Įkraunama...
Įkraunama...

Vasariniai mamų džiaugsmai ir rūpesčiai :)

QUOTE(Edena @ 2015 07 20, 20:52)

Dar mane gal kas apsvies- kaip su MP arba misinuku i lektuva? Juk skysciai iki 100 ml ar kazkaip sunormuot, ka daryt? Misinukui juk irgi termosas tai daugiau nei 100 ml... 4 menesiu mums skrydis neilgas nusimato ir dabar susimasciau kaip cia bus mastau.gif gal kas susidure..

Galima detis kiek ko tau reikes ir dar atsargai isidet. Vilniuje tai net nereikia paragauti, jei veziesi pacios sitaisyta misinuka, mandagiai paklausia, ar galima atsukti ir jie turi kazkoki aparateli, kur patys patikrina. Kiek skridom tai nekart ir mamos tases nesvere.
Atsakyti
QUOTE(burbuliacija @ 2015 07 20, 03:57)
O kaip tu darai kai viena buni ir visi trys pradeda verkt, man idomu kaip sukies? nes man butent sis reikalas pats sunkiausias su dvynukais, kai abu vienu metu pradeda verkt o persiplest negali  doh.gif Tai as su autokedute sukuos- viena i kedute ir su koja supu, o kita ant ranku raminu, bet jei pagalvoju jei dar trecias butu doh.gif  uz tai ir klausiu ka tu darai  4u.gif

Kad nebūna pas mane taip kol kas.. g.gif (tfu, tfu, tfu). Nereaguoja kol kas vienas į kito paklykimus. O jei du niurzga, vienas iš jų soskę gauna, lovytę supuoju, glostau.. smile.gif kol kas susitariam gražiai smile.gif trečiam turbūt soskę įkiščiau irgi, o ką daryt. Gerai, kad namo sienos storos biggrin.gif

QUOTE(Bry. @ 2015 07 20, 09:01)
Labas rytas,
Del dvynuku tai man palengvejo labai nuo 1metuku,kai jos jau vaiksto ir zaidzia,nebera taip,kad viena nesi,o kitam kambary kita rekia,dabar pasakai ir eina abi wub.gif o zaist tai visa diena zaidzia jos abi  smile.gif pasidariau kambari pagal vaikus ir taip sedim ten,as net uzmiegu kartais☺na as dar aukle turiu vasarai,bet cia daugiau del to,kad vel laukiuosi,nors buvo uzejes momentas kai jos istisai zviege ir manes nenorejo paleisti,bet taip buvo neilgai,tai tada ir susiradau aukle kuri su mumis ir gyvena.dabar tikrai daug lengviau.o jei butu vienas manau reiktu ir man sedeti ir zaisti,o jos dabar abi zaidzia tai mamai ramybe:wub:

Vajej kaip fainai skamba... wub.gif Jau ir aš laukiu kitos vasaros tada biggrin.gif Ir sveikinimai su laukimu.. wub.gif

QUOTE(papūgiukė @ 2015 07 21, 10:37)
Mums išrašė Hemofer. Bandžiau gryną su šaukšteliu sugirdyti, tai spjaudėsi, žiaugčiojo ir pan.  doh.gif Su sultimis irgi nepavyko sugirdyti. Bet jau antra diena suduodu su tyrele. Kol kas jokių pašalinių poveikių nepasireiškė. Žinau, kad duodant su maistu blogiau įsisavina, bet gal geriau taip, nei visai neduoti. Vis tiek kažkiek įsisavins.

Edena mūsų HB 90 buvo, kai skyrė Fe.

O nebandėte Technofer? Kai gulėjome ligoninėje gydytoja net nerekomendavo jokios kitos, kaip ši, sakė nėra geresnės.

Įmečiau vieną savo mažiukų nuotraukėlę susipažinimui.. wub.gif O jau jūsų kokie visų dičkiai.. bigsmile.gif Negaliu patikėti, kad ir mano kadanors tokie bus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Piktukė @ 2015 07 21, 18:33)

Įmečiau vieną savo mažiukų nuotraukėlę susipažinimui.. wub.gif  O jau jūsų kokie visų dičkiai..  bigsmile.gif  Negaliu patikėti, kad ir mano kadanors tokie bus  biggrin.gif

kokie fainuoliai wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Piktuke wub.gif ojei kokio fainumo ir grazumo vaikuciai , labai grazi foto, mergyte sypsosi wub.gif

Oi kuo ilgiau tau ramaus laiko 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif

