Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės hipofunkcija, kovojam toliau 5

QUOTE(maskatukas @ 2015 08 19, 11:01)
Nu jau nusibodo su tuo glitimu. Jei jau yra bet kokia autoimunine liga , kad ir tireoiditas, bukle galima tik koreguoti, bet nepagyti. Jei taip butu paprasta- nevalgai ir pasveikai, puse pasaulio autoimuniniu ligu nebutu. O kur rado kas nors tyrimus del glitimo. Tyrimai turi siekti ne maziau 10 metu, tirta daug zmoniu, o kiek dar faktoriu prisideda. Parase vienss veikejas knyga- kvieciu pilvas, tai ir uzsikabino daug. As manau, ksd mums daugiausia kenkia visi e ir kiti priedai dedami visur.

Prisiruosiau pasidaryti maisto alergiju testa. Mano krauja tragiskai veikia gliuteno turintys produktai ir pieno produktai doh.gif Gydytoja pasake, kad nei vienas zmogus netoleruoja nei glitomo, nei pieno. Per jos praktika (10+ metu) nei vienas neatsirado, kuris toleruotu. Ilgalaikis vartojimas prisaukia letines ligas. Is tiesu zmogus nepabandes nepatikesi, bet kas is mano aplinkos del ivairiausiu priezasciu atsisake gliuteno, visi 100proc patenkinti. Kalbu tik is savo patirties, o tyrimu ir issamiu paaiskinimu kas kaip ir kodel pilnas internetas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Retazuvis @ 2015 08 19, 11:26)
Papildyta:
Adsmailad, o ko pieno produktu reikia atsisakyti. Na, piena suprantu, neleidzia pasisavinti gelezi, bet suris ar koks kefyras?! Atsisakius pieno produktu teks gerti kalci.

Apie piena ir jo produktus jau pradedama vis garsiau sneket, sako netoleruoja zmogus. Biologiskai zinau kuo kenkia glitimas, pienu dar nespejau giliau pasidometi, bet maisto alergiju testas man parode netoleravima doh.gif nors jokiu blogumu juos vartodama nejauciu. O del kalcio - ne tik piene jo yra. Pvz saukstas sezamo seklu turi tiek pat kalcio kaip stikline pieno. Pasibarstai ant salotu sezamo seklu ir gauni savo norma mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(maskatukas @ 2015 08 19, 11:01)
Nu jau nusibodo su tuo glitimu. Jei jau yra bet kokia autoimunine liga , kad ir tireoiditas, bukle galima tik koreguoti, bet nepagyti. Jei taip butu paprasta- nevalgai ir pasveikai, puse pasaulio autoimuniniu ligu nebutu.

O ar bandėt? Atrodo paprastas dalykas atsisakyti, deja, tai nėra taip paprasta. Reikia turėti tikrai labai daug valios ir noro. Aš smarkiai sumažinau tokių produktų suvartojimo kiekį, bet tikrai galutinai neatsisakiau, tiesiog negaliu perlipti per save, nes man skanu blush2.gif kartais pasimėgauti kokiu pyragaičiu ar sausainiu, blynais, koldūnais, makaronais. Valgaus tuos produktus retai, bet va batoną valgau kasdien darydamasi sumuštinius rytais. Gal kada ir aš pilnai subęsiu rimtiems pokyčiams.

QUOTE(Adsmailad @ 2015 08 19, 11:49)
Apie piena ir jo produktus jau pradedama vis garsiau sneket, sako netoleruoja zmogus.

