Įkraunama...
Įkraunama...

Vasariniai mamų džiaugsmai ir rūpesčiai :)

QUOTE(Bry. @ 2015 07 20, 11:36)
ar gali vyras išeiti tevystes atostogų,jei dabar jam antrus metus per leidau ir jis gauna pinigus uz vaikus ir bus dar metai ne praėję?

kaip suprantu, esi vaikų priežiūros atostogose, o pašalpą perleidai vyrui. atostogų einama darbe, o pašalpą duoda sodra, taigi šie dalykai nesusiję. pagal įstatymą su dvynukais abu tėvai gali būti atostogose. kaip tu buvai atostogose ir gavai pašalpą, taip ir vyras gali būti atostogose ir gauti pašalpą. nežinau, ar paaiškinau mastau.gif
sveikinu su netyčiuku 4u.gif auginti tikrai įmanoma, mano draugė taip pat pagimdė trečią, kai dvynukams buvo du metukai, visi sveiki gyvi biggrin.gif aišku, irgi turi auklę smile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
As vis dar nepriemiau sprendimo del vaistuku, siandien eisim pas gyd tai jos uzklausiu.
Drauge man sako soski duok ir galesi ramiai gyvent, dar mes ir be jo bandom issiversi, nezinau cia vyro uzgaida g.gif jau kaip isves is kantrybes paliksiu vien jam ziuret tada turbut pats nuleks nupirkt, dabar net neisivaizduoju ar tikrai soskis padetu g.gif smile.gif

Cia kaip burbuliacija sako jie mus pradzioj apgauna, mano irgi buvo ramuole saunuole, o dabar biggrin.gif
jau vyras sako vaziuok nupirksi baby bjorno kedute, tai vakar pabandymui pasiskolinom is kaimynes, tikrai pradzioj pyko, bet poto taip greit uzmigo joje, vaziuosiu siandien nusipirkti.

O taip tai sestadieni buvom su drauge mieste, susitikom tai miegojo, vaikstom, miega vezime graziai sako oi kaip tu sakai kaip zombis vaikstai,kad ji rami mergyte, tu su ja daugiau lauke buk , na ir ka, pabudo, pamaitinau pervysciau ir viskas, tik i vezima ir dudos, tai nesiau per visa laisve rankose ir tai dar draskesi, nes nepatiko kaip nesimo poza unsure.gif tokiu atveju turbut padetu nesykle, bet vezimas, negi ji taip ir nenores jame guleti, jau nuo gimimo tik giliai imigusi buna jame, kitaip ne, jau gailiuos, kad pirkom Stokke, neatsipirks jis man biggrin.gif mirksiukas.gif

Zodziu nezinau, geraim kad meile tai dukrytei vistiek didesne uz visa patirta varga, tai veza i prieki rolleyes.gif

Beje, apziurejau foto smile.gif
Karalindos vaikinuko kokie plaukuciai wub.gif graziai abu atrodot toje foto.

na, o Tino, tikrai tokia atjaunejus, graziai labai atrodai thumbup.gif

Papildyta:
Edena, aciu, parasiau albume po foto savo FB psl. kur galima perzvelgt, esu ir kudikiu fotografavus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Armante: 20 liepos 2015 - 12:47
Armante, mes tai duodam soskiuka ir tikrai laabai padeda thumbup.gif neduodu gi istisai, prireikia koki karta dienoj, dazniausiai vakare. Bet jau dabar zino kas per daiktas ir kai niekas nepadeda, tai sitas vaistas labai gerai suveikia, bent laikinai thumbup.gif
Na, nezinau, daug nuomoniu apie tas soskes, vieni duot, kiti-neduot. Kaip ir su supimu ar nesiojimu. As tai gal kad antras vaikas, bet si karta linkusi kuo labiau pasilengvinti gyvenima sau ir leliui biggrin.gif reikia, duodu soske, reikia panesioju, reikia pasupu-kad tik visi butu ramus ir laimingi ir kuo maziau neigiamu emociju ir garso namuose thumbup.gif as kazkaip uz tai, kad vaikas gautu kelioms minutems soske ir uzmigtu nusiramines negu isinervines rektu valanda ir uzmigtu is nuovargio. Na bet sakau, cia tik mano nuomone ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Atisa: 20 liepos 2015 - 12:43
QUOTE(Atisa @ 2015 07 20, 13:42)
Armante, mes tai duodam soskiuka ir tikrai laabai padeda  thumbup.gif  neduodu gi istisai, prireikia koki karta dienoj, dazniausiai vakare. Bet jau dabar zino kas per daiktas ir kai niekas nepadeda, tai sitas vaistas labai gerai suveikia, bent laikinai  thumbup.gif
Na, nezinau, daug nuomoniu apie tas soskes, vieni duot, kiti-neduot. Kaip ir su supimu ar nesiojimu. As tai gal kad antras vaikas, bet si karta linkusi kuo labiau pasilengvinti gyvenima sau ir leliui  biggrin.gif  reikia, duodu soske, reikia panesioju, reikia pasupu-kad tik visi butu ramus ir laimingi ir kuo maziau neigiamu emociju ir garso namuose  thumbup.gif  as kazkaip uz tai, kad vaikas gautu kelioms minutems soske ir uzmigtu nusiramines negu isinervines rektu valanda ir uzmigtu is nuovargio. Na bet sakau, cia tik mano nuomone  ax.gif

taiva, as tai net neturiu jokios nuomones, cia aplinkoj musu labai jau nusistate ir vyras prisiklauses, as tai kazkaip net nezinau, visi uzauge ant vieno modelio, o dabar gi yra visokiu, bet dar kolkas vis issiverciu, ai nezinau unsure.gif
eisimruostis TA apziurai, praeita savaite kaip buvom jau svere 4700 idomu kiek siandien svers ir ka sakys gyd.
Atsakyti
O mano mazyle jau sveikute thumbup.gif Vis dėlto tridiene buvo. Šeštadienį nukrito T, sekmadieni iš ryto jau matėsi berimas
Armante, mano mergyte neėme soskes iki kažkur 7 men. Dabar paciulpia, bet daugiau kaip žaisliuką, ne visada tai yra nusiraminimo forma. Ir vezime maniske kai nemiegodavo, tai ir neguledavo. Į lauką važiuodavome taip- kai jau ateidavo maždaug laikas miegoti, pakisdavau papa kad privalgytu, tada užmigdau supdama, tada greit į kombi, į lopšį, dar pasupi ir miegančią į lauką. Kol stumdydavau, tol miegodavo, prabunda ir rėkia. doh.gif

O mums kraujo tyrimas parodė, kad Hb žemas, tai dabar dar vienas galvos skausmas, kaip gelezi sugirdyti.
Atsakyti
QUOTE(papūgiukė @ 2015 07 20, 16:03)
O mano mazyle jau sveikute thumbup.gif Vis dėlto tridiene buvo. Šeštadienį nukrito T, sekmadieni iš ryto jau matėsi berimas
Armante, mano mergyte neėme soskes iki kažkur 7 men. Dabar paciulpia, bet daugiau kaip žaisliuką, ne visada tai yra nusiraminimo forma. Ir vezime maniske Į lauką važiuodavome taip- kai jau ateidavo maždaug laikas miegoti, pakisdavau papa kad privalgytu, tada užmigdau supdama, tada greit į kombi, į lopšį, dar pasupi ir miegančią į lauką. Kol stumdydavau, tol miegodavo, prabunda ir rėkia.  doh.gif

Na tai musu taspats variantas turbut, nes irgi tik jei miegancia idedu tai tik kol miega dar viltis, kad kaip jau dairysis sedimam sportinuki gal bus, tokia tikimybe tik.

Nupirkau bjorno gultuka, tikiuosi bent kiek pamacys, i nesiokle gydytoja sake nebent nuo kokiu dvieju men. Rekomenduotu.
Na ziuresim kaip cia bus, na, o svorio jau turim 5kg ir 57 cm tokie ismatavimsi menesio ir triju d proga. Zodziu auga gerai, virkavimas panasu ne nuo to, kad nedavalgytu ar kazka.

Merginos, o kaip jusu vaikuciai apziuros metu kaip gydytoja liecia priesinasi labai, nes manoji gyd. Sako nenoriu gasdint ar kazka, bet tiesiog man nepatinka, kad ji pasyvi atseit jos apziuros metu jaip suglebus kaip cia pAsakyt, atseit vaikuciai buna tvirtesni lyg priesinasi, atseit seks labai dabar jos raida unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Armante @ 2015 07 20, 16:15)

Merginos, o kaip jusu vaikuciai apziuros metu kaip gydytoja liecia priesinasi labai, nes manoji gyd. Sako nenoriu gasdint ar kazka, bet tiesiog man nepatinka, kad ji pasyvi atseit jos apziuros metu jaip suglebus kaip cia pAsakyt, atseit vaikuciai buna tvirtesni lyg priesinasi, atseit seks labai dabar jos raida  unsure.gif

Na maniskiai tai tikrai nesipriesino visai. Manau jie tokiam amziuj dar per jauni kad suprastu kad cia svetimas zmogus ir kad priesintis reikia. Bet maniskiam dare toki 'ejimo' testa, kai laiko vaikuti nuoga uz pazastu stacia ir leidzia jam ant stalo su kojytem atsiremt ir ziuri ar jis stato zingsnius. Man labai idomu buvo matyti kad net 4 savaiciu jie jau moka statyti zingsnius prilaikomi. Nezinau ar lietuvoj toki testa daro? Tai man cia labiau i suglebimo tikrinima panasu buvo gal g.gif Bet as manau tokiam amziuj vistiek dar sunku sprest ar vaiko raida kazkuo atsilieka, nes tikrai ji juk labai skirtingai vystos. Kaip ir vaiksciot vieni pvz pradeda 9 men kiti 14 men, taip ir cia manau tas pats. O leliukui dar tik kelios savaites. Nepergyvenk taip labai del jos isvadu. Tavoji panike turbut tik labai atsipalaidavus mergina vacation1.gif 4u.gif
Atsakyti
sveikos,
ačiū visoms už komplimentus ax.gif atsigavus aš turbūt nuo teigiamų emocijų ir negalvojimo apie darbą, juk atostogos ilgalaikės thumbup.gif

šiandien išsimušėm iš grafiko: anksčiau naktį kėlė (nedavalgę mat), o paskui ryte miegojo kaip užmuštos, tai nekėlėm, o paskui kol vėl įsivažiavom į ritmą, jau ir vakaras atėjo doh.gif
Piktuke, mes irgi griežtai laikomės režimo ir nevalgom bet kada. šaunuolė, kad taip šauniai tvarkaisi su visais trim thumbup.gif mane vakar paliko vieną su abiem, tai kai pradėjo kartu rėkt, jungiau plaukų džiovintuvą ir užmigo, bet tik trumpam, šį kartą nesėkmingai gavosi...

QUOTE(burbuliacija @ 2015 07 19, 19:12)
O del rubeliu tai gali pasikelbti toj grupej - dvynuku spinta, parduot gali bandyt jei gero stovio rubai  4u.gif

norisi kažkam bent kiek pažįstamam perleist. galiu ir atiduot, nes pati daug gavau už dyką, tai nedarysiu čia biznio. svarbu panaudotų pagal paskirtį, o ne išmestų.

