Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvukų namučiai,

QUOTE(RositaK @ 2015 07 27, 10:53)
Nu atrodo kad pagaunu, nes bandžiau nusižiūrėt kur ginė echoskopavo blush2.gif tai tarp jų maždaug dabar 5cm skirtumas kai ieškau.
O tu girdi abi iškart?  g.gif
Na nežinau, gal aš kažką nusiklausau, bet man atrodo kad ten atskiros, o ir skiriasi plakimas vos vos sakyčiau kažkuo  rolleyes.gif
Žiūriu mes skiriamės lygiai dviem savaitėm wub.gif

Sakai 5cm slirias? Pas man echo kai ziuri, abu turi 2placentas, bet atstumas pas juos tik plona pertvarele, gal del to taip ir yra, pas man echo iskart mato du, arba as kazka ne taip suprantu, matyt ksi pas mus buvo sodinama su embryo glue, tai ir klijavo abu vienoj vietoj. As sirdeles girdejau jau 9nest savaite, labai garsiai, nes ir matyt abi iskart pagaudavo. Mano maziai tai sikniukai, kai db pagaunu su dopleriu, staigiai dingsta is tos vietos, ir vel ieskot. biggrin.gif zodziu, man foppleris nepakeiciamas dalykas, nervam apramint.
Aga, skiriames lygiai 2savaitem wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Cit @ 2015 07 27, 12:10)
Sakai 5cm slirias? Pas man echo kai ziuri, abu turi 2placentas, bet atstumas pas juos tik plona pertvarele, gal del to taip ir yra,  pas man echo iskart mato du, arba as kazka ne taip suprantu, matyt ksi pas mus buvo sodinama su embryo glue, tai ir klijavo abu vienoj vietoj. As sirdeles girdejau jau 9nest savaite, labai garsiai, nes ir matyt abi iskart pagaudavo. Mano maziai tai sikniukai, kai db pagaunu su dopleriu, staigiai dingsta is tos vietos, ir vel ieskot. biggrin.gif zodziu, man foppleris nepakeiciamas dalykas, nervam apramint.
Aga, skiriames lygiai 2savaitem wink.gif

Pas mane tas pats-pertvara plona matosi, o lelius pagauna atskirai tik šonuose, nes šiaip jie prieš viens kitą truputį užeina -beveik atrodo susilieje vienoj placentoj rolleyes.gif
Oho kokie protinguoliai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2015 07 27, 16:19)
Pas mane tas pats-pertvara plona matosi, o lelius pagauna atskirai tik šonuose, nes šiaip jie prieš viens kitą truputį užeina -beveik atrodo susilieje vienoj placentoj rolleyes.gif
Oho kokie protinguoliai  thumbup.gif

Nzn kodel man tada sunkiai pasigauna maziai atskirai doh.gif g.gif
Pradejo list pilvas? Pas man tik mano lasiniai matos, o pilvuko ne kiek, matyt del to, kad as storule lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Cit @ 2015 07 27, 16:38)
Pradejo list pilvas? Pas man tik mano lasiniai matos, o pilvuko ne kiek, matyt del to, kad as storule  lotuliukas.gif

Pilvas man žinok kaip išsipūtė po ovitrelio prieš įsodinimą, tai taip ir "nebenusileido" biggrin.gif o ir šiaip visas jis pas mane matėsi, nu ne plokščias kai pas kitas būna -irgi linkusi į pilnėjimą blush2.gif tai dabar jau nebeatskiriu kur ten lašiniai, o kur jau leliai pūpso.
Ai, man tai gražu, dabar turiu "pasiteisinimą" tai tegu tik auga drinks_cheers.gif
Atsakyti
Labas vakaras 4u.gif

Krown, uz nauja temute 4u.gif , ziuriu ir as jau i sarasiuka itraukta 4u.gif

Mergaites, o jus su tuo aparaciuku kur klausot sirdutes vaikiuku, pries tai reikia patepti pilvuka kokiu geliu sake, bet ar jus perkat koki specialu? Drauge turetu paskolinti, ji sake su kremu tepdavo... Laukiu jau labai kad atveztu ta aparaciuka, nekantrauju isgirsti sirdeles, jau seniai begirdejau wub.gif

