Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvukų namučiai,

QUOTE(Krown @ 2015 07 29, 15:31)
Aha, as tuoj jau parsikraustysi pas jus, mamytes  mirksiukas.gif  beje, tavaji lobi su dviem menesiukais, seku jusu visu mazyliu augima  wub.gif  nekantrauju apziuret jusu rubuiliukus  biggrin.gif  wub.gif

aciu 4u.gif laukiam laukiam wub.gif
QUOTE(Delfinukas @ 2015 07 29, 21:32)

Gaila kad tokia ir mažutė ir būčiau pati pagimdžius, tačiau ji pasirinko kitą "ėjimą". Tai tiek...

tikrai, ne visi vaika tiesiog nori iseit per "ten" biggrin.gif svarbiausia laiku pastebejo ir nebuvo traumu!
Atsakyti
Labas, pilvuotukės 4u.gif
Mums vakar suėjo ilgai lauktas laikas-12sav wub.gif tuo pat buvau pas ginę, įrašė į nėščiųjų įskaitą wub.gif Matavo mažius-abu atitinka 12sav 6d, 6.5cm ūgio, raukšlytės ir nosytės normoj wub.gif vienas gražuolis buvo užsisukęs visai, tai tik man pasivaikščiojus antrąkart echoskopuojant pasirodė savo nosytę wub.gif kitą treč.einu tyrimų ats. Abu įsitaisė priekinėje pusėje, tai dėlto turbūt ir pilvūzas mano pūpso blush2.gif
kas truputį suneramino, kad šito nedrąsiojo širdutėje girdi vožtuvo kraujo padavimą atgal, taćiau sakė nesijaudint, nes matys aiškiau 18sav. Ar kam taip buvę? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RositaK: 30 liepos 2015 - 08:34
QUOTE(RositaK @ 2015 07 30, 09:32)
Mums vakar suėjo ilgai lauktas laikas-12sav wub.gif tuo pat buvau pas ginę, įrašė į nėščiųjų įskaitą wub.gif Matavo mažius-abu atitinka 12sav 6d, 6.5cm ūgio, raukšlytės ir nosytės  normoj wub.gif vienas gražuolis buvo užsisukęs visai, tai tik man pasivaikščiojus antrąkart echoskopuojant pasirodė savo nosytę wub.gif kitą treč.einu tyrimų ats. Abu įsitaisė priekinėje pusėje, tai dėlto turbūt ir pilvūzas mano pūpso blush2.gif
kas truputį suneramino, kad šito nedrąsiojo širdutėje girdi vožtuvo kraujo padavimą atgal, taćiau sakė nesijaudint, nes matys aiškiau 18sav. Ar kam taip buvę? g.gif

Sveikinu su 12 sav. thumbup.gif Tu lankaisi pas gyd. Cesnaviciene? Man irgi panasiai kažką matė, bet as paskui nuėjau pas gyd. D. Simanaviciute, ji šioje srityje yra profesionalė, apsigynusi daktaro laipsnį būtent is vaisiu kraujodaros sistemos. Tai ji mane nuramino, kad viskas gerai, taip ir buvo thumbup.gif Tai nuo to laiko ir lankiausi tik pas ja, superine gydytoja ir kaip zmogus, ir kaip gydytoja. Tad, jei kils klausimu dėl širdeles maziuko, kreipkis tik pas ja. Rekomenduoju thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingbri: 30 liepos 2015 - 08:46
Mums vakar suėjo ilgai lauktas laikas-12sav wub.gif tuo pat buvau pas ginę, įrašė į nėščiųjų įskaitą wub.gif Matavo mažius-abu atitinka 12sav 6d, 6.5cm ūgio, raukšlytės ir nosytės  normoj wub.gif vienas gražuolis buvo užsisukęs visai, tai tik man pasivaikščiojus antrąkart echoskopuojant pasirodė savo nosytę wub.gif kitą treč.einu tyrimų ats. Abu įsitaisė priekinėje pusėje, tai dėlto turbūt ir pilvūzas mano pūpso blush2.gif

Labutis,
Rosita, jei priekineje sienoje , tai kaip man aiskino gyd. Kad pilvuko atsikisimui ar isaugimui greiciau itakos neturi, bet judesius pajutau veliau ir nekankino manes skaudziais spardymais ar organu uzspaudimais. Tau kaip su dvynukais gal bus kiek kitaip, brt kas del judesiuku priekineje sienoje tai jie tikrai veliau pajuntami ir silpniau juntami 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Armante: 30 liepos 2015 - 08:49
Rosita su tom 12 sav wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingbri @ 2015 07 30, 09:44)
Sveikinu su 12 sav.  thumbup.gif Tu lankaisi pas gyd. Cesnaviciene? Man irgi panasiai kažką matė, bet as paskui nuėjau pas gyd. D. Simanaviciute, ji šioje srityje yra profesionalė, apsigynusi daktaro laipsnį būtent is vaisiu kraujodaros sistemos. Tai ji mane nuramino, kad viskas gerai, taip ir buvo  thumbup.gif Tai nuo to laiko ir lankiausi tik pas ja, superine gydytoja ir kaip zmogus, ir kaip gydytoja. Tad, jei kils klausimu dėl širdeles maziuko, kreipkis tik pas ja. Rekomenduoju  thumbup.gif

Vaje, nuraminai, nes taip, aš pas Česnavičienę, nors ji man patinka 4u.gif tai jei man ji 18sav patvirtins kažką tai reiks pas Simanavičiūtę eiti.
QUOTE(Armante @ 2015 07 30, 09:46)
Labutis,
Rosita, jei priekineje sienoje , tai kaip man aiskino gyd. Kad pilvuko atsikisimui ar isaugimui greiciau itakos neturi, bet judesius pajutau veliau ir nekankino manes skaudziais spardymais ar organu uzspaudimais. Tau kaip su dvynukais gal bus kiek kitaip, brt kas del judesiuku priekineje sienoje tai jie tikrai veliau pajuntami ir silpniau juntami  4u.gif

