Įkraunama...
Įkraunama...

TARO XXIII

klausk, as galiu pasipraktikuot smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Raganaitė* @ 2015 11 05, 20:24)
klausk, as galiu pasipraktikuot smile.gif

dabar?? jei jos nėra aš galiu klausimą sugalvot///klauisiau ka-kada ano temoj, ale niekas neatsakė...kaip klostysis santykiai tarp L ir E, kas per žmogus tas E, jei reikia ataskaitos-tai čia mano dukra su pirma meile
Papildyta:
QUOTE(Miškų avietė @ 2015 11 05, 10:12)
Nekažką tie santykiai. Koma juos pavadinčiau. Dvasinis ir fizinis sustabarėjimas. Greičiausiai, problemos ir mentaliniame, ir kūniškame lygmenyje arba visiškas štilis ten. Papildomos taurės su saule tokiame derinyje gali rodyti krizinį tašką (dešimtukai - veda į pabaigą, išsilaisvinimą, finalą arba kritinį tašką).

daug žinot reikia, aš visai kitaip pagalvojau blush2.gif ačiu, Miškų aviete 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dives @ 2015 11 05, 20:20)
kaip klostysis santykiai tarp L ir E, kas per žmogus tas E, jei reikia ataskaitos-tai čia mano dukra su pirma meile

manau ju santykiuose vyksta nuolatiniai svyravimai i viena arba i kita puse, dukra traukia to vaikino energija ir aktyvumas, bet kadangi tas zmogus nera pastovus, jo visad ir visur pilna (kaip yra toks posakis), dukra tuomet pavargsta nuo to nepastovumas ir galbut ateina minciu apie santykiu pabaiga. Tada vaikinukas pasitempia, parodo visa savo demesi, meile ir puiku asistavima, parodo, kad jis gali buti ir nuosirdus bei patikimas partneris ir dukra vel susileidzia. Bet finale ji pavargs nuo tokiu santykiu ir panasu, kad jie pasuks skirtingais keliais (lazdu7, lazdu riteris, lazdu karalius, monetu karalius, apv lazdu9).
P.S. kortu kvintencija 16 - bokstas, sako, kad tai bus netiketa, staigi pabaiga.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Raganaitė*: 06 lapkričio 2015 - 13:44
QUOTE(*Raganaitė* @ 2015 11 06, 13:39)
manau ju santykiuose vyksta nuolatiniai svyravimai i viena arba i kita puse, dukra traukia to vaikino energija ir aktyvumas, bet kadangi tas zmogus nera pastovus, jo visad ir visur pilna (kaip yra toks posakis), dukra tuomet pavargsta nuo to nepastovumas ir galbut ateina minciu apie santykiu pabaiga. Tada vaikinukas pasitempia, parodo visa savo demesi, meile ir puiku asistavima, parodo, kad jis gali buti ir nuosirdus bei patikimas partneris ir dukra vel susileidzia. Bet finale ji pavargs nuo tokiu santykiu ir panasu, kad jie pasuks skirtingais keliais (lazdu7, lazdu riteris, lazdu karalius, monetu karalius, apv lazdu9).
P.S. kortu kvintencija 16 - bokstas, sako, kad tai bus netiketa, staigi pabaiga.

Man čia į pabaigą nelabai panašu smile.gif
Atsakyti
kodel? lazdu 9 apverstas kalba apie energijos issekima, nusivylima, beviltiskuma, prie kurio privede praeities ivykiai, man atrodo naturalu, kad tai bus santykiu pabaiga, po viso to ilgo svyravimo. Neteisingai mastau? o kaip jus perskaitytumet mano istrauktas kortas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Raganaitė*: 06 lapkričio 2015 - 15:24
QUOTE(*Raganaitė* @ 2015 11 06, 07:39)

as apverstu kortu nenaudoju, tai pakomentuosiu tiesias. mano akimis, kortos rodo santykiu augima. manau, kad abudu stengsis vienas kito, bandys iveikti kliutis ir nesklandumus kartu. lazdu riteris simbolizuoja simpatija, uzsidegima, dziaugsma, geras naujienas. tai reiskia, kad jie vienas kitam simpatizuos, rodys demesi. lazdu karalius reiskia, kad ju jausmai pereis i rimtesni lygmeni, atsiras aistra. monetu karalius simbolizuoja demesi, dovanas, galbut vedimasi i kavine. zodziu materialuma santykiuose.

