Įkraunama...
Įkraunama...

Vasariniai mamų džiaugsmai ir rūpesčiai :)

QUOTE(laina12 @ 2015 07 28, 13:51)
turbut..aplamai, nori but didelis is karto, mano vyriuks... pvz, vandens is buteliuko kategoriskai negeria, tik is butelio su tuo tokiu sportiniu kamsteliu doh.gif ...

thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

o mes siandien 2 menesiu proga nusiziebem maza tortuka ir lekem paso darytis, tai zmoniu supratingumas .. doh.gif vienintele moteriske uzleido kai ji viena pries mus ir buvo likus,o pries tai 3 zmones ramia sazine iejo..spejom ir pabendraut ir pavalgyt ir atrugt ir verkt, zodziu. bet bent jau sulaukem, tik nuotraukoj brangusis isputes akis i sona ziuri biggrin.gif bet sake kad tinka viskas ok, tai tikiuosi pasienyje nebus problemu su tokia foto. bet tai kad isvis man keista per 2 metus kiek tas pasas tai tas vaikas taip pasikeis kad neis pazint nuo pradines foto

Tik maziukas taip pervargo kad dabar vos uzlauziau ir tai prabudineja:( vargsiukas..

bijau prisikalbeti, bet mums jau kokios 5 dienos pilvuko nepucia, pabezda bet taip lengvai, o jeigu virkaut pradeda tai jau pavarges, daugiau as ji migdyt pradejau dienom ir atrodo kad pagerejo, ir naktis dvi jau pilnai issimiegojau nes kelesi tik karta ir paskui jau 6 ryto, nuo 6 ryto kai isidedu i lova ismiegam iki 9-10 tai man jau per akis poilsio aciu jam wub.gif
Atsakyti
QUOTE(laina12 @ 2015 07 28, 14:51)
saule pasislepe, tai gal vaziuosim su dviraciais pasivezint
maziui patinka...sedi kedutej uz nugaros, vis mane pakibina... ir dairosi dairosi biggrin.gif

tikiuos D.C. elgsis taip pat kitą savaitgalį baidarėje mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Edena @ 2015 07 28, 14:11)
Sveikos  4u.gif

o mes siandien 2 menesiu proga nusiziebem maza tortuka ir lekem paso darytis, tai zmoniu supratingumas .. doh.gif  vienintele moteriske uzleido kai ji viena pries mus ir buvo likus,o pries tai 3 zmones ramia sazine iejo..spejom ir pabendraut ir pavalgyt ir atrugt ir verkt, zodziu. bet bent jau sulaukem, tik nuotraukoj brangusis isputes akis i sona ziuri  biggrin.gif  bet sake kad tinka viskas ok, tai tikiuosi pasienyje nebus problemu su tokia foto. bet tai kad isvis man keista per 2 metus kiek tas pasas tai tas vaikas taip pasikeis kad neis pazint nuo pradines foto

Tik maziukas taip pervargo kad dabar vos uzlauziau ir tai prabudineja:(  vargsiukas..

bijau prisikalbeti, bet mums jau kokios 5 dienos pilvuko nepucia, pabezda bet taip lengvai, o jeigu virkaut pradeda tai jau pavarges, daugiau as ji migdyt pradejau dienom ir atrodo kad pagerejo, ir naktis dvi jau pilnai issimiegojau nes kelesi tik karta ir paskui jau 6 ryto, nuo 6 ryto kai isidedu i lova ismiegam iki 9-10 tai man jau per akis poilsio aciu jam wub.gif

Edenute, su dviem menesiukais jus 4u.gif birthday.gif ir su tokiom sauniom permainom thumbup.gif , tikiuosi jos taps nauja rutina mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(burbuliacija @ 2015 07 28, 19:53)
Edenute, su dviem menesiukais jus  4u.gif  birthday.gif  ir su tokiom sauniom permainom  thumbup.gif , tikiuosi jos taps nauja rutina  mirksiukas.gif  4u.gif

Aciu 4u.gif bent jau 2 men su tortuku ir fejerverku thumbup.gif
Atsakyti
Edena, su menesiadieniu vaikiną smile.gif thumbup.gif

laina12, gal ir dėl papo, gal dėl dantų, gal dėl pilvo, gal dėl tiesiog jautrumo. Kas supaisys? Ji tokia ir šiaip dirgloka, verksminga pastaruoju metu. Plius išlindo nauja bėda, suaugo vidinės lyt.lūpos. Bliamba, nemaniau, kad tokių bajerių būna. O pas gydytoją nepakliūnam iki rugpjūčio galo. Tai gal dar ir tas jai kelia kažkokį diskomfortą, nes aš nesusigaudau kiek jau čia blogai ar dar nieko tokio. Ryt bandysiu dar kur nors skambinti, bijau užleist.
Bet va šiandien buvom ikea, tai eina sau, mergina kapojo ir savo ir mūsų maistą, flirtavo su simpatišku vyrukų prie gretimo stalo, patenkinta ir laiminga. Žodžiu, ji laiminga tik kai valgo. O neskanu jai tik avokadas ir grikiai. Daviau vakar česnako galvą į rankas, kad pačiupinėtų, tai ji kartu su visom žievėm... doh.gif Vos atėmiau, krito ant grindų ir raudojo lotuliukas.gif Šiandien ant bajerio daviau gabalėlį svogūno, tai net nesusiraukė, čept čept, laižosi... O sveria dviem kg mažiau už Jorį... doh.gif

Atsakyti
QUOTE(Edena @ 2015 07 28, 13:11)
Sveikos  4u.gif

su dvejeis menesiukais 4u.gif

Zinok mes irgi vyruka isikeliam pas save i lova per vidury tarp pagalviu aukstai , 8 ryto tai jis knarke iki 12, o seip kas 2,5 val keliasi .Tai nesuprasi musu lova patinka ar kas biggrin.gif
Migdem nuo gimimo mozes baskete , snd jau migdysim lovytei , ziuresim gal ilgiau ismiegos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*KaraLinda* @ 2015 07 28, 23:10)
su dvejeis menesiukais  4u.gif

Zinok mes irgi vyruka isikeliam pas save i lova per vidury tarp pagalviu aukstai , 8 ryto tai jis knarke iki 12, o seip kas 2,5 val keliasi .Tai nesuprasi musu lova patinka ar kas  biggrin.gif
Migdem nuo gimimo mozes baskete , snd jau migdysim lovytei , ziuresim gal ilgiau ismiegos biggrin.gif

aciu 4u.gif
na parasysi kaip sekesi, mums kinezeterapeute sake kad jei nemiega lovytej tai bandyt daugiau pataliuku prideti ale kad nejauku gali jiems buti jei didesne lovyte, arba vezime pamigdyt, bet pas mus kazkaip nuo gimimo lovytej tai gal iprato jis, nepajauciau skirtumontarp vezimo ir lovytes..

Armante buvai rasius kad Taviskis nebuna lopsy- mano irgi kol miega tik buna, nu max 5 min dar gali i taska paziueeti:) tai manau visiems maziukams ten neidomu, pabandyk ties viduriu zaisliuka pakabinti, jie vis labiau jais domisi.. As ir auto kedutej pakabinus tai pagaliau jei dudos prasideda dar zaisliukas pagelbet pradejo
Atsakyti
QUOTE(Natalija_V @ 2015 07 28, 23:45)
Edena, su menesiadieniu vaikiną smile.gif  thumbup.gif

laina12, gal ir dėl papo, gal dėl dantų, gal dėl pilvo, gal dėl tiesiog jautrumo. Kas supaisys? Ji tokia ir šiaip dirgloka, verksminga pastaruoju metu. Plius išlindo nauja bėda, suaugo vidinės lyt.lūpos. Bliamba, nemaniau, kad tokių bajerių būna. O pas gydytoją nepakliūnam iki rugpjūčio galo. Tai gal dar ir tas jai kelia kažkokį diskomfortą, nes aš nesusigaudau kiek jau čia blogai ar dar nieko tokio. Ryt bandysiu dar kur nors skambinti, bijau užleist.
Bet va šiandien buvom ikea, tai eina sau, mergina kapojo ir savo ir mūsų maistą, flirtavo su simpatišku vyrukų prie gretimo stalo, patenkinta ir laiminga. Žodžiu, ji laiminga tik kai valgo. O neskanu jai tik avokadas ir grikiai. Daviau vakar česnako galvą į rankas, kad pačiupinėtų, tai ji kartu su visom žievėm...  doh.gif Vos atėmiau, krito ant grindų ir raudojo  lotuliukas.gif Šiandien ant bajerio daviau gabalėlį svogūno, tai net nesusiraukė, čept čept, laižosi... O sveria dviem kg mažiau už Jorį...  doh.gif

Natalija, šita problema gana dažna mažu iki 7 metu mergaičių tarpe. Yra manoma, kad tai atsiranda dėl per mažo estrogenų kiekio arba uzdegimo. Cia yra tik tokios teorijos, nes visoms mergaitėms trūksta estrogenų, bet ne visoms suauga. Kai tai atsitinka svarbu žiūrėti kaip ji pasislapina, jei gerai be trikdžių nelieka šlapimo kišenių, tai dar galima palaukti iki kol pakliūsite pas gydytoja. Gydymas yra hormoniniais tepaliukas arba mechaninis. Ji atlieka mergaičių ginekologas. Po šios procedūros rekomenduojama laikas nuo laiko naudoti aliejinius tepaliukus, kad vėl nesuaugtu. Nes ši bėda mėgsta kartotis.
Atsakyti
;abas is ryto
mazulis dar parpia. tegu... tikiuos , iki 9 bus ramybe.

oho, natalija - tavo mergina - maisto verge lotuliukas.gif kita vertus, gerai, kad viska valgo, nereik galvos sukt, kaip vaika pamaitint doh.gif . ir sokt bei dainuot lakstant su saukstu is paskos biggrin.gif ...
Tu matai, kokiu visokiu dalyku toms mergaitems buna g.gif neteko susidurt ... Va, ingbri atrase, tai gal nieko tokio...linkiu kuo greiciau susitvarkyt su sia problemyte 4u.gif

QUOTE(Edena @ 2015 07 29, 02:39)
na parasysi kaip sekesi, mums kinezeterapeute sake kad jei nemiega lovytej  tai bandyt daugiau pataliuku prideti ale kad nejauku gali jiems buti jei didesne lovyte, arba vezime pamigdyt, bet pas mus kazkaip nuo gimimo lovytej tai gal iprato jis, nepajauciau skirtumontarp vezimo ir lovytes..

maziukams, ypac neseniai gimusiems, labai nejauku atviros erdves. Isivaizduokit, 9 men jie buvo jaukiai susisuke mazame, siltame, tamsiame 'namelyje', ir staiga - opa - jau kazkur atsidure, kur erdves, salta, sviesu... Jiems norisi glaustis prie pazistamo silto kuno, tas juos ramina.
Man tai is viso nesuvokiama ir baisu, kai filmuose rodo - teveliai laukdami kudikio irengia didziuli kambari (nu grazu labai, sviesu, su graziais baldais, zaislais ir tt. ir pan), ir parsiveze is ligonines - imeta i lovyte, ijungia kamera, o patys miega miegamajame blink.gif nu kosmaras totalus tam vaikuciui... ne zaislu , ne baldu, ne kambario jam reik - o tevu silumos doh.gif
Atsakyti
Edena su dviem menesiais! Nesmagu del zmoniu nesupratingumo migracijoje. Vilniuje draugai pasa dare, tai net vaiko veztis nereikejo g.gif Tikiuosi ir mums neprireiks. O mums parduotuveje priesinga situacija buvo. Atsistojau i eile su mazaja nesykleje, buvau ketvirta. Mociute praleido i prieki, tada jaunas bachuriukas ir buvau jau antra thumbup.gif, o vyras, kuris buvo priekyje veliau atsiprase, kad nepraleido, nes nepamate thumbup.gif Cia vienkartinis toks atvejis, bet labai smagu buvo smile.gif.
Natalija kaip berimas? Gaila mazytes, del lupyciu... , kas cia per tvarka poliklinikoje, kad tik po menesio patekti galite?Bet tikrai, net pavydu skaityti kaip puikiai valgo ir sneka. O buvot pas gastroenterologa? Lyg ruoseisi vesti? Jau greit metai E. smile.gif Kaip svesit?
Laina musiske irgi nelabai valgo. Suvalgomkelis saukstus ir tiek ziniu, tai man jau vien del to atsibodo jai atskirai gaminti. Prie Tavo patiekalu dar galiu pasiulyti omleta (virta) ir lesius. Bent musiske valgo juos. O viskas daaaug skaniau is mamos lekstes su mamos irankiais. Faktas smile.gif
Suniui laimes valanda, kai N valgo biggrin.gif vakar trauke makaronus sau is burnos ir sere suni biggrin.gif
Buvau ilindus i albumeli. Na laaabai grazus visi vaikuciai, tik nesuprantu kur kuris biggrin.gif Nes nematau per tab'a folderiu, tik bendrai visas ikeltas nuotraukas smile.gif
Atsakyti
Ingbri, ačiū 4u.gif Tai vat ir nesuprantu, ar užsilaiko tas šlapimas ar ne... Lyg ir normaliai šlapinasi, nors aš net neįžiūriu pro kur...

laina12, vat aš irgi nesuprantu, kaip taip daroma užsienyje, bet mano dukterėčia Vokietijoje, tai taip ir augina savo vaikus. Fantastiški vaikai, nuostabūs santykiai. Na, pirmagimis po sunkaus gimdymo tai kitoks, jo ir nepalikdavo. O kiti du ramiausiai sau miegodavo ne tik kad kitame kambaryje, bet dar ir kitame aukšte doh.gif Aš negalėčiau taip... Bet iki keturių metų dar naktim maitinti irgi nenorėčiau...ojei doh.gif
Atsakyti