Įkraunama...
Įkraunama...

Padėkit šiaulietės

Sveiki, o tas Algis iš kur yra?
gal kas jo numeriuką turit? mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Zefyrka @ 2009 05 27, 21:19)
O as galiu rekomenduoti puiku instruktoriu-tikrai nepasigailesit ax.gif
jaunas instruktorius, puikiai viska isaiskina ir ismoko, niekada nekelia balso ir su puikiu humoro jausmu, tad drasiai rekomenduoju 4u.gif Moko nauju Golf 5
Darius 867477964

o per kiek pamokų taip gerai išmokina?

nes po 10 pravažiavimų pas vieną tokį instruktorių nieko gero neišmokino schmoll.gif tai dabar noris susirasti kokį papildomą gerą.
draugė ėjo pas vieną tai sakė per 5 pravažiavimus viską labai gerai išaiškino rolleyes.gif tik vat numeriuką ištrynė doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Zefyrka @ 2009 05 27, 21:19)
jaunas instruktorius, puikiai viska isaiskina ir ismoko, niekada nekelia balso ir su puikiu humoro jausmu, tad drasiai rekomenduoju 4u.gif Moko nauju Golf 5
Darius 867477964

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
gal kas galit man padeti, man reikia instruktoriaus, bet ne papildomai o padaryt tas 20 akademines valandas, ir noriu kad butu geras ir ismokytu gerai vaziuoti aiksteleje... doh.gif na kitaip kad isduotu ir licemndzija iar kazkas tokio...
Atsakyti
Sveikut4s 4u.gif na va siandien baigiau visus pravaziavimus 10 ir noreciau jusu paprasyti gal kas galetu rekomenduoti instruktoriu koki kuris galetu dar papildomai pamokinti blush2.gif buciau lb dekinga ax.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(dana2vaikai @ 2008 10 14, 09:45)
as dabar einu pas jadvyga,tai jin tokia griesta,,,bet aikstelej gerai moka paasikinti,,,bet reikia tokiu nervu stipriu nes jin megeja ir uzsaukt,nu gal cia del to kad jos vyras zuvo,,,na bet ziuresiu galutini rezultata kaip ismokys vaziuoti,,,o siaip kiek zinau tai geriausiai algis ismoko vaziuoti ir labai fainas,kiek draugiu pas ji ejo visos islaike is 1 karto,,,tai nzn kai imsiu papildomus vaziavimus pabandysiu pas ji
Jadvyga is tu grieztuju, bet man tokie labiau patinka. Mano antrasis instruktorius buvo grieztas. Aisku, keikdavau ji mintyse, bet tai man padejo, nes stengdavausi dar geriau vazinet, kad nebetektu pas ji vazinet isvis laugh.gif Man reikedavo, kad kas griezciau suimtu (perkeltine prasme), jis ta ir padarydavo. Kaip zmogus jis man nepatiko, bet kaip mokytojas tikrai geras, turintys didele patirti siame dalyke, viska ismoke daug geriau negu pirmasis. Pirmasis mano instruktorius buvo geras, retai pakeldavo tona, bet is jo as daug ko ir nebuvau ismokusi. Pasakydavo, man pro viena ausi ieidavo, pro kita iseidavo biggrin.gif Prie jo mokinosi mano drauge ir viena pazistama, tai viena iki siol dar neissilaikiusi, kita tik po 2 metu tai padare, kai irgi pakeite instruktoriu. Pradzioj jis man patiko, kad nepiktas, bet pasirodo is to gerumo man jokios naudos schmoll.gif
Atsakyti
sveikutes.mokausi vairuoti krisciuno mokykloj pas toki instruktoriu Teofili.Gal yra kas pas ji mokesi.ar jis gerai ismoko?man tai jau buvo 2 praaziavimai,et vis dar tamsi naktis.o ir instruktorius pasirode keistokas,nieko neaiskina,tik laiko istisai i vaira isikibes.gal galit parekomenduoti koki tikrai gera instruktoriu,nes papildomu pravaziavimu tikrai teks imt.(nebutinai is krisciuno mokyklos) verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Zefyrka @ 2009 05 27, 20:19)
Darius 867477964

Pritariu visomis keturiomis,kad sis instruktorius super thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Mokiausi pas Krisciuna, bet aiksteleje praktiskai nieko neismoke verysad.gif tai drauges rekomenduota pasiskambinau siam instruktoriui- pranoko visus lukescius.Po keletos papildomu pravaziavimu, as jau turiu teises thumbup.gif
Tikrai drasiai bet kam galiu rekomenduoti!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo migdolas: 02 rugsėjo 2009 - 21:10
o tas instruktorius darius is kokios mokyklos?AR Pas ji lengva patekt,nes pav.pas krisciuna netgi tuos privalomus pravaziavimus gaut problema.praejo 3 savaites kai baigiau teorija tai dar tik 2 pravaziavimus teturejau.sendie turejo but trecias,bet masinyte uzsilenke. cray.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo waja28: 03 rugsėjo 2009 - 13:28
As kai skambinausi mane prieme po keliu dienu. Siaip dar pliusas kad jis jei reikia pasiima is tos vietos kur patogu, ir laika derina labiau pagal mokinio galimybes nei pagal savo... pabandyk pasiskambinti, ir suzinosi kada galetum jau vaziuoti thumbup.gif
Atsakyti
aciu,tikrai pabandysiu tartis kai pravaziuosiu savo tuos 10 privalomu.Tai ar yra kas nors kas mokesi pas Teofili,noreciau suzinot nuomones apie ji nes dabar su juo vazineju.man tai jis...nezinau...kogero nieko neismokys unsure.gif
Atsakyti
sveikutes.lankau krisciuno vairavimo mokykla,ir zinot, visoms kurios siuo metu renkasi kur mokytis vairavimo patariu-neikit pas krisciuna.pati pasirinkau todel kad jau isgirta ta mokykla,tipo geriausia siauliuose,bet nieko panasaus.teorija kaip ir nieko praejo,bet su vairavimu-siaubas.pirmiausia teko 2 savaites laukt instruktoriaus.instruktoriu gavau irgi kazkoki sena bambekli,bamba ir bamba istisai,o mokyti nieko nemoko.ir isvis kazkoks pasikeles ir baisiai nemalonus zmogus.ir dar as kursus pradejau liepos 8,o dar tik 3 pravaziavimai buvo.tai isivaizduokit kada man jiepasibaigs.TAIGI JEI NORIT GREITAI IR GERAI krisciuno rinktis-nepatariu
Atsakyti
waja28 visiskai tau pritariu. pati ten mokiausi ir situacija tokia pat. Prisiima tiek zmoniu kad sededavom susigrude baisiausiai, o kai reikia pravaziavimus daryti automobiliu neuztenka,tenka ilgiausiai laukti. ilgai man uzsitempe tie pravaziavimai
Atsakyti