Žmogus tikrai toleruoja (su tam tikrom išimtim) Bet žmogus gali toleruoti tik natūralų pieną ir natūralius jo produktus, kuriuos pasidaro pats žmogus, o ne pieno perdirbimo įmonės wink.gif
Atsakyti
QUOTE(bevardė @ 2015 08 19, 13:02)
O ar bandėt? Atrodo paprastas dalykas atsisakyti, deja, tai nėra taip paprasta. Reikia turėti tikrai labai daug valios ir noro. Aš smarkiai sumažinau tokių produktų suvartojimo kiekį, bet tikrai galutinai neatsisakiau, tiesiog negaliu perlipti per save, nes man skanu  blush2.gif kartais pasimėgauti kokiu pyragaičiu ar sausainiu, blynais, koldūnais, makaronais. Valgaus tuos produktus retai, bet va batoną valgau kasdien darydamasi sumuštinius rytais. Gal kada ir aš pilnai subęsiu rimtiems pokyčiams.
Žmogus tikrai toleruoja (su tam tikrom išimtim) Bet žmogus gali toleruoti tik natūralų pieną ir natūralius jo produktus, kuriuos pasidaro pats žmogus, o ne pieno perdirbimo įmonės wink.gif

Dariau ir zinau. Gulejau lovoje apie pora metu, 1 gr neigalumo. Padejo Balvociutes zoles, bet ne gliuteino atsisakymas. Kada pradejau viska valgyti , priaugau 10 kg. Sveriau 40. Kiekvienas turi rasti tik jan tinkanti buda.
Papildyta:
QUOTE(bevardė @ 2015 08 19, 13:02)
O ar bandėt? Atrodo paprastas dalykas atsisakyti, deja, tai nėra taip paprasta. Reikia turėti tikrai labai daug valios ir noro. Aš smarkiai sumažinau tokių produktų suvartojimo kiekį, bet tikrai galutinai neatsisakiau, tiesiog negaliu perlipti per save, nes man skanu  blush2.gif kartais pasimėgauti kokiu pyragaičiu ar sausainiu, blynais, koldūnais, makaronais. Valgaus tuos produktus retai, bet va batoną valgau kasdien darydamasi sumuštinius rytais. Gal kada ir aš pilnai subęsiu rimtiems pokyčiams.

Dariau ir zinau. Gulejau lovoje apie pora metu, 1 gr neigalumo. Padejo Balvociutes zoles, bet ne gliuteino atsisakymas. Kada pradejau viska valgyti , priaugau 10 kg. Sveriau 40. Kiekvienas turi rasti tik jan tinkanti buda.
Atsakyti
QUOTE(maskatukas @ 2015 08 19, 12:01)
Nu jau nusibodo su tuo glitimu. Jei jau yra bet kokia autoimunine liga , kad ir tireoiditas, bukle galima tik koreguoti, bet nepagyti. Jei taip butu paprasta- nevalgai ir pasveikai, puse pasaulio autoimuniniu ligu nebutu. O kur rado kas nors tyrimus del glitimo. Tyrimai turi siekti ne maziau 10 metu, tirta daug zmoniu, o kiek dar faktoriu prisideda. Parase vienss veikejas knyga- kvieciu pilvas, tai ir uzsikabino daug. As manau, ksd mums daugiausia kenkia visi e ir kiti priedai dedami visur.

jums nusibodo, jūs praleidžiat. Yra žmonių, kurie apie tai net negirdėjo ir atsisakius glitimo pasijaučia labai gerai. Man nereikia tyrimų, aš pagal save matau, atsisakius glitimo atsigavau ir visi negalavimai dingo

QUOTE(maskatukas @ 2015 08 19, 13:43)

nu tai taip, jums netiko toks būdas, tai jau mes kitiems pasakyti jo negalime (retorinis klausimas)
Atsakyti
QUOTE(kutuciuke @ 2015 08 19, 16:16)
jums nusibodo, jūs praleidžiat. Yra žmonių, kurie apie tai net negirdėjo ir atsisakius glitimo pasijaučia labai gerai. Man nereikia tyrimų, aš pagal save matau, atsisakius glitimo atsigavau ir visi negalavimai dingo
nu tai taip, jums netiko toks būdas, tai jau mes kitiems pasakyti jo negalime (retorinis klausimas)

Tyrimai pagerejo? Geriamo tiroksino doze sumazino? Savijauta -tai subjektyvus rodiklis. Tyrimai visai kas kita.
Atsakyti
QUOTE(maskatukas @ 2015 08 19, 15:53)
Tyrimai pagerejo? Geriamo tiroksino doze sumazino? Savijauta -tai subjektyvus rodiklis. Tyrimai visai kas kita.

