Įkraunama...
Įkraunama...

Paryžius

Grįžom vakar ir mes iš Paryžiaus. Pirmiausia ačiū už čia rastą informaciją ir patarimus - labai viskas naudinga buvo thumbup.gif
Deja, Paryžius netapo mylimu miestu schmoll.gif Viskas lyg ir gerai, gražu, bet nepajutau to jausmo, kad esu kaip namuose (taip buvo Romoje ir Bolonijoje). Tik Per Lachaize kapinės buvo kažkas nerealaus wub.gif
Atstumai Paryžiuje nemaži - aš kadangi pripratusi daug vaikščioti, tai man viskas atrodė netoli. MB sunkiai draugauja su didesniais atstumais, tai kai kur aš viena nubidzendavau blush2.gif
Gyvenom šalia Starsbourg-SaintDenis metro stotelės mažame viešbutuke ramioje šoninėje gatvelėje - manai, buvo geras pasirinkimas thumbup.gif Čia tas pats rajonas nerekomenduojamoje Gare du Nord kaimynystėje, bet viešbutukas gana toli nuo stoties, jau beveik ant 3 rajono ribos, todėl gana saugi vieta thumbup.gif
Atsakyti
kokia gerai kaina skaitosi pirmyn atgal i Paryziu pavasario menesiais (balandi-geguze) pigiau kaip 60 € galima tiketis ar nelabai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Melajja: 19 spalio 2015 - 14:28
Sveiki,
Jeigu ne paslaptis, kokiame viešbutukyje gyvenote? Gal nuorodą ar bent pavadinimą? Per ką rezervavot?
Kaip su kelione į oro uostą? Iš Bovės skridot ankstyvu 9 val. skrydžiu ar kažkokiu kitu? 4u.gif

QUOTE(Vasariukas76 @ 2015 10 19, 13:55)
Grįžom vakar ir mes iš Paryžiaus. Pirmiausia ačiū už čia rastą informaciją ir patarimus - labai viskas naudinga buvo  thumbup.gif
Deja, Paryžius netapo mylimu miestu  schmoll.gif  Viskas lyg ir gerai, gražu, bet nepajutau to jausmo, kad esu kaip namuose (taip buvo Romoje ir Bolonijoje). Tik Per Lachaize kapinės buvo kažkas nerealaus  wub.gif
Atstumai Paryžiuje nemaži - aš kadangi pripratusi daug vaikščioti, tai man viskas atrodė netoli. MB sunkiai draugauja su didesniais atstumais, tai kai kur aš viena nubidzendavau  blush2.gif
Gyvenom šalia Starsbourg-SaintDenis metro stotelės mažame viešbutuke ramioje šoninėje gatvelėje - manai, buvo geras pasirinkimas  thumbup.gif Čia tas pats rajonas nerekomenduojamoje Gare du Nord kaimynystėje, bet viešbutukas gana toli nuo stoties, jau beveik ant 3 rajono ribos, todėl gana saugi vieta  thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(-lince- @ 2015 10 20, 11:16)
Sveiki,
Jeigu ne paslaptis, kokiame viešbutukyje gyvenote? Gal nuorodą ar bent pavadinimą? Per ką rezervavot?
Kaip su kelione į oro uostą? Iš Bovės skridot ankstyvu 9 val. skrydžiu ar kažkokiu kitu?  4u.gif

Gyvenom šitam viešbtukyje http://www.booking.c.......tal;ucfs=1
Rezervavau per bookingą, ta pati kaina buvo nurodyta ir viešbutyje
Iš Bovė skridom popietiniu Ryanair reisu, tai nebuvo problemų su nuvykimu. Į Paryžių atskridom vėlai vakare, bet irgi nebuvo problemų pasiekti viešbutį, tik kad nuo lėktuvo nusileidimo iki atsiradimo viešbutyje užtrukom dvi su puse valandos, tai prailgo.
Atsakyti
QUOTE(Melajja @ 2015 10 19, 15:28)
kokia gerai kaina skaitosi pirmyn atgal i Paryziu pavasario menesiais (balandi-geguze) pigiau kaip 60 € galima tiketis ar nelabai?

