Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės hipofunkcija, kovojam toliau 5

Merginos, rytais pradėjo lb skaudėti kojų sąnarius.. Niekad taip nebūdavo. Čia gali būti susiję su šia liga arba tiroksino vartojimu ar nelabai? :-S
Atsakyti
QUOTE(Evelika @ 2015 09 10, 20:13)
Merginos, rytais pradėjo lb skaudėti kojų sąnarius.. Niekad taip nebūdavo. Čia gali būti susiję su šia liga arba tiroksino vartojimu ar nelabai? :-S

Man laikas nuo laiko paskausta san, bet vos jauciu. As manau, kad man sunkios ir ilgos hipotireozes pasekme.
Atsakyti
QUOTE(Evelika @ 2015 09 10, 20:13)

Man pries uzmiegant toks maudimas, galvoju, kas cia gali but. Ziuriu, ne man vienai.
Atsakyti
Sveikos, mane tai si rudeni jau uzpuole ligos ligeles blink.gif doh.gif matyt krito imunitetas g.gif o jus daznai sergate persalimais ?
Atsakyti
QUOTE(Lucero @ 2015 09 17, 00:15)
Sveikos, mane tai si rudeni jau uzpuole ligos ligeles blink.gif  doh.gif  matyt krito imunitetas g.gif  o jus daznai sergate persalimais ?

Sloga ir gerkle. Del slogos kai kada jauciu, kad kaip ir alergija. Santaruose pasake, kad tyrimai mokami alergijai tirti. Sumusiau peda, skauda nedaug, bet jau ilgai ir nepraeina melynes. Kazi eiti pas traumatologa? Siandien endokrinologe israse novathyral vaista vieyoj tiroksino.
Atsakyti
QUOTE(maskatukas @ 2015 09 16, 23:31)
Sloga ir gerkle. Del slogos kai kada jauciu, kad kaip ir alergija. Santaruose pasake, kad tyrimai mokami alergijai tirti. Sumusiau peda, skauda nedaug, bet jau ilgai ir nepraeina melynes. Kazi eiti  pas traumatologa? Siandien endokrinologe israse novathyral vaista vieyoj tiroksino.

O kodėl? Ziuriu jis daug brangesnis g.gif
Atsakyti
QUOTE(neatleidziu @ 2015 09 17, 09:12)
O kodėl? Ziuriu jis daug brangesnis g.gif

5 m po operacijos nesutvarko tth ur zemiau normos trijodtironinas. Sis vaistas turi du hormonus ir organizmas pasisavina is karto.
Atsakyti
QUOTE(maskatukas @ 2015 09 17, 09:15)
5 m po operacijos nesutvarko tth ur zemiau normos trijodtironinas. Sis vaistas turi du hormonus ir organizmas pasisavina is karto.

Aisku.
Atsakyti
Sveikos. Matyt, teks prisijungti prie jūsų būrio. verysad.gif Nuo liepos mėnesio beprotiškai pradėjo slinkti plaukai jau antrą kartą per visą 12 mėnesių laikotarpį (iš viso slinko tris). Šeimos gydytoja paskyrė kažkodėl tik TTH tyrimą, kurio rezultatas - 3,62 (0,27 - 4,2), praėjusį rudenį siekė 3,97. Vadinasi, rodiklis mažėja, tai gal ne į gera? FT4 ir FT3 neskyrė. Feritininas buvo 26,86 (13 - 400). Išsiprašiau siuntimo pas endokrinologą, nors sakė, kad mano skydliaukė sveika, bet jeigu jau taip jaudinuosi... blink.gif Endokrinologas padarė echoskopiją, pamatė praretėjusį skydliaukės audinį, žodžiu, autoimuninis tiroiditas, bet kažkaip ATPO testo nesidariau. Gal visgi reikėtų pasidaryti visus tuos tyrimus ir paaiškėtų, kad man reikia gerti tiroksiną? Šiaip tai visą laiką jaučiuosi pavargusi, mieguista, sunku susikaupti ir įsiminti informaciją, balsas tarsi prikimęs, juodi, nors ir nedidukai, plaukeliai auga ant rankų, šlaunų, ko anksčiau nebūdavo, dar ir celiulitas išvešėjo ant užpakalio, o man tik 20 metų. verysad.gif Nelabai žinau, ką daryti. Vartoju "Pantogar", seleną, vėl pradėjau gerti geležį. Labai bijau nuplikti. Anskčiau turėjau plonus plaukus, tačiau jų buvo daug, labai daug, o dabar net kuoduko nėra kaip susirišti. Pasižiūri į kitas ilgaplaukes merginas, bet širdį skauda. verysad.gif Norėtųsi išsaugoti bent jau likusius... Iš gydytojo supratau, kad nieko čia per daug nepadarysi, gal net ir nupliksiu ar šukuoseną teks pakeisi. Skaičiau, kad galbūt reikėtų pradėti gerti biotiną, dar kažkas rašė apie "Maxi hair" vitaminus. Kaip dėl mitybos? Sporto? Vasarą prieš bepradedant slinkti plaukams sportavau, bet jėgų tam sunkiai rasdavau... Po to kaip pradėjo kristi, taip ir tebekrenta. Nusirėžiau pusę plaukų, tryniau su čemeryčių vandeniu, svogūnų sultimis - poveikio nulis. Kosmetinis žibalas, visokios naminės kaukės dar labiau suvelia plaukus ir būna tik blogiau (turiu problematiškus, nepaklusnius ir besiveliančius plaukus). Jeigu pamasažuoju su kokiu nors aliejumi galvos odą, plaunant iškrenta didžiausi kuokštai plaukų, atrodo, kad jie nesilaiko ant šaknų. Tai vis svarstau, ar verta teplioti tais aliejais?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dollie: 23 rugsėjo 2015 - 08:31
Paaiškinkite man, kokie turi būti tų rodiklių intervalai? Kada jau nebėra norma?

