Įkraunama...
Įkraunama...

TARO XXIII

QUOTE(Miškų avietė @ 2015 09 28, 22:42)
Man asmeniškai dėlionės išvis nelimpa. Geriausia bendrauti su kortomis dialogo forma. Ko nori, to klausi. Bet, aišku, čia kaip kam smile.gif

Dazniausiai dialogu ir bendrauju, bet kartais deliones labai puikiai "pabaksnoja" i konkrecius taskus smile.gif

Atsakyti
Pasiknisau savo informacijos lobiuose, čia viena nebloga. Aš ją kažkada seniai seniai iš rusų kalbos buvau išsivertusi, nors nelabai naudoju, kaip ir sakiau.

Lygiagrečiai stulpeliu, viens prie vieno, dėliojame kortas. Kairėje pusėje vyro kortos, dešinėje moters.

1. Vyro jausmai oficialiai partnerei 1. Moters jausmai oficialiam partneriui
2. Ką vyras mano apie jų santykius 2. Ką moteris mano apie jų santykius
3. Tikimybė, kad vyras mąsto apie kitą 3. Tikimybė, kad moteris mąsto, apie kitą

Jei į trečiąjį klausimą abi kortos duoda neigiamą atsakymą, dėlionės galime nebetęsti. Jei tik vienam iš partnerių krenta nuoroda į mintis apie trečiąjį asmenį, dėliojame taip (atitinkamai prie moters ar vyro stulpelio. Moteris X, vyras Y):

4. Kiek tikėtina, kad apie trečiąjį asmenį mąstoma tik mentaliniame plane
5. Kiek tikėtina, kad su trečiuoju asmeniu yra fiziniai ryšiai
6. Kaip susipažino X/Y su trečiuoju asmeniu?
7. Koks trečiojo asmens požiūris į X/Y?
8. Kaip toliau klostysis X/Y santykiai su trečiuoju asmeniu?
9. Kiek tikėtina, kad X/Y/ partneris sužinos apie santykius su trečiuoju asmeniu?

Jei į trečiąjį klausimą abi kortos duoda teigiamą atsakymą, atitinkamai dėliojame du tolimesnius stulpelius.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Miškų avietė: 29 rugsėjo 2015 - 19:59
Sveikos

Mano mylimiausia korta yra Magas tai parasysiu ir as siek tiek apie ja, nes maciau kad Misku Aviete neblogai pasidarbavo ir pasidalino informacija.

MAGAS (I) Merkurijus- komunikacijos planeta, Oro itaka.

Adomas, fokusininkas, burtininlkas, stebukladarys.

Pagrindines savokos: As busiu, As galiu, ,, Zinau ka darau,,. Tai pasitikejimas savimi, meistriskumas, koncentracija, valingumas, komunikabilumas, unikalumas, savarankiskumas, dinamiskumas, rizika, planu brandinimas, beprotybe, magija. Nauja iniciatyva

Magas dazniausiai kortose yra vaizduojamas kaip vienas jaunas vyras, kuris, turi sugebejimu manipuliuoti daiktais, ivykiais, zmonemis.

Kortos skaicius vienetas atstovauja pradiniui impulsui,naujai pradziai ir aktyviam vyriskui pradui bei kurybai.

Rodonas apsiaustas nurodo fizini grozi- jega, tai noras siekti didziu ivykiu, noras tobuleti, augti, rizikuoti. Balta spalva simbolizuoja- skaistuma, tai dazna nuoroda, jog tai jaunas zmogus- kupinas ivairiu genealiu ideju.
Geltonas/Auksinis kortos fonas - kurybiskumas, iskirtunumas, kurybines ir orginalios idejos.
Burtu lazdele laikoma rankoje reiskia, kad Mago meistriskumas skleidziamas per objektus ir materealiojo pasaulio reiskinius.

Si korta gali kristi tiem zmonem kurie uzsiema verlsu, politika, visuomenine veikla. Daznai si korta gali parodyti ir moksla, bei studijas/ studiju baigima.

Jei si korta apibudina asmenybe tai ji kalba jog asmuo yra pasitikintis savimi, kuribingas, auksto intelekto, issilavines, sugebantis susibendrauti su zmonemis is skirtingu soc sluoksniu, tai gebejimas prisitaikyti prie skirtingu situaciju, ,,chameleoninem,, savybem pasizymintis asmuo.Zmogus sugeba isskirti savo pranasumu, profesionalumu is kitu. Tai sugebejimas pasinaudoti meistriskai naujomis galimybemis ir idejomis. Magas pazista save ir suvokia gerai kitus. Zmogus taip pat pasizymintis egoistiskomis savybemis , megstantis komplimentus ir jo EGO geriau nepazeisti biggrin.gif Protinguolis- sugebantis panaudoti turimas zinias tinkamai, tuomet kada reikia. Tai puikus organizaciniai bruozai.