gali, tik reikia paieskoti , kad surasti pigius bilietukus
Atsakyti
Ačiū 4u.gif

QUOTE(Vasariukas76 @ 2015 10 20, 14:49)
Gyvenom šitam viešbtukyje http://www.booking.c.......tal;ucfs=1
Rezervavau per bookingą, ta pati kaina buvo nurodyta ir viešbutyje
Iš Bovė skridom popietiniu Ryanair reisu, tai nebuvo problemų su nuvykimu. Į Paryžių atskridom vėlai vakare, bet irgi nebuvo problemų pasiekti viešbutį, tik kad nuo lėktuvo nusileidimo iki atsiradimo viešbutyje užtrukom dvi su puse valandos, tai prailgo.

Atsakyti
QUOTE(Melajja @ 2015 10 19, 15:28)

Pigau labai abejoju ar pavyktų. Aš kai ieškojau liepos mėn. (skrendu šeštadienį), tai suradus į vieną pusę nebrangiai, grįžti po keletos dienų kainuoja vos ne dvigubai brangiau. Tuomet nusprendžiau skristi su viena kompanija ir grįžti su kita. Finale vienam žmogui gavosi 25 Eur į Paryžių ir 29 Eur - atgal.
Atsakyti
QUOTE(rubineli @ 2015 10 21, 19:58)
Pigau labai abejoju ar pavyktų. Aš kai ieškojau liepos mėn. (skrendu šeštadienį), tai suradus į vieną pusę nebrangiai, grįžti po keletos dienų kainuoja vos ne dvigubai brangiau. Tuomet nusprendžiau skristi su viena kompanija ir grįžti su kita. Finale vienam žmogui gavosi 25 Eur į Paryžių ir 29 Eur - atgal.

Taip, is kart perkant (keliu dienu skirtumui) jei i prieki gera kaina, tai atgal l.brangu, ir atvirksciai, dar variantas - pirkti bilietus ne vienu metu, pirma gaudyti i prieki paskui atgal.
Atsakyti
QUOTE(Melajja @ 2015 10 22, 07:45)
Taip, is kart perkant (keliu dienu skirtumui) jei i prieki gera kaina, tai atgal l.brangu, ir atvirksciai, dar variantas - pirkti bilietus ne vienu metu, pirma gaudyti i prieki paskui atgal.

Na aš iškart pirkau pirmyn-atgal - spalio viduriui dviem žmonėms į abi puses kainavo 117 eur. Pirkau vasarį, kiek pamenu, į abi puses buvo maždaug vienoda kaina.
Atsakyti
Ziemos sezonui tai pries kelias dienas ryanair buvo tikrai geru akciju paleides, mes pirkom ne pigiausius bilietus, bet asmeniui gavosi 36eur i abi puses. Buvo ir dar pigesniu variantu
Atsakyti
QUOTE(Girl. @ 2015 10 22, 13:44)
Ziemos sezonui tai pries kelias dienas ryanair buvo tikrai geru akciju paleides, mes pirkom ne pigiausius bilietus, bet asmeniui gavosi 36eur i abi puses.  Buvo ir dar pigesniu variantu

Oho - čia tai bent kainytė!
Dar taip pigiai nesu mačiusi.
Gaila, tik kai renkiesi daugmaž konkrečiam laikui, tai tikrai sunku sugaudyti tuos bilietėlius tinkamus, gerai kai gali laviruot laike. Aš gerą pusdienį sugaišau ieškodama tinkančio varianto, aišku pirmiausia laikas, o paskui kaina buvo pagrindinė sąlyga.
Atsakyti
Gal dar kas suspės atsakyti?

Rytoj naktį išskrendam į Paryžių. Kažkur buvau lyg ir skaičiusi (perskaičiau bene visas temas), kad yra autobusai ar taksi kaip juos pavadinti, kurie veža iš pasirinktos Paryžiaus vietos į Bovė orouostą, kaina rodos 60-70 Eur. Ar juos gaudyti Bovė orouoste, o gal koks puslapis yra?
Atsakyti