o jums taip buvo,kad nusiperkat nauja kalade ir niekaip neina su ja susikalbeti? as pries kokius metus nusipirkau viena kalade. is pradziu ji man buvo tokia visai nieko. parsinesiau namo, ispakavau ir ziauriai nusivyliau. visai ji man nebepatiko ir uzpykusi padejau i stalciu. ir labai ilgai as jos nenaudojau, gal metus. o paskutinem dienom sugalvojau vel ja issitraukti. bandziau delioti kelis kartus, traukiausi ir dienos kortas, bet kazkoki "pieno riebuma rodo" ir viskas. nesibendrauja kazkaip man su ja. gal del to, kad as i ja niekad rimtai neziurejau, buvau nusistaciusi, kad nepatinka?.. dar kelis kartus vaikas ant grindu ishplaikste..

paskutini karta padariau keliu kortu isdestyma ir paklausiau kokio tipo klausimus geriausiai uzduoti? iskrito bokstas..

kaip seksis bendrauti? iskrito berots monetu 8. ir rezultatas - kardu 4. kol maisiau vis atsivertinejo kardu 10, monetu 8 ir dar tokios nelabai kokios kortos. tiksliai visu neprisimenu, bet supratau, kad bendrauti nelabai nusiteike.. tai ka man dabar daryti su ta kalade? ar bandyti dar delioti, prisijaukinti ar laikyti stalciuj?..
tokia kalade turiu:
http://www.aeclectic...ds/golden-dean/
Change the way you see things, and the things you see will change" - Wayne Dyer