Mums ryt jau 15 savaiteliu wub.gif , pries kelias dienas ryte atsikeliau, tai pilvukas toks paauges per nakti pasirode biggrin.gif , o ir toks jausmas, kad jau juos jauciu, gal cia koks issigalvojimas, nu bet toks jausmas, toks cinksejimas pilve, labiau vakare, atsigulus ramiai i lova, pries miega.
Atsakyti
QUOTE(*Žiemuže* @ 2015 07 27, 21:27)
Labas vakaras  4u.gif

Krown, uz nauja temute  4u.gif , ziuriu ir as jau i sarasiuka itraukta  4u.gif

Mergaites, o jus su tuo aparaciuku kur klausot sirdutes vaikiuku, pries tai reikia patepti pilvuka kokiu geliu sake, bet ar jus perkat koki specialu? Drauge turetu paskolinti, ji sake su kremu tepdavo... Laukiu jau labai kad atveztu ta aparaciuka, nekantrauju isgirsti sirdeles, jau seniai begirdejau  wub.gif

Mums ryt jau 15 savaiteliu  wub.gif , pries kelias dienas ryte atsikeliau, tai pilvukas toks paauges per nakti pasirode  biggrin.gif , o ir toks jausmas, kad jau juos jauciu, gal cia koks issigalvojimas, nu bet toks jausmas, toks cinksejimas pilve, labiau vakare, atsigulus ramiai i lova, pries miega.

Man atsiunte su spec geliu, bet meginau su kremu ir su aliejuku puikiai veikia wink.gif
Atsakyti
Sveikos pilvuzes 4u.gif
ziemuze - manau, kad jau cia tie bumbsejimai, tuoj pradesi justi stipresnius ir stipresnius wub.gif bet kaip anksti jauti thumbup.gif as savo dvynukus pradejau jausti, bet vat tokioje pacioje neaiskioje stadijoje ar ten skrandis ar jie tik 16 sav., o bumbtelejima kada net pilvukas sujudejo patriau tik 20 sav. Kazkaip biggrin.gif bet aisku, dziaugsmo labai daug buvo wub.gif

Nu o as spejau zinokit ir ligoninej pagulet rolleyes.gif ir tik per savo kvailuma, uz ka labiausiai ir pikta biggrin.gif zodziu vakare suvalgiau salotu su cesnaku, o ryte kaiusinuku ir laiminga pradejau sekmadienio ryta kai pajutau kad skauda visa pilva ir nugaros apacia, na galvoju virkina prastai, bet nieko cia tokio greit praeis, 19 h skausmai nemazeja ir kelia nerima ta nugara, nu galvoju tikrai negimdau, bet neramu, nuvarom i ligonine, mane apziuri - su vaikais viskas perfect, kaklelis 3,8, zodziu tikrai jokio prieslaikinio, siuncia pas chirurga, sitas paspaudzia dvejose vietose ir aisku pasako kad nieko cia nera doh.gif o mes su vyru ir sakom, nu darykit ka nors, klizma statykit, dujas nuleiskit, cia bus su virskinimu reikalu g.gif nu ir priimamajam niekas aisku nieko tau nedaro, sako guldom gal, apie plauciu brandinima pradejo kalbet, as isigandau ir sakau ne ne ne, varau namo, espumizanas viska sutvarkys thumbup.gif griztu, dozes geriu tikrai jau ne ant pakelio nupiestas o DAUG visko, nu niekas nepadeda, nemiegu visa nakti, ryte su dar didesniais skausmais sakau vyrui varom atgal rolleyes.gif nu ka para nemiegoju, nevalgius, pilvas visas kaip bomba ir skaudus, guldo i ligonine, visiems rekiu apie klizma bet visi tikrina vaikus skersai isilgai ir zinoma niekur niekur neskuba biggrin.gif doh.gif nevalgius ir dar su dvynukais mane islaiko nzn kiek laiko, nes mat vel chirurgas turi ateiti, ateina, zinoma nieko neranda ir daktarai paskiria brandinti plaucius, as atsisakau is pradziu, po to vistiek teko sutikti rolleyes.gif ir po visu sutikimu gavau klizma ir ka jus iskart akyse sviesiau pasidare, dujos isejo, visi sveiki ir laimingi, bet..jau sukakoti brandinimo reikalai, o liko tik savaite iki kada nereiktu brandinti...deriuosi, zyziu ir visaip prasau ju nebrandinti, bet deja schmoll.gif nu tai ka, subrandinom tuos plauciukus, patyrem ka reiskia letas ir ikyrus kliniku darbas, suzinai kad norint gauti arbatos ir maisto visu pirmiausia turi atsitikti geras stebuklas, kad kazkas atsisako maisto ir tau ji atnesa pirma diena, o arbata gausi tik turedamas savo puodeli biggrin.gif caro laikai....pabuvau ir supratau kad nera nieko nuostabiau uz savas sienas, namus ir supratinguma biggrin.gif dabar rasau jums ir kaifuoju vien del to, kad esu namie wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Krown @ 2015 07 28, 14:12)
Sveikos pilvuzes  4u.gif

Nu o as spejau zinokit ir ligoninej pagulet  rolleyes.gif

ojei, krown, kaip čia tau taip verysad.gif na bet svarbu viskas dabar puiku wub.gif wub.gif
o tokiems nekokiems reikalams, pasiklizmavimui aš turėjau mikrolax kremuko, nes man nėštumo pradžioj žiauriai užspausta viskas buvo, neišeidavau rimtam reikalui po 7d. kankinausi tai teko pora kartų naudoti microlax, kai jau nebegalėdavaui kentėti ir prieš cezarį buvau nusipirkusi, nusiklizmavimui, bet padarė klizmą ligoninėj, tai ir nenaudojau. nežinau kiek jis saugus leliukam, bet ta būsena kokią aš patyriau dėl tų sąaugų ir užspaudimo, manau daro didesnę žalą, kaupiasi toksinai ir pan.
Atsakyti
QUOTE(Krown @ 2015 07 28, 13:12)

Nu o as spejau zinokit ir ligoninej pagulet  rolleyes.gif ir tik per savo kvailuma, uz ka labiausiai ir pikta  biggrin.gif zodziu vakare suvalgiau salotu su cesnaku, o ryte kaiusinuku ir laiminga pradejau sekmadienio ryta kai pajutau kad skauda visa pilva ir nugaros apacia, na galvoju virkina prastai, bet nieko cia tokio greit praeis, 19 h skausmai nemazeja ir kelia nerima ta nugara, nu galvoju tikr

doh.gif nu ir nuotykiai pas tave, gal geriau namie butu buve klyzma pasistatyt ax.gif Nu bet aisku ka gali zinot, del viso pikto varai ir tikrinies, mazu ka.
Nu bet ir paslaugumas ligoninej doh.gif Ten pat ir gimdysi blink.gif ? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Krown @ 2015 07 28, 13:12)