Armante tu saunuole del pieno 4u.gif nepamirsk ir skysciu daug gert, bent as Vandens nemazai geriu ir niekad negeriau arbatu, vitaminu ir pan. O pieno parai gerus 1,5 litro turiu. Aisku cia pas kiekviena savi niuansai, dziaugiuosi kad bent pienuko klausimu neturejau jokios streso, nes mano ankstukam jis ypac svarbus. wub.gif

As jau antra savaite guliu palatoj su vienu pimpackiuku, laukiam broli kada atkels. Siandien mum jau 33 savaites, abu netoli 2 kg sveria, jau su zandais ir pagurkliais vyrukai smile.gif

Kaip jus valot nosis vaikam? Tik kai isgirstat kazka itartino ar profilaktiskai kas kazkiek laiko? Man cia pasake kad nereikia valyt nieko jei vaikui miegant nesigirdi jokiu garsu. g.gif
Kazka raset apie tuos daiktus kur istraukt galima nosi, pavadinimas kazkaip is R raides, priminkit...
Atsakyti
QUOTE(Pacifica @ 2015 07 22, 08:27)
Kazka raset apie tuos daiktus kur istraukt galima nosi, pavadinimas kazkaip is R raides, priminkit...

bendrai vadinasi aspiratorius, viena iš gamintojų Rhinomer, mes naudojame Physiomer.
Atsakyti
Pacifica - sveikinu su puikiu progresu 4u.gif ir liuks, kad pienuko turi, manau tai pats geriausias dalykas, ka gali jiems siuo metu duoti apart meiles ir silumos wub.gif

As irgi turiu klausima: ar jus perkat skirtingo dydzio buteliukus ar iskart perkat didesnio turio ir pacius maziausius maitinat is ju? Ar nepatogu tas didelis kai pamaitini tik kokius 50-70 ml? Noriu buti praktiska, kad po to nesimetytu tie buteliukai pakampiais o butu ir naudojami ilgai 4u.gif piktuke, kaip tau tie TT buteliukai? Kaip suprantu viskas puikiai, visi ramuciai, be visokiu ten tu skausmu bigsmile.gif thumbup.gif metausi tarp brown ir TT blush2.gif
Atsakyti
Piktuke, labai grazi foto ir leliukai nuostabus wub.gif wub.gif wub.gif
Labai saunu kad kolkas ramu pas jus,bent jau kolkas smile.gif

Krown, as tai buteliukus vieno dydzio tik pirkau, viskas ten ok su tuo maitinimu 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Laina ir Wiliux sveikinu paveluotai jusu stebuklelius su 11 menesiuku wub.gif
Tino,ir tavo princeses su 4 menesiukais wub.gif Visiems maziukams sveikatytes kaip ir mamytems 4u.gif
Atisa,na tau medali irgi reikia duoti uz toki uzsispyrima 4u.gif first.gif
Mums hematologe israse gerrti TecnoFer.Jis pipetej ir skanus is tikruju.Pradzioje buvo po gelezies maniskis neramus,vel pusdavo pilvuka ir raites,bet veliau matyt zarnynas priprato. O ta Hemofer girdejau ir skaiciau kad neskanus,ir vaikai labai blogai toleruoja.Beje,mums paskyre gelezi kai hemoglobinas buvo 90 4u.gif
O as sukuosi biggrin.gif Maniskis darosi kasdien vis idomesnis ir tuo paciu reiklesnis.Nori kad matytu mane,kad su juo kartu pazaistum,reikia jam veiksmo,ramiai pagulet nebenori biggrin.gif Tai abu ir judam taip kad vakare nebejauciu ranku ir aisku pykstu ant vyro kad mazai padeda,tai dabar geras antra diena po rimto pykcio doh.gif
Mano nesivarto dar ant pilvuko,viena kart buvo apsivertes ir viskas.Dabar tik ant sono apsivercia ir su kojom dirbdamas vis nuvaziuoja kazkur,paguldai tiesiai randi skersa.Jau lovoj vieno nepalieku,jei kazko reikia dedu i manieza.Kedutej irgi nepalieku vieno nes sedasi,tai tik kai maitinu kedute pasitarnauja na ir jei labai piktas ir reikia uzmigdyt tai ji irgi liuks mums.O supynese tai gerai kad prisegimai yra,o tai lenkias-sedas ir pyksta kad negali atsisest biggrin.gif Beje,siandien jau trecia diena kaip ragaujam kieto maistuko-bulvytes.Ir raukes,ir ziaukciojo ir pyko,na bet siandien atrodo jau graziau suvalge.Nors ir vel kazkas naujo tai ir pilvuka vel pucia,neramuolis ir t.t. doh.gif Penktadieni zadam jau moliuga pradeti duot paragavimui.
Tai va ir sukames smile.gif Svajoju apie nuvaziavima kazkur paiilseti prie kokio ezeriuko,na gal kas ir iseis susiveikt.O labiausiai uz viska noreciau savaitgaliui viena istrukti i koki SPA lotuliukas.gif tongue.gif
Ok,jau kalbina mano stebukliukas.Paskui parasysiu nes labai noriu ilyst i albumiuka ir paziuret musu stebuklelius wub.gif
Atsakyti
Afrodite, aciu 4u.gif tik mano tas uzsispyrimas jau blesta, nebegaliu net ziuret i ta pientrauki doh.gif tiesa vakar jau 470 ml pritraukiau, bet kai per tokius vargus, tai ir dziaugsmo neber unsure.gif ir as svajiju apie poilsi.. tik siemet matyt teks pasitenkinti kaimu. O jums gero poilsio jei pavyks islekti 4u.gif

