Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės hipofunkcija, kovojam toliau 5

Sveikos, turiu nustatytą autoimuninį tiroiditą, didelį ATPO, bet hormonai prieš porą mėnesių dar buvo geri. Bet dabar išlindo tokia problema: jau kokius metus man pamausdavo kartais dešinės rankos raumenį, iš pradžių tik naktį, paskui kartais dieną, o dabar kokią savaitę ėmė labai skaudėti jau net ir dieną, kažką keliant, pasukti ranką be skausmo sunku, o vakar ėmė skaudėti ir kairės rankos raumenis..na, nuo alkūnės aukščiau. Skaičiau ww, kad šie skausmai gali būti susiję su autoimuninėmis ligomis. ir lyg tyčia šią savaitę išvykstu, šiandien, nebenueisiu pas gydytoją, galvoju ar čia kokio tepalo pirkti ar nuskausminamųjų, jei jau visai bus sunku (toks pastovus kartais aštrokas, kartais bukas skausmas gerokai nervina). Ar kažkam taip yra buvę?
Atsakyti
QUOTE(Kristi_na @ 2016 01 18, 08:54)
Sveikos, turiu nustatytą autoimuninį tiroiditą, didelį ATPO, bet hormonai prieš porą mėnesių dar buvo geri. Bet dabar išlindo tokia problema: jau kokius metus man pamausdavo kartais dešinės rankos raumenį, iš pradžių tik naktį, paskui kartais dieną, o dabar kokią savaitę ėmė labai skaudėti jau net ir dieną, kažką keliant, pasukti ranką be skausmo sunku, o vakar ėmė skaudėti ir kairės rankos raumenis..na, nuo alkūnės aukščiau. Skaičiau ww, kad šie skausmai gali būti susiję su autoimuninėmis ligomis. ir lyg tyčia šią savaitę išvykstu, šiandien, nebenueisiu pas gydytoją, galvoju ar čia kokio tepalo pirkti ar nuskausminamųjų, jei jau visai bus sunku (toks pastovus kartais aštrokas, kartais bukas skausmas gerokai nervina). Ar kažkam taip yra buvę?

turiu šitą džiaugsmą doh.gif tik man jis kairėj pusėj ir vaikščiojantis...tai dilbio srityje,tai bicepse,o kitąkart širdies plote....nieko negeriu,nebent jau labai įkyrus pasidaro...tada ibuprofeno paimu...
Atsakyti
Aha, ačiū..skaitau dabar jūsų info apie Šiuslerio druskas. Gal šitas pabandyti.. Padariau testą pagal nuorodą, 2 ir 3 (geležis ir kalcis). Paskutines kelias savaites nevalgiau pieno produktų-bandau dėl roazicea ligos, labai pagerėjo veidas, gliuteno irgi tik retsykiais. Tokia neviltis ima nuo tų bandymų surasti kažkokį būdą gerai jaustis be vaistų, dar jų man nepaskyrė, bet tie rankų raumenų skausmai man sukėlė siaubą, kad dabar tai jau prasideda...Skaitau dabar ko atsisakė pasveikusieji..reiks tuo Maršalo protokolu pasidomėti.

QUOTE(GONZIKAS117 @ 2016 01 18, 09:18)
turiu šitą džiaugsmą doh.gif tik man jis kairėj pusėj ir vaikščiojantis...tai dilbio srityje,tai bicepse,o kitąkart širdies plote....nieko negeriu,nebent jau labai įkyrus pasidaro...tada ibuprofeno paimu...

Atsakyti
QUOTE(Kristi_na @ 2016 01 18, 11:11)
Aha, ačiū..skaitau dabar jūsų info apie Šiuslerio druskas. Gal šitas pabandyti.. Padariau testą pagal nuorodą, 2 ir 3 (geležis ir kalcis). Paskutines kelias savaites nevalgiau pieno produktų-bandau dėl roazicea ligos, labai pagerėjo veidas, gliuteno irgi tik retsykiais. Tokia neviltis ima nuo tų bandymų surasti kažkokį būdą gerai jaustis be vaistų, dar jų man nepaskyrė, bet tie rankų raumenų skausmai man sukėlė siaubą, kad dabar tai jau prasideda...Skaitau dabar ko atsisakė pasveikusieji..reiks tuo Maršalo protokolu pasidomėti.

irgi draugė ne iš maloniųjų console.gif
teks pratintis prie kitokio maisto mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristi_na @ 2016 01 18, 12:11)

Sveiki. Domejausi Marsali protokolu. Tik nesu radusi jo dietos. Kokiu vaistu prie kokiu susirgimu esu radusi. Gal galetumete nuoroda imesti?
Atsakyti
Maskatuk, ne, aš neturiu apie tai žinių, tik ieškau..mane įkvėpė čia aukščiau pasisakiusių mintys apie mitybos pakeitimą. Tik labai daug atsisakyti..jau pieno produktai ir glitimas daug..o jei dar kiaušiniai, kava, krakmolas..reiktų pasidaryti tą maisto netolerancijos testą.

