Įkraunama...
Įkraunama...

TARO XXIII

QUOTE(Amariliai @ 2015 09 27, 10:59)
uztat istraukiau Tau, Kenda, papildomai ir pasmulkinta klausima, turiu minty nedideles apsukas ir si momenta. Klausimas: i kokia Tavo gyvenimo sfera Tau reiktu dabar atkreipti demesi: 4 pent, Zvaidzde su kardu tuzu apv, 7 pent apv. Tai mergele, pentakliai prastai atrodo zvaigzdes fone, a sitie ir taip ne itin smgagus is saves, kardu tuzas apv rodo, kad Tu nieko nedarai, kadangi jis Zvaigzdei papildomas, tai manau, gali turet netiketu finansiniu nuostoliu, prideramai neivertinus padeties. Jeigu visa sita sudesim su Tavo kortom ir Avietes bei mano itarimais, tai ziurek kur investuoji, ar pakankamai i apsaugas. jeigu mes su Aviete siaip moteriskai nusisnekejom, tai pas Tavi irgi buvo bokstas, tauriu pazas, pentakliai 3, tai gali reiksti ir emocionalu pinigu pataskyma smulku ant nesamoneliu, kuris atsirugs (Tau) netiketai. Antras variantas toks. (cia as Waita deliojau)

Šio derinio suinterpretavimas yra tiesiog tobulas, Amariliai tiesiai į dešimtuką kirtai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Miškų avietė @ 2015 09 26, 23:11)
Į kortą turime žiūrėti, kiek įmanoma per smulkesnę prizmę, tada atsiskleis daugiau niuansų  4u.gif  Visos pažus priskirti orui yra per abstraktu ir nelabai teisinga. Tas  pats būtų, jei klausimą "kada gausiu darbą?", iškristų šeši kardai ir sakyčiau "rudenį". Kažkokia minimali racija tame yra, bet reikia daug konkrečiau analizuoti mirksiukas.gif

Supratau.( Atrodo). Ačiū 4u.gif

QUOTE(Amariliai @ 2015 09 26, 23:59)
uztat istraukiau Tau, Kenda, papildomai ir pasmulkinta klausima, turiu minty nedideles apsukas ir si momenta. Klausimas: i kokia Tavo gyvenimo sfera Tau reiktu dabar atkreipti demesi: 4 pent, Zvaidzde su kardu tuzu apv, 7 pent apv. Tai mergele, pentakliai prastai atrodo zvaigzdes fone, a sitie ir taip ne itin smgagus is saves, kardu tuzas apv rodo, kad Tu nieko nedarai, kadangi jis Zvaigzdei papildomas, tai manau, gali turet netiketu finansiniu nuostoliu, prideramai neivertinus padeties. Jeigu visa sita sudesim su Tavo kortom ir Avietes bei mano itarimais, tai ziurek kur investuoji, ar pakankamai i apsaugas. jeigu mes su Aviete siaip moteriskai nusisnekejom, tai pas Tavi irgi buvo bokstas, tauriu pazas, pentakliai 3, tai gali reiksti ir emocionalu pinigu pataskyma smulku ant nesamoneliu, kuris atsirugs (Tau) netiketai. Antras variantas toks. (cia as Waita deliojau)

Ačiū, Saule 4u.gif
nepatinka man tas, oj, nepatinka, bet taip turi būt, kai gauni tai, ko vertas esi
teingai Tu čia viską surašei - net keista,
kad su viena sveika akim matai daugiau, nei aš su dviem
*****, reikia susiimt

QUOTE(Amariliai @ 2015 09 26, 23:59)
Kada nors prisipazinsiu viena tokia baisia tiesa apie viska, ka jus cia visos rasot, kad perskaitet kur tais.

visos tiesos viena už kitą baisesnės, todėl dauguma ir bėga į iliuzijų pasaulį
čia aš tik šiaip, nes tiesa man labai kliūna dabar biggrin.gif

dėl akies - galvojau, kad mini uždegimą įsivarei dėl tų linzių, bet jei tinimas, tai čia, matyt, vidiniai dalykai. sveik.
Atsakyti
Kenda, tai, jei neaišku, klausk. Juk tu mokaisi, o mokymosi procese negalima palikti klaustukų, kitaip nebus naudos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Miškų avietė @ 2015 09 27, 04:28)
Kenda, tai, jei neaišku, klausk. Juk tu mokaisi, o mokymosi procese negalima palikti klaustukų, kitaip nebus naudos mirksiukas.gif

viskas ok
iki manęs info dažniausiai momentaliai ateina, tokia prigimtis, dvynys aš
ir kai neateina, būna, pritrūkstu kantrybės
bet kardai vistiek savo daro - tie klaustukai telieka man iššūkiu
AČIŪ už geranoriškumą ir parodytą kryptį 4u.gif

ir šiaip visoms merginoms AČIŪ
gerai, kad ne vakaras dar, o tai tikrai pasakyčiau kaip man gera čia ir kokios Jūs visos nuostabios!

Atsakyti
Man asmeniškai labai džiugu, kad tu, Kenda, nori Taro paslapčių mokytis teisingai ir nepametant blaivaus proto, nenuklystant į erezijas. Tavo pasirinkta KRYPTIS jau yra gera, svarbu praktikuotis praktikuotis ir pamatysi, kaip su laiku jausiesi vis tvirčiau šioje srityje. Dabar tavo etapas, kai dar aktualiau reikšmės, o paskui pereisi į aukštesnį lygį. Šiaip tu tikra šaunuolė 4u.gif

Kardai vadinamos rudens kortomis, pentakliai žiemos, taurės pavasario, lazdos vasaros.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Miškų avietė: 27 rugsėjo 2015 - 14:56
Laba diena, klausimas butu toks, ar galima kortu klausti apie partnerio neistikimybe (ar jis tau istikimas)? Jei taip tai kaip suformuluoti teisingai klausima? Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Gizmo* @ 2015 09 28, 20:28)
Laba diena, klausimas butu toks, ar galima kortu klausti apie partnerio neistikimybe (ar jis tau istikimas)? Jei taip tai kaip suformuluoti teisingai klausima? Aciu  4u.gif

Žinoma, galima. Klauskite "kiek tikėtina, kad partneris man ištikimas/neištikimas?" mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Miškų avietė @ 2015 09 28, 17:30)
Žinoma, galima. Klauskite "kiek tikėtina, kad partneris man ištikimas/neištikimas?" mirksiukas.gif

Supratau, aciu smile.gif
Atsakyti
Merginos, gal turit kokia gera delione meiluziniam santykiam? Ar bendro pobudzio naudojate kokias? 4u.gif
Atsakyti
Man asmeniškai dėlionės išvis nelimpa. Geriausia bendrauti su kortomis dialogo forma. Ko nori, to klausi. Bet, aišku, čia kaip kam smile.gif
Atsakyti
Paklausiu jusu, kaip interpetuotumete sias kortas del santykiu perspektyvu?

King of Pentacles The Lovers Temperance
Atsakyti
QUOTE(meskuciupiknikas @ 2015 09 29, 03:55)
Paklausiu jusu, kaip interpetuotumete sias kortas del santykiu perspektyvu?

King of Pentacles      The Lovers       Temperance

Čia mokymosi tema, taigi, jei norite mokytis, pati pirma parašykite, kaip suprantate šį derinį. Aš jums per minutę galiu pasakyti, bet ar bus nauda? O jei norisi tik konsultacijų, yra šalimais tema.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Miškų avietė: 29 rugsėjo 2015 - 07:46