Įkraunama...
Įkraunama...

Padėkit šiaulietės

QUOTE(bonitute20 @ 2009 09 07, 10:51)
o is kurios mokyklos jis? na as noreciau butent itoje mokykloje mokytis...  blush2.gif

E.Andrulio vairavimo mokykla, jei gerai pamenu Stoties g. 14.
Beje Darius ne tik vazineja bet ir teorija moko pats, as pati nebuvau nes pirkau tik papildomus pravaziavimus bet drauge sake kad super thumbup.gif beje ir kainyte ten pakankamai nedidele ax.gif Tik drauge sake kad ten dar yra instruktoriu tai ji iskarto po teorijos jam pasake kad butent su juo nori vaziuoti... ir vaziavo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(migdolas @ 2009 09 08, 16:25)
E.Andrulio vairavimo mokykla, jei gerai pamenu Stoties g. 14.
Beje Darius ne tik vazineja bet ir teorija moko pats, as pati nebuvau nes pirkau tik papildomus pravaziavimus bet drauge sake kad super thumbup.gif  beje ir kainyte ten pakankamai nedidele  ax.gif  Tik drauge sake kad ten dar yra instruktoriu tai ji iskarto po teorijos jam pasake kad butent su juo nori vaziuoti... ir vaziavo thumbup.gif

Migdole, gerai pameni adresiuka, kiek zinau jie ten pat dar, nes db ten mokosi mano sesike thumbup.gif
As ir nuejusi iskarto pasakiau kad noriu vaziuoti su Dariumi, ir nebuvo jokiu problemu visus pravaziavimus pravaziavau su juo thumbup.gif
Beje kame ten pliusas dar, tai kad nereikia laukti ilgai kol pradesi vazinetis, as pvz pravaziavimus vaziavau kas antra diena, o kai kada ir kas diena, tai labai greitai pravaziavau ir issilaikiau teises ten,o db sekmingai vazineju viena jau thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Na ir sekasi kai kam.O as tai tu vargu galo nematau.Ryt 4 pravaziavimas tik.Tai jau praradau vilti kad siemet galesiu egza laikyt lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(waja28 @ 2009 09 08, 16:52)
Na ir sekasi kai kam.O as tai tu vargu galo nematau.Ryt 4 pravaziavimas tik.Tai jau praradau vilti kad siemet galesiu egza laikyt lotuliukas.gif

Neliudek, gal nereikes taip ilgai laukti... tikrai linkiu kuo greiciau issilaikyti 4u.gif
Mano nuomone tokia imone kaip Krisciuno tai yra ispustas burbulas, prisiima zmoniu belekiek, o paskui nebespeja ir nebelieka jokio pelnyto to populiarumo, o beto vis dazniau labai dideliu nusiskundimu ir pati is draugu pazystamu girdziu...
o as va pasirinkau maziau gal zinoma mokykla, bet labai dziaugiuosi savo pasirinkimu thumbup.gif nes maziau zinoma, labiau vertina savo klienta...
o renkantis mokykla man buvo svarbiausi sie kriterijai:
kaina, kiek ilgai reikes laukti eileje del pravaziavimu,kokia masina mokys ir dar plius rekomendacija... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zefyrka: 08 rugsėjo 2009 - 15:04
QUOTE(Zefyrka @ 2009 09 08, 15:59)
Mano nuomone tokia imone kaip Krisciuno tai yra ispustas burbulas, prisiima zmoniu belekiek, o paskui nebespeja ir nebelieka jokio pelnyto to populiarumo, o beto vis dazniau labai dideliu nusiskundimu ir pati is draugu pazystamu girdziu...
o as va pasirinkau maziau gal zinoma mokykla, bet labai dziaugiuosi savo pasirinkimu thumbup.gif  nes maziau zinoma, labiau vertina savo klienta...

