Naująsias nėštukes su detalia echo
Dėl genetinių tyrimų, aš jų nesidariau. Pažiūrėjo genetikė per echo, kad viskas tvarkoj, ir man to užteko, nors ginekologė labai įkalbinėjo prisca pasidaryti. Tiesiog tas vaikas tiek išlauktas, kad niekas nebūtų pasikeitę, net ir sužinojus blogą diagnozę. Kiek žinau atvejų, kad prisca rodė didesnę riziką, mamytės labai nervinosi, o gimė sveiki mažyliai, tai kam nėštukei, mano nuomone, tų papildomų nervų išvis.
Dėl pataliukų, aš parsisiunčiau Traumeland iš vokiečių, man atrodo labai kokybiški. Bet iš pradžių aš, kaip ir Krown, ketinu migdyt miegmaišiuke, o tada pataliukų nereikia. Pagalvėlės kursuose sakė, kad nereikia iki metų, pakanka merliuko ar vystykliuko, jei labai norisi.
Antklodės būna kelių išmatavimų, aš patarčiau pirkti tokius, kokių užvalkalus paskui pirksi. Tarkim, kiek pastebėjau, iš UK dažnai būna 100x120, Lt populiarūs 100x135, Ikejoje 125x110. Kaip orientyras, lovelių čiužiniai tipiškai 60x120, tai tipiškai antklodėlė sulenkiama, kad būtų šilčiau, arba sukišami jos galai po čiužiniu. Ikejos užvalkalai tikrai neblogi kainos ir kokybės atžvilgiu, bet jie tiks tik tik Ikejos antklodėlėms. Užvalkalai 100x135 dažni lietuviškoje ir lenkiškoje produkcijoje, bet jie gana brangūs ir kokybė kartais abejotina, bet paieškojus surasi