Įkraunama...
Įkraunama...

TARO XXIII

QUOTE(dives @ 2015 11 08, 08:51)
aciu, kolkas nieko pataisyt ar pakomentuot daugiau negaliu nei kad pries tai...kaip ir Miškų avietė, pakomentavo- viskas ten pas juos kolkas lyg gražu ir gerai....aš tai labai stradalinau iš pradžių, kad į kokią lovą be laiko nesukristų blush2.gif  bet žiūriu, kad ta draugystė tikrai graži, dukra protinga...reiškia kažkiek suabejojus buvau blush2.gif jau ir dėl lovų nusiraminau lotuliukas.gif svarbu, jai gerai....

lovos klausimu kas vyksta, istraukiau 2 taures su vezimu, tai lova mano manymu yra cia pat. toliau paziurejau kita kalade, kas vyksta siuo atzvilgiu siuo metu, ten krito kardu riteris su loversais, ir likimo ratas su Zyne. manyc, vaikinas lauzia, mergaite laikosi wink.gif jeigu vis tik lova, tai jos pasekmes ju santykiams abiem kaladem krito kardu karaliene (viena kalade verciu, kitos ne, tai kur verciu, tai apversta ta karaliene), tai ta lova gali gerokai atsaldyti visa reikala. siaip nuo mergaites priklauso cia daug, o proto jai uztenka, neatrodo, kad hormonais vadovautusi.
Atsakyti
Dar patarimas besipraktikuojančioms... siūlau iš pradžių klausti tokius klausimus, kuriuos galima patikrinti. Taro atsakinėja ir į buitinius, visiškai paprastus dalykus ne tik apie jausmus ir mintis. Nu pvz galima aiškintis giminystės ryšius: kas Jonui yra Zenius, kas Vincui yra Marytė ir pan.
Atsakyti
QUOTE(Amariliai @ 2015 11 08, 11:00)
lovos klausimu kas vyksta, istraukiau 2 taures su vezimu, tai lova mano manymu yra cia pat.

aiškumėlis, nugi sakau vis dukrai-kad pasibrangintų..kiek ten klauso neklauso...abejoju labai, jau charakteris susiformavęs, dabar jau ..ką pasėjai, tą ir pjausi..kažkas panašaus..ačiu, Amariliai 4u.gif

QUOTE(Miškų avietė @ 2015 11 08, 11:06)
Dar patarimas besipraktikuojančioms... siūlau iš pradžių klausti tokius klausimus, kuriuos galima patikrinti. Taro atsakinėja ir į buitinius, visiškai paprastus dalykus ne tik apie jausmus ir mintis. Nu pvz galima aiškintis giminystės ryšius: kas Jonui yra Zenius, kas Vincui yra Marytė ir pan.

tikrai geras patarimas 4u.gif
Atsakyti
sveikos merginos, gal kas nors noretu man padelioti mainais? labai reikia. 4u.gif
Atsakyti
Sveiki AMARILIAI,☺gal galetumete paziuret ar jei siais metais iseisiu is darbo ir uzsiimsiu megstama veikla, kuria siek tiek uzsiimu po darbo, ka parodytu kortos? Ar is vis geras sprendimas iseiti is darbo?😕🌹
Atsakyti
QUOTE(nive @ 2015 11 10, 13:24)
Sveiki AMARILIAI,☺gal galetumete paziuret ar jei siais metais iseisiu is darbo ir uzsiimsiu megstama veikla, kuria siek tiek uzsiimu po darbo, ka parodytu kortos? Ar is vis geras sprendimas iseiti is darbo?😕🌹

einu ir sukursiu tema konsultacijoms, jau galiu
Papildyta:
QUOTE(redredred @ 2015 11 08, 11:38)
sveikos merginos, gal kas nors noretu man padelioti mainais? labai reikia.  4u.gif

Pirmiausia pati rasykite klausima, meskite kortas, interpretuokite cia, paskui prisijungs kitos.
Atsakyti
Priviet!!! hi.gif

Amariliai, as gyva dar cool.gif . Vyras irgi gun_smilie.gif . Bet per ta laika buvo visko daug smoke.gif . Jauciu, reiks tau papasakot labai glaustai, nes tu to nezinot negali laugh.gif

Klausimuka turiu unsure.gif .
Labai noriu keist darba. Dedu viltis i viena toki, unsure.gif . Kokia tikimybe, kad mane pakvies i interviu ir gausiu ta darba?
Atsakyti
QUOTE(Dziubadzija @ 2015 11 10, 16:51)
Priviet!!! hi.gif

Amariliai, as gyva dar  cool.gif . Vyras irgi gun_smilie.gif . Bet per ta laika buvo visko daug smoke.gif . Jauciu, reiks tau papasakot labai glaustai, nes tu to nezinot negali laugh.gif

Klausimuka turiu unsure.gif .
Labai noriu keist darba. Dedu viltis i viena toki, unsure.gif . Kokia tikimybe, kad mane pakvies i interviu ir gausiu ta darba?

labukas, Dziu wub.gif Pasiilgau wub.gif As sukuriau tema konsultacijoms, ten perkelk. Paziesiu kai turesiu laiko. Arba i fb man gali pasakotis, neismetei is draugu? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Amariliai @ 2015 11 10, 14:55)
einu ir sukursiu tema konsultacijoms, jau galiu
Papildyta:
Pirmiausia pati rasykite klausima, meskite kortas, interpretuokite cia, paskui prisijungs kitos.

as nenoriu viesai, nenoriu pati interpretuoti. cia tik pasiskelbiau, nes cia renkasi besidomincios. nezadu kazko mokintis. 4u.gif galiu kitoms padelioti su taro ar lenormand.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo redredred: 10 lapkričio 2015 - 19:20
QUOTE(redredred @ 2015 11 10, 19:19)
as nenoriu viesai, nenoriu pati interpretuoti. cia tik pasiskelbiau, nes cia renkasi besidomincios. nezadu kazko mokintis.  4u.gif galiu kitoms padelioti su taro ar lenormand.

Tada ne į tą temą pataikėte.
Atsakyti
QUOTE(Miškų avietė @ 2015 11 10, 20:22)
Tada ne į tą temą pataikėte.

nebukit bjaurios. nenorit, nematykit komentaro. turiu teise parasyti ka noriu ir atsilieps kas nori arba neatsilieps. gal pagal jus skelbima deti skelbiu.lt, jei cia ne vieta?
Atsakyti
Tai rašykite į konsultacijų temą ir atsakymą gausit (tikriausiai). O kam specialiai spaminti? Nes "kur noriu, ten rašau"? Tai gal nueikite dar į drabužių temas su šituo klausimu, jei toks požiūris? Ši tema skirta tiems, kas nori mokytis. T.y. pateikiamas klausimas, parašoma, kokios kortos krito ir skirtingi žmonės interpretuoja savo variantus, tačiau pirma reikia pačiam parašyti, jei nori, kad kiti užsiimtų tavo dilema.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Miškų avietė: 10 lapkričio 2015 - 20:35