QUOTE(Atisa @ 2015 07 20, 11:54)
Mergaites, kokius papildis maitinancios geriat? As turiu Pregnacare, bet brangus kokie, o puse pakelio paprastu zuvu tauku ideta. Idomu kaina atitinka kokybe ju?  g.gif
Siandien Eurovaistinej internete nuolaida 20% mamu prekems, tai sakausi  blush2.gif uzsisakiau kazkokius Maria lactation papildus-Tino, Edena, kita savaite ir as litrais trauksiu  bebe.gif victory.gif

dabar jokių negeriu. užsisakiau tokius, kurių vaistinėse nėra, per platintojus. thumbup.gif lauksim rezultatų bigsmile.gif

QUOTE(papūgiukė @ 2015 07 20, 16:03)
O mums kraujo tyrimas parodė, kad Hb žemas, tai dabar dar vienas galvos skausmas, kaip gelezi sugirdyti.

nu ir kokią duosi ? maniškės arba sienom lipa nuo geležies, arba spjaudo. galiausiai aš jos neduodu, o pati geriu verysad.gif

Armante, mano merginos apžiūros metu linksmai žiūri, ką su jom daro, įdomu naujoj vietoj, dairosi biggrin.gif
Labai gražios nuotraukos thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tino: 20 liepos 2015 - 18:52
Tino labai graziai atrodai 4u.gif jau kai ligoninej uzejai pastebejau kad svyti visa cool.gif

Atisiuk taip ir bus biggrin.gif mane dabar truputi net erzina 3-4 val jei kur pabut tai sukieteja ir duoda apie save zinot (.) turiu varyt traukt pientraukis turi but netoli.. Dar prudu ir nesauldau bet po maisiuka jau vis, juodai dienai :hihi:

Dar mane gal kas apsvies- kaip su MP arba misinuku i lektuva? Juk skysciai iki 100 ml ar kazkaip sunormuot, ka daryt? Misinukui juk irgi termosas tai daugiau nei 100 ml... 4 menesiu mums skrydis neilgas nusimato ir dabar susimasciau kaip cia bus mastau.gif gal kas susidure..
Atsakyti
Edenut, kudikiu maistui tikrai netaikomi 100 ml apribojimai, skaiciau orouoste, bet niuansu nepamenu, reiketu pasitikslinti 4u.gif

O apie nusitraukinejima as isvis patyliu.. Dabar nusitraukineju kas puse valandos, ilgiausiai valanda, nakti kas dvi.. Tik tokiu budu pavyksta pritraukti apie 400 ml.. Taigi labai bijau, kad mano labai didelis noras maitinti neisblestu. Na bet dar laikysiuos iki kokiu 2 men., bet jei nepadauges ir po 2 men.ir vistiek turesiu kas pusvalandi trauktis, tai viskas, tikrai nebemaitinsiu, nes jau suzombet baigiu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Atisa @ 2015 07 20, 20:03)
Edenut, kudikiu maistui tikrai netaikomi 100 ml apribojimai, skaiciau orouoste, bet niuansu nepamenu, reiketu pasitikslinti  4u.gif

O apie nusitraukinejima as isvis patyliu.. Dabar nusitraukineju kas puse valandos, ilgiausiai valanda, nakti kas dvi.. Tik tokiu budu pavyksta pritraukti apie 400 ml.. Taigi labai bijau, kad  mano labai didelis noras maitinti neisblestu. Na bet dar laikysiuos iki kokiu 2 men., bet jei nepadauges ir po 2 men.ir vistiek turesiu kas pusvalandi trauktis, tai viskas, tikrai nebemaitinsiu, nes jau suzombet baigiu  verysad.gif

O pabandyk po truputi retinr, gal daugiau pritrauktum daugiau prisikauptu? Isprotet galima tikrai kas pusvalandi kiek laiko reikia blink.gif nu as kas 2 val traukdavau dabar 3-4
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Edena: 20 liepos 2015 - 20:10
QUOTE(Edena @ 2015 07 20, 20:52)
Dar mane gal kas apsvies- kaip su MP arba misinuku i lektuva? Juk skysciai iki 100 ml ar kazkaip sunormuot, ka daryt? Misinukui juk irgi termosas tai daugiau nei 100 ml... 4 menesiu mums skrydis neilgas nusimato ir dabar susimasciau kaip cia bus mastau.gif gal kas susidure..

Kiek domėjausi, apribojimu nėra, gausi paragaut, kad įrodytum, kad viskas ok smile.gif
Atsakyti