Man vakar R nupirko is papildymo, tik atrase veliau daug, matyt skubejo pirkti, bet as del to tikrai nepