Įkraunama...
Įkraunama...

Padėkit šiaulietės

QUOTE(waja28 @ 2009 09 05, 18:22)
sveikutes.lankau krisciuno vairavimo mokykla,ir zinot, visoms kurios siuo  metu renkasi kur mokytis vairavimo patariu-neikit pas krisciuna.pati pasirinkau todel kad jau isgirta ta mokykla,tipo geriausia siauliuose,bet nieko panasaus.teorija kaip ir nieko praejo,bet su vairavimu-siaubas.pirmiausia teko 2 savaites laukt instruktoriaus.instruktoriu gavau irgi kazkoki sena bambekli,bamba ir bamba istisai,o mokyti nieko nemoko.ir isvis kazkoks pasikeles ir baisiai nemalonus zmogus.ir dar as kursus pradejau liepos 8,o dar tik 3 pravaziavimai buvo.tai isivaizduokit kada man jiepasibaigs.TAIGI JEI NORIT GREITAI IR GERAI krisciuno rinktis-nepatariu

O kodel del sito reikia sakyti, kad vairavimo mokykla prasta? Jei neiseina daznai vazineti, vadinas instruktorius labai uzimtas ir turi daug mokiniu. Jei turi mokiniu, tai vis del to, gal todel, kad tikrai kazka ismokina. Del vieno instruktoriaus nereikia sakyti, kad mokykla bloga. O jei labai blogai, paprasykit, turetu pakeisti instruktoriu.
Beje, o tas bambantis instruktorius nevazineja su raudonu Golfu? g.gif
Papildyta:
QUOTE(VaNilline @ 2009 09 05, 18:41)
waja28 visiskai tau pritariu. pati ten mokiausi ir situacija tokia pat. Prisiima tiek zmoniu kad sededavom susigrude baisiausiai, o kai reikia pravaziavimus daryti automobiliu neuztenka,tenka ilgiausiai laukti. ilgai man uzsitempe tie pravaziavimai

Man teko ten mokintis, tai ir su vienu, ir su kitu instruktoriumi pravazinedavau 2-3 kartus i savaite. Priklauso dar kiek pati gali. O siaip, uzsiimti tuomet reikia kelis pravaziavimus i prieki, kad tarp ju nebutu dideli dienu tarpai, ir bus kitaip.
Atsakyti
Na manyciau kad mokykla turetu pirmiausia pasirupint kad butu tiek instruktoriu kad netektu mokiniams laukt eilese.O instruktoriu pakeist tikrai noreciau,bet kad as jam sumokejau pinigus(nu ten uz kura reikejo sumoket asmeniskai instruktoriui 230lt),tai nezinau ar man iseitu pasikeist.O tas mano instruktorius-Teofilis su melynu polo.
Atsakyti
QUOTE(waja28 @ 2009 09 05, 21:00)
Na manyciau kad mokykla turetu pirmiausia pasirupint kad butu tiek instruktoriu kad netektu mokiniams laukt eilese.O instruktoriu pakeist tikrai noreciau,bet kad as jam sumokejau pinigus(nu ten uz kura reikejo sumoket asmeniskai instruktoriui 230lt),tai nezinau ar man iseitu pasikeist.O tas mano instruktorius-Teofilis su melynu polo.

Manau, visose mokyklose tokiu dalyku pasitaiko. O jus bent instruktoriui saket tai, kad norit daug dazniau vazinet? Ka jis i tai?
O Krisciuno imoneje tikrai instruktoriu yra nemazai.
Atsakyti
QUOTE(klik @ 2009 09 05, 21:27)
Manau, visose mokyklose tokiu dalyku pasitaiko. O jus bent instruktoriui saket tai, kad norit daug dazniau vazinet? Ka jis i tai?
O Krisciuno imoneje tikrai instruktoriu yra nemazai.

