Sveikutes
Jetaus kokie grazus musu taip ilgai islaukti mazyliai

Tikrai negaliu ir as isskirti nei vieno maziuko,nes man jie visi na tokie unreal angeliukai.
Karalinda,suprantu labai gerai tave koks nerimas,nezinomybe ir pergyvenimas drasko dabar tave.Labai linkiu jums stiprybes ir kantrybes,o mazajma stebukleliui daug sveikatos.Svarbiausia,jei bloga pasikalbek su kuo nors,nelaikyk visko savyje.

Laikom kusmtukus uz tavo maziuka.
Atisa,ar gavai jau mano siustus papildus tuos? nes vis laikau cekiuka siuntimo,kad jei kas tureciau po ranka ir klausiau kur mano siuntinys.
Burbuliacija,gal dabar toks periodas tiesiog uzejo ir jis praeis.Stiprybes
As gal busiu is nepopuliariu mamu,bet kaip mane uzknisa auginimas pagal kazkokius vadovelius.Daznai sakau,kad vaikas ne robotas,ne kompiuterine programa ir kita vertus mes juk nelenktyniaujame. Bet tai man atejo irgi po kazkiek laiko. As irgi bendrauju FB bet neaktyviai,nes tuoj prasideda diskusijos,o labiausiai nervuoja keliu super mamyciu pasisakymai,kad oi ciulptukas absoliutus blogis,vaikas turi augt be sauskelniu,negalima primaitint iki 6 menesiu anksciausiai,jokio zaisliuko kad neprisiristu ir pan.Arba oi tavo dar nesivarto-musu tai matai jau visi vartos. Is pradziu kazkaip pergyvenau,o dabar atsipuciau.kiekvienas vaikas individualus ir tai kad jis apsivercia veliau ar anksciau,kad vienas ima krutine o kitas ne,kad vienas sypsosi,o kitas maziau nereiskia kad jau jis atsilikes.Kiekvienas daro maziukas pagal save.Taip,kad manau mes mamos jauciam geriausiai kas tinka ir kas ne musu stebukleliams.
Burbuliacija,maniskis atvirksciai nuo jusu daugumos,naktim miegodavo kas max.2 val tada verkimai,muistymasis ir t.t.Dienos metu beveik visai nemiegojo,pastoviai verkdavo-ir ant ranku nesiodavom,ir vezima stumdydavau po namus,vyras i autokedute idejes supdavo uz rankenos paemes,zodziu ko tik nedarem.Bet atejo po truputi laikas ir jis eme rameti,paskui ir mums buvo kazkoks suolis ir pasikeite trumpam viskas,su vyru sakom negi grizta pirmieji menesiai,bet praejo ir dabar viskas ok.Pamenu mano anyta budavo paklaikusi,kaip taip vaikas nemiega-o tu daryk ka nori,jis nemiega.Aisku protingosios mamytes paskui pasake kad mano vaikas buvo toks neramus nes pas ji liga

tai iseina kad visi neramus vaikai sergantys

Zodziu,stiprybes ir kad viskas eitusi geryn.Taip kad linkiu kad cia tik butu suolis tavo mazylei.
Mano stebuklelis ne taip jau ir seniai pradejo miegoti daugiau dienos metu,o ir nakciai uzmiega kazkaip apytiksliu laiku ir ismiega visa nakti. Dienos metu uzmiega arba as truputi pasupu ji autokedutej,arba guli manieze duodu atsigert arbateles ir soske ir nuluzta,arba ant kilimelio duodas duodas ir nuluzta.o vakare tai jau visas ritualas gaunasi,einam nusiprausiam,pasikeiciam sauskelnes,persirengiam pizamyte ir pavalgo,tada eina i savo lovyte o as jam padainuoju lopsine arba paskaitau pasaka,kartais tiesiog paleidziu migduka.Bet per visus miegus svarbiausia kad butu apklotas,tada ciumpa apklota rankytemis ir ant galvytes uzsitempia

O mes vakar atsventem 5 menesiukus.Labai norejom nufotogrofuoti,bet sunkiai gavosi,nes per tuos karscius vaikas isglebes visas,piktas nes negali miegoti per karsti toki,tai kankinosi vakar maziukas.Ai sakiau nors foto matytsis koks kartstis buvo per jo menesiadieni
Pamatavom ugi,tai turim jau 70cm.O svoris bus kazkur apie 8.400-na sakem siandien pasversim.Bet jis kazkaip proporcingas,neatrodo per storas ar per plonas.
Beje,
Natalija V labai sauni tavo ideja

originali ir labai jautri.Saunuole