Įkraunama...
Įkraunama...

Vasariniai mamų džiaugsmai ir rūpesčiai :)

QUOTE(Natalija_V @ 2015 07 29, 08:57)
laina12, vat aš irgi nesuprantu, kaip taip daroma užsienyje, bet mano dukterėčia Vokietijoje, tai taip ir augina savo vaikus. Fantastiški vaikai, nuostabūs santykiai. Na, pirmagimis po sunkaus gimdymo tai kitoks, jo ir nepalikdavo. O kiti du ramiausiai sau miegodavo ne tik kad kitame kambaryje, bet dar ir kitame aukšte  doh.gif  Aš negalėčiau taip... Bet iki keturių metų dar naktim maitinti irgi nenorėčiau...ojei  doh.gif

drinks_cheers.gif svarbiausia rasti aukso viduriuka 4u.gif miegot atskirai sunku isivaizduoti, bet nuo (.) ypac berniukus reikia laiku atprantinti savo ir jo gerovei drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Natalija_V @ 2015 07 29, 09:57)
laina12, vat aš irgi nesuprantu, kaip taip daroma užsienyje, bet mano dukterėčia Vokietijoje, tai taip ir augina savo vaikus. Fantastiški vaikai, nuostabūs santykiai. Na, pirmagimis po sunkaus gimdymo tai kitoks, jo ir nepalikdavo. O kiti du ramiausiai sau miegodavo ne tik kad kitame kambaryje, bet dar ir kitame aukšte  doh.gif  Aš negalėčiau taip... Bet iki keturių metų dar naktim maitinti irgi nenorėčiau...ojei  doh.gif

na, vaikai gi, prie visko pripranta mirksiukas.gif kaip sakoma, ir pas alkoholikus normalus vaikai uzauga... bet faktas yra faktas, kad vaikui reikia tevu silumos...net gyvunijos pasaulyje pirmas savaites beveik mama nesitraukia nuo vaikiuku... bet kiekvienas daro taip, kaip jam atrodo geriau biggrin.gif

QUOTE(Edena @ 2015 07 29, 11:24)
drinks_cheers.gif  svarbiausia rasti aukso viduriuka  :: miegot atskirai sunku isivaizduoti, bet nuo (.) ypac berniukus reikia laiku atprantinti savo ir jo gerovei drinks_cheers.gif

aha, reik laiku atpratint nuo papo. Bet vieniems tai sunkiau, kitiems lengviau biggrin.gif vo, joris pats atsisake, nors as dar visai norejau iki metu ismaitint ... bet matyt, jam taip reikejo biggrin.gif O kitam ir triju keturiu metu dar to papo reik doh.gif
Atsakyti
QUOTE(laina12 @ 2015 07 29, 10:32)

aha, reik laiku atpratint nuo papo. Bet vieniems tai sunkiau, kitiems lengviau biggrin.gif vo, joris pats atsisake, nors as dar visai norejau iki metu ismaitint ... bet matyt, jam taip reikejo biggrin.gif O kitam ir triju keturiu metu dar to papo reik doh.gif

svarbiausia kad zinojo ko nori Joris, savarankiskas bicas thumbup.gif

aha del alkoholiku ir as pagalvoju, sterilizuodama kaskart buteliukus ir atrugindama saziningai po 10-15 min po kiekvieno maitinimo biggrin.gif na skaiciau kad nuo 3 men mazdaug nebutini jau sie abu reikalai , bent jau gerokai reciau galima rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikutes, kol miega mazoji balkone geriu kava ir groziuosi wub.gif

Senokai berasiau, tai as dar prie senu temu grisiu, Atisa, aga, tas gultukas nepigus, nezinojau to leliaus psl, kur Edena minejo tai pirkau is parduotuves, organines medziagos mokejau 150 eur be zaisliuko, buvo ir tas kur Edena uzsisake uz 153 su zaisliuku, bet neemiau del spalvos blush2.gif smile.gif ziurejau ziurejau ir grozis nugalejo biggrin.gif

Del miegojimo lovytej tai ir pas mus tas pats, vakare pirmam miegui uzmiega lovytej, tiksliau uzmigdyta nunesu, nakti keliasi valgyt, po visko primigdau ir padedu i lovyte tai muistosi, sparosi kojom nuciuozia kol galva sieka lovytes atrama, tada pasiimu i lova neiskentus ir ka, iskart uzmiega ramiai unsure.gif tai as daznai ja antram miegui lovoj ir pasilieku, viena ryta taip graziai miegojo, as uzsisukus, o ji man i nugara atsisukus sonuku prisiklijavus wub.gif
beje, labai jauciu, todel nepergyvenu, kad uzspausiu, kaip miegojom anksciau su jorkiuku lovoj ir ta jausdavau ir dar nuo vyro apsaugodavau 4u.gif biggrin.gif

Kaip grazu skaityt kaip Natalijos mergyte sitaip viska valgo bigsmile.gif

Beje,del suaugimo nebuvau girdejus, nebuciau nei pagalvojus unsure.gif 4u.gif

Burbuliacija, lauksim tavo vaikiuku poziurio i gultuka, nors, pagalvojau jie jau priprate prie visokiu kitokiu tai gali ir ne taip patikt, nes maniskes tai pirmas malonumas, neturi visokiu vibro geriu bigsmile.gif
Papildyta:
Ai dar beskaitydama nusisypsojau, Joris tikras vyras, papo pats atsisake, visokie vaikiski irankiai neidomus, oi bus savarankiskas jaunuolis thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Armante: 29 liepos 2015 - 11:35
Ir dar merginos, ar gali buti, kad man jau menesines prasidejo, birzelio 17 pagimdziau, o dabar nuo vakar taip stipriai kraujuoju, na kaip menesines tik gausesnes nei man budavo iprastai gyvenime, o ir pries apetitas buvo grynai sukiles kaip pries mmm, visko norejos biggrin.gif net neitariau,kad cia mmm, bet dabar mastau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Armante @ 2015 07 29, 11:36)

Burbuliacija, lauksim tavo vaikiuku poziurio i gultuka, nors, pagalvojau jie jau priprate prie visokiu kitokiu tai gali ir ne taip patikt, nes maniskes tai pirmas malonumas, neturi visokiu vibro geriu  bigsmile.gif
Papildyta:
Ai dar beskaitydama nusisypsojau, Joris tikras vyras, papo pats atsisake, visokie vaikiski irankiai neidomus, oi bus savarankiskas jaunuolis  thumbup.gif

Oi laukiu as to gultuko, siandien turi ateit, tai sedziu ir budziu biggrin.gif Nors ir turim vibrokedutes, bet sitas man atrodo dar labiau patiks, nes labiau stacias yra ( bent jau taip atrodo reklamoj, isties jis stacias Armante? ) ir dar tai kad pats ten spyruokliuoja vaikui bejudant, tai man toks jausmas kad labai patiks , ypac suneliuj, nes jis sakau, labai smalsus ir megsta stacias but ir viska stebet. O nesiot ji ir laikyt pastoviai jau sunku yra, nes apie 5 kg vyrutis. Tai itariu tas gultukas bus geras daigtas (tikiuosi nenusivilsiu biggrin.gif)

Ziuriu visos beveik cia su leliukais miegam, as taip pat. Pradzioj siek tiek bijojau, bet po to ismoksti miegot ir nebijot. O maniskiai , ypac dukryte, labai megsta kartu miegot, taip pat greiciau kartu uzmiega ir ilgiau ismiega. Vyrutis tai dar ir savo lovytej pamiega, maziau jautrus jis yra kiek pastebiu laikui begant.

Del erdviu lovoj tai pritariu Lainai, nors siaip aisku kaip pripranta vaikas, man irgi keista kaip galima naujagimi kitam kambary mikdyti o ypac dar kitame aukste blink.gif Kai maniskiai pradejo labai nemiegot lovelej savo, ir pas mane lankesi ta akusere, tai ji irgi patare apkamsyti vaikus, is susukto adijaliuko sukurti jiems atramas is sonu, kad jie jaustus prisiglaude prie kazko, o ne plikoj erdvej, tai jie tikrai nusiramindavo tokioj busenoj ir lengviau uzmikdavo. Tas tiesa kad vaikiukui jaunam amziuj dar reikalingas tas 'suspaustumo', artumo jausmas, kuri jie turejo gimdoj ir is kurio katik isejo. Ir vaikiukai juk daug greiciau ant ranku uzmiega, kai priglaudi prie saves, nei ant pliko lygaus ciuzinio.
4u.gif
Atsakyti
Burbuliacija, tikrai patiks mirksiukas.gif kiek aplinkoj kas tureje visi labai gyre, net su inoringais vaikais, drauges dukryte visai nepabudavo viena, nei diena nei nakti nei vezime, o gultukas patiko.

Del padeci, jis turi tris padeis, viena gulejimo, tada statesne ir trecia staciausia, mes laikom ant vidurines, tai dukrytei kolkas per akis, ji dar neisisupa labai daug
o paskui va kaip jie varo,
https://www.youtube....h?v=TBFn0LiIKqY
esu macius isvis toki kur belekaip ten su juo pavaro biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Armante: 29 liepos 2015 - 12:10
QUOTE(Armante @ 2015 07 29, 12:10)

o paskui va kaip jie varo,
https://www.youtube....h?v=TBFn0LiIKqY
esu macius isvis toki kur belekaip ten su juo pavaro  biggrin.gif

Oi geras lotuliukas.gif ot kad sportuoja thumbup.gif Man toks jausmas kad man teks ir antra veliau pirkt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(burbuliacija @ 2015 07 29, 13:17)
Oi geras  lotuliukas.gif  ot kad sportuoja  thumbup.gif  Man toks jausmas kad man teks ir antra veliau pirkt  biggrin.gif

hoa, jie poto vis daugiua jegos turi atsispirt, kaip muistosi taip jis juda, manoji jau ir dabar kartais vos vos pasijudina pati,
blem paziurejau fainas tas zaisliukas tikrai, jie susidomi juo, na, bet yra ir atskirai pirkti
nes ziuri domisi tikrai
https://www.youtube....h?v=bJWBzNAOuIo

https://www.youtube....h?v=09kEM0pPSbI
Atsakyti
QUOTE(Armante @ 2015 07 29, 12:38)
hoa, jie  poto vis daugiua jegos turi atsispirt, kaip muistosi taip jis juda, manoji jau ir dabar kartais vos vos pasijudina pati,
blem paziurejau fainas tas zaisliukas tikrai, jie susidomi juo, na, bet yra ir atskirai pirkti
nes ziuri domisi tikrai
https://www.youtube....h?v=bJWBzNAOuIo

https://www.youtube....h?v=09kEM0pPSbI

Aha, domisi. Nu gal reiks nupirkt is 'sekancios algos' biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo burbuliacija: 29 liepos 2015 - 14:06
QUOTE(Armante @ 2015 07 29, 11:55)
Ir dar merginos, ar gali buti, kad man jau menesines prasidejo, birzelio 17 pagimdziau, o dabar nuo vakar taip stipriai kraujuoju, na kaip menesines tik gausesnes nei man budavo iprastai gyvenime, o ir pries apetitas buvo grynai sukiles kaip pries mmm, visko norejos  biggrin.gif net neitariau,kad cia mmm, bet dabar mastau  g.gif

o jau buvai nustojus kraujuot po gimdymo? Visiskai? Gal cia dar pogimdyvinis kraujavimas. Ankstoka menesinems. Nors buna visko. Man panasiai buvo, bet as ilgai kraujavau, apie devynias savaites. Po to nustojau ir vel po savaites pradejau. Galvojau, kad memes, nuejau po to pas giniu, pasake, kad ne. Atsirado tik po astuoniu menesiu.
Atsakyti
biski isiterpsiu, nors musu maziukas dar pilvelyje wub.gif maciau kalbat apie BB isgirtus gultukus. As spalio mamytese uzmaciau, kad siunciasi is Vokietijos, nes ten zymiai pigiau, susigundziau ir as ax.gif pirkom sita http://www.windeln.d...pe-balance.html
mes pirkom balance soft. kaip matot kaina zymiai pigesne nei LT, jokio siuntimo mokescio i LT, kiek parasyta tiek sumokejom, nei centu daugiau, uzsakiau liepos 19 vakare, siandien MV jau parveze thumbup.gif pirkinys matos kad originalus, nes esam apziureje LT parduotuvese ir deze tokia pat kaip LT pardese thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo šifonyte: 29 liepos 2015 - 18:29