Kaip dėl mitybos? Skaičiau, kad rekomenduotina "paleo" mityba, kuri sunkiai pilnai įgyvendinama. Pireš pradedant slinkti plaukams, atrodo, tikrai gerai maitinausi, nebadavau, daug šviežių ir naminių daržovių, vaisių, mėsos, žuvies per pusę metų suvalgiau tiek, kiek nesu valgiusi per visą savo gyvenimą ir še tau... doh.gif Ko vertėtų atsisakyti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dollie: 23 rugsėjo 2015 - 08:43
QUOTE(Dollie @ 2015 09 23, 08:42)
Paaiškinkite man, kokie turi būti tų rodiklių intervalai? Kada jau nebėra norma?

Kaip dėl mitybos? Skaičiau, kad rekomenduotina "paleo" mityba, kuri sunkiai pilnai įgyvendinama. Pireš pradedant slinkti plaukams, atrodo, tikrai gerai maitinausi, nebadavau, daug šviežių ir naminių daržovių, vaisių, mėsos, žuvies per pusę metų suvalgiau tiek, kiek nesu valgiusi per visą savo gyvenimą ir še tau...  doh.gif Ko vertėtų atsisakyti?

Taigi pati normas suraset. Kad TTH mazeja tai gerai, nes ideali norma man atrodo apie 1. Dabar jusu TTH 3,62, o norma nuo 0,27 iki 4,2, tai kas negerai?
Atsakyti
QUOTE(Dollie @ 2015 09 23, 09:26)
Sveikos. Matyt, teks prisijungti prie jūsų būrio.  verysad.gif Nuo liepos mėnesio beprotiškai pradėjo slinkti plaukai jau antrą kartą per visą 12 mėnesių laikotarpį (iš viso slinko tris). Šeimos gydytoja paskyrė kažkodėl tik TTH tyrimą, kurio rezultatas - 3,62 (0,27 - 4,2), praėjusį rudenį siekė 3,97. Vadinasi, rodiklis mažėja, tai gal ne į gera? FT4 ir FT3 neskyrė. Feritininas buvo 26,86 (13 - 400). Išsiprašiau siuntimo pas endokrinologą, nors sakė, kad mano skydliaukė sveika, bet jeigu jau taip jaudinuosi...  blink.gif Endokrinologas padarė echoskopiją, pamatė praretėjusį skydliaukės audinį, žodžiu, autoimuninis tiroiditas, bet kažkaip ATPO testo nesidariau. Gal visgi reikėtų pasidaryti visus tuos tyrimus ir paaiškėtų, kad man reikia gerti tiroksiną? Šiaip tai visą laiką jaučiuosi pavargusi, mieguista, sunku susikaupti ir įsiminti informaciją, balsas tarsi prikimęs, juodi, nors ir nedidukai, plaukeliai auga ant rankų, šlaunų, ko anksčiau nebūdavo, dar ir celiulitas išvešėjo ant užpakalio, o man tik 20 metų.  verysad.gif Nelabai žinau, ką daryti. Vartoju "Pantogar", seleną, vėl pradėjau gerti geležį. Labai bijau nuplikti. Anskčiau turėjau plonus plaukus, tačiau jų buvo daug, labai daug, o dabar net kuoduko nėra kaip susirišti. Pasižiūri į kitas ilgaplaukes merginas, bet širdį skauda.  verysad.gif Norėtųsi išsaugoti bent jau likusius... Iš gydytojo supratau, kad nieko čia per daug nepadarysi, gal net ir nupliksiu ar šukuoseną teks pakeisi. Skaičiau, kad galbūt reikėtų pradėti gerti biotiną, dar kažkas rašė apie "Maxi hair" vitaminus. Kaip dėl mitybos? Sporto? Vasarą prieš bepradedant slinkti plaukams sportavau, bet jėgų tam sunkiai rasdavau... Po to kaip pradėjo kristi, taip ir tebekrenta. Nusirėžiau pusę plaukų, tryniau su čemeryčių vandeniu, svogūnų sultimis - poveikio nulis. Kosmetinis žibalas, visokios naminės kaukės dar labiau suvelia plaukus ir būna tik blogiau (turiu problematiškus, nepaklusnius ir besiveliančius plaukus).  Jeigu pamasažuoju su kokiu nors aliejumi galvos odą, plaunant iškrenta didžiausi kuokštai plaukų, atrodo, kad jie nesilaiko ant šaknų. Tai vis svarstau, ar verta teplioti tais aliejais?

Atpo, lt3 it lt4 pasidaryciau. Vien is echoskopijos pripaisyti tireoidita keista.
Atsakyti