Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės hipofunkcija, kovojam toliau 5

Sveikos. Paskaicius tema, tokios pesimistiskos nuotaikos del pagijimo nuo autoimuninio tiroidito, o Sidlauskas sako, kad liga pagydoma... ar esat pagijus kuri?
Atsakyti
QUOTE(Nada... @ 2015 12 26, 23:08)
Sveikos. Paskaicius tema, tokios pesimistiskos nuotaikos del pagijimo nuo autoimuninio tiroidito, o Sidlauskas sako, kad liga pagydoma... ar esat pagijus kuri?

Sidlauskas privaciai gydo?
Atsakyti
QUOTE(Nada... @ 2015 12 26, 23:08)

As. 4u.gif .
Tik iki gyvenimo pabaigos sedesiu ant atitinkamos mitybos,kuri yra mano gyvenimo dalis.
Dar darysiu po kelis kartus per diena va tokius pratimus.
https://m.youtube.co...h?v=Q91ohOVwNZ4
Bet tai palyginus smulkmena.
Papildyta:
QUOTE(Nada... @ 2015 12 22, 12:06)
o antikunius irgi reguliuojat maisto pagalba, ar jums ner autoimunines ligos?

Antikunius organizmas pats sunaikina,kaip negauna terpes jiems bujoti.Taip mitybos pagalba.
Papildyta:
QUOTE(maskatukas @ 2015 12 22, 00:03)
Tai kaip klinikos nuoroda. As domejausi Marsalo protokolu, viskas yra; zmones bendrauja kaip feisbuke, foto yra ir kiti pavardes paraso. Man primena kardiolitos puslapi.

Cia asociacoja.Jie turi ir mokamas konsultacijas,bet cia informacijos pilna ir nemokamos.Marsalas tai grynai klinika.
Atsakyti
QUOTE(maskatukas @ 2015 12 26, 23:33)
Sidlauskas privaciai gydo?

Gydo ir net 3 didmesciuose smile.gif

L. Elija. Kaip smagu kad pasiseke. Mano vaiko skydliauke baisoka, tai sidlauskas taip nustebino, kad net netikiu smile.gif . Vaiko pratimu neismokysiu daryt turbut. Bet ant dietos jau sedi.
O kaip su kiausiniais, valgot?? As mastau, gal baltymus galima? Jodo jis kaip ir neturi ? g.gif

Buciau dekinga jei imestumet kokia nuoroda del dietos. Skaitau daug bet nezinau ar visa info galiu pasitiket.. idomu jusu saltinis kaip sekmingo gydymosi 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nada...: 27 gruodžio 2015 - 10:30
QUOTE(I.Elija @ 2015 12 27, 11:18)
As. 4u.gif .
Tik iki gyvenimo pabaigos sedesiu ant atitinkamos mitybos,kuri yra mano gyvenimo dalis.
Dar darysiu po kelis kartus per diena va tokius pratimus.
https://m.youtube.co...h?v=Q91ohOVwNZ4
Bet tai palyginus smulkmena.
Papildyta:

Antikunius organizmas pats sunaikina,kaip negauna terpes jiems bujoti.Taip mitybos pagalba.
Papildyta:

Cia asociacoja.Jie turi ir mokamas konsultacijas,bet cia informacijos pilna ir nemokamos.Marsalas tai grynai klinika.

Jokios klinikos Marsalas neturi. Jo metodu priraria ir medikai. Deja Lenkijoje, Rusijoje, Suomijoje nera gyd kurie tuo uzsiima. Marsalas uz nieka pinigu neima. Registruokis ir naudokis. Lygiai tai pat ir cia- medikai kurie taiko metodus, kuriu nepripazista tradicine medicina. Kodel jus tiek mazai nurodete info?
Papildyta:
QUOTE(Nada... @ 2015 12 27, 11:25)
Gydo ir net 3 didmesciuose  smile.gif

L. Elija. Kaip smagu kad pasiseke.  Mano vaiko skydliauke baisoka, tai sidlauskas taip nustebino, kad net netikiu  smile.gif . Vaiko pratimu neismokysiu daryt turbut. Bet ant dietos jau sedi.
O kaip su kiausiniais, valgot??  As mastau, gal baltymus galima? Jodo jis kaip ir neturi ?  g.gif

Buciau dekinga jei imestumet kokia nuoroda del dietos. Skaitau daug bet nezinau ar visa info galiu pasitiket.. idomu jusu saltinis kaip sekmingo gydymosi  4u.gif

