Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai, auginam,ragaujam

QUOTE(adija5 @ 2015 07 16, 09:20)
Nemokam augint, užtai ir gaunasi nederlingi Jeronimai  tongue.gif

kalbėkite poniute už save- mano panelė Kristina derlinga tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Marmaledas @ 2015 07 16, 09:43)
kalbėkite poniute už save- mano panelė Kristina derlinga  tongue.gif

Ake tamstos panelės Kristinos bikinis neišraiškingas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NERA: 16 liepos 2015 - 09:51
QUOTE(NERA @ 2015 07 16, 09:51)
Ake tamstos panelės Kristinos bikinis neišraiškingas biggrin.gif

pala pala, gal ji prie kokio čigono su gėlėta rubaške gulėjus- bus dar įspaudas spalvotas ateity tongue.gif i pigūringa, i gal graži, tep kad nevarom. Pas jumis irgi ne visi idealūs
Atsakyti
EX, tavo Blindos pas mane thumbup.gif Kaip turi būti. Tik apžiūrėjau, kad reik sročnai kalcio mano pomikam unsure.gif ir kai kurie beveik visus žiedus nusidžiovinę aukštesnių kekių unsure.gif
Atsakyti
ale ką pasakysiu- zikas kelia nuotraukas fb, o čia tai nė nepasigiria kokius grožius augina g.gif niu niu niu- tekštelkit kokiu nuostabiu vaizdu ir į mūsų ekranus!!!
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2015 07 15, 19:54)
swoon.gif

Kekės įspūdingos, pomidorų daug ir gražių, dryžiai ryškūs, nu, bet ne Blindos čia.. doh.gif  lotuliukas.gif Nežinau kas čia per veislė lotuliukas.gif

as kai pamaciau savo blindos pradini vaizdeli, man kilo mintis, kad greiciausia tavo blinda buvo hibridas...kadangi gavo blindos varda, vadinasi nezinojai is kur jis kiles. O jei seklos is hibrido, tai nieko nuostabaus, kad ne visi parodiniai smile.gif... man tas pats su samocvet izumrudnij, vienas krumas toks kaip ir isivaizdouju turejo buti, kitas issigimes.

P.S. seklos tikrai tavo, nes kitokiu driziuotu neturejau niekada ir neturiu. Negalejau su nieko sumaisyti.

QUOTE(GONZIKAS117 @ 2015 07 15, 21:10)
gal ir praudą rašai,mažum ir pas jus mix'uoti auga bigsmile.gif gal Marmeladas susimylės,ir jus savon kompanijon pakvies tongue.gif
TANY,kokio ūgio taviškiai?manieji gal 1-1,20m unsure.gif nepamenu ,kokie turėtų originalūs būt,bet lyg prie žemesnių,o gal eilinį kartą bliuzniju blush2.gif

mano ausktas apie 2 metrus jau...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tany: 16 liepos 2015 - 10:37
QUOTE(tany @ 2015 07 16, 10:35)

mano ausktas apie 2 metrus jau...

oho. Jis toks visai ir neturėtų būti, kaip supratau blink.gif
Atsakyti
bet tai kur tada garantija, kad paemus is situ storu dryzuotu "kristinu" seklas, kitamet nesigaus dar kazin kas g.gif
Atsakyti
Mičiko, ar tavo juodų dramblių skūra turi būt storoka, ar tik pas mane pirmi išsigimę g.gif Apskritai pirmos kekės negražios, šiemet daug kas skundžiasi. Bet kad dėl išsigimimo skūra būtų stora, tai dar neteko matyt g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lusasita @ 2015 07 16, 10:59)
bet tai kur tada garantija, kad paemus is situ storu dryzuotu "kristinu" seklas, kitamet nesigaus dar kazin kas  g.gif

jokios. Užtat įdomumas koks bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikutes ČIAUŠKUTĖS
noriu paklausti namo du pomidorai kažkokiais siaurais lapais, kazkas jiems darosi, nes ir paprika šalia viršuje tokiais lapais. Neturiu nuotraukos, bet apačioj normalūs lapai. Kažkoks virusas, ne lapai bet kaškoki spygliukai.
Atsakyti
o pas mane turėjo bųt po du Ivan Kupalos iš Ex(Regilos) ir tikrų. Visi Ex. Neduosiu daugiau dienui ženklint, nedaskaito iki galo. Neturiu nei vieno tikro verysad.gif , sėklų irgi neturiu verysad.gif .
Atsakyti