QUOTE(Irony @ 2015 12 01, 13:32)
Zinokit sunkiai sekasi istrauktas kortas interpretuoti...

man panasu, kad kazkuri is kitos ateme kazkokoa galimybe ir tai labai paveike, tiesiog sudauzyta sirdis buvo. Bet jus man abi or labai skirtingos atrodote, viena tikia rami, be emociniu proverziu, vengianti konfliktu, o kita priesinga, nevaldanti emociju ir net nesistengianti to daryti, gali but kad net besmegaujanti tuo. Zodziu, ne kokia asmenybe atrodo, ir agresyvika, ir valdinga, ir net ziauroka gali buti. Tai vat ir nezinau, del ko ten tas nebylus konfliktas

ar del charakteriu nesutapimo ramioji nusprende geriau atsiriboti, ar kaip pries tai rasiau, galejo but kazkokiu galimybiu gavimas vienos, kai kita tikejosi, jog tai kaip ir kai priklausytu
Sakiau kad bus sunku atsakyti ir jei uzsikabinsite as zinosiu kad linkme teisinga. tavo atsakymas labai arti tiesios, tik vieno truko man aplamai kuri besake kad paminėti VAIKUS.
Agnės dukra ir mano sunus yra šokiu partneriai pramoginiuose sokiuose. Mes atejome labai draugiškai bet paskui ji pradėjo "atsiskleisti" tarkim as nenuvedu i pamoka del asmeniniu priezasciu tai gaunu sms " ka mamka vel per tingejima neatvedei vaiko" arba negaliu dalyvauti konkurse nes einam i gimtadieni draugu tai vel teroras "ka pagert svarbiau nei vaikui konkurse sudalyvaut"

nu bet tai tesese ilga laika ir as pradejau laikytis atstumo, kaip sako "sunys loja karavanas eina"

o finale to trenere pasake kad jei noriu kad mano vaikas tobuletu as turiu rinktis mergaite sokancia geriau nes jos mergaite nelabai... taip ir atsitiko, todel kaip tu ir minejai ji mane tyliai kaltina kad jos dukrai karjiera sugadinau

kaip sakai atemiau galimybe toj sriti tobuleti nes kaip zinote mergaiciu daug o berniuku mazai ir gauti jai partneri neimanoma, nes dar ir sokeja nekokia

dar gerai sakai kad ji jaucia kad lyg jai priklausytu, nes ji mane ir prikalbino atvesti vaikus i sokius, kaip draugus, kad butu pora ir t.t. ir ji tikejo kad be teises kad butu kitaip manau.