Manau, per daug mokiniu neprisiima nei viena vairavimo, nes paprasciausiai sito negali. O jeigu yra daug norinciu mokintis kazkur, tai nera blogai. Ir aplamai, kiek turetu buti instruktoriu, kad su kiekvienu mokiniu vazinetis kasdien? Simtai? arba kiek mokiniu, kad nebutu per daug? Vos viena kita desimtis? smile.gif
Man teko ten net su 2 instruktoriais vazinetis, tai tiek su vienu, tiek su kitu i savaite po 2-3 kartus vazinedavaus. Svarbiausia reikia paciam rasti tinkama laika. Ir geriau i prieki tuomet kelis pravaziavimus uzsisakyti kas kelias dienas smile.gif
Atsakyti
manau kiekvienas renkasi pagal save... bet siuo klausimu palaikau Zefyrka, nes pati lankiau pas Krisciuna kursus ir oj oj oj kaip gailejausi, o pasirinkau juos tik todel kad labai populiari mokykla ir t.t, taciau jei dar karta reiketu rinktis tai tikrai jos nebesirinkciau ir kazi ar kam rekomenduociau doh.gif
as taip pat kaip kazkuri cia laukiau ilgai savu pravaziavimu ir tikrai norejau ir prasiau greiciau, taciau... vis rasdavo priezasti nukelti ir atvirai sakant tai laukiau nesulaukiau kuo greiciau atvazineti ir varyt is ten... o beto ir ziniu gavau nekazka ypac aiksteleje verysad.gif Zinau daug zmoniu kurie skundziasi, bet yra ir patenkintu, tad manau KIEK ZMONIU TIEK NUOMONIU ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo migdolas: 08 rugsėjo 2009 - 17:34
QUOTE(klik @ 2009 09 08, 16:49)
Manau, per daug mokiniu neprisiima nei viena vairavimo, nes paprasciausiai sito negali. O jeigu yra daug norinciu mokintis kazkur, tai nera blogai. Ir aplamai, kiek turetu buti instruktoriu, kad su kiekvienu mokiniu vazinetis kasdien? Simtai? arba kiek mokiniu, kad nebutu per daug? Vos viena kita desimtis? smile.gif
Man teko ten net su 2 instruktoriais vazinetis, tai tiek su vienu, tiek su kitu i savaite po 2-3 kartus vazinedavaus. Svarbiausia reikia paciam rasti tinkama laika. Ir geriau i prieki tuomet kelis pravaziavimus uzsisakyti kas kelias dienas smile.gif

Nepyk uz mano asmenine nuomone, bet man kazkaip susidare ispudis, kad tu tiesiog gini Krisciuno mokyklos gera varda g.gif 4u.gif
(p.s nuomone suidariau ne tik is sios zinutes, bet ir is kitu tavo zinuciu kuriose kalbama apie tai)... bet pasikartosiu tai yra mano asmenine nuomone ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zefyrka @ 2009 09 08, 15:59)
Neliudek, gal nereikes taip ilgai laukti... tikrai linkiu kuo greiciau issilaikyti  4u.gif
o as va pasirinkau maziau gal zinoma mokykla, bet labai dziaugiuosi savo pasirinkimu thumbup.gif  nes maziau zinoma, labiau vertina savo klienta...
o renkantis mokykla man buvo svarbiausi sie kriterijai:
kaina, kiek ilgai reikes laukti eileje del pravaziavimu,kokia masina mokys ir dar plius rekomendacija... ax.gif

Butent ir as taip manau,gal kazkada ir buvo geriausia,bet matyt uzmigo ant lauru,per daug cia ja visi gyre.Na ir siaip matosi kad pasikele visi ten labai.Beto kiek zinau krisciunas prasidejus krizei atleido kazkiek tai savo vairuotoju.Tai jam matyt nusispjaut kad mes ten eilese ilgiausiai stovesim.Galu gale taigi mes jam pinigus mokam ir kokybes norim!!! bash.gif
Atsakyti
blush2.gif
pati lankiau kriksciuno mokykla,teorija,ne visada nueidavau nes darbas trugde, teorija deste neblogas instruktorius,toks su akinukais,kartais humoro forma,bet siaip neblogas,tik ten klases mazos,o vasara,kai zmoniu koki 30,nu patikekit,ne kas....
Is patirties,galiu pasakyti,kad gal geriau teorija mokintis paciom,savarankiskai,bet tos kurios abejojate savo iegomis,gal nepagailekite pinigeliu tam reikalui.
Praktiniu vaziavimu,pas kriksciuna sunku sulaukt,daug norinciu vaziuoti,o dar papildomi vaziavimai......tad i savaite jei bus 3 vaziavimai,bus gerai....bet cia jau kaip loterija....
Gaila,kad rinkdamasi mokykla vairavimo nepaskaiciau forumo,nebuciau ejus pas krisksciuna.Nes instruktoriai nenuteikia optimistiskai,ir jau pasikartosiu,jei ne keitimas instruktoriaus,gal nebutu tokio rysto vazineti,tik gaila kad per velai supratau,ir laimes dalykas kad isssilaikyciau iki rugsejo 17d,nes eiles dabar.
Tikrai as uz Andriulio firma visom keturiom thumbup.gif clap.gif Ir dabar savo draugem ji drasiai rekomenduosiu rolleyes.gif
kaskas sake del verpsto mokykleles,ten ir yra neblogas instruktorius zinau kad praplikes,atrodo Sigitas vardu,sake ir neblogas.Del vardo reiktu paklaust drauges,ji ten ejo.

