Sveikos,
Atisa, balionas tau uz pieno kancias
Ech, pas mane siandien diena irgi kazko kataklizma

Merginos pilvo bedos jau pasieke virsune. Naktis kaip ir normaliai praejo, o nuo 9 prasidejo dziaugsmai- vel pamaitint vaiko neimanoma, verkia raitos vos gurksni nurijus. Ir papai jau nepadejo, budavo dar pasiguldai salia ant (.) tai taip nurimsta ir pavalgo, o siand jau ir ant ( .) bekabedama raites ir verke. ir alkana visa diena, ir plius dar nemiegojo visa diena

Ir sunelis su miegu siandien susipyko, abu zodziu akim staciom visa diena, tik gerai kad jam bent jau su pilvuku ir valgymu problemu kaip ir nera. Tai jo miegas atsistate apie 5, pagaliau nuluzo maziukas, ir po to jau normaliai - pavalgo ir miega, nu o dukryte tai toliau linkmina mama

Paskutinis bajeris tas kad pamaitint imanoma yra tik man stovint ir ja laikant prie (.)

Jei tik atsisedu ar atsigulu, iskart raitytis ji pradeda ir rekt

tai va nezinau kiek cia dabar man stovet reikes, gal ir visa nakti

nebezinau kur dingt ir kas jai yra kaip suprast. Ar cia eilines pivo bedos ar cia jau ji kokios laktozes netoleruoja mastau

nes as pati karves pieno gert negaliu, nepriima organizmas. TAi gal ir vaikui persidave , ir kaip zinot
Edena, ta misini minejai kur skaldytas baltymas, bet jis su laktoze? As cia prisiskaiciau jau visko, yra tu misiniu ir be laktozes ir su tuo kazkokiu baltymu suskaldytu, bet pas mus cia reikia recepto tokiam misiniuj

Reiskia vel laiko gaisimas kol pas gyd nusigausi.
Ir dar ji labai
smirdziai bezda, ar cia irgi galetu reiksti kad ji kazko netoleruoja kaip manot, ar cia normalu? Blyn nezinau kaip cia suktis is padeties sios. Bet sakau, buna dar svenciu kai ramiai ta pati maista suvalgo, be jokiu bedu, todel nesuprantu kame cia saknys istikruju