Kalbant apie meiles reikalus- tai si korta man daznai rodo ir naujas pazintis, ir butent tai jog antroji puse atitiks visus jusu,, kriterijus bei tobulumo standartus,, Bet is cia kyla viena gresme - ar siam zmogui busite jus pakankamai lygiavertis ir pakankmai tobulas. Sis zmogus iesko tokio partnerio su kuriuo galetu tarpusavyje konkuruoti. Mago meile gali buti keista ir sunkiai suprantama kitiems aplinkiniams, nes Magas niekada nepamirs saves ir nuolat save myles. Naujas susidomejimas, stiprus potraukis, iniciatyva santykiuose, komunikacija, bei bendravimas. Si korta santykiu pradzioje rodo jog santykiai turi potencialia augti, bet cia galioja keleta taisykliu- negalima siam zmogui santykiuose nuobodziauti ir jam reikalinga laisve, net ir tuomet kaip zmogus yra isipareigojes.

Darbas ir karjera. Na zinoma- tai siuose reikaluose jis siekia tobulumo ir yra savo srities meistas bei profesionalas, o jeigu tokiu nera (prie atitinkamu neigiamu kortu)- sugebes puikiai apsimesti tokiu bigsmile.gif . Ir jam tai stebuklingai sekasi... Si korta taip pat simoblizuoja naujus projektus, nauja darba, paaukstinima, tikslsu siekima ir uzsibreztuma..

Na toliau tyngiu labai rasyti- parasysiu kita diena dar na ir paminesiu ir apverstas padetis.
Atsakyti
QUOTE(Miškų avietė @ 2015 09 29, 20:58)
Pasiknisau savo informacijos lobiuose, čia viena nebloga.

Ačiū, Aviete, atrodo tikrai nebloga turėtų būti. 4u.gif
Bet man reiktų kiek kitokios. Egzistuojantiem meilužiniam santykiam panagrinėti.

Super, Matrica, ačiū 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irony: 29 rugsėjo 2015 - 21:15
QUOTE(Miškų avietė @ 2015 09 29, 08:46)
Čia mokymosi tema, taigi, jei norite mokytis, pati pirma parašykite, kaip suprantate šį derinį. Aš jums per minutę galiu pasakyti, bet ar bus nauda? O jei norisi tik konsultacijų, yra šalimais tema.

Turiu kortas, bet mazokai moku jomis naudotis. Kartu tai yra atsakymas i man rupima klausima.
King of Pentacles nusako ir pati asmeni (vyriski), ir santykiu pobudi: stabilus? The Lovers - fizinis ir t.t. rysys, bet Temperance, nors radau apibrezima, kad tai itin teigiama, subalansuojanti korta, man kazkodel nelabai patinka, nes teigia saikinguma, ribotuma. O kaip yra isties?
Atsakyti
Amariliai, aciu del "12 bustu"! labai tiksliai viskas pasakyta. ir uzjauciu del akies 4u.gif

Kalbant apie DA, tai as asmeniskai neturiu megstamiausio ar nemegstamiausio. man jie visi lygus. smile.gif dar per mazai patirties turiu Taro srityje, kad pajusciau ju dideli poveiki man asmeniskai. dabar tiesiog stengiuosi kuo daugiau praktikuotis ir suprasti ju reiksmes.

Velnio korta man pasireiske kaip: skolos, fizinis smurtas, kazkokia priklausomybe, zalingi iprociai (alkoholis, cigaretes, narkotikai), nesugebejimas istrukti is blogu santykiu, baime issiskirti, pavydas, sexas..

Bokstas man dazniausiai reiskia elektroniniu prietaisu gedimus, visiska planu zlugima, kuris pasireiskia labai netiketai. viskas tiesiog griuva kaip kortu namelis. dar reiskia netiketas permainas, persikraustyma (pagal Marseli) dar kito zmogaus skaudzia kritika, po kurios nesinori imtis pradetos veiklos.

dar lygtais apie Kvaili kalbejot. tai man jis simbolizuoja nauju dalyku atradima, atostogas, beprotiskus poelgius. tiesiog neriant i juos stacia galva ir negalvojant apie pasekmes.

P.S. Irony, atsimenat, kazkada jums ziurejom del atostogu? gal galima butu gauti feedback'a? smile.gif aciu.
Atsakyti
QUOTE(GabiVia52 @ 2015 07 15, 01:36)
kaip ironyoffate praleis atostogas?

