QUOTE(Aivė @ 2015 07 30, 13:00)
Sveikinimai, Rosita
O as siandiena apturejau vizita pas genetike, genetikos klinikoje. Apziurejo mano maziuka, sake sprando raukslyte plona, nosiukas ok, ir pats labai gerai rodesi, mosavo rankytem ir kojytem

gavom nuotraukyciu, vienoje is ju nykstys prie lupu - na toks grozis....
Kraujo dar nepridaviau, nes nusprendem iki kitos savaites apsisprest ar mums uzteks Priscos arba visgi daryt Harmony... Kaip jus manot?
Aive - mano nuomone tai nemetyk pinigu ant to harmony, jeigu echo viskas gerai

jau ir taip musu stebukleliai visomis prasmemis yra labai labai brangus, tad dar daugiau moketi manau tikrai nereikia, echo parodo viska ir taip, butu itarimu tai suprantu, bet siaip tai nemanau kad tau to reikia
Visas visas nestukes sveikinu su savais dziaugsmais, ka su poryte, ka su saugiu laiku ir genetiku puikiomis isvadomis

ir toliau tik aukit ir stiprekit

beje, Rosita, del priekines sienos merginos tikrai teisios - pilvuko dydziui tad itakos kazin ar turi, bet jau judesiams tai tikrai, mano vienas pupsius yra priekineje sienoje tai jo rankyciu ir kojyciu praktiskai nejauciu, tik kai savo uzpakaliuka iskelia kaip banginis tada jau jauciasi ir net labai

o kitas yra galineje sienoje tai nuolat mane baksnoja ir jau sakyciau ne itin maloniai

ir jis visad reaguoja i tamsa ir sviesa, kai klauso toniukus ir uzdeda ta prietaisiuka tai jis visat spiria i ji

zodziu rodo kad zino ir mato viska, o kitas kai nugaryte tai niekad to nedaro ir sirdute jo silpniau girdisi, nes nusisukes, reikia gerai paieskot