug.. Ir koks krūmas užaugs, aukštas, žemas..

Nu ką galiu pasakyt - pasileidęs mano Blinda.. unsure.gif

Mergiotės, maniškiai Blindos auga tokie kaip ir pernai, todėl vėl rinksiu Blindžiukų sėklas, "nukentėjusioms" siūsiu iš naujo.

QUOTE(Acqua Alta @ 2015 07 15, 21:45)
Jauciuosi nuododi su savo Misteriais Tinkamais .

Pas mane irgi visi pomidorai paprasti, nuobodūs, dauguma apvalūs, raudoni, veislės nemandros, na, gal viena kita veislė šiek tiek paturbinta, bet va, tiesiog papuolė kažkokios mutantės sėklos ir mergičkoms užaugo baisiai mandri pomidorai. O mes čia stebimės kodėl rusai į pakelį pripila skirtingų veislių..

Pagaliau prinokinau iki tinkamo valgyti Bolzano pomidorus. Ačiū Saintlinai, kad įspėjo, jog reik laukt stiprios oranžinės spalvos, o po to dar dar ir dar palaukt ir tik tada valgyt biggrin.gif Giriu. Skanus pomidoras, tikrai gražesnis ir gal netgi skanesnis už hibridą Lemon Boy.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ex: 16 liepos 2015 - 06:26
QUOTE(Ex @ 2015 07 16, 06:24)
Skanus pomidoras, tikrai gražesnis ir gal netgi skanesnis už hibridą Lemon Boy.

o pamatysi, koks jis bus gražus ir skanus rugsėjį ar spalį wub.gif Tikra virtuvės dekoracija thumbup.gif
Atsakyti
Ui Bolzano tikrai skanūs ir išvaizdūs pomidorai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2015 07 15, 18:32)
Ne nu, bobos, baikit baikas unsure.gif Susirūpinusi net nuėjau pažiūrėt kas pas mane šiltnamyje per Blinda sėdi. Apžiūrėjau, apčiupinėjau. Normalūs pimpiai tabaluojasi ir pirmame, ir antrame aukšte, triusikai visų ryškiai dryžuoti, viskas čiki.

Pas mane lyg is Adijos Ex blinda. Krumas labai liaunas, pirmoje kekeje keli pomidorai normalus, tada anyroje kekeje vienas, bet labiau panasus i aladino lempa, nei i blinda. Vienzo.
Atsakyti
QUOTE(*Aukse* @ 2015 07 16, 08:55)
Pas mane lyg is Adijos Ex blinda. Vienzo.

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Aukse* @ 2015 07 16, 08:55)
Pas mane lyg is Adijos Ex blinda. Krumas labai liaunas, pirmoje kekeje keli pomidorai normalus, tada anyroje kekeje vienas, bet labiau panasus i aladino lempa, nei i blinda. Vienzo.

Ir dar mane cia visos fryke laike .
Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2015 07 16, 09:04)
Ir dar mane cia visos fryke laike .

atsilikus as nuo jusu kalbos ypatumu, bet tuoj imesiu keleta vaizdu is mano siltnamio, tarp ju bus Ex Blinda.
Atsakyti
nu vat teip ir atsiranda naujos veisles thumbup.gif lotuliukas.gif apciupinejo ex mazarini, paskui pagloste blinda ir gavosi mazarinis dryzuotu munduru thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
kazi mano sinij mazarinio formos pamelynuos ar bus eilinis, o tai aisiu golstyt indigo rause, o paskui kokia aladino lempa , noreciau indigo lempos lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Marmaledas @ 2015 07 16, 09:56)

Ir ko čia žvygauni daba, a? Ne mano rinktos sėklos, iš Ex išverktas padalinau, sau dvi tik ir pasilikau, abo norinčių krūva buvo.Nemokam augint, užtai ir gaunasi nederlingi Jeronimai tongue.gif
Atsakyti
Chuan-ju
Blindos pirma keke
Blindos antra keke
Siltnamio viena siena atiduota vynuogei
Ir visai del to nesigailiu smile.gif
Papildyta:
QUOTE(adija5 @ 2015 07 16, 09:20)
Ir ko čia žvygauni daba, a? Ne mano rinktos sėklos, iš Ex išverktas padalinau, sau dvi tik ir pasilikau, abo norinčių krūva buvo.Nemokam augint, užtai ir gaunasi nederlingi Jeronimai  tongue.gif

Matyt,kad iki EX aukstojo pilotazo man dar toli. Kai vienais metais uzaugs teisingi Blindos, tada zinosiu,kad pasiekiau pomidorines karjeros virsune biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Aukse*: 16 liepos 2015 - 09:26
nu grazus tie dryzuoti burbulai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*Aukse* @ 2015 07 16, 09:23)

norėjau kažką apie Chuanus pasakyt, bet pamačiusi vynuoges viską pamiršau bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti