Įkraunama...
Įkraunama...

TARO XXIII

QUOTE(Ritandra @ 2015 12 01, 17:23)
Vaziuosiu su masina smile.gif

Taip ir galvojau 4u.gif siaip as mokine ir turek ta minty, bet pagal kortas ir mano supratima, keliones metu gali nutikti kazkas netiketo. Arba tiesiog su masina, nebutinai pacioje kelioneje. Ir nebutinai blogo, nenoriu isgasdinti, tiesiog netiketo. Bet del visa ko, buk atsargi
Atsakyti
Singerita, nia, bet... biggrin.gif Istrauk dar kortu papildomu wink.gif Veliau ateisiu dar.
Atsakyti
QUOTE(Amariliai @ 2015 12 01, 17:29)
Singerita, nia, bet... biggrin.gif Istrauk dar kortu papildomu wink.gif Veliau ateisiu dar.

Esu vaiku apsupty, tai deja nebeturiu kaip ramiai su kortom prisesti. sad.gif Galiu tik speti, kad gal kazka sutikot, nebutinai vyriski, gal drauge, pazystama ar pan. Bet ir vel pamazinau kortu traukdama. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Singerita @ 2015 12 01, 18:15)
Esu vaiku apsupty, tai deja nebeturiu kaip ramiai su kortom prisesti. sad.gif Galiu tik speti, kad gal kazka sutikot, nebutinai vyriski, gal drauge, pazystama ar pan. Bet ir vel pamazinau kortu traukdama.  doh.gif

na, jeigu klausiu apie sekme parduotuveje, tai turbut nesiseke, antraip neklausciau biggrin.gif ir tiek nesiseke, kad net i supermamytes pranesu tarp eiluciu. psichologijos pamoka nr1 wink.gif
reiskias, parduotuve ta yra mano kieme ir ten visi vieni kitus daugmaz pazista. nauju pazinciu nebuvo. bet. prisirinkau pilna krepsi produktu ir prasidariau sultis, nes troskino. i ir pokst, mano korteles nenuskaito kasa. grynnu neturiu ne cento. pazadejau grizt uz sultis susimoket, bet negrizau. nes grynu ner, o bankas nebedirbo, bankomatas irgi korteles neprieme. 2 taures galiu pritempt prie laiminogs pabaigos ir uzsimezgusio emocinio rysio su pardavejom jau siandien, kai kortele vel tapo nuskaitoma (matyt banke problema buvo). arba prie girto diedo, kuris pirko dar isgerti ir ji nervavo mano ilgas muistymasis ties ta kasa. tai va tokie ivykiai. jeigu tempt prie laimingos pabaigos, tai ta pabaiga buvo siandien. bet klausiau vakar. tai arba maisosi praeitisdabartisateitis, arba girtas diedas, bet truksta kortu iki galo issiryskint. ka Irony padare visai sekmingai bisky kitur. a nebuvo pirma mintis kokia panasi sovusi? pati pirmoji? kas nors, tipo "nesusimokejau". tos pirmos mintys daznai naudingos buna
Atsakyti
QUOTE(Amariliai @ 2015 12 01, 18:59)
na, jeigu klausiu apie sekme parduotuveje, tai turbut nesiseke, antraip neklausciau biggrin.gif ir tiek nesiseke, kad net i supermamytes pranesu tarp eiluciu. psichologijos pamoka nr1 wink.gif

Aišku, vadinasi tikrai vienos kortos čia niekaip neužteko. sad.gif O psichologijos pamokų turbūt neišmokau, nes kažkaip galvoju jog jeigu žmogus klausia, tai gal tikrai kažkas labai pasisekė, gal nutiko kažkas netikėto. bigsmile.gif Nebūtinai blogo, argi visi prognozuojami įvykiai turi būti tik blogi g.gif Visi santykiai su visokiom intrigom, aršiom asmenybėm ir pan. doh.gif Aš tikiu jog žmonės ir apie gerus įvykius gali klausti, turbūt reiks keisti požiūrį. rolleyes.gif
Atsakyti
Man atrodo bet koks nusiteikimas deliojant kortas yra blogai, geriausia neurraliai klausti smile.gif

Ir jo, kortu reik daugiau. As jau sau tokia isvada psidariau, kad viena kirta psichologiskai/emociskai/jausmiskai daug gali papasakoti, bet jei kalba eina apie kazkoki nezinoma ivyki, vienos kortos per mazai, kad bendra vaizda pamatyti. Nebent klausims butu, ka veikiu ir atsakymas labai konkretus, kaip kad kazkada esu istraukusi 2 pentaklius tokiu klausimu, o atsamymas buvo - mezge mergina biggrin.gif aisku, as tokio ats nesugalvojau, bet kai suzinojau ats - taigi tikrai tinka tam korta biggrin.gif

Singerita, tik nenusimink ir nepradink 4u.gif tau 2 taures jau antra karta koja pakisa, gal kazka jos niri tau pasakyt, ko dar nesupranti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Irony @ 2015 12 01, 19:34)
Man atrodo bet koks nusiteikimas deliojan 4u.gif t kortas yra blogai, geriausia neurraliai klausti.

Singerita, tik nenusimink ir nepradink 4u.gif tau 2 taures jau antra karta koja pakisa, gal kazka jos niri tau pasakyt, ko dar nesupranti? 4u.gif

Is anksto deliojant tikrai nenusiteikiu, stengiuosi neutraliau. Bet va ir istraukus neisistengiu butinai izvelgti kas gi cia negerai, koks neigiamas aspektas.
O siaip as tikrai zinau, jog man dar mokytis ir mokytis, tai dekinga uz bet kokia pastaba. smile.gif Ir tikrai tos 2 taures man jau antra karta iskrito spejant blogus ivykius, o man ji tokia gera ir harmoninga korta atrodo.
Atsakyti
Grizau wink.gif einu komentuot jusu atsakymu. Tik soku i chalateli ir per kompa rasyt eisiu 😉
Daugiau lyg nieks nesipraktikuos.
Atsakyti
QUOTE(Singerita @ 2015 12 01, 19:15)
Aišku, vadinasi tikrai vienos kortos čia niekaip neužteko. sad.gif O psichologijos pamokų turbūt neišmokau, nes kažkaip galvoju jog jeigu žmogus klausia, tai gal tikrai kažkas labai pasisekė, gal nutiko kažkas netikėto. bigsmile.gif  Nebūtinai blogo, argi visi prognozuojami įvykiai turi būti tik blogi  g.gif  Visi santykiai su visokiom intrigom, aršiom asmenybėm ir pan.  doh.gif Aš tikiu jog žmonės ir apie gerus įvykius gali klausti, turbūt reiks keisti požiūrį. rolleyes.gif

Na vat nepaklause manes ne sykio per tuos metus, kai su zmonem pradejau. Ne sykio apie ka nors smagaus. Netgi viesai klausiau kodel, atsakymas buvo - o kam smile.gif psichologijos pamoka tame, kad kazkas turejo nutikt ir paveikt emociskai. ejimas i parduotuve juk kasdieninis dalykas, nuobodybe. siaip as dvejetukam visiem traukiu papildomas. jie tokie neuztikrinti.
Atsakyti
Amariliai, na nereik taip liudnai biggrin.gif su zmonem dirbant as net ne abejoju, kad tu melejona procentu teisi, bet cia praktikos tema ir neabejoju, kad gali uzklysti vienas kitas teigiamas praktinis klausimas mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irony: 01 gruodžio 2015 - 20:17
QUOTE(Irony @ 2015 12 01, 13:32)
Zinokit sunkiai sekasi istrauktas kortas interpretuoti... doh.gif  man panasu, kad kazkuri is kitos ateme kazkokoa galimybe ir tai labai paveike, tiesiog sudauzyta sirdis buvo. Bet jus man abi or labai skirtingos atrodote, viena tikia rami, be emociniu proverziu, vengianti konfliktu, o kita priesinga, nevaldanti emociju ir net nesistengianti to daryti, gali but kad net besmegaujanti tuo. Zodziu, ne kokia asmenybe atrodo, ir agresyvika, ir valdinga, ir net ziauroka gali buti. Tai vat ir nezinau, del ko ten tas nebylus konfliktas g.gif ar del charakteriu nesutapimo ramioji nusprende geriau atsiriboti, ar kaip pries tai rasiau, galejo but kazkokiu galimybiu gavimas vienos, kai kita tikejosi, jog tai kaip ir kai priklausytu ax.gif

Sakiau kad bus sunku atsakyti ir jei uzsikabinsite as zinosiu kad linkme teisinga. tavo atsakymas labai arti tiesios, tik vieno truko man aplamai kuri besake kad paminėti VAIKUS.
Agnės dukra ir mano sunus yra šokiu partneriai pramoginiuose sokiuose. Mes atejome labai draugiškai bet paskui ji pradėjo "atsiskleisti" tarkim as nenuvedu i pamoka del asmeniniu priezasciu tai gaunu sms " ka mamka vel per tingejima neatvedei vaiko" arba negaliu dalyvauti konkurse nes einam i gimtadieni draugu tai vel teroras "ka pagert svarbiau nei vaikui konkurse sudalyvaut" smile.gif nu bet tai tesese ilga laika ir as pradejau laikytis atstumo, kaip sako "sunys loja karavanas eina" biggrin.gif o finale to trenere pasake kad jei noriu kad mano vaikas tobuletu as turiu rinktis mergaite sokancia geriau nes jos mergaite nelabai... taip ir atsitiko, todel kaip tu ir minejai ji mane tyliai kaltina kad jos dukrai karjiera sugadinau lotuliukas.gif kaip sakai atemiau galimybe toj sriti tobuleti nes kaip zinote mergaiciu daug o berniuku mazai ir gauti jai partneri neimanoma, nes dar ir sokeja nekokia smile.gif dar gerai sakai kad ji jaucia kad lyg jai priklausytu, nes ji mane ir prikalbino atvesti vaikus i sokius, kaip draugus, kad butu pora ir t.t. ir ji tikejo kad be teises kad butu kitaip manau.
Atsakyti
QUOTE(Irony @ 2015 12 01, 20:16)
Amariliai, na nereik taip liudnai biggrin.gif su zmonem dirbant as net ne abejoju, kad tu melejona procentu teisi, bet cia praktikos tema ir neabejoju, kad gali uzklysti vienas kitas teigiamas praktinis klausimas mirksiukas.gif

ot sh. kaip tik bandau sugalvoti koki nors teigiama dalyka arba galima teigiama klausima is savo buto ir gyvenimo siuo metu, nu niekaip biggrin.gif klausimai isduoda viska, slepkis cia nesislepus. viskas prastokai biggrin.gif
Atsakyti