Įkraunama...
Įkraunama...

TARO XXIII

super, Misku aviete, aciu labai! 4u.gif beje, ziauriai grazi korta ideta.. wub.gif
Atsakyti
Prašom 4u.gif Man irgi ta korta labai graži, Waitiškoji ne itin patinka. Per daug saldi smile.gif
Atsakyti
o jums taip buvo,kad nusiperkat nauja kalade ir niekaip neina su ja susikalbeti? as pries kokius metus nusipirkau viena kalade. is pradziu ji man buvo tokia visai nieko. parsinesiau namo, ispakavau ir ziauriai nusivyliau. visai ji man nebepatiko ir uzpykusi padejau i stalciu. ir labai ilgai as jos nenaudojau, gal metus. o paskutinem dienom sugalvojau vel ja issitraukti. bandziau delioti kelis kartus, traukiausi ir dienos kortas, bet kazkoki "pieno riebuma rodo" ir viskas. nesibendrauja kazkaip man su ja. gal del to, kad as i ja niekad rimtai neziurejau, buvau nusistaciusi, kad nepatinka?.. dar kelis kartus vaikas ant grindu ishplaikste.. ax.gif paskutini karta padariau keliu kortu isdestyma ir paklausiau kokio tipo klausimus geriausiai uzduoti? iskrito bokstas.. doh.gif kaip seksis bendrauti? iskrito berots monetu 8. ir rezultatas - kardu 4. kol maisiau vis atsivertinejo kardu 10, monetu 8 ir dar tokios nelabai kokios kortos. tiksliai visu neprisimenu, bet supratau, kad bendrauti nelabai nusiteike.. tai ka man dabar daryti su ta kalade? ar bandyti dar delioti, prisijaukinti ar laikyti stalciuj?..

tokia kalade turiu:
http://www.aeclectic...ds/golden-dean/
Atsakyti
Kaladžių energetikos skiriasi. Vienos stipresnės, kitos silpnesnės. Geriausia dirbti su tokia, kurią galit pavežti, kuriai užtenka žinių ir kompetencijos. Nesusikalbėjimas galimas tik dėl šių dalykų stokos smile.gif Aš šiuo metu dirbu su egiptietiškaja.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Miškų avietė: 30 spalio 2015 - 17:02
QUOTE(Miškų avietė @ 2015 10 28, 21:26)
Aš pirma mokinukei liepčiau rusų kalbą išmokt, jei nemoka, nes be jos ezoterikoje nėra ką veikti

Na tik nereikia tokiu krastutinumu. Tavo patirtis ne vieneriu metu, o pasisakei labai kategoriskai labai idomu,o kodel nuvertini Prancuzu ezoterikus ir tarkim Anglu? Dieve mano, kiek jie yra visko prirase

As skaiciau tiek Rusu kalba ir tiek anglu. Tai rusai LABAI daug padare COPY- PASTE. Labai daug.

Gal gali parekomenduoti literaturos rusu k.? Tiksliau Rusu autoriu- kurie yra verti demesio
Atsakyti
Sveikos, kaip paaiškint santykių dėlionėj apversta Saulė(papildoma 10 taurių), negaliu suvest...būtų didelis ačiū, jei paaiškintumėt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dives @ 2015 11 01, 17:29)
Sveikos, kaip paaiškint santykių dėlionėj apversta Saulė(papildoma 10 taurių), negaliu suvest...būtų didelis ačiū, jei paaiškintumėt 4u.gif

Koks klausimas?
Atsakyti
QUOTE(Miškų avietė @ 2015 11 02, 10:31)
Koks klausimas?

aš visai nesuprantu Saulės, ypač žinant situacija-tos taurių 10 g.gif

Santykiai tarp A ir R

apversta kardų 4. apverstas lazdų tūzas apversta Saulė(Saulei papildoma 10 taurių)
Atsakyti
Sveikos,

noriu paklausti ne į temą, ar nėra čia kokio skelbimų skyrelio ? Turiu praktiškai nenaudotas Tarot of Sexual Magic kortas, norėčiau parduodi, guli nenaudojamos. Kur tokį dalyką įkelti ? g.gif
Atsakyti
Misku aviete, is kokios kalades sita korta, nu labai labai grazi wub.gif idomu butu visa kalade paziuret
Atsakyti
QUOTE(dives @ 2015 11 03, 10:40)
aš visai nesuprantu Saulės, ypač žinant situacija-tos taurių 10 g.gif

Santykiai tarp A ir R

apversta kardų 4. apverstas lazdų tūzas apversta Saulė(Saulei papildoma 10 taurių)

Nekažką tie santykiai. Koma juos pavadinčiau. Dvasinis ir fizinis sustabarėjimas. Greičiausiai, problemos ir mentaliniame, ir kūniškame lygmenyje arba visiškas štilis ten. Papildomos taurės su saule tokiame derinyje gali rodyti krizinį tašką (dešimtukai - veda į pabaigą, išsilaisvinimą, finalą arba kritinį tašką).

QUOTE(*Raganaitė* @ 2015 11 03, 18:52)
Misku aviete, is kokios kalades sita korta, nu labai labai grazi  wub.gif  idomu butu visa kalade paziuret

Aeclectic Tarot. Taip, šita kaladė labai graži. Be to prie kortų citatos parašytos, susijusios su kortos reikšme. Čia galite pasižiūrėti, kaip kitos kortos atrodo mirksiukas.gif
http://artmagic99.de...rt.com/gallery/
Atsakyti
Gal kas nors noretu pasipraktikuoti? o tai sioje temoje visai niekas kortu nedelioja.. smile.gif
Atsakyti