Nu o as spejau zinokit ir ligoninej pagulet  rolleyes.gif

Na, Krown, tai turėjai strioko doh.gif Čia kaip man su inkstais buvo, kai apsidžiaugiau ligoninėje, kad ačiū D, ne apendicitas:) Santariškėse ar Antakalny? Tą neskubėjimą aš patyriau irgi, kol sulauki, kol gydytojai ateis į darbą, kol ras laiko..Ir aišku nevalgius sėdi.. tai man reikėjo tik 5 valandų ir nebuvo jokios eilės prieš mane:) Ir taip, jie pirmiausia ir ilgiausia tikrina vaiką, nors aš irgi buvau tikra, kad čia vien mano bėdos, bet aišku gerai, kad nuodugniai patikrina:) Bet kai žinai, kad problema pas mane, ne vaiką, tai šiek tiek siutina pedagoginė paskaita praktikantams, a la iškėlus kokį tai prietaisą ryškioje šviesoje po vaginalinio patikrinimo"o čia pažiūrėkite, taip atrodo normalios gimdos kaklelio gleivės":D o tuo tarpu man pagalba dėl tų pedagoginių dalykų atidedama:) Su arbata lyg esu skaičius, kad vyrai neša iš automatų nupirkę, kai nebeapsikenčia:) Bet žinosiu, kad reik įsimest pikniko stalo reikmenų, kai teks pabuvot ligoninėje:)
Atsakyti
Krown, na ir nuotykiai:) svarbiausia, kad dabar viskas gerai!
Aš eisiu šiandien pas savo gydytoją, jaudinuos, įdomu, kaip tas mano kaklelis ir noriu aiškių instrukcijų, kada susitraukimai jau pavojingi.
Mano dienos stacionaras jau baigėsi, labai išsamiai vaikai apžiūrėti, tonai paklausyti, tas svarbiausia. O ką daryt su tais susitraukimais, kurie yra kasdieniai mano palydovai, nežinau.
Atsakyti
Veiksmas vyko antakalnyje biggrin.gif db labai svarstau ar ne i santariskes vaziuot gimdyt lotuliukas.gif tik tiek kad cia ne gimdymo skyrius o nestukiu patologinis ar kazkoks toks tai kitas ir personalas, AK daktarai siaip gimdyme geri pasitaiko ir ten tokiu gal idomybiu neteks patirti, bet aisku ant ko pataikysi biggrin.gif plis cia gal mano daktaryte dalyvaus su vedeju, planuojamas cezaris, niekam nieko irodynet ir aiskint nereikia ir kysiu duot kad bent atkreiptu demesi i tave thumbup.gif
jo, uztat ir pikta kad nepagalvojau apie klizmutes namie, na as tiksliau nzn kad tokios yra, o klinikose manes nepaprotino, galu gale angliuko reikejo saut ir butu viskas buve manau gerai, bet aisku, ko as tik negeriau is vaistu - gerai buvo uzsiklijave biggrin.gif na nieko, idomus potyris, susipazinau su kieta lova, indu trukumu ir maistu, kuris tikrai valgomas biggrin.gif atvaziuosiu gimdyt profe jau biggrin.gif
dar kaip visada tikrinant mqno vaikus ivyko ko niekada nebudavo, o karmensitai nuolat, tai aiskinimas kur koks ifv darytas ir t.t biggrin.gif zinoma, is manes buvo uzklausta kur dariausi, as sakau uzsienyje, tai latvijoje sako, sakau ne ir tyliu, vistiek ji nesupranta kad man pilva skauda ir noriu greiciau is cia nykt, o ponia baisiai susireiksmino ir supyko ir uzklause tai kur??? Sakau o koks skirtumas kur :-D mane uzsipuole bematuodama kad jai tai didelis skirtumas, nes ji to tiesiog fprofe, i ja kreipiasi 5000 poru ir ji net pavardem gali isvardyti puikius to specus, as zinoma viduje pasijuokiu ir tyliu toliau, nes zinau as tas jos pavardes ir ju sudina statistika tongue.gif biggrin.gif suzinojusi kad veiksmas vyko stambule ji is manes pasijuoke ir aisku isdidziai isreze kad man tiesiog pasiseke biggrin.gif as paskiau kad mano nuomone kitokia, ji sako dzin man ant tavo nuomones (nepamirskim, matuoja man vaikus su pilvo skausmais po paros nemigo ir dar labai " mandagiai " bendraujam). Tai pasakiau kad man dzin ant jos nuomones ir svarbu pasisek, pradek dirbti savo darba biggrin.gif buvo jega pokalbis, labqi maloniai nuteike zinoma ir vel paprasius nesakyti lyciu isgirstu kad vienas ju tai bicas - o aciu tau dide profe, kad nespejus nusiraminti dar sugebi nustebinti doh.gif vat po to paties skyriaus darbuotoju norisi pakeisti gimdymi vieta, bet jau minejau kad nepas jas gimdysiu, tai tegu profesoriauja sau toliau biggrin.gif
Atsakyti