Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvukų namučiai,

QUOTE(Aivė @ 2015 07 31, 09:19)
Sveikute, noriu paklaust ar jau mazini progesterono kieki? as po vizito pas gine pirmadieni gal jau bandysiu mazintis bet stebesiu ji....

Mažinsiu nuo 13sav. Dabar kas 4d po 1amp progestano ir kasdien po 2crinone. Nuo trec. dėsiuos rytais crinone 1 ir 1amp/savaitę progestan. Gal taip iki kokios 16sav. Man čia Karpenko patarė ax.gif
O tu dar vis seki PRG tyrimais? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2015 07 31, 09:40)
Mažinsiu nuo 13sav. Dabar kas 4d po 1amp progestano ir kasdien po 2crinone. Nuo trec. dėsiuos rytais crinone 1 ir 1amp/savaitę progestan. Gal taip iki kokios 16sav. Man čia Karpenko patarė ax.gif

Ne, tik 2 kartus pasidariau prg, kai nuo 2 ampuliu perejau prie 1. Ir dabar gal kelis kart pakartosiu ir viskas. Laukiu laisko is Elis, ziuresim ka ji patars blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Karmensita @ 2015 07 30, 16:23)
Naująsias nėštukes su detalia echo 4u.gif
Dėl genetinių tyrimų, aš jų nesidariau. Pažiūrėjo genetikė per echo, kad viskas tvarkoj, ir man to užteko, nors ginekologė labai įkalbinėjo prisca pasidaryti. Tiesiog tas vaikas tiek išlauktas, kad niekas nebūtų pasikeitę, net ir sužinojus blogą diagnozę. Kiek žinau atvejų, kad prisca rodė didesnę riziką, mamytės labai nervinosi, o gimė sveiki mažyliai, tai kam nėštukei, mano nuomone, tų papildomų nervų išvis.
Dėl pataliukų, aš parsisiunčiau Traumeland iš vokiečių, man atrodo labai kokybiški. Bet iš pradžių aš, kaip ir Krown, ketinu migdyt miegmaišiuke, o tada pataliukų nereikia. Pagalvėlės kursuose sakė, kad nereikia iki metų, pakanka merliuko ar vystykliuko, jei labai norisi.
Antklodės būna kelių išmatavimų, aš patarčiau pirkti tokius, kokių užvalkalus paskui pirksi. Tarkim, kiek pastebėjau, iš UK dažnai būna 100x120, Lt populiarūs 100x135,  Ikejoje 125x110. Kaip orientyras, lovelių čiužiniai tipiškai 60x120, tai tipiškai antklodėlė sulenkiama, kad būtų šilčiau, arba sukišami jos galai po čiužiniu. Ikejos užvalkalai tikrai neblogi kainos ir kokybės atžvilgiu, bet jie tiks tik tik Ikejos antklodėlėms. Užvalkalai 100x135 dažni lietuviškoje ir lenkiškoje produkcijoje, bet jie gana brangūs ir kokybė kartais abejotina, bet paieškojus surasi 4u.gif

labutis:) aciu uz info! as ir galvoju apie kaldryte 100 x 135, sake tuomet lengviau bus rasti pataliuku:)
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2015 07 31, 09:40)

As tai vis dar naudoju 6utrogestan ampulesbir 50mg leidziamo kasdiena, nzn man kazkokia paranoja mazinti... Neisivaizduoju koks prog pas mane dabar...
Atsakyti
QUOTE(Cit @ 2015 07 31, 13:48)
As tai vis dar naudoju 6utrogestan ampulesbir 50mg leidziamo kasdiena, nzn man kazkokia paranoja mazinti... Neisivaizduoju koks prog pas mane dabar...

1amp.leidziamo? O buvo kokios indikacijos ir pan, kad po 6 naudojat? As 4duph+ leidziamas. Irgi neisivaizduoju koks prg ,nepakylu is lovos jo pasidaryti..Bet pas mane atsisluoksniavimas yra sad.gif
Atsakyti
QUOTE(MonCheri @ 2015 07 31, 13:58)
1amp.leidziamo? O buvo kokios indikacijos ir pan, kad po 6 naudojat? As 4duph+ leidziamas. Irgi neisivaizduoju koks prg ,nepakylu is lovos jo pasidaryti..Bet pas mane atsisluoksniavimas yra sad.gif

Turejau persileidimu, vaisingumo klinika iskart sake utrogestan maziausiai iki 12sav vartot, o leidziama savo iniciatyva leidziuos, nzn gal sumazint reiktu iki 25mg nors leidziama
Atsakyti
QUOTE(Cit @ 2015 07 31, 13:48)

