QUOTE(Matuko_mamyte @ 2015 08 20, 20:11)
Ojo merginos 50 66 tai tuomet mano 22 dar ziedeliai...
Na ka pradejau sveikatintis, susidariau mitybos plana darzoviu, vaisiu, zuvu... Tikrai buvau save apleidus mitybos prasme... Kumpiai suriai alinancios dietos, stresas...
Pazejau savo tyrimus 2 nestumo menesi TTH buvo 3
Zinokit nesuvokiu kaip per net ne pilnus metus pasidare solidus 22....
As tikiu sveika gyvensena, kad ji gali padet. Ne isgydyti, o palengvinti nes as jauciuos geriau kai valgau sveikai... Kita vertus mieguistumas, energijos trukumas tikrai jauciamas..
Na ir aisku, viduje negera visgi turet tokia diagnoze, pergyvenu tik neparodau...
Na ka pradejau sveikatintis, susidariau mitybos plana darzoviu, vaisiu, zuvu... Tikrai buvau save apleidus mitybos prasme... Kumpiai suriai alinancios dietos, stresas...
Pazejau savo tyrimus 2 nestumo menesi TTH buvo 3
Zinokit nesuvokiu kaip per net ne pilnus metus pasidare solidus 22....
As tikiu sveika gyvensena, kad ji gali padet. Ne isgydyti, o palengvinti nes as jauciuos geriau kai valgau sveikai... Kita vertus mieguistumas, energijos trukumas tikrai jauciamas..
Na ir aisku, viduje negera visgi turet tokia diagnoze, pergyvenu tik neparodau...
Man per 2 menesius is normalaus pasidare 66, tad nesistebekit - deja nenuspejama sita liga.
Kardinaliai keisti mityba geras zingsnis, su laiku priprasit ir net nesinores i senas vezias grizti. Kaip maitinates, taip ir jauciates. As siandien su tth 5, pries 3 su puse men buvo 66. Jauciuosi puikiai, nepalyginamai su tuo, kas buvo pradzioje. Negaliu pasakyti, kas tiksliai padejo, visgi ir vaistai vartojami, ir mityba pakeista, ir vitaminu, papildu gerta, imunitetas sriprinamas. Kiekvienas dalykas idejo sava indeli i gera savijauta