is tikruju gana sunkios kortos iskrito..
Atsakyti
ačiū, damos, kad atkreipėt dėmesį į mano situaciją 4u.gif

oi, kaip įdomu, žinoma, mokymosi prasme, nes čia tų meilių seilių dar manau ne viena bus..

tas berniukas tai ramus ir tylus atrodo, tikrai nėra toks, kurio visur pilna, kolkas labai graži draugystė, kiek aš matau 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(GabiVia52 @ 2015 11 06, 19:42)

nemačiau, Jusų posto kol rašiau...žinokit-va čia tai panašiau...kolkas neturi jis pinigų labai, tai nėra ten kažkokių tai dovanų ar kavinių, tik tiek-kas man labai gražu, jis iš savo sutaupytų pinigų-atnešė dukrai įspūdingą rožių puokštę..be progos...
Atsakyti
QUOTE(dives @ 2015 11 06, 12:55)
nemačiau, Jusų posto kol rašiau...žinokit-va čia tai panašiau...kolkas neturi jis pinigų labai, tai nėra ten kažkokių tai dovanų ar kavinių, tik tiek-kas man labai gražu, jis iš savo sutaupytų pinigų-atnešė dukrai įspūdingą rožių puokštę..be progos...

as taip pat bandziau paziureti, bet iskrito balta korta. siandien kortikes ryskiai nensiteike bendrauti. bandysiu kita diena.
Atsakyti
QUOTE(*Raganaitė* @ 2015 11 06, 13:39)

Septynios lazdos santykių klausimuose visai normali korta, nors gali ir atrodyti dygliuotai. Ji rodo neužrūdijimą, veiksmą, aktyvų bendravimą su kartkartėmis išlendančiais apsižodžiavimais, bet gi korta liūto ženkle, tai šioks toks karūnų susirėmimas normalu, tačiau tai nieko rimto. Lazdų riteris su karaliumi vėlgi geros kortos - neįžvelgiu jose jokio baigtinumo. Monetų karalius šalia karjeristo lazdų karaliaus gali rodyti vaikinuką norą ir pastangas sudaryti, kuo geresnes, komfortiškesnes sąlygas jo ir merginos bendravimui. Pvz bando daugiau uždirbti, kad draugę dovanėlėm palepintų, o gal taupo ir mąsto apie bendrą ateitį. Šitie du karaliai gana stiprus ir daug pasakantis derinys. Apverstos devynios lazdos greičiau gali būti fizinis išsekimas, einantis per nervų sistemą, nes valdo mėnulis, tačiau bendrame derinyje, tai nėra pavojaus ženklas.
Atsakyti
QUOTE(Miškų avietė @ 2015 11 06, 20:47)
Septynios lazdos santykių klausimuose visai normali korta, nors gali ir atrodyti dygliuotai. Ji rodo neužrūdijimą, veiksmą, aktyvų bendravimą su kartkartėmis išlendančiais apsižodžiavimais, bet gi korta liūto ženkle, tai šioks toks karūnų susirėmimas normalu, tačiau tai nieko rimto. Lazdų riteris su karaliumi vėlgi geros kortos - neįžvelgiu jose jokio baigtinumo. Monetų karalius šalia karjeristo lazdų karaliaus gali rodyti vaikinuką norą ir pastangas sudaryti, kuo geresnes, komfortiškesnes sąlygas jo ir merginos bendravimui. Pvz bando daugiau uždirbti, kad draugę dovanėlėm palepintų, o gal taupo ir mąsto apie bendrą ateitį. Šitie du karaliai gana stiprus ir daug pasakantis derinys. Apverstos devynios lazdos greičiau gali būti fizinis išsekimas, einantis per nervų sistemą, nes valdo mėnulis, tačiau bendrame derinyje, tai nėra pavojaus ženklas.