Menulis, Isimylejeliai, XX Nuosprendis, lazdu 8, kardu 9.

atrodo, kad per atostogas kils kazkokiu nesusipratimu, neaiskumu. gali buti, kad stresuosi del keliones. jeigu susieti tris DA, tai su vyru megausites vienas kitu, atrasit kazka naujo. o jus vaikelio neplanuojat kartais? smile.gif pagal viska, tai atostogos turetu pavykti gerai, bet turesit ir truputi "extrymo" wink.gif

VAje, atsiprasau, buvau isitikinusi, kad atsiraportavau doh.gif blush2.gif
Jei jau atmetant Menuli kaip pasiruosimo stresa, gali buti, kad jis rodo tai, jog mes ilgokai laukem vairuotojo oro uoste, o jis musu kitoj vietoj lauke, bet kai oro uostas pratustejo, jis atejo link musu ir pagaliau susitikom. Pacios atostogos is tiesu buvo super, pailsejau, atsigavau. Extrymo nebuvo, kaip tik tai buvo tinginystes atostogos. As deginausi, o vyras programavo biggrin.gif Tiesa, problemos buvo su internetu, galima sakyti jo nebuvo del didelio poilisiautoju kiekio, tai maniskis del to nervavosi. Toliau vyras dar bande kelti minti, kad gal issinuomojam masina ir pavazinejam po sala, as sakiau, aha, ok, vaziuosiu kartu, bet tu suorganizuok viska, tada jo atsakymas buvo - "ai, nu zinai, cia kazkaip ligtais internetas geriau pradejo veikti, tai as dar paprogramuosiu" lotuliukas.gif
Del to atrasim kazka naujo - tai is tiesu isbandziau labai daug nebandytos veiklos - mini golfa, saudyma is lanko, lauko tenisa
O kardu 9 si karta kalbejo paveiksliuku - skrydis namo buvo ankstyvas, tad teko keltis labai anksti, kazkur 3.30 ryte doh.gif

Ir prasyciau "tu" i mane, ne "jus" mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irony: 30 rugsėjo 2015 - 16:30
As turiu isdestyma skirta meiles trikampiams. jeigu suprantat rusu k. ideciau nuoroda is you tube, bet nezinau ar cia galima, tai pabandysiu surasyti.

visas isdestymas deliojamas trikampio formos.

1.
2 7.
3. 15. 8.
4. 17. 16. 9.
5. 10.
6. 12. 13. 14. 11.

1 korta - signifikatorius vyro/zmonos, del kurio klausiama.
kairej pusej - klausiantysis,
desinej pusej - zmona/meiluze.

antra eilute (2 ir 7 kortos) - mintys 1 kortos signifikatoriaus zmonos/meiluzes atzvilgiu.
trecia eilute (3, 8 kortos) - jausmai,
ketvirta eilute (4, 9 kortos) - norai,
penkta eilute (5, 10 kortos) veiksmai.

6 ir 11 kortos zmonos/meiluzes signifikatoriai.

apatine eilute (12, 13, 14) zmonos ir meiluzes tarpusavio santykiai, ar jos pazistamos, ka jos galvoja apie viena kita ir pan.

mazas trikampis viduje:
15. bendra santykiu ateitis
16. vyro ir zmonos/meiluzes ateitis. priklausomai kas kaireje puseje.
17. vyro ir zmonos/meiluzes ateitis. priklausomai kas desineje puseje.

sitas isdestymas man labai geras. as ji visada naudoju meiles trikampiams kai noriu issiaiskinti kaip pvz vyras ziuri i zmona ir i meiluze. arba zmona kaip ziuri i vyra ir i meiluzi ir t.t. kartais si isdestyma naudoju ir tokiems klausimams kaip "kuri varianta geriau pasirinkti". issidestau ir tada palyginu kaip bus su vienu atveju ir kaip su kitu.
Atsakyti
Bandysiu ir as aprasyti viena Didziuju Arkanu kiek moku.

Kaip jau minejau neturiu kazkokios labai megstamiausios, tai issirinkau Saule.