Gera savijauta ne ka maziau svarbus rodiklis nei skaiciukai popieriuje 4u.gif Anksciau skydliauke gyde butent pagal pozymius, kol tyrimai nebuvo atrasti. Ir vaistus (naturalius hormonus) dozavo pagal tai, kaip zmogus jauciasi smile.gif
Atsakyti
As maitinuosi sveikai, dabar ypac pieno produktu gal tik daugokai isivedus buvai, mazinsiu.
Na o gydymo eigoje bus matyt kaip jausiuos TTH kaip supratau gresmingas mano
Atsakyti
QUOTE(Matuko_mamyte @ 2015 08 19, 16:47)
As maitinuosi sveikai, dabar ypac pieno produktu gal tik daugokai isivedus buvai, mazinsiu.

Mano TTH buvo >50, gydytoja stebėjosi kaip aš dar vaikštau su vaiku ant rankų. Per du mėnesius nukrito iki 8 ir nepasakyčiau kad jaučiuosi lb geriau...
Atsakyti
QUOTE(Matuko_mamyte @ 2015 08 19, 16:47)

mane diagnozavo su TTH 66. dabar nukrito iki 5, dar reikia kristi, bet jauciuosi nepalyginamai geriau
Atsakyti
QUOTE(Evelika @ 2015 08 20, 17:14)
Mano TTH buvo >50, gydytoja stebėjosi kaip aš dar vaikštau su vaiku ant rankų. Per du mėnesius nukrito iki 8 ir nepasakyčiau kad jaučiuosi lb geriau...

Ojo merginos 50 66 tai tuomet mano 22 dar ziedeliai...
Na ka pradejau sveikatintis, susidariau mitybos plana darzoviu, vaisiu, zuvu... Tikrai buvau save apleidus mitybos prasme... Kumpiai suriai alinancios dietos, stresas...
Pazejau savo tyrimus 2 nestumo menesi TTH buvo 3
Zinokit nesuvokiu kaip per net ne pilnus metus pasidare solidus 22....
As tikiu sveika gyvensena, kad ji gali padet. Ne isgydyti, o palengvinti nes as jauciuos geriau kai valgau sveikai... Kita vertus mieguistumas, energijos trukumas tikrai jauciamas..
Na ir aisku, viduje negera visgi turet tokia diagnoze, pergyvenu tik neparodau...
Atsakyti
QUOTE(Matuko_mamyte @ 2015 08 20, 21:11)
Ojo merginos 50 66 tai tuomet mano 22 dar ziedeliai...
Na ka pradejau sveikatintis, susidariau mitybos plana darzoviu, vaisiu, zuvu... Tikrai buvau save apleidus mitybos prasme... Kumpiai suriai alinancios dietos, stresas...
Pazejau savo tyrimus 2 nestumo menesi TTH buvo 3
Zinokit nesuvokiu kaip per net ne pilnus metus pasidare solidus 22....
As tikiu sveika gyvensena, kad ji gali padet. Ne isgydyti, o palengvinti nes as jauciuos geriau kai valgau sveikai... Kita vertus mieguistumas, energijos trukumas tikrai jauciamas..
Na ir aisku, viduje negera visgi turet tokia diagnoze, pergyvenu tik neparodau...

Na va , galesite gyvai papasakoti po kokiu puses metu kaip pakito jusu sveikata. Aisku , dar su tyrimais. Jums pavyks, kitiems padesite.
Atsakyti