Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės hipofunkcija, kovojam toliau 5

QUOTE(Matuko_mamyte @ 2015 09 01, 17:21)
Mano diagnoze pogimdyvinis tiroiditas... Pasireiskia iki metu nuo gimdymo... Dazniausiai jis praeina savaime, pavartojus  tiroksino.  bet pusei cia esanciu geriau galvot kad tikrai nepraeis ir neduok die kuri pasidziaugs kad praejo, atsakymas bus taigi gris... Keli puslapiai atgal pasidziaugusi greit buvo nuraminta..
Visi pasiulymai keisti gyvenimo buda, mityba ir ttt cia nelaukiami.
Puse cia esanciu sergat depresija va ko labiausiai bijau tokio negatyvo o ne tiroksino dozes... Tiroksinas tikrai be didziausia beda kuo dabar isitikinau  smile.gif

Duok D,kad Jums praeitu sios problemos per metus! Man irgi po gimdymo suletejo skydliaukes veikla, pradejau gert po 25mg,siai dienai geriu 100 mg, praejo pusantru metu po gimdymo.. ir kazkaip isbleso svajones, kad gersiu tiroksina metus laiko,nes galvojau cia tikrai pogimdyvinis tiroiditas..
Atsakyti
QUOTE(Matuko_mamyte @ 2015 09 01, 20:21)
Mano diagnoze pogimdyvinis tiroiditas... Pasireiskia iki metu nuo gimdymo... Dazniausiai jis praeina savaime, pavartojus  tiroksino.  bet pusei cia esanciu geriau galvot kad tikrai nepraeis ir neduok die kuri pasidziaugs kad praejo, atsakymas bus taigi gris... Keli puslapiai atgal pasidziaugusi greit buvo nuraminta..
Visi pasiulymai keisti gyvenimo buda, mityba ir ttt cia nelaukiami.
Puse cia esanciu sergat depresija va ko labiausiai bijau tokio negatyvo o ne tiroksino dozes... Tiroksinas tikrai be didziausia beda kuo dabar isitikinau  smile.gif

O jus pikta. Kiek cia esu, visos adekvacios, normalios moterys ir merginos. Del kitu nekalbesiu, bet uz save tai galiu- as is patalo atsikeliau , parodykit kuri serganti depresija tai gali padaryti. O del gyvenimo budo keitimo-kada pasveiksite ir po kokiu 5 metu , galesite drasiai rasyti kad va kaip ka dariau ir pasveikau.
Atsakyti
QUOTE(Matuko_mamyte @ 2015 09 01, 20:21)
Puse cia esanciu sergat depresija va ko labiausiai bijau tokio negatyvo

turint šią diagnozę labai realu, o negeriant tiroksino gresia net silpnaprotystė, deja... sad.gif
Buvau nutarusi, kad nuo tiroksino auga svoris ir mečiau kažkada - po pusmečio nuo gydytojos gavau pylos ir ji man paaiškino labai daug dalykų, tarp jų ir šiuos.

QUOTE(*rasa* @ 2015 09 01, 20:51)
Duok D,kad Jums praeitu sios problemos per metus! Man irgi po gimdymo suletejo skydliaukes veikla, pradejau gert po 25mg,siai dienai geriu 100 mg, praejo pusantru metu po gimdymo.. ir kazkaip isbleso svajones, kad gersiu tiroksina metus laiko,nes galvojau cia tikrai pogimdyvinis tiroiditas..

aš Tavo draugė, vienas prie vieno, tik mano viltis blėsta jau 12 metų smile.gif

QUOTE(maskatukas @ 2015 09 01, 20:57)
O jus pikta. Kiek cia esu, visos adekvacios, normalios moterys ir merginos. Del kitu nekalbesiu, bet uz save tai galiu- as is patalo atsikeliau , parodykit kuri serganti depresija tai gali padaryti. O del gyvenimo budo keitimo-kada pasveiksite ir po kokiu 5 metu , galesite drasiai rasyti kad va kaip ka dariau ir pasveikau.