Kaip jau zinome, Saule, tai visatos centras, be kurios butu neimanoma isgyventi. Sis Didysis Arkanas simbolizuoja siluma, meile, vaikus, santuoka, sauguma, dziugias naujienas. R. Waito kaladej Saules arkanas pavaizduotas taip: Virsuje danguje sviecia saule, o kieme, atsisedes ant ponio, joja mazas vaikelis. jis yra uz tvoros, prie kurios auga keturios saulegrazos. vienoje rankoje laiko iskeles raudona veliava, o kita isikibes i vadeles. vaikas sypsosi - jis jauciasi saugus ir laimingas. Pati Saule simbolizuoja siluma ir klestejima, nes jeigu nebutu jos, Zemeje niekas neturetu gyvybes. be jos neaugtu augalai, butu salta ir tamsu. bet si DA turi ir neigiamu atspalviu. Saule leidziasi megautis jos spinduliais ir teikiama siluma, bet neilgam. nes jeigu mes uzsibusim joje per ilgai, galim skaudziai nudegti. kitaip tariant, tai simbolizuoja laime ir sekme, dziugias naujienas, bet labai neilgam. mes patiriame dziaugsma, kuri suteikia Saule, bet jis buna trumpalaikis, ilgai nesitesia. tiesiog megaujames laimes akimirkomis.
Raudona veliava reiskia pergale ir aktyvuma, nes kaip zinom raudona spalva, tai aktyvi spalva. ji asocijuojasi su meile, sexu, aistra, pykciu, pavydu, kartais net agresija.
geltona spalva, tai ismintis, proto galia.
balta spalva, tai skaistumas, nekaltybe, nelieciamybe.
Vaikas jojantis ant ponio simbolizuoja pasitikejima, dziaugsma, draugyste, bendravima, padeties kontrole kada iniciatyva turime savo rankose. taip pat kartais turi tiesiogine reiksme - vaikus.
kitose Taro kortu kaladese buna pavaizduota Saule ir du zaidziantys vaikai. tai reiskia buvima kartu, kartais brolius ar seseris, seima.
tvora juosianti kiema simbolizuoja sauguma. vaikas yra saugus, nes ji saugo tvora nuo pasalinio pasaulio, bet jis ja gali iseiti uz jos, jeigu tik pats to nori. keturios saulegrazos reiskia keturias pasaulio salis, keturias stichijas.

o ka reiskia pacios saulegrazos - deja nezinau. butu idomu suzinoti, nes jos visur vaizduojamos Waito kaladej ir apskritai Taro simbolikoj.

Atsakyti
Mano akimis, saulės arkanas nėra jau toks super teigiamas arkanas. Turi daugiau juodų atspalvių nei šviesių.
Atsakyti
QUOTE(Andro @ 2015 09 10, 21:21)
Mergaitės gal pabandom bendrom jėgom pažiūrėt situaciją-jauna mergina pradėjo dirbti tikrai pageidaujamame darbe ir netikėtai pareiškia kad dėl šeimyninių aplinkybių turi išeiti priežasties nesako,nors pergyvena.jos išėjimas jaukia tvarką ji užsiminė kad geriau dabar nei prieš naujus metus nors tikrai būtų geriau kad ji pasiliktų.aš manau kad ji laukiasi ir traukiau tris kortas dėl situacijos ir jos sprendimo ir kaip tai atsilieps jai ištraukiau saulę taurių 10 ir kardų 7 beto netycia iš kaladės iškrito taurių 9.ką manot  man tas kardų 7 ir taurių 9 tai nelabai ir rodo kad jos sprendimas bus ne kažką.

viskas paaiškėjo - perėjo pas konkurentus kurie tikrai nekenčia jos vadovės ir jos nukalbinimas yra ne dėl jos gerovės o dėl pakenkimo konkurentei tik ji to nesupranta

Čia Kenda dėjo dar pati
Del kokiu priezasciu mergina nori iseiti is darbo

Kardu 4, Disku 2, Kardu 2

Bandom.
4 kardai - atrodo, zmogus jaucia spaudima, itampa, kazkokia stresine situacija, kurioje reikia daryti pasirinkima (zmogus, zongliruojantis monetomis 2 Disku kortoje), galbut finansini, o galimai apskritai kazka pasirinkti, tarp dvieju darbu ar tarp darbo ir seimos ar siaip del nuovargio, perkrovos, kuria rodo 1 korta. 2 kardai -vel pasirinkimas, bet labiau susijes su paciu zmogum. Kazkoks sprendimas, kuri reikia padaryti, ir kuris kelia stresa paciam zmogui. Viska sudejus panasu i asmenines problemas, pasirinkima tarp kazko ir kad pats zmogus jauciasi prastai del susiklosciusios situacijos.

Idomumo delei, kokia situacija del nestumo

Tauriu Karalius, Tauriu 9, Pakabintasis, Disku 9

Dvi devynakes jau sis tas mirksiukas.gif
Pakabintasis prie devynkiu - gal neplanuotai visa tai. Bet cia nesvarbu. Cia tik siaip pati sau tokia hipoteze issikeliau biggrin.gif

Tai va nėštumas ne prie ko, o saulė tikrai nelabai kokia korta tada.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Andro: 01 spalio 2015 - 20:26
O kaip ja nuviliojo? Pinigais? Nes is man kritusiu kortu atrode, kad ji pati nebuvo emociskai patenkinta jusu darbovieteje...
Atsakyti