Įkraunama...
Įkraunama...

Vasariniai mamų džiaugsmai ir rūpesčiai :)

QUOTE(Atisa @ 2015 07 27, 10:41)

O kada galima smileysex.gif po cp? Po 2 men?  blush2.gif

Mes kaip ir burbuliacija, pabandėm po mėnesio kažkur.. blush2.gif Man įdomu kada mm atsiras. Kažkaip keista, kai dabar nežinau kada būti pasiruošusiai, anksčiau kaip laikrodukas ateidavo smile.gif
Atsakyti
Natalija, uzjauciu del naktu. Pas mus situacija tokia pat, siandien keliausi ir keliau vaika 6 ryto, nes geriau visai nemiegoti, nei miegoti taip sad.gif. Mano svajone palikti vaika ir knarkianti MB ir varyt i viesbuti issimiegoti biggrin.gif sunku ir vaikams matyt, ispudziu daug, ismokt tiek visko reikia matyt ir malasi sad.gif
Mes sestadieni buvom sodyboje, padirbejom, maze pasimaude baseiniuke. Uogos diena N geriau nei MP, dar vakare ejom i restorana vakarieniauti, praleidau kelis maitinimus ir ka jus galvojat - pradejo skaudeti, atsirado deme sad.gif
Na o maze vaiksto jau. Dar trumpom distancijom, bet jau paeina.
Atsakyti
QUOTE(Armante @ 2015 07 27, 09:47)

Super jis mums, prisiminus kaip anksciau gyvenom istisai ant ranku  doh.gif
mattomai jai nepatinka gulet , mastau gal ir vezime imt sportine dali, musu stokke tokia faina yra ir kudikiams spec toks isideda, siandien eisim i lauka dar pabandysiu su lopsiu, jei negules, tada meginsim ta.

Armante, smagu kad kede tiek pagelbejo ir dabar dienos ramesne thumbup.gif Tikrai kad daznai leliukai nemegsta visai ploksciai guleti. Maniskiai taip pat. Man vibrokedute irgi labai gelbeja, as net ir antra uzsisakiau, nes kai abu neramus buna tai dazniausiai tik ant ranku arba vibrokedutej nuraminti galiu, o jie darosi vis sunkesni, ant ranku vis sunkiau gaunasi isnesiot, tai abi vibro kedutes eis i trasa dabar 4u.gif

QUOTE(Natalija_V @ 2015 07 27, 10:13)

Žiek, kad tik kas negimtų...  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif Iki siol visa laik ziurejom kad tik kas gimtu, o dabar reiks ziuret kad negimtu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Wiliux @ 2015 07 27, 12:27)
Mano svajone palikti vaika ir knarkianti MB ir varyt i viesbuti issimiegoti biggrin.gif

Gerai skamba mamu svajones lotuliukas.gif
Aciu, zinosiu del smileysex.gif Edenut, o mano gyd.sake du men negalima nieko, uztai ir sudvejojau g.gif

Del mmm tai as isvis nesuprantu kada jos turi atčit, nes kraujavimas po cp man dar nesibaige blink.gif atrodo jau praeina, kokia diena isvis nieko nebera, ant rytojaus ir vel doh.gif

Armante, na tikrai gerai skamba jusu gultukas thumbup.gif bet paziurejau kaina tai didele jo, apie 180€? doh.gif

Natalija_V, balionas uz naktele 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Atisa @ 2015 07 27, 15:50)
Gerai skamba mamu svajones  lotuliukas.gif
Aciu, zinosiu del smileysex.gif Edenut, o mano gyd.sake du men negalima nieko, uztai ir sudvejojau  g.gif

Del mmm tai as isvis nesuprantu kada jos turi atčit, nes kraujavimas po cp man dar nesibaige  blink.gif  atrodo jau praeina, kokia diena isvis nieko nebera, ant rytojaus ir vel  doh.gif 

Armante, na tikrai gerai skamba jusu gultukas  thumbup.gif  bet paziurejau kaina tai didele jo, apie 180€?  doh.gif