Kadangi sukrito tokios dauguma dvaro kortu ,galvoju reikia pastudijuot dar reiksmes, ka kokia dvaro korta duota analizuojant santykius. Lazdu riteris taip energingas, daug veiksmo aktyvumo, stengimosi inesimas i santykius, bet prie lazdu karaliaus, cituoju "В романтическом отношении Король Жезлов играет две роли. Как партнер или потенциальный любовник он привлекателен, щедр и способен поднимать настроение. Его изменчивая жизненная энергия очень соблазнительна, и он наслаждается глубиной интимности. Его любовь к свободе может проявляться в желании часто бывать или жить в сельской местности " Del to ir pagalvojau, kad galbut nera viskas taip grazu ir jis tiesiog kartais "perdega", be to finaline korta irgi nera pilna romantikos. Bet dekui uz komentarus
Atsakyti
QUOTE(dives @ 2015 11 05, 14:20)
dabar?? jei jos nėra aš galiu klausimą sugalvot///klauisiau ka-kada ano temoj, ale niekas neatsakė...kaip klostysis santykiai tarp L ir E, kas per žmogus tas E, jei reikia ataskaitos-tai čia mano dukra su pirma meile

Paziurejau su Waito kalade.

Kokie L ir E tarpusavio santykiai?

is jos puses - tauriu pazas, tauriu riteris
is jo - monetu 3, tauriu karalius
bendra santykiu korta - stiprybe
patarimas - Menulis

manau, kad jinai ji laiko tikru savo riteriu smile.gif jaucia jam siltus jausmus, draugiskuma, meile. jis taip pat neabejingas. rodo jai visapusiska demesi, jaucia simpatija. deda visas pastangas, kad iveiktu nemalonumus, iesko kompromisu, viska planuoja kartu. aptaria ir materialine santykiu puse. bendra korta - Stiprybe. tai reiskia apisu simpatija, aistra, nora buti kartu, abipuse trauka. patarimas butu pasikliauti savo nuojauta ir netiketi netikrais gandais, apkalbomis arba issiaiskinti nesusipratimus, nesklandumus.
Atsakyti
QUOTE(GabiVia52 @ 2015 11 07, 22:40)
Paziurejau su Waito kalade.

Kokie L ir E tarpusavio santykiai?

is jos puses - tauriu pazas, tauriu riteris
is jo - monetu 3, tauriu karalius
bendra santykiu korta - stiprybe
patarimas - Menulis

manau, kad jinai ji laiko tikru savo riteriu smile.gif jaucia jam siltus jausmus, draugiskuma, meile. jis taip pat neabejingas. rodo jai visapusiska demesi, jaucia simpatija. deda visas pastangas, kad iveiktu nemalonumus, iesko kompromisu, viska planuoja kartu. aptaria ir materialine santykiu puse. bendra korta -  Stiprybe. tai reiskia apisu simpatija, aistra, nora buti kartu, abipuse trauka. patarimas butu pasikliauti savo nuojauta ir netiketi netikrais gandais, apkalbomis arba issiaiskinti nesusipratimus, nesklandumus.

aciu, kolkas nieko pataisyt ar pakomentuot daugiau negaliu nei kad pries tai...kaip ir Miškų avietė, pakomentavo- viskas ten pas juos kolkas lyg gražu ir gerai....aš tai labai stradalinau iš pradžių, kad į kokią lovą be laiko nesukristų blush2.gif bet žiūriu, kad ta draugystė tikrai graži, dukra protinga...reiškia kažkiek suabejojus buvau blush2.gif jau ir dėl lovų nusiraminau lotuliukas.gif svarbu, jai gerai....
Atsakyti