Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės hipofunkcija, kovojam toliau 5

QUOTE(maskatukas @ 2015 12 31, 13:11)
Ft4 - tai laisvas tiroksinas kiek supratau. Tai kokz buvo tth pries pradedant vartoti? As tai viska rasausi. Bet jau tth. Nesitiki. Sveikinu. Geri nauji metai smile.gif

paskutinį kart gegužį tth darytas -17 buvo g.gif gydytoja pati netikėjo į mane žiūri,į tyrimų atsakymus....kardinalūs pasikeitimai...tik tiek tepasakė
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GONZIKAS117: 31 gruodžio 2015 - 13:32
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2015 12 31, 14:30)
paskutinį kart gegužį  tth darytas -17 buvo g.gif gydytoja pati netikėjo į mane žiūri,į tyrimų atsakymus....kardinalūs pasikeitimai...tik tiek tepasakė

Kokia doze vartoji nvt?
Atsakyti
QUOTE(maskatukas @ 2015 12 31, 15:38)
Kokia doze vartoji nvt?

dabar geriu 1tabl.tiroksino 100mcg,ir 1tabl nvt [100 mcg + 20 mcg]
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2015 12 31, 17:25)
dabar geriu 1tabl.tiroksino 100mcg,ir 1tabl  nvt [100 mcg + 20 mcg]

Doze didele, bet kai pagalvoji su 200 mg tiroksino tokio tth nepavyko pasiekti. Kyla klausimss- kodel nrregistruoja nvt? Su naujais mieloji ir visos mielos merginos ☺☺☺
Atsakyti
QUOTE(maskatukas @ 2015 12 31, 17:34)
Doze didele, bet kai pagalvoji su 200 mg tiroksino tokio tth nepavyko pasiekti. Kyla klausimss- kodel nrregistruoja nvt? Su naujais mieloji ir visos mielos merginos ☺☺☺

SU NAUJAIS,MERGAITĖS 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Linkiu ,kad ateinančiais metais Jus aplenktų bloga nuotaika ir nuovargis......kad greičiau tirptų priaugę kilogramai....kad širdutės būtų ramios ir laimingos....kad gyvenimas nušvistų pačiomis gražiausiomis spalvomis!!!!!!! 4u.gif

na ji mažesne,nei Santariškių gydytojos paskirta 250mcg tiroksino....dėl registracijos...ko gero ,per mažas biznis jiems gaunas,neapsimoka... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GONZIKAS117: 01 sausio 2016 - 11:48
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2016 01 01, 11:45)
SU NAUJAIS,MERGAITĖS 4u.gif  4u.gif  4u.gif
Linkiu ,kad ateinančiais metais Jus aplenktų bloga nuotaika ir nuovargis......kad greičiau  tirptų priaugę kilogramai....kad širdutės būtų ramios ir laimingos....kad gyvenimas nušvistų pačiomis gražiausiomis spalvomis!!!!!!! 4u.gif
na ji mažesne,nei Santariškių gydytojos paskirta 250mcg tiroksino....dėl registracijos...ko gero ,per mažas biznis jiems gaunas,neapsimoka... g.gif

Ąciu, jums taip pat geru ir prasmingu metu. wub.gif wub.gif
Atsakyti
Pacios geriausios sveikatos siais metais 000552.gif santa2.gif newyear.gif
Atsakyti
sveikos ,mergaitės 4u.gif 4u.gif
užvakar buvau Santariškėse...maniškė endo vis dėl to išsižiojo,kai mane pamatė ...pagyrė už valią blush2.gif tad patarė mažint tiroksino,kad nepradėtų širdis reaguot...beje,jau ir ji yra girdėjusi apie Šiuslerio druskas,tad ir ją labai nudžiugino,kad dingo maniškiai tirpimai ir raumenų traukuliai bigsmile.gif pažiūrėjusi jų sudėtį sakė,kad ,ko gero,dabar rekomenduos ir kitiems pacientams,nes paskutiniu metu daugelis su papildais kalcio susitvarkyt negali ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GONZIKAS117: 08 sausio 2016 - 13:07
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2016 01 08, 13:05)
sveikos ,mergaitės 4u.gif  4u.gif
užvakar buvau Santariškėse...maniškė endo vis dėl to išsižiojo,kai mane pamatė ...pagyrė už valią blush2.gif tad patarė mažint tiroksino,kad nepradėtų širdis reaguot...beje,jau ir ji yra girdėjusi apie Šiuslerio druskas,tad  ir ją labai nudžiugino,kad dingo maniškiai tirpimai ir raumenų traukuliai bigsmile.gif pažiūrėjusi jų sudėtį sakė,kad ,ko gero,dabar rekomenduos ir kitiems pacientams,nes paskutiniu metu daugelis su papildais kalcio susitvarkyt negali ax.gif

kaip smagu girdeti. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2016 01 08, 14:05)
sveikos ,mergaitės 4u.gif  4u.gif
užvakar buvau Santariškėse...maniškė endo vis dėl to išsižiojo,kai mane pamatė ...pagyrė už valią blush2.gif tad patarė mažint tiroksino,kad nepradėtų širdis reaguot...beje,jau ir ji yra girdėjusi apie Šiuslerio druskas,tad  ir ją labai nudžiugino,kad dingo maniškiai tirpimai ir raumenų traukuliai bigsmile.gif pažiūrėjusi jų sudėtį sakė,kad ,ko gero,dabar rekomenduos ir kitiems pacientams,nes paskutiniu metu daugelis su papildais kalcio susitvarkyt negali ax.gif

Sveikinu lb lb lb smile.gif))). Jetau kaip dziugu. Giria daugelis druskas. Kiek dabar paskyre tiroksino?
Papildyta:
QUOTE(maskatukas @ 2016 01 08, 21:58)
Sveikinu lb lb lb smile.gif))). Jetau kaip dziugu. Giria daugelis  druskas. Kiek dabar paskyre tiroksino?

Pas kokia gyd buvai?
Atsakyti
QUOTE(maskatukas @ 2016 01 08, 20:59)
Sveikinu lb lb lb smile.gif))). Jetau kaip dziugu. Giria daugelis  druskas. Kiek dabar paskyre tiroksino?
Papildyta:
Pas kokia gyd buvai?

ax.gif 125mg tiroksino ir 1/2tabl.nvth...gaunasi tai gaunasi 175mcg tiroksino
pas D.KRIAUČIŪNIENĘ
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2016 01 08, 22:18)
ax.gif 125mg tiroksino ir 1/2tabl.nvth...gaunasi  tai gaunasi 175mcg tiroksino
pas D.KRIAUČIŪNIENĘ

Dar idomu. Ryte kelinta val gerei vaistus, o kelinta val eme krauja. Kada vel liepe ateiti?
Atsakyti