Aš gyvenimo būdą pakeitusi esu 100%. Labai tikėjau, kad padės, o dabar tikiu, kad ir padėjo, jog nebūtų dar blogiau thumbup.gif
Atsakyti
Kad ir kaip butu liudna, as taip pat dar neuzmaciau laimingu pasveikimo istoriju… O gal visos laimingai pasveikusios tiesiog palieka forumus nieko nesakiusios ir laimingai gyvena toliau, ir nebesireiskia skydliaukininku forumuose, nes paprasciausiai nera reikalo? g.gif
Kad ir kaip ten bebutu, baigiu susitaikyti, kad vaistai mane persekios visa likusi gyvenima, taciau sveikos mitybos ir sveikesnio gyvenimo principu nezadu atsisakyti. Nes tiek fiziskai, tiek psichologiskai jauciuosi geriau – tikiu, kad padedu skydliaukei biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lakšmi @ 2015 09 01, 22:10)
Buvau nutarusi, kad nuo tiroksino auga svoris ir mečiau kažkada - po pusmečio nuo gydytojos gavau pylos ir ji man paaiškino labai daug dalykų, tarp jų ir šiuos.

Gal galite trumpai papasakoti ką gydytoja paaiškino? smile.gif Man kol kas viskas labai neaišku... :-/
Atsakyti
kai man pridejo to tiroksino 150 mg karta i savaite, tai zinokit jau kazkas matyt jauciasi, nes taaaip emiau prakaituot doh.gif kaip jums su prakaitavimu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lucero: 05 rugsėjo 2015 - 20:45
QUOTE(Lucero @ 2015 09 05, 21:44)
kai man pridejo to tiroksino 150 mg karta i savaite, tai zinokit jau kazkas matyt jauciasi, nes taaaip emiau prakaituot  doh.gif  kaip jums su prakaitavimu?

Man asmeniskai po operacijos , pradejus vartoti tiroksina, prakaitavimas ryskiai padidejo, o salciui jautri labai. Ai, daug medikai nezino apie tiroksina ir hipotireoze.
Atsakyti
QUOTE(Lucero @ 2015 09 05, 20:44)
kai man pridejo to tiroksino 150 mg karta i savaite, tai zinokit jau kazkas matyt jauciasi, nes taaaip emiau prakaituot  doh.gif  kaip jums su prakaitavimu?

Tik pradejus vaistus gert prakaitavimas ryskiai padidejo. Dabar tth jau beveik norma, pastebejau kad ir prakaitavimas pasitvarke
Atsakyti
man dar labai prastai su virskinimu, suvalgau ko riebiai tai vemiu viduriuoju pykina
man kai tth buna ne normoje tada kasa blogai dirba
ilgai uzdelsus su aukstu tth gali sulaukt visokiu kitu ligu....taip kad ne juokas ta hipotiroze
Atsakyti
QUOTE(Lucero @ 2015 09 06, 11:54)
man dar labai prastai su virskinimu, suvalgau ko riebiai tai vemiu viduriuoju pykina
man kai tth buna ne normoje tada kasa blogai dirba
ilgai uzdelsus su aukstu tth gali sulaukt visokiu kitu ligu....taip kad ne juokas ta hipotiroze

O tulzies pusleje akmenu nera?
Atsakyti
QUOTE(maskatukas @ 2015 09 06, 11:57)
O tulzies pusleje akmenu nera?

nesityriau tulzies
kiek zinau tai turiu refliuksa
ir viena karta mate echo kazkokius kasos pakitimus unsure.gif prirase gert pangroli

karta kriausiu suvalgius kad uzejo skausmai baisus desineje puseje tai maniau mirsiu, isgeriau visko ka beturejau ir praejo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Lucero @ 2015 09 06, 12:04)
nesityriau tulzies
kiek zinau tai turiu refliuksa
ir viena karta mate echo kazkokius kasos pakitimus unsure.gif  prirase gert pangroli

karta kriausiu suvalgius kad uzejo skausmai baisus desineje puseje tai maniau mirsiu, isgeriau visko ka beturejau ir praejo unsure.gif

O as kriausiu niekada negalejau valgyti. Nevirskina ir viskas. Rugsejo 29 d einu pss gastroentetologa. Skauda nugara, sonus. Einu per visus gyd. Esu tikra, kad viskas del stuburo, bet seimos gyd, sake kad reikia praeiti kitus gyd.
Atsakyti