Įkraunama...
Įkraunama...

Vasariniai mamų džiaugsmai ir rūpesčiai :)

QUOTE(Edena @ 2015 07 20, 22:09)
O pabandyk po truputi retinr, gal daugiau pritrauktum daugiau prisikauptu? Isprotet galima tikrai kas pusvalandi kiek laiko reikia  blink.gif nu as kas 2 val traukdavau dabar 3-4

Bandziau.. jei traukiu kas pusvalandi pritraukiu po nedaug, bet visumoj dvigubai daugiau, nei kas 3 val traukciau. Zodziu ko nepadarysi del tu vaiku doh.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2015 07 20, 20:47)
Kiek domėjausi, apribojimu nėra, gausi paragaut, kad įrodytum, kad viskas ok smile.gif

Aciu 4u.gif

Atisiukai uz kantrybe first.gif As kad zinociau kas dabar man taip uztvinde (.) ar tie vitaminai ar Humana ta arbata tokia idomi su kazkokiu negirdetu augalu.. O nuo gimdymo gerei jau vitaminus?

Del gelezies, nuo kokio Hg rodiklio maziukams paskiria? Pas mus berods 105 buvo dabar kai dare sake mazokas bet netragiskai nieko nepaskyre..
Atsakyti
QUOTE(Edena @ 2015 07 21, 00:17)
Aciu  4u.gif
Atisiukai  uz kantrybe first.gif  As kad zinociau kas dabar man taip uztvinde (.) ar tie vitaminai ar Humana ta arbata tokia idomi su kazkokiu negirdetu augalu.. O nuo gimdymo gerei jau vitaminus?

O kokius vitaminus tu, Edenut, geri? As dar pankoliu arbatos uzsisakiau. Gal reikes ta humana dar pabandyt g.gif taip, Pregnacare geriu nuo gimdymo.
Atsakyti
Sveikos,

Atisa, balionas tau uz pieno kancias 4u.gif

Ech, pas mane siandien diena irgi kazko kataklizma doh.gif Merginos pilvo bedos jau pasieke virsune. Naktis kaip ir normaliai praejo, o nuo 9 prasidejo dziaugsmai- vel pamaitint vaiko neimanoma, verkia raitos vos gurksni nurijus. Ir papai jau nepadejo, budavo dar pasiguldai salia ant (.) tai taip nurimsta ir pavalgo, o siand jau ir ant ( .) bekabedama raites ir verke. ir alkana visa diena, ir plius dar nemiegojo visa diena doh.gif Ir sunelis su miegu siandien susipyko, abu zodziu akim staciom visa diena, tik gerai kad jam bent jau su pilvuku ir valgymu problemu kaip ir nera. Tai jo miegas atsistate apie 5, pagaliau nuluzo maziukas, ir po to jau normaliai - pavalgo ir miega, nu o dukryte tai toliau linkmina mama doh.gif Paskutinis bajeris tas kad pamaitint imanoma yra tik man stovint ir ja laikant prie (.) doh.gif Jei tik atsisedu ar atsigulu, iskart raitytis ji pradeda ir rekt doh.gif tai va nezinau kiek cia dabar man stovet reikes, gal ir visa nakti blink.gif nebezinau kur dingt ir kas jai yra kaip suprast. Ar cia eilines pivo bedos ar cia jau ji kokios laktozes netoleruoja mastau g.gif nes as pati karves pieno gert negaliu, nepriima organizmas. TAi gal ir vaikui persidave , ir kaip zinot g.gif

Edena, ta misini minejai kur skaldytas baltymas, bet jis su laktoze? As cia prisiskaiciau jau visko, yra tu misiniu ir be laktozes ir su tuo kazkokiu baltymu suskaldytu, bet pas mus cia reikia recepto tokiam misiniuj doh.gif Reiskia vel laiko gaisimas kol pas gyd nusigausi.

Ir dar ji labai smirdziai bezda, ar cia irgi galetu reiksti kad ji kazko netoleruoja kaip manot, ar cia normalu? Blyn nezinau kaip cia suktis is padeties sios. Bet sakau, buna dar svenciu kai ramiai ta pati maista suvalgo, be jokiu bedu, todel nesuprantu kame cia saknys istikruju doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Atisa @ 2015 07 20, 22:55)
O kokius vitaminus tu, Edenut, geri? As dar pankoliu arbatos uzsisakiau. Gal reikes ta humana dar pabandyt  g.gif taip, Pregnacare geriu nuo gimdymo.

