QUOTE(Miškų avietė @ 2015 10 02, 12:57)
Dviejų kardų mintis yra atgaunama ramybė ir pusiausvyra. Atkreipkite dėmesį, kad tai svarstyklių ženklo korta, be to aukštesnis, valdantis arkanas Teisingumas.
nu jo jo, kaip man kazkaip isisavinti 2 kardu geruma. 4 kardu geruma as galiu suprasti. 6 lazdu pasirodyma negatyvo ir kliuciu zonoje - taipogi galiu. bet 2 kardai... as suprantu protu, ka parasei, bet man tai savanoriskas aklumas. i da taip uzsifiksaves, kaip ismesti ji ir praplesti, tai nezinau. gal kada prie progos parasytum apie 2 kardus kiek daugiau? cia mano prasymas. kazkaip DA man lengvai suvokiami, kai kurie MA tik uzsifiksave kaip "sitas" arba "sitas" konkreciai. Keletas is MA tokiu yra ir zinau, tai trukumas man.
tiesa, gi vel su Teisingumui prasidejau. reik atkalt, kad nebebijociau jo.
sakai svarstykles yra 2 kardai. kas man dar labiau sustiprina nenora rinktis ir ka nors daryti. iki neurozes lygmens. Teisingumas bent apsisprendzia, sitie - niekaip. ka ne taip mastau, kad neiziuriu tame gerio?
QUOTE(Andro @ 2015 10 02, 18:45)
Nu čia buvo kalnas emocijų ir manau kad jai dabar tikrai nepalengvės nes esmė tame kad prikūrė istorijų del ko išeina kad oi o kai buvo demaskuota tikrai pasijuto apgailėtinai. O šiaip tai atrodo kad tiesiog tai geresnių sąlygų pasirinkimas ir tiek bet ir čia gali suveikti karmos dėsnis jau vien už man šokusį kraujospūdį-pasirodo tokiom bjaurystėm esu neatspari😉
tai ne kad iseina, o del melo. ziurek ta spaudima, a jis vertas kokios tai bendradarbes uodegos sukimo.
kita vertus, iseidama is darbo as pasakyciau, kad iseinu ten, kur man atrodo bus geriau. is anksto, pries iseidama ir aiskiai. tada gi gali darboviete ieskotis naujos ir t.t. su salyga, jei nachalnykai man pries tai patys kiaulysciu nepridare ir iseinu ne del to. pastaruoju atveju pasielgciau tikrai kardu karalienes kartu su 7 kardu kombinacija, da koki velnia prideciau.
rausvos žuvelės
ištirps rytui tekant skausmu
spurdančios širdys