Piktuke,kokie grazus tavo stebuklinga trijule

Berniukai tavo tokie vyrisku bruozu,o mergyte na tikra mergyte ir dar ta nevalinga sypsenele

Fantastiskai,va ir panele bus apsaugota visada dvieju broliuku

O pati atrodai na super jaunai-paziurejus tikrai pagalvotum kad abiturente bet ne triju vaikuciu mamyte
Atisiuko maziukas atrodo ramumo isikunijimas,o jau ta foto kur su sypsena-isimylejau

Beje,taviskis ne tik aukstas bet ir plaukiuku kiek turi-mano gime irgi su plaukuciais ir nemazai ju buvo ir juodi,o dabar neliko nieko,auga baltuciai
Ziuriu
Edeniuko maziukas irgi sexy duobutes turi
Karalinda,koks fainulka taviskis o ir liezuviuka kaip iskisa

Pati man graziausia foto ta baltai juoda -tokia jautri
TINO,ei mamyte alia atjaunejusi kokia esi

Eina sau,net pavydu pasidare

Atrodai tikrai super,na o tavo mergaites atrodo laaaabai dideles jau

ir kaip viena i kita ziuri,ech kaip faina joms greit bus kartu zaist
Bry sveikinu tave su netyciuku,labai faina ir as noreciau pavasari griztant gandrams pagaut netyciuka
O klausimas,kodel vyresniu vaikiuku mamytes neideda nauju foto,a?Juk smagu ir jusu stebuklelius pamatyt kaip keicias bruozai,tobuleja ir auga.
Vakar atsiguliau ir pagalvojau api
LAINA,kaip faina jai.Kaip as noreciau pajodinet ramiai su arkliuku..paskutinis jojimas mano buvo pries 30 metu su baltos spalvos kumele.ech...kaip buvo faina...dabar gal net uzlipt nebemokeciau
Atisiuk,as naudoju paprasta termometra is TT rinkinuko.Nes tiek prie ausies ar kaip soske man pasirode labai jau brangus malonumas.Na,mums ok rodo ir tas paprastas.
O man butu pats geriausias poilsis kaime butent.Uzkniso iki asaru tas muras,tas triuksmas,masinos,tas oras-man depresija nuo miesto.