Kalbejau,tai sake kad uzimtas labai,bet kita savaite jau 2 vaziavimai nusimato.Gerai norstiek jau vis ne vienas,,otai ateini po savaites po pravaziavimo ir viskas buna pasimirse.O beto kaip minejau sunku ten su juo kalbet,toks visad prastos nuotaikos-piktas,pasikeles. schmoll.gif
Atsakyti
Kaip gerai,kad yra supermamos.Kitaip nebuciau suzinojus is zefyrkos apie instruktoriu Dariu.As pirkausi papildomus,ir dabar savo drauges tik pas ji rekomenduosiu! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(waja28 @ 2009 09 06, 10:54)
Kalbejau,tai sake kad uzimtas labai,bet kita savaite jau 2 vaziavimai nusimato.Gerai norstiek jau vis ne vienas,,otai ateini po savaites po pravaziavimo ir viskas buna pasimirse.O beto kaip minejau  sunku ten su juo kalbet,toks visad prastos nuotaikos-piktas,pasikeles. schmoll.gif

Tai uzsisakykit pas ji kelis pravaziavimus keliu dienu skirtumu i prieki. Pasakykit, kad norit vazineti dazniau ir kodel.
O siaip, kaip sakiau, daznai tie reti pravaziavimai buna del instruktoriu uzimtumo. Taip turbut yra daugelyje vairavimo mokyklu.
Atsakyti
Okada tu pas ji mokeisi,ir kiek jis ima uz pamokas/?
Atsakyti
sveiki,gal kas zino geru instruktoriu is verbsto mokyklos, zinoma ne papildomiems o pkriklausomiems 10pravaziavimu? nes man vaziuoti sekas ne kaip, galvoju jog ir instruktorius manes nesugebes ismokyt.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bonitute20 @ 2009 09 06, 18:55)
sveiki,gal kas zino geru instruktoriu is verbsto mokyklos, zinoma ne papildomiems o pkriklausomiems 10pravaziavimu? nes man vaziuoti sekas ne kaip, galvoju jog ir instruktorius manes nesugebes ismokyt..  ax.gif

O kodel butent is sios mokyklos?
as jau pasikartosiu, taciau labai dziaugiuosi jog drauge rekomendavo instruktoriu Dariu, gaila tik kad per velai... nes tikrai buciau ejusi iskarto i kursus pas ji, ir manau papildomu pamoku butu net nereikeje pirktis ax.gif Mano draugei taip pat sunkiai sekesi, bet issilaike is pirmo karto thumbup.gif (tik ji kursus pas ji lanke nuo pradziu).
nepersu savo nuomones tiesiog mes su daruge dziaugiames jog atradom si instuktoriu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(migdolas @ 2009 09 07, 11:51)
O kodel butent is sios mokyklos?
as jau pasikartosiu, taciau labai dziaugiuosi jog drauge rekomendavo instruktoriu Dariu, gaila tik kad per velai... nes tikrai buciau ejusi iskarto i kursus pas ji, ir manau papildomu pamoku butu net nereikeje pirktis ax.gif  Mano draugei taip pat sunkiai sekesi, bet issilaike is pirmo karto thumbup.gif (tik ji kursus pas ji lanke nuo pradziu).
nepersu savo nuomones tiesiog mes su daruge dziaugiames jog atradom si instuktoriu  4u.gif

o is kurios mokyklos jis? na as noreciau butent itoje mokykloje mokytis... blush2.gif
Atsakyti
Gal galit rekomenduoti kokia tikrai gera vairavimo mokykla Siauliuose(ir kad kainos labai nesikandziotu, ir kad kokybe mokslu gera butu) 4u.gif
Is anksto dekui wink.gif
Atsakyti
QUOTE(jolly16 @ 2009 09 08, 13:10)
Gal galit rekomenduoti  kokia tikrai gera vairavimo mokykla Siauliuose(ir kad kainos labai nesikandziotu, ir kad kokybe mokslu gera butu) 4u.gif
Is anksto dekui wink.gif

Girdejau geru atsiliepimu apie Jagmino mokykla,taippat ir apie Bagdono.Okainos manyciau visur panasios.Nerekomenduociau krisciuno,nes pati ten vargstu dabar.Osiaip jei nori pigiau kad iseitu teorija mokykis savarankiskai ir egza laikyk eksternu.mokesi tik uz vairavimo pamokas.pati baisiai gailiuos kad taip nedariau nes per teorijos paskaitas nieko naujo neisgirdau ka jau buvau namie ismokusi.Yra knygynuose visa reikiama medziaga.Beje pamirsau paminet kad norint eksternu laikyt reikia turet bent jau vidurini isilavinima.
Atsakyti