sveikos,
tai kur visos dingę ?

negi karščiai išguldė
pas mus naktiniai smagumai tęsiasi

vakar vos užmigdėm: iš pradžių nė viena miegot nesiruošė, paskui užmiega ir po 10min. vėl gyvos abi kartu, ir vėl migdom... ir taip kokius 3-4 kartus. prabunda, lyg valgyt nori, paduodam ir užmiega begerdama pieną. gal gert norėjo... niekaip nesupratom. o šlapi visi. jos prirengtos su šliaužtais, užklotos, nugaros prakaituotos, bet taip nors neprabunda. prasižaidėm iki 2val. nakties

seniai jau taip buvo.
atraadom, kad vėsiausia vietuvėj ant plytelių grindų

tai jaučiu, rytoj reiks ten laiką leist
pasiguosiu, FB dvynukų mamai pasakiau pieno didinimo priemonių, tai buvau užpulta, kad viskas tik mitai ir nesąmonės. ale, kokios piktos ir kategoriškos kai kurios mamos

man tai keista, nes aš kuo ilgiau gyvenu, tuo labiau suprantu, kad niekada dėl nieko negali būti tikras ir kategoriškas
QUOTE(Edena @ 2015 08 07, 08:33)
Musu maziukas vakar apsiverte miegodama

: gerai kad ant vidurio lovos buvo ir as prie veidrodzip sukavausi, ziuriu tik per veidrodi sukas sukas sukas ir apsiverte! Ir pabudo net aisku verkt pradejo nes issigando, bet kaip suprantu iki samoningo vertimosi jU nedaug ?!
Mums vakar purpsius baisus uzejo ir raize pilva, itariu kad uzvakar buvau LABAI pikta tai gal i piena persidave.. Tai Colic calm Plus lietuvoje pirkto mazius negeria, nezinau ar kad plus ar kad kas.. Bet nepaded ir negeria ir neissiplsuna is rubu! Siustus sucepsedavo ir jie issiplaudavo! Bet man kyla itarimas idomumo delei paprasta nusipirksiu paziureti jeigu tas pats bus tai Colic calmas ne tas pats. Ir man cia skystesnis toks lyg.. Zodziu patyrinesiu
maniškės dar nesivarto. jos tik sėst nori

ne sportininkės - į mamytę
nu baisiai įdomu bus tyrimo rezultatai
na, einu suvalgyt ledų ir prigult. aš atradau dar skanesnius ledus nei Pols, bet irgi latviškus. KARUMS. man labai skanūs jų vaniliniai sūreliai, o čia radom ir ledų

tik mažai kur jų yra... rekomenduoju labai