Natalija_V, balionas uz naktele  4u.gif

Babymarket.lt 153 eur jau su zaisliuku( jis apie 29 eur atskirai) skaiciau kad grrai tas originalus zaisliukas, uzsisakiau as sia kedute kelionems nes mamaroo neiseina veziotis , o si lb kompaktiska thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Edena @ 2015 07 27, 17:45)
Babymarket.lt 153 eur jau su zaisliuku( jis apie 29 eur atskirai) skaiciau kad grrai tas originalus zaisliukas, uzsisakiau as sia kedute kelionems nes mamaroo neiseina veziotis , o si lb kompaktiska  thumbup.gif

Uzsisakiau ir as babyjorn kedute, 117euru sumokejau. Bet be zaisliuko kiek supratau. Ai pritaikysiu kitus zaisliukus gal. Esme tos kedutes man atrodo kad vaikas pats spyrokliuot gali ir kad pusiau stacioj padety buna-viska mato. O maniskis vyrutis ypac megsta buti staciom- vyruj jau rankos paskaudo ji pastoviai taip laikyti biggrin.gif tai bus patenkintas pirkiniu biggrin.gif

Amazon.co.uk sios kedutes po 99 svarus, tik va nezinau kiek siuntimas i lt kainuotu g.gif
Atsakyti
Be zaisliuko pigiausia lelius.lt, ten 129.90 eur 4u.gif tai is amazon tikrai neapsimoka manau
Atsakyti
QUOTE(Edena @ 2015 07 27, 21:14)
Be zaisliuko pigiausia lelius.lt, ten 129.90 eur 4u.gif tai is amazon tikrai neapsimoka manau

Ai as tai is prancuzisko amazon nusipirkau tai lygiai 117 ir sumokejau, siuntimas nemokamai. Bet Lt turbut labiausia apsimoka ir pirkti vietoj.

Blyn pas mane jau tuoj nebus kur kojos pastatyt namie per visa baby equipment biggrin.gif O dar kai zaidimu kilimelius issitrauksim, tai visai i darzeli panasu bus biggrin.gif Nu bet viskas gerai, tik kad jie butu ramus ir laimingi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(burbuliacija @ 2015 07 27, 21:26)
Ai as tai is prancuzisko amazon nusipirkau tai lygiai 117 ir sumokejau, siuntimas nemokamai. Bet Lt turbut labiausia apsimoka ir pirkti vietoj.

Blyn pas mane jau tuoj nebus kur kojos pastatyt namie per visa baby equipment biggrin.gif O dar kai zaidimu kilimelius issitrauksim, tai visai i darzeli panasu bus biggrin.gif Nu bet viskas gerai, tik kad jie butu ramus ir laimingi  biggrin.gif

Aha, ir palu bent jau pas mus visur, ant lovos ant sofos( kur ji delioju) ir dar marliuku biggrin.gif
Atsakyti
laba
ponaitis dar parpia, tai spejau kavos isgert. gal dar spesiu ir kelis zodzius parasyt biggrin.gif

vat turiu beda - maniskis labai jau isrankus maistui sad.gif . grudiniu kosiu nevalgo visiskai, darzoviniu irgi doh.gif . Nesugalvoju, ka vaikiui duot be misinelio. Labai megsta vaisius, na, mesa, bet irgi... kartais valgo, kartais ne . Totalus kosmaras man maitinimo metas. Ir turi duot butinai su sakute arba dideliu saukstu, nes pamato savo plastmasini sauksteli, tai is tolo jau mosikuoja rankomis - tipo, eik salin doh.gif. Neisivaizduoju, kiek toks vaikas turi per para gaut kaloriju ? Sau tai pasiskaiciuoju, visokiu skaiciuokliu yr, o va tokiam spokui auganciam? Gal jam tikrai daug nereik. Geria misini nemazai, matyt, energijos uztenka. Na, ir dar aisku, nemazai ir 'gerio' padaro per diena . mazum, tikrai jam gana biggrin.gif . Sveria dabar apie 10,8 kg.
na, zodziu, gal turit kokiu ideju, ka cia tam vaikiui per patiekalus gamint? siaip jau duodu viska, ka patys valgom, nes minciu neber. Negaliu gi, kasdien virt varsketuku ar mesos kukuliuku doh.gif
o jo skrandukas matyt, daug ir nepriima - misinio pvz, niekad daugiau kaip 180 ml neisgeria. Dar palieka dazniausiai koki 20 ml.