Paprasykite sios merginos tyrimu pries liga ir po pasveikimo. Galima ir i az, jei norima privatumo. Mano atveju, as galiu tyrimais irodyti. Aisku pss mane ne tireoiditas.
Papildyta:
QUOTE(maskatukas @ 2015 12 27, 15:21)
Jokios klinikos Marsalas neturi. Jo metodu priraria ir medikai. Deja Lenkijoje, Rusijoje, Suomijoje nera gyd kurie tuo uzsiima. Marsalas uz nieka pinigu neima. Registruokis ir naudokis. Lygiai tai pat ir cia- medikai kurie taiko metodus, kuriu nepripazista tradicine medicina. Kodel jus tiek mazai nurodete info?
Papildyta:
Paprasykite sios merginos tyrimu pries liga ir po pasveikimo. Galima ir i az, jei norima privatumo. Mano atveju, as galiu tyrimais irodyti. Aisku pss mane ne tireoiditas.

Beje Marsalas visada pataria zmonems rasti medikus ir konsultuotis su jais, kurie susipazine ir pripazista jo gydyma.
Atsakyti
QUOTE(Nada... @ 2015 12 27, 11:25)
Gydo ir net 3 didmesciuose  smile.gif

L. Elija. Kaip smagu kad pasiseke.  Mano vaiko skydliauke baisoka, tai sidlauskas taip nustebino, kad net netikiu  smile.gif . Vaiko pratimu neismokysiu daryt turbut. Bet ant dietos jau sedi.
O kaip su kiausiniais, valgot??  As mastau, gal baltymus galima? Jodo jis kaip ir neturi ?  g.gif

Buciau dekinga jei imestumet kokia nuoroda del dietos. Skaitau daug bet nezinau ar visa info galiu pasitiket.. idomu jusu saltinis kaip sekmingo gydymosi  4u.gif

Pirmas dalykas del maisto ka man patare-pasidaryti maisto netoleravima.Iskrenta iskarto visi produktai kurie silpnina imunine sistema.Visai nevartojam,kiausiniu,pieno produktu,gliuteno,cukraus,kofeino,ryziu,bulviu(krachmoliniu darzoviu).Del jodo,dabar ji vartoju juros kopustu pagalba.
Del savo tyrimu rezultatu,tai dabar jau net nustojau dometis,nes kaip nueinu kas puse metu darytis kraujo turimus atsakymai kad viskas normoj.
Nuoroda imeciau.Visa info is ten.Paprasciausiai mano visi ieskojimai buvo senai,pries 5 metus ir bandziau daug visokiu variantu.Man tiko ir patiko sitas.Dar dariausi kelis kartus akupunktura,kuri pareguliavo organizmo harmonu balansa.
Dar tris metus uzsiiminejau joga(dabar del itempto darbo grafiko neturiu tam laiko).Jie turi daug pratimu skirtu skydliaukes funkcijom.
As pati ne gydytoja ir negaliu Jums rasti butent Jums tinkamo budo.Dalinuosi informacija kuria radau pati,nes gydytojai mane buvo nurase ir bande pasodinti ant tiroxino.
Atsakyti
QUOTE(I.Elija @ 2015 12 27, 23:27)
Pirmas dalykas del maisto ka man patare-pasidaryti maisto netoleravima.Iskrenta iskarto visi produktai kurie silpnina imunine sistema.Visai nevartojam,kiausiniu,pieno produktu,gliuteno,cukraus,kofeino,ryziu,bulviu(krachmoliniu darzoviu).Del jodo,dabar ji vartoju juros kopustu pagalba.
Del savo tyrimu rezultatu,tai dabar jau net nustojau dometis,nes kaip nueinu kas puse metu darytis kraujo turimus atsakymai kad viskas normoj.
Nuoroda imeciau.Visa info is ten.Paprasciausiai mano visi ieskojimai buvo senai,pries 5 metus ir bandziau daug visokiu variantu.Man tiko ir patiko sitas.Dar dariausi kelis kartus akupunktura,kuri pareguliavo organizmo harmonu balansa.
Dar tris metus uzsiiminejau joga(dabar del itempto darbo grafiko neturiu tam laiko).Jie turi daug pratimu skirtu skydliaukes funkcijom.
As pati ne gydytoja ir negaliu Jums rasti butent Jums tinkamo budo.Dalinuosi informacija kuria radau pati,nes gydytojai mane buvo nurase ir bande pasodinti ant tiroxino.