Gonzikas117-ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristi_na @ 2016 01 18, 13:28)
Maskatuk, ne, aš neturiu apie tai žinių, tik ieškau..mane įkvėpė čia aukščiau pasisakiusių mintys apie mitybos pakeitimą. Tik labai daug atsisakyti..jau pieno produktai ir glitimas daug..o jei dar kiaušiniai, kava, krakmolas..reiktų pasidaryti tą maisto netolerancijos testą.

Gonzikas117-ačiū 4u.gif

ir krakmolo ,kaip ir bulvių nevartoju schmoll.gif be kavos ir pieno negaliu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristi_na @ 2016 01 18, 14:28)

Gonzikas117-ačiū 4u.gif

Aisku. Marsalas dietos tikrai nekure. Jo gydymas paremtas lb idomiu supratimu, kad dauguma autoimuniniu ligu sukelia iv bakterijos. Amerikoje ir jai kuriose Europos salyse yra gydytojai kurie taiko ta metoda. Pagal ji vit d irgi issaukia autoimunines ligas. Nu vienu zodziu, reikia paciam perskaityti, kad nors truputi butu aisku. Kai ka as panaudojau us protokolo, padejo.
Atsakyti
Ačiū, pasiskaitysiu 4u.gif Nu ką dabar, šiai savaitei prisipirkau daržovių, vaisių, bandysiu kuo švariau valgyti pagal tai ką žinau, gilinsiuos toliau. ..
Atsakyti
QUOTE(Kristi_na @ 2016 01 18, 13:28)

Gonzikas117-ačiū 4u.gif

dariausi maisto netoleravimo testa vasara. laikiausi ir sekiau mityba pusetinai, nuo naujuju nusprendziau susiimti ir maitintis vien tik gerojo saraso produktais. nepasakyciau kad labai smagu, bet imanoma. nepamirskit, kad atsisakius vieno produkto, reiketu pasidometi kokiu vitaminu/naudingu medziagu netenkate naujoj mityboj, ir is kur ju gauti
Atsakyti
Labas vakaras, jungiuosi į jūsų gretas.

Apie metus laiko vis delsiau ir atidėliojau vizitą pas gydytoją, nors turėjau įtarimų, jog turiu problemų su skydliauke. Visgi pasitikrinau kraują, TTH - 8. Gavau siuntimą pas endokrinologą. Ji iškart išrašė tiroksino, gerti po 25mg. pradžiai, taip pat seleno+cinko ir sakė, kad man hipotirozė. Vėliau padarė echo, ir nieko daugiau nepakomentavo, tik diagnozėje buvo parašyta difuzinė 1a struma. Gal kas galite pakomentuoti, domėjausi internete tačiau kyla daug klausimų. rolleyes.gif

Taip pat sakė kad liga visam gyvenimui, nors man tik 20.. Baugiai skamba.
Dar minėjo, pažiūrėjus su echo, kad visas blogumas jau praėjo, dabar viskas jau gerai. O kas dar blogiau galėjo būti, gal numanot? Buvau pasimetusi, net nepaklausiau, o dabar tiek klausimų iškilo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Leilita21: 19 sausio 2016 - 01:00
Sveikos! Turiu klausimą, gal kuri pakonsultuosite. :-D Endokrinologė rekomendavo pasidaryti vitamino d tyrimą ir rezultatas 29, kaip suprantu ryškus deficitas ir reiks pagert vit d. Papasakokit kuo tai susiję su hiporiroze? Ir gal reikia pasidaryti dar kokius tyrimus?gal kalcio? Pastaruoju metu man dažnai skauda kaulus, ne sąnarius o kaulus. Gydausi dar tik pusė metų. Ir dar, kai liga atrado tai jaučiau guzą gerklėje, dėl to ir kreipiausi į gydytojus., tada buvo tth virš 50 ir echo rodė labai padidėjusio tūrio skydliaukę, dbr tth normoj bet vėl jaučiu guzą gerklėje. Ar taip būna? Gal reikrų kartoti echoskopą?
Iš anksto ačiū!
Atsakyti