As Nursing blend geriu dabar, pradejau pries 3 savaites .. Bet sudetis tai ten irgi mix visu vitaminu spec ingredientu gal 3 tik kokie g.gif

Burbuliacija ir tau 4u.gif mano irgi tik po 30-60 min miegojo nebuvo jokio ilgojo miego , ir nakti kas 2 valandas ka
I kniurkt pradeda per miegus pamastyt speju "ko jis neuzmirga" atrodo kad dar po to paties maitinimo kniurkia.. Viena nakti kazko jo lovoj pradejau ieskot, buteliuko ar kazko tai, lunatikuodama, zodziu bus kuo toliau tuo smagiau doh.gif Tas misinys Hipp HA1 be laktozes jis butent, as ir pati pienuka vartoju be lakt ir pieno produktu ne tai mums kazkiek pagerejo nes anksciau tai budavo visa diena ant ranku ir kraujas alergija rode... Tai Tau is LT atsiustu gal, nes cia tikrai receptu nereikia jam, pabandytum pakeisti
Atsakyti
QUOTE(burbuliacija @ 2015 07 20, 23:56)
nes as pati karves pieno gert negaliu, nepriima organizmas. TAi gal ir vaikui persidave , ir kaip zinot  g.gif

nugi tu ne karvė unsure.gif manyčiau skiriasi sudėtis...
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2015 07 21, 07:43)
nugi tu ne karvė unsure.gif manyčiau skiriasi sudėtis...

as turejau omeny gal jai persidave koks genas is manes, kuris netoleruoja karves pieno. O jo paties tai ji gauna juk su misiniu, as juk pusiau mp pusiau misiniu maitinu.
I karves nepretenduoju, ne lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(burbuliacija @ 2015 07 21, 09:19)
as juk pusiau mp pusiau misiniu maitinu.

ai tiksliai gi, sorry doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Tino @ 2015 07 20, 20:50)
nu ir kokią duosi ? maniškės arba sienom lipa nuo geležies, arba spjaudo. galiausiai aš jos neduodu, o pati geriu  verysad.gif

Mums išrašė Hemofer. Bandžiau gryną su šaukšteliu sugirdyti, tai spjaudėsi, žiaugčiojo ir pan. doh.gif Su sultimis irgi nepavyko sugirdyti. Bet jau antra diena suduodu su tyrele. Kol kas jokių pašalinių poveikių nepasireiškė. Žinau, kad duodant su maistu blogiau įsisavina, bet gal geriau taip, nei visai neduoti. Vis tiek kažkiek įsisavins.

Edena mūsų HB 90 buvo, kai skyrė Fe.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Na ka, sveikinuosi su kava ir dukryte salia gulincia baby bjorno gultukyje bigsmile.gif
nu zinokit kolkas tai galiu tik girti ji, vakar parsiveziau, vakare turejom sveciu tai puikiai atbuvo, is visu 6 val kur anksciau vakare pranesiodavau vakar teko tik kokia 1 val thumbup.gif
siandien irgi guli sau, aiksu reikia ja pasupuot, bet nu super super wub.gif

Burbuliacija, taiva isgasdino mane vakar ta gyd. dare ji ir ta toki kur stato, ji irgi deda zingsniukus, sita jau ir ligoninej pirma diena dare seseles. Nu nez. tikiuosi cia viskas del tos geltos, kad ligoninej tada viska tyre ir yra irasas apie tai ir ji ziures, kad ziures tai labai gerai, tik is anksti galetu negasdint 4u.gif

Tino, sakai tavo mergytes dairosi, maniske dar nelabai gal i aplinka reaguoja , bent man taip atrodo, tavo jau panikes didesnes rolleyes.gif na zodziu idomiai pasejo man nerimo, bet stengiuos labai neprisigalvot, nieko nepakeisiu, o greiciausiai cia viskas gerai 4u.gif
Atsakyti
sveikos smile.gif
as dbr ir galvoju kokius vitaminus nusipirkti maitinancioms , tu preggnant care nelabai noriu (sintetika ten man ) g.gif

Man reikia gelezi gerti nes nukrtites hemoglobinas iki 98 , bet man kietina vidurius taip , o kai esu siuta su kietais viduriais i wc ejimas nera nmalonus , tai negeriu ..

nusipirkau medela swing , visai nieko , bet pieno maziau pritraukia , gal cia tik sutapimas , paskutines dvi dienas kazzkaip maziau pieno .. jauciu reikia dazniau traukinetis g.gif
Atsakyti
Atisa kiek tu vargsti del pienelio 4u.gif Saunuole, kad nepasiduodi, tikiuosi vitaminai Tau pade ir nebereiks tiek vargti.
Armante gydytojos kartais nepagalvojusios paseja nerima mamu sirdyje. Musiske irgi mielai sutikdavo gydytojos apziura, kai dar visai mazute buvo. Dabar nebepatinka. O tas zingsniavimo refleksas yra budingas visiems naujagimiams. Veliau jis praeina (nebent buna stimuliuojamas) ir pagal tai sprendzia apie kudikio vystymasi ir ligas. Mes su gydytoja diskutavom apie dinamines mankstas, tuomet ir uzsimine, kad naujagimio refleksai turi dingti, o jei nedingsta tai gali buti ligos signalas. Refleksai dingsta jau velesniuose menesiuose.
Natalija, kaip smagu, kad taviske graziai ir daug valgo thumbup.gif . Musiske labiausiai megsta uogas, bet ar nors vienas drabuzelis isgyvens sita uogu sezona - neaisku biggrin.gif. Jau ko vaikas gauna, tai gauna - vitaminu, tinka visos uogos - braskes, zemuoges, serbentai, melynes, agrastai, tresnes, vysnios. Ir makaronai is kavines biggrin.gif. Ir labai nori rankom valgyti. Net ir sriuba biggrin.gif.
Paeina kelis zingsnelius nesilaikydama, bet iki vaiksciojimo dar truksta.
Atsakyti