QUOTE(burbuliacija @ 2015 08 08, 15:01)
Tino, stovimi kondicionieriai tikrai egzistuoja. Bendradarbe pirko, mokejo apie 500 euru . Kazkas tokio atrodo
http://www.mon-climatiseur-mobile.fr/ bandyk ieskot lt, turetu but
tai kad ir tokiem reikia išvedimo į lauką. mano vyram (vyrui ir tėvui) nedašyla, kaip gali būti kondicionierius be išvedimo į lauką

ai, tai kol nusipirksiu, kol įmontuos, tai ir karščiai pasibaigs... nu kaip nors, gal jau paskutinė diena tokia, o paskui vėsesnės naktys jau bus. man dienom dar nieko, bet nu naktim tai miegojimas savose sultyse pribaigia.
QUOTE(*KaraLinda* @ 2015 08 08, 15:07)
as nebesitrauksiu pieno , jo visai sumazejo .. nebezaisiu , nebera noro ir kantrybes, ir db va ziuriu i nusistovejusj puena, taj vien vanduo
nu negali būt - sako, kad visų mamų pienas vienodo riebumo - apie 3,8proc.
Atisa, tai neblogai jau turbūt. vienam vaikui žiūrėk ir užtenka. man tai jokio skirtumo, ar dažnai, ar retai traukiu, nes jei traukiu kas 3 val., būna po 100ml iš kiekvieno (.), o jei po 6val., tai po 200ml. tik per karščius visai vakare kažko pamažėjo, kad vietoj 200 pritraukiau 150ml iš viso. ir merginos daug suvalgo, nebelieka ko šaldyt
Papildyta:
QUOTE(Edena @ 2015 08 08, 14:19)
Tino del plauku slinkimo.. ar dareisi pati kraujo tyrimus? buna slenka kad kazko truksta.. kaip pas pacia gelezis...? gar vitaminus maitinancioms geri, nes kai tiek litru pritrauki pienuko ir is taves visokio gerio iseina atitinkamai
nea, nebuvau net pas gydytoją

kad viskas gerai. vitaminus gėriau, paskui buvau nutraukus, dabar vėl pradėjau specialiai maitinančiom, tai visko tikrai gaunu, tos geležies papildomai geriu, kalcio irgi papildomai. šiuo atžvilgiu viskas turėtų būt gerai. tiesiog taip turi būt juk, o ir šiaip vasarą-rudenį daug slinkdavo, o dabar dar daugiau.
Natalija, o kada ta diena gali būti, man cekava ?