Idomu tikrai. Ieskojau tokiu istoriju - neimanoma ju rasti, todel tikrai idomu. Skaiciau nemazai apie tai, kaip imanoma pasveikti ir ka reikia daryti, taciau zmogaus tai perejusio neteko sutikt.
Sakykit, kokie jusu tyrimai buvo kai diagnozavo? Ir kiek laiko uztroko,kol atstatet viska i normas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Adsmailad: 28 gruodžio 2015 - 01:44
QUOTE(I.Elija @ 2015 12 28, 00:27)

Labai aciu , kad dalinates savo patirtim- kita isgijus forumus tiesiog pamirstu .. mano vaikas gulejo alergologijos ligoninej- alergiju maistui ner. Ar cia tad pats kas tolerancija visiem produktam? Jus kiausu pieno nevalgot, net testas parode netolerancija? Ar alergija ir netolerancija skirtingi dalykai ?? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nada... @ 2015 12 28, 10:24)
Labai aciu , kad dalinates savo patirtim- kita isgijus forumus tiesiog pamirstu .. mano vaikas gulejo alergologijos ligoninej- alergiju maistui ner. Ar cia tad pats kas tolerancija visiem produktam? Jus kiausu pieno nevalgot, net testas parode netolerancija?  Ar alergija ir netolerancija skirtingi dalykai ??  4u.gif

Cia skirtingi dalykai.As irgi turiu daug alergiju,bet jos daugiau aplinkos veiksniam,kaip lapu puviniui,javams,dulkems ir tt.Del kiausiniu,pieno taip-as ju netoleruoju.Turiu istisus lapus ko netoleruoju ir to nevalgau.Tikrai labai pagerejo savijauta nuo to.Dar skydliaukes funkcijai labai svarbus miegas ir rezimas.Labai svarbu anksciau gultis ir nepervarkti.
Papildyta:
QUOTE(Adsmailad @ 2015 12 28, 02:43)
Idomu tikrai. Ieskojau tokiu istoriju - neimanoma ju rasti, todel tikrai idomu. Skaiciau nemazai apie tai, kaip imanoma pasveikti ir ka reikia daryti, taciau zmogaus tai perejusio neteko sutikt.
Sakykit, kokie jusu tyrimai buvo kai diagnozavo? Ir kiek laiko uztroko,kol atstatet viska i normas?

Kaip parskrisiu namo imesiu savo tyrimu rezultatus.
Organizmo atsistatymas uztruko vos ne metus.Apie 9-10 menesiu.
Atsakyti
QUOTE(I.Elija @ 2015 12 28, 12:59)
Cia skirtingi dalykai.As irgi turiu daug alergiju,bet jos daugiau aplinkos veiksniam,kaip lapu puviniui,javams,dulkems ir tt.Del kiausiniu,pieno taip-as ju netoleruoju.Turiu istisus lapus ko netoleruoju ir teo nevalgau.Tikrai labai pagerejo savijauta nuo to.Dar skydliaukes funkcijai labai svarbus miegas ir rezimas.Labai svarbu anksciau gultis ir nepervarkti.
Papildyta:

Kaip parskrisiu namo imesiu savo tyrimu rezultatus.
Organizmo atsistatymas uztruko vos ne metus.Apie 9-10 menesiu.

O maisto netoleravimo testa daretes lietuvoj ? Kokiame nors naturalios medicinos centre? Zodziu kiausu netoleruojat todel nevalgot, o ne todel , kad sis produktas skatina uzdegimus ar turi jodo, hestamino ir pan.?
Atsakyti
Maskatuk,turiu jau tyrimų rezultatus.... kol kas nedaro mūsų ligoninėj FT3 verysad.gif g.gif tai gydytoja paskyrėTTH-0,42 [mūsų labaratorijos norma 0,25-5,0]ir Fth-417,56[norma9-20]....turiu džiaugtis,ane? bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GONZIKAS117: 31 gruodžio 2015 - 12:31
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2015 12 31, 13:31)
Maskatuk,turiu jau tyrimų rezultatus.... kol kas nedaro mūsų ligoninėj  FT3 verysad.gif  g.gif tai gydytoja paskyrėTTH-0,42  [mūsų labaratorijos norma 0,25-5,0]ir Fth-417,56[norma9-20]....turiu  džiaugtis,ane? bigsmile.gif

Ft4 - tai laisvas tiroksinas kiek supratau. Tai kokz buvo tth pries pradedant vartoti? As tai viska rasausi. Bet jau tth. Nesitiki. Sveikinu. Geri nauji metai smile.gif
Atsakyti