QUOTE(Matuko_mamyte @ 2015 08 24, 09:25)
Vakar diena
Grikiai
Lasisa
Vistienos krutineles salotos
Riesutai
Vaisiai
Bet juk net medikai israso tarkim seleno ir magnio arba pantogar ir magnio. As suprantu kad viska sugrusti i viena vieta nera teisingas sprendimas. Bet kazkaip norisi bent kelis plaukus ant galvos dar turet.
Grikiai
Lasisa
Vistienos krutineles salotos
Riesutai
Vaisiai
Bet juk net medikai israso tarkim seleno ir magnio arba pantogar ir magnio. As suprantu kad viska sugrusti i viena vieta nera teisingas sprendimas. Bet kazkaip norisi bent kelis plaukus ant galvos dar turet.
Daktarai kartais ir nepasiulo, mano atveju ir nutyli informacija mato ekrane skaicius, kad jau iskrype nuo normos, ir tyli. Ismokau pamoka skaudziai reikalauju visu tyrimu rezultatu kopiju, kad pati galeciau ivertinti.
Man taip pat baisiai slinko plaukai, nezmoniskais kiekiais. Ko tik nedariau. Sake pradejus gerti vaistus atsistatys. Nepasakyciau kad atsistate, bet apstojo slinkimas. Atsirado dar viena beda, ko neturejau niekad gyvenime egzema (berimai). Tepalu prirase, nieks nepadeda. Ieskau informacijos pati, nes daktaras ant manes jau pradejo eksperimentuot tepalus viena po kito. Ka randu skydliaukininkams budingas kai kuriu vitaminu trukumas. Bandau daktaro prasyt altikti kelis vitamin testus, is manes pasijuokia, tipo kam cia reikia. Pasidarau privaciai, randu trukuma, susigrazinu is jo pinigus uz tyrimus privaciai juokiasi tas, kas juokiasi paskutinis

Pas mane truksta gelezies o tai ir nuovargi, ir plauku slinkima gali paaiskinti. Truksta vitamino D tai vienas is egzemos palydovu.
Geriu papildus, plaukai pradejo ataugineti, pilna galva maziuku plaukiuku vaikstau pasisiaususi, neina ju graziai suguldyt

Su vitamin D mistika jo gaunam is saules, o sia vasara naudojaus kiekviena minute pabut ant saules, esu laaabai idegusi, bet kazkodel nepasisavinu vitamino D. Teks kapstytis giliau, nes daktaras tik liepe daugiau sauleje buti
Verdiktas - jei jauciate, kad gydymas jums nepadeda, nepatingekit pacios pasikapstyti informacijos, daktarai ir taip apkrauti pacientais, kartais praziuri, kazko nedasako