Aiškuma 4u.gif tai reiškias ilgai reiks laukt bumsiukų doh.gif teks laukt lotuliukas.gif

olija, 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RositaK: 30 liepos 2015 - 09:30

Mums vakar suėjo ilgai lauktas laikas-12sav wub.gif

sveikinu dar kartelį thumbup.gif thumbup.gif wub.gif wub.gif
mano vaikui irgi buvo kažkokie neaiškumai širdelėj girdėtis, vieni girdėdavo kiti ne smile.gif
o kai gimė ir iki šiol vis girdisi kažkas, bet buvom pas kelis gerus kardiologus, jokių blogumų neranda, tik sakė neapleisti to reikalo, dažniau pasitikrinti, kai pradės eiti į mokyklą, kai prasidės pauglystė, kai baigisi pauglystė ir tt., viskas bus gerai Rositėle 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ailima @ 2015 07 30, 11:12)
viskas bus gerai Rositėle  4u.gif  4u.gif

aš irgi tuo tikiu 4u.gif wub.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif
baiges mini atostogos, gryzau i realybe! Laukiu dekretiniu ax.gif
echo metu patvirtino, kad turesim poryte wub.gif o nuojauta vis buvo, kad bsu mergytes, na bet siuo atveju tobula. judesius pajutau lygiai 19sav, mergyte tyngesne, o berniukas ojojoj, ypac paryciais kaip einu i wc jis atsibunda ir nedudoa ramybes biggrin.gif
norejau paklaust del pagalvyciu leliukam , kokias pirkot?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo austela: 30 liepos 2015 - 11:57
QUOTE(RositaK @ 2015 07 30, 11:23)
aš irgi tuo tikiu  4u.gif  wub.gif

Sveikinimai, Rosita 4u.gif wub.gif
O as siandiena apturejau vizita pas genetike, genetikos klinikoje. Apziurejo mano maziuka, sake sprando raukslyte plona, nosiukas ok, ir pats labai gerai rodesi, mosavo rankytem ir kojytem wub.gif gavom nuotraukyciu, vienoje is ju nykstys prie lupu - na toks grozis.... wub.gif
Kraujo dar nepridaviau, nes nusprendem iki kitos savaites apsisprest ar mums uzteks Priscos arba visgi daryt Harmony... Kaip jus manot?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aivė: 30 liepos 2015 - 12:05
QUOTE(austela @ 2015 07 30, 12:57)
turesim poryte wub.gif 

tikrai, kad tobula wub.gif 4u.gif

QUOTE(Aivė @ 2015 07 30, 13:00)
Sveikinimai, Rosita  4u.gif  wub.gif
O as siandiena apturejau vizita pas genetike, genetikos klinikoje. Apziurejo mano maziuka, sake sprando raukslyte plona, nosiukas ok, ir pats labai gerai rodesi, mosavo rankytem ir kojytem  wub.gif gavom nuotraukyciu, vienoje is ju nykstys prie lupu - na toks grozis....  wub.gif 

ačiū wub.gif ir jus su 12!! wub.gif aha, skai2iau, kad nuo 12sav jie pradeda čiulpti nykštį bigsmile.gif maniškiai tai malėsi wub.gif
aš apie genetinius nieko nepatarsiu. pačiai paėmė kraują, treč.lauksiu ats.
Atsakyti
QUOTE(Aivė @ 2015 07 30, 13:00)
Sveikinimai, Rosita  4u.gif  wub.gif
O as siandiena apturejau vizita pas genetike, genetikos klinikoje. Apziurejo mano maziuka, sake sprando raukslyte plona, nosiukas ok, ir pats labai gerai rodesi, mosavo rankytem ir kojytem  wub.gif gavom nuotraukyciu, vienoje is ju nykstys prie lupu - na toks grozis....  wub.gif 
Kraujo dar nepridaviau, nes nusprendem iki kitos savaites apsisprest ar mums uzteks Priscos arba visgi daryt Harmony... Kaip jus manot?

Aive - mano nuomone tai nemetyk pinigu ant to harmony, jeigu echo viskas gerai 4u.gif jau ir taip musu stebukleliai visomis prasmemis yra labai labai brangus, tad dar daugiau moketi manau tikrai nereikia, echo parodo viska ir taip, butu itarimu tai suprantu, bet siaip tai nemanau kad tau to reikia bigsmile.gif

Visas visas nestukes sveikinu su savais dziaugsmais, ka su poryte, ka su saugiu laiku ir genetiku puikiomis isvadomis wub.gif thumbup.gif ir toliau tik aukit ir stiprekit 4u.gif beje, Rosita, del priekines sienos merginos tikrai teisios - pilvuko dydziui tad itakos kazin ar turi, bet jau judesiams tai tikrai, mano vienas pupsius yra priekineje sienoje tai jo rankyciu ir kojyciu praktiskai nejauciu, tik kai savo uzpakaliuka iskelia kaip banginis tada jau jauciasi ir net labai biggrin.gif o kitas yra galineje sienoje tai nuolat mane baksnoja ir jau sakyciau ne itin maloniai biggrin.gif blush2.gif ir jis visad reaguoja i tamsa ir sviesa, kai klauso toniukus ir uzdeda ta prietaisiuka tai jis visat spiria i ji lotuliukas.gif zodziu rodo kad zino ir mato viska, o kitas kai nugaryte tai niekad to nedaro ir sirdute jo silpniau girdisi, nes nusisukes, reikia gerai paieskot bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti