QUOTE(waja28 @ 2009 09 05, 18:22)
sveikutes.lankau krisciuno vairavimo mokykla,ir zinot, visoms kurios siuo metu renkasi kur mokytis vairavimo patariu-neikit pas krisciuna.pati pasirinkau todel kad jau isgirta ta mokykla,tipo geriausia siauliuose,bet nieko panasaus.teorija kaip ir nieko praejo,bet su vairavimu-siaubas.pirmiausia teko 2 savaites laukt instruktoriaus.instruktoriu gavau irgi kazkoki sena bambekli,bamba ir bamba istisai,o mokyti nieko nemoko.ir isvis kazkoks pasikeles ir baisiai nemalonus zmogus.ir dar as kursus pradejau liepos 8,o dar tik 3 pravaziavimai buvo.tai isivaizduokit kada man jiepasibaigs.TAIGI JEI NORIT GREITAI IR GERAI krisciuno rinktis-nepatariu
O kodel del sito reikia sakyti, kad vairavimo mokykla prasta? Jei neiseina daznai vazineti, vadinas instruktorius labai uzimtas ir turi daug mokiniu. Jei turi mokiniu, tai vis del to, gal todel, kad tikrai kazka ismokina. Del vieno instruktoriaus nereikia sakyti, kad mokykla bloga. O jei labai blogai, paprasykit, turetu pakeisti instruktoriu.
Beje, o tas bambantis instruktorius nevazineja su raudonu Golfu?

Papildyta:
QUOTE(VaNilline @ 2009 09 05, 18:41)
waja28 visiskai tau pritariu. pati ten mokiausi ir situacija tokia pat. Prisiima tiek zmoniu kad sededavom susigrude baisiausiai, o kai reikia pravaziavimus daryti automobiliu neuztenka,tenka ilgiausiai laukti. ilgai man uzsitempe tie pravaziavimai
Man teko ten mokintis, tai ir su vienu, ir su kitu instruktoriumi pravazinedavau 2-3 kartus i savaite. Priklauso dar kiek pati gali. O siaip, uzsiimti tuomet reikia kelis pravaziavimus i prieki, kad tarp ju nebutu dideli dienu tarpai, ir bus kitaip.