tad zefyrkai,kad idejo numeruka,liksiu skolinga:) sampano net pastatyciau.... drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Papildyta:
As ne mokinausi,tiesiog pasiemiau papildomus vaziavimus,sy menesi...jama 60lt uz 1,5 val....kaip ir visur.Pas kriksciuna 70lt plesikai.

Buvo bajeriukas,kad as daug vaziavimu norejau,sako tau tiek nereikia,gerai vaziuoji ir manevruoji,uzteko tu keliu vaziavimu,tik pati susimoviau regitroj,kad masiniuka nepatraukiau i prieki......tai dabar eisiu greitu laiku,o gal kas is siaulieciu kurioms nespaudzia teorija iki 17 dienos,galetu prisisjungt prie kompiuterio ir uzleist vietele....mano e mail: jori623@gmail.com

aciukas thumbup.gif
Atsakyti

Perliux79,
Nera uz ka man dekoti, uztenka tiek, jog mano rekomendacija pasiteisino dar vienam zmoguciui 4u.gif O beto kodel nepasidalinti info, o ypac jei ji gera mirksiukas.gif thumbup.gif

O tu nebandai eiti ant palaukimo? gal pasisektu sulaukti eiles...kiek zinau ten reikia eiti labai anksti ryte ax.gif (mano pazystami keli taip ejo ir priejo) mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zefyrka: 09 rugsėjo 2009 - 10:09
QUOTE(aganiute @ 2009 09 08, 18:42)
Nepyk uz mano asmenine nuomone, bet man kazkaip susidare ispudis, kad tu tiesiog gini Krisciuno mokyklos gera varda g.gif  4u.gif
(p.s nuomone suidariau ne tik is sios zinutes, bet ir is kitu tavo zinuciu kuriose kalbama apie tai)... bet pasikartosiu tai yra mano asmenine nuomone ax.gif  4u.gif

Tikiu, kad galejo susidaryti toks ispudis, bet nei giriu as jos, nei peikiu. Jums atrodo, kad ginu ju varda, o man gal atrodo, kad kas tersia ju varda, ir ka? Tiesiog nusiskundimu apie sia imone neturiu, tai kodel tureciau prisitaikyti prie daugumos ir sakyti, kad ji bloga? Keista, kad daug kas prisiklauso apie ja nusiskundimu, bet vis tiek i ja eina.
Beje, butu kitokia vairavimo mokykla, irgi ta pati rasyciau, jeigu taip galvociau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo klik: 09 rugsėjo 2009 - 11:07
[quote=waja28,2009 09 08, 14:44]
Girdejau geru atsiliepimu apie Jagmino mokykla,taippat ir apie Bagdono.Okainos manyciau visur panasios.Nerekomenduociau krisciuno,nes pati ten vargstu dabar.Osiaip jei nori pigiau kad iseitu teorija mokykis savarankiskai ir egza laikyk eksternu.mokesi tik uz vairavimo pamokas.pati baisiai gailiuos kad taip nedariau nes per teorijos paskaitas nieko naujo neisgirdau ka jau buvau namie ismokusi.Yra knygynuose visa reikiama medziaga.Beje pamirsau paminet kad norint eksternu laikyt reikia turet bent jau vidurini isilavinima.

thumbup.gif Aciu uz issamia informacija.Apie egzamino laikyma eksternu niekas net neuzsimine g.gif
Atsakyti