Pacifica, dar viena "litrine" doh.gif biggrin.gif pavydziu jums visoms 4u.gif del skysciu skaiciau, kad gert reikia tik kiek norisi, nes skysciai praskiedzia oksitocino kieki kraujyje g.gif o po teisybei tai as dabar taip galvoju- jei duota, tai duota, o jei ne, tai daryk tu ka nori, gerk, negerk, vartok papildus, arbatas ir ka tik nori-neduota ir nebus. Ir kas cia sake, kad visos gali maitinti, tik kai kurioms noro pritruksta. Galiu pasakyti, kad TIKRAI NE.

Piktuke, nerealus tavo zuikuciai wub.gif
Atsakyti
Mamytes, kokius termometrus naudojat savo leliukams? Ar pasiteisino tie uv? Mums pvz soske visai nepaditeisino, rodo pieno riebuma doh.gif
Atsakyti
Piktuke,kokie grazus tavo stebuklinga trijule wub.gif Berniukai tavo tokie vyrisku bruozu,o mergyte na tikra mergyte ir dar ta nevalinga sypsenele wub.gif Fantastiskai,va ir panele bus apsaugota visada dvieju broliuku wub.gif O pati atrodai na super jaunai-paziurejus tikrai pagalvotum kad abiturente bet ne triju vaikuciu mamyte lotuliukas.gif
Atisiuko maziukas atrodo ramumo isikunijimas,o jau ta foto kur su sypsena-isimylejau wub.gif Beje,taviskis ne tik aukstas bet ir plaukiuku kiek turi-mano gime irgi su plaukuciais ir nemazai ju buvo ir juodi,o dabar neliko nieko,auga baltuciai biggrin.gif
Ziuriu Edeniuko maziukas irgi sexy duobutes turi thumbup.gif
Karalinda,koks fainulka taviskis o ir liezuviuka kaip iskisa thumbup.gif Pati man graziausia foto ta baltai juoda -tokia jautri wub.gif
TINO,ei mamyte alia atjaunejusi kokia esi thumbup.gif Eina sau,net pavydu pasidare biggrin.gif Atrodai tikrai super,na o tavo mergaites atrodo laaaabai dideles jau wub.gif ir kaip viena i kita ziuri,ech kaip faina joms greit bus kartu zaist wub.gif
Bry sveikinu tave su netyciuku,labai faina ir as noreciau pavasari griztant gandrams pagaut netyciuka tongue.gif
O klausimas,kodel vyresniu vaikiuku mamytes neideda nauju foto,a?Juk smagu ir jusu stebuklelius pamatyt kaip keicias bruozai,tobuleja ir auga.
Vakar atsiguliau ir pagalvojau api LAINA,kaip faina jai.Kaip as noreciau pajodinet ramiai su arkliuku..paskutinis jojimas mano buvo pries 30 metu su baltos spalvos kumele.ech...kaip buvo faina...dabar gal net uzlipt nebemokeciau biggrin.gif
Atisiuk,as naudoju paprasta termometra is TT rinkinuko.Nes tiek prie ausies ar kaip soske man pasirode labai jau brangus malonumas.Na,mums ok rodo ir tas paprastas.
O man butu pats geriausias poilsis kaime butent.Uzkniso iki asaru tas muras,tas triuksmas,masinos,tas oras-man depresija nuo miesto. verysad.gif
Atsakyti