aš leidausi kas antrą d. po 1ampolę ir dėjausi 2vnt crinone kai tyrimas parodė PRG >190. Tada sumažinau leidžiamą iki 1amp.kas 4dienas. Nors dabar tyrimo nesidariau, tačiau organizmas pats berods nuo 8sav pradeda gaminti pats PRG, todėl manau viskas gerai ax.gif
Tad pasidaryk geriau tyrimą - turiu įtarimą, kad be reikalo kankini sėdimąją taip dažnai biggrin.gif
Atsakyti
Nzn kad kai man tokios nesamones vis su nestumu vyksta, as geriau kol kas liksiu prie tos pacios dozes blink.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Kaip sekasi puskuoti ? kaip jauciasi "tiksincios bombytes" mirksiukas.gif Man ginekologas patare leistis progesterona iki 16 sav,nuo 13 sav po truputi mazinant.Sake,kad realiai pilnai placenta periims darba tarp 12-16 sav.ir kad nerizikuoti sake leiskti taip ir paskui po truputi pazint kad neivaryt soko organizmui,o ir jei pradejus mazint pasimatytu kokie neigiami dalykai tada testumem toliau pilna doze.
Kas del pataliuku,tai as irgi pirkau Traumland pataliukus,visa rinkinuka-ten kaldryte ir plona pagalvele.Man traumland kiek skaiciau labiausiai patiko,be to jie labai lengvi kaip sake mano dukra it oras smile.gif ir bent jau musu tai ten tokia medziaga kad nesiveisia dulkiu erkutes,kas man labai patiko thumbup.gif Ir pataliukai mums visi tiko,bet mes viska pirkom is Baby city,tik ciuzinuka pirkome is mano privataus mokinio nes jis firma turi jie ciuzinius gamina,tai patare jis man koki pirkt ir pasiuvo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Cit @ 2015 07 31, 18:51)
Nzn kad kai man tokios nesamones vis su nestumu vyksta, as geriau kol kas liksiu prie tos pacios dozes  blink.gif

Nu bet prg tyrimo pasidarymas nėštumo neįtakos ax.gif
Pasakok, kaip praėjo tavo susitikimas ketvirtadienį-kas gyvena pas tave pilvely? bigsmile.gif wub.gif

QUOTE(Afrodite69 @ 2015 08 01, 12:10)
Kaip sekasi puskuoti ? kaip jauciasi "tiksincios bombytes" mirksiukas.gif Man ginekologas patare leistis progesterona iki 16 sav,nuo 13 sav po truputi mazinant.Sake,kad realiai pilnai placenta periims darba tarp 12-16 sav.ir kad nerizikuoti sake leiskti taip ir paskui po truputi pazint kad neivaryt soko organizmui,o ir jei pradejus mazint pasimatytu kokie neigiami dalykai tada testumem toliau pilna

Smagu, kad vis įlendi pas mus mus paprotint, nors jau esi mama wub.gif
ačiū, tik patvirtinai mano ketinimus dėl prg 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2015 08 02, 08:04)
Nu bet prg tyrimo pasidarymas nėštumo neįtakos ax.gif
Pasakok, kaip praėjo tavo susitikimas ketvirtadienį-kas gyvena pas tave pilvely?  bigsmile.gif  wub.gif
Smagu, kad vis įlendi pas mus mus paprotint, nors jau esi mama wub.gif
ačiū, tik patvirtinai mano ketinimus dėl prg 4u.gif

Aš progesteroną taip pat bijojau staiga nutraukti. 11 savaitę pradėjau mažinti, iš pradžių kas antrą dieną po vieną, kas antrą po du, po to kasdien po vieną, po to kas antrą dieną po vieną ir t.t. Nutraukus jokių neigiamų pasekmių man nebuvo. Crinone man prireikė ir vėliau, kai buvo pradėjęs trumpėti kaklelis ir ėmė mausti pilvo apačią, tada kurį laiką vėl vartojau, ir jis man veikė geriau, nei magnis.

Sako, bus karšta savaitė doh.gif Taip džiaugiaus tuo vėsiu lietuvišku oru, vis vien dėl nėštumo metabolizmas kai padidėjęs, tai naktį prabudinėju išpilta prakaito, na o dabar tai tikrai reikės tupėti po kondicionieriumi rolleyes.gif Apie pasivaikščiojimus net nėra kalbos, po 10 min. gimdos raiščiai duoda apie save žinot ir spaudimas krenta unsure.gif

Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2015 08 01, 11:10)
Sveikutes 4u.gif
Kaip sekasi puskuoti ? kaip jauciasi "tiksincios bombytes" mirksiukas.gif

As jau "tiksiu" vakar pajauciau kas yra gimdos sussitraukimai ir.. baime paeme.... bet saidnien jauciuosi zymiai geriau, tai matyt cia tokia vienkartiniai

QUOTE(Karmensita @ 2015 08 02, 09:35)
Sako, bus karšta savaitė doh.gif Taip džiaugiaus tuo vėsiu lietuvišku oru, vis vien dėl nėštumo metabolizmas kai padidėjęs, tai naktį prabudinėju išpilta prakaito, na o dabar tai tikrai reikės tupėti po kondicionieriumi rolleyes.gif Apie pasivaikščiojimus net nėra kalbos, po 10 min. gimdos raiščiai duoda apie save žinot ir spaudimas krenta unsure.gif

Va va tos savaites ir as jau bijau, bet ka gulesiu kokiam vesiam kampe ir nieko neveiksiu, nors dar reiks pas daktariuka nulekti, dukra i stovykla vezioti, bet gal kaip nors. Man iki siol si vasara buvo ideali thumbup.gif
Atsakyti