QUOTE(banguole @ 2015 09 26, 11:14)
Man tai trūksta papildomų kortų, aš bokštui būč metusi. Nėr kokios naujos netikėtos pasijos atsiradusios? Ir nebūtinai esminiai pokyčiai. Bokštas ne visada reiškia fatališkus įvykius. Juolab šalia tokių kortų

Va galiu pasdakyti kaip neseniai bokštas su papildoma kardu 7 pasireiškė man. Žo, vos nenutrenkė mašina, o kardų 7 parodė, kad sugebėjau laiku sutept slides, žo išnešiau mieles
Pasija tai simpatija? Kiek žinau, ne, bet turėsiu galvoj
Matai kaip. O man tas bokštas toks total košmar atrodo, bet aišku, gali reikšt tiesiog kažkokį radikalų įvykį.
QUOTE(Miškų avietė @ 2015 09 26, 11:22)
Kiekvienas pažas - atskira stichija. Taurių - vandens, tikrai ne oro. Trys diskai, taurių pažiukas... saugokitės kokio netyčiuko, jei neplanuojat daugiau vaikų sakyčiau
Tai taip, lazdos ugnis, taurės vanduo, bet jei paimtume 4x4 variantą (ne pagal mostis, o pagal pozicijas), nu kaip per prizmę pažiūrėt, tai visi pažai atstovauja nebrandžią Yin energiją, vaikiškumą, smalsumą, naujas idėjas ir viltis in general, o tai yra oro stichijai priklausantys aspektai.
Kritikuok mane, aišku, jei į lankas nuklydau.
Tik jei spirsi į vieną vietą, švelniai prašau
Tavo įžvalga oho! Nu tikrai mano bokštas griūtų tokiu atveju

kur tas mano skaistybės diržas???
Su dvaro kortom šiek tiek kebloka man. Bendriau su visom kebloka dar, bet jei rimtai: skaitau savo mėgstamą Mariją ir ten rašo, kad dvaro kortą gali reikšti tiek konkretų žmogų, tiek tavo paties asmenybės aspektą, tiek klausiančiojo santýkį su žmogum, apie kurį klausiamą (pvz, diskų pažas rodytų finansinę priklausomybę nuo karaliaus).
Na ir aišku dar gali būti įvykiai ir situacijos, bet čia gal rečiau.
Čia panašiai kaip su signifikatoriais: gali rinkt pagal atstovaujamą zodiako ženklą (tokiu atveju būčiau Kardų karalienė, bet aš tikrai ne tokia

) pagal išvaizdos parametrus būčiau Taurių karalienė) arba Žynę po defaultu
Gražaus sekmadienio visoms!
Einu sukt lanko
Banguole įvarei biški man strioko su ta pasija

Mažu reiks dar kokias blakstienas prisiaugint