sveikos,
oi, užsimaniau kondicionierių pirkt, bet neverta, nes reikia vamzdį iškišt į lauką, o čia sienų gi negręžiosi

gal kas turit kokį pastatomą? aš kažkaip įsivaizdavau, kad yra tokių, kur pastatai ir gaivina

nebeįmanoma... merginos prabunda naktį kas kelios valandos ir nori gert. sunkiai užmiega. tik dieną kaifuoja.
išsiploviau galvą, užkišau vonią su slenkančiais plaukais, ir dabar taip kiekvieną kartą. nepadeda jokios ampulės... ką tik pagimdžiusios ir maitinančios mamos, pradėkit gert kokius vitaminus, kad to išvengt - gal padės, nes atrodo tai kraupiai
QUOTE(Natalija_V @ 2015 08 07, 22:53)
Neprisimenu, ar sakiau... Sukūriau savo dukrelei el.paštą. vardas.pavarde. Gmaile. Ir kartais parasau jai laiska

Dar padariau jai atskira dropbox ir dalinuosi jos fotoalbumu. Slaptažodį žino ir vyras ir vyresnėlė. Išmoks naudotis kompu ir paštu-turės daug laiškų iš praeities. Plius turės rimtą gmailą, dar neužimtas.
originali idėja
QUOTE(Meile_ @ 2015 08 07, 23:13)
Gal turite patikrintu pieno didinimo budu ?

ir dar del pientraukio as turiu medela mini, ji pasiskolinau. Kuo geresnis medela swing? Ar verta kazin man ji nusipirkti, galvoju, kad sis kuri turiu nudroztas, tarnauja jau 3 mamai. Bet ar tai turi itakos? Gal kol traukia tol ir geras Jis?
sveika prisijungus

sveikinu su svajonės išsipildymu.gimimu. pamenu Tave, juk buvo Antalijoj nemalonių netikėtumų...
na, pieno kiekius, kai kas sako, kad didina kmynų arbata, kakava, chalva, alus, bet kiri sako, kad tai mitai. kiti pataria daug žiūrėti į vaiką, dažnai traukti, dėti prie krūties ir pan. kiekviena renkasi tai, kas jai labiau tinka.
QUOTE(*KaraLinda* @ 2015 08 08, 07:58)
o mes ligoninei vel , snd operuos maziuka
siaubas

laikykitės
QUOTE(Pacifica @ 2015 08 08, 08:25)
Bandysiu islyst i dienos sviesa siandien pusdieniui.
tai kad tikrai nelabai prasivėdinsi, nebent kokiam prekybcentry
QUOTE(Natalija_V @ 2015 08 08, 10:10)
Mano mažoji verstis ant pilvo išmoko tik 4,5 mėn., o ant nugaros - kai jau ropojo, t.y. 8,5. O sedėjo gražiai jau šešių.
tai mūsiškėms jau ir 4,5mėn., o verčiasi ant šonų.
QUOTE(Atisa @ 2015 08 08, 11:51)
Kai pradejau nusitraukinet kas pusvalandi, po 2 paru jau pritraukiau dvigubai, po savaites-4 kartus daugiau

dabar izrage pradejau gerti, bet dar tik antra diena, tai negaliu pasakyti ar veikia
tai kiek dabar turi ? bet tai ir nusitraukinėji taip kas valandą dieną/naktį ?