Įkraunama...
Įkraunama...

Burmos - meiliausios katės pasaulyje, VII namučiai

QUOTE(R@skil@ @ 2015 09 03, 21:13)
Turi gi kazkiek gyvunas sertis.Juk ir pas zmogu plaukai krinta.Bet tiesa pasakius,mano plauku daugiau visur galima rasti nei katinu.Ir kas keisciausia kad ant rubu jie kazkaip ilgai neissilaiko.Tikrai nereikia vaikscios pukais apkibusiai.Man su tom tabletem gryniaisias vargas ir gyvuno kankinimas.Tad isbandem pasta nuo kirminu,su ta biskeli lengviau.
Papildyta:

Leilai irgi nenormuodavau.Pripilu pilna( i ji mazdaug apie 70g.)telpa ir jai parai uztekdavo,neviska kartais ir isvalgydavo.Mano monstriukui ziurau sitos normos nepakanka.Gaila ismeciau pakuote,butu idomu paziuret koks tas kiekis pagal juos turetu buti.Negaila to maisto,bet nenoriu kad nutuktu.O jis toks edruniukas.Nuolat prasineja.Vakar sverem tai buvo 4,2kg.Plytuke kaip reikiant.Jau yra ka paimt.
Leila megsta pasmaguriaut popcornais,koncervuotais kukuruzais ar bulviu traskuti koki nugvelbia.Arcis i situs reikalus net neziuri.Jam tik meeeesoooos reikia biggrin.gif

mano irgi plaukų daugiau nei jo lotuliukas.gif
ogo, sunkesnis už maniškį stipriai bigsmile.gif gal stambesnis? Maniškis tai neprašinėja kažkaip, kai krevetes valgau tai prisistato, duodu biški biggrin.gif bet šaip gauna tik savo maistą. Gal jam gana biggrin.gif
Atsakyti
Vajetaus koks Arcis didelis,man Yvai apie toki svori tik pasvajoti.
Ciongyte labai graziai aprasete savo burma,liuks!
Na manau lt be dokumentu kol kas nera veiseju deka,nes kiek man zinoma kaciukus visi lt veisejai parduoda su sutartimis.katinu kergimui tik du ir tu paciu nesukergsi bedokumentine kate.Vyrauja griezti reikalavimai ir tai yra l.gerai.
Atsakyti
QUOTE(wingele @ 2015 09 03, 22:33)
Na manau lt be dokumentu kol kas nera veiseju deka,nes kiek man zinoma kaciukus visi lt veisejai parduoda su sutartimis.katinu kergimui tik du ir tu paciu nesukergsi bedokumentine kate.Vyrauja griezti reikalavimai ir tai yra l.gerai.

Kaip faina, kad tokie protingi veisėjai šios veislės. "Statau į savo svajonių eilę" burmos katytę smile.gif Pagal aprašymą man jos - idealios katės smile.gif Reiks kokioj parodoj realiai apžiūrėti dar. Kur greičiausiai Lt paroda dabar bus?
Atsakyti
QUOTE(*Pavasarė* @ 2015 09 04, 09:20)
Kaip faina, kad tokie protingi veisėjai šios veislės. "Statau į savo svajonių eilę" burmos katytę smile.gif Pagal aprašymą man jos - idealios katės smile.gif Reiks kokioj parodoj realiai apžiūrėti dar. Kur greičiausiai Lt paroda dabar bus?

Rugsejo 26-27,Vilnius,Lapkricio 21-22,Kaunas.Cia wcf sistemos.
Spalio 3-4,Klaipeda Bubastes paroda.
Rudeni buna daugiau paroda.O is kokio jus miesto? Gal veisejos priimtu sias meilybes pagniauzyti😀
Atsakyti
QUOTE(wingele @ 2015 09 04, 14:00)
Rugsejo 26-27,Vilnius,Lapkricio 21-22,Kaunas.Cia wcf sistemos.
Spalio 3-4,Klaipeda Bubastes paroda.
Rudeni buna daugiau paroda.O is kokio jus miesto? Gal veisejos priimtu sias meilybes pagniauzyti😀

Aš iš Panevėžio, gal bus ir pas mus kada paroda?
Atsakyti
QUOTE(*Pavasarė* @ 2015 09 04, 13:14)

jei labai norėsit-nuvyksit ir į kitą miestą, maža ta mūsų Lietuvėlė smile.gif

Atsakyti
Lauksim naujų narių su "prisistatymais" ir nuotraukytėmis thumbup.gif ...

QUOTE(Tifa @ 2015 09 02, 10:25)
Pvz.: sunims pries veisima privalomi displazijos, patella ir kiti tyrimai. Pasidare idomu kaip su katemis. Ar irgi yra daromi kazkokie tyrimai? Dar skaiciau, kad kai kuriose salyse birmoms daromi GM2 tyrimai.

Kiekviena kačių veislė turi savų sveikatos problemų .. Burmoms rekomenduojami GM2 , ar juos daryti - kiekvieno asmeninis pasirinkimas ... Šie tyrimai daugiau aktualūs kas parduoda savo augintinius veisimui ...

QUOTE(ciongyte @ 2015 09 03, 18:48)
pagrinde nuo cool.gif  500 EUR. As mokejau 600. Priklauso nuo veislyno, nuo spalvos ...

Maniškiai tikrai tiek nekainuoja , neišgasdinkit lietuvių pirkėjų biggrin.gif ....

QUOTE(ciongyte @ 2015 09 03, 18:56)
Ramonos poilsis  wub.gif ...

... wub.gif wub.gif

Mes irgi norim pasimaivyti ... biggrin.gif Iš abrikosių serijos...

user posted image

user posted image

Papildyta:
P.S. Dėl parodų...Mes planuojam su savo storule Arija ( Malta) į parodą Kaune , PC Mega spalio mėn . 3 d. , gal dar ir savo chuliganus du prigriebsim kurie dar neturi namučių smile.gif . Gal kas nors dar dalyvausit joje ? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Pavasarė* @ 2015 09 04, 13:14)

Vienoje parodoje esam dalyvave pnvz,Yva tada dar mazyte buvo.Ko gero siais metais nebus.Mes Siauliuose,netoli.Is pirmos vados vienas berniukas mano Panevezyje gyvena,ir Vladukes man rodos kazkas is vados gyvena.
Mums parodu nebereikia,artimiausiu metu nedalyvausime.
Atsakyti
Sulauks savo šeimininkų šitie šviežučiai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(BurmeSS @ 2015 09 04, 20:41)
Sulauks savo šeimininkų šitie šviežučiai  wub.gif

Tai galim ir atsipūsti .... biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Mano kaciukas visada taip ziuri i mane,jo zvilgsnis toks protingas, kad as galvoju ar cia tikrai katinas ? Bet jis istikruju yra protingas tongue.gif smile.gif user posted image
Draugeliai ziuri multikus
user posted image

Papildyta:
user posted image
Atsakyti
nu jau pozos thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif ką jūs ką jūs thumbup.gif
Atsakyti