natalija, oi, kaip uzjauciu del tokio tavo vaikes miego ... kazin kodel cia taip? Gal tikrai del to papo? mano drauges dukra jau 4,5 metai, bet naktim vis dar keliasi valgyt, blaskosi, verkia jei papo negauna doh.gif ... bet taigi jau 4,5 METO ??? kazkoks siaubas
gal ir gerai, kad joris pats spjove i ta reikala... miega sau, paniurzga paryciais, gauna buteliuka su misiniu, isgeria miegodamas ir toliau parpia... biggrin.gif ...kad tik toliau taip miegotu unsure.gif jau kuo kuo, bet del miego tai skustis tikrai negaliu (tris kart tfu per kairi peti, ir dar i stala pabaladoju ) biggrin.gif

merginos, zinokit, maniskis lavinimo kilimelio taip ir nepamego. turejom du, atidavem, ir gultuke pabudavo tik pusvalandeli is jegos... paskui ir tas po menesio pabodo

nu vsio, jau karksi , girdziu...einiu misinio daryt biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(laina12 @ 2015 07 28, 08:23)

merginos, zinokit, maniskis lavinimo kilimelio taip ir nepamego. turejom du, atidavem, ir gultuke pabudavo tik pusvalandeli is jegos... paskui ir tas po menesio pabodo

nu vsio, jau karksi , girdziu...einiu misinio daryt biggrin.gif

Laina, taviskis is kart zinojo kad jo didesni 'atrakcionai' laukia- traktoriai, laukai, zirgai biggrin.gif tai ir nesiterliojo su vaikiskom kedutem ir kilimeliais irnesakyk.gif

Del maisto tai kiek pagooglinau, tai raso kad 1meciuj reikia apie 1000 kcal. sumazejes apetitas ir isrankumas budingi siam laikotarpiuj. cituoju: ' nors atrodo kad vaikas turetu valgyti daugiau nes pradejo vaiksciot ir yra aktyvus, taciau jo augimo greitis suletejo, del to labai daug maisto jam nereikia'. tad orientacijai 1000 kcal 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(burbuliacija @ 2015 07 28, 11:17)
Laina, taviskis is kart zinojo kad jo didesni 'atrakcionai' laukia- traktoriai, laukai, zirgai  biggrin.gif  tai ir nesiterliojo su vaikiskom kedutem ir kilimeliais  irnesakyk.gif

Del maisto tai kiek pagooglinau, tai raso kad 1meciuj reikia apie 1000 kcal. sumazejes apetitas ir isrankumas budingi siam laikotarpiuj. cituoju: ' nors atrodo kad vaikas turetu valgyti daugiau nes pradejo vaiksciot ir yra aktyvus, taciau jo augimo greitis suletejo, del to labai daug maisto jam nereikia'. tad orientacijai 1000 kcal  4u.gif

turbut..aplamai, nori but didelis is karto, mano vyriuks... pvz, vandens is buteliuko kategoriskai negeria, tik is butelio su tuo tokiu sportiniu kamsteliu doh.gif ... saukstas didelis, arba sakute... ir uztai visos koses eina 'per borta' doh.gif

oho, tai nemazai reik... vidutinio svorio moteriai reik 2000 kcal... na, reiks paskaiciuot idomumo delei, kiek maniskis gauna... su misiniu gauna mazdaug 500-600 kcal... tai manau, iki tukstancio tikrai 'prisigraibo' dar is papildomo maisto... vakar suvalge pora farsiruoto kiausinio idaru biggrin.gif ... nes nieko kito neikisau doh.gif

saule pasislepe, tai gal vaziuosim su dviraciais pasivezint
maziui patinka...sedi kedutej uz nugaros, vis mane pakibina... ir dairosi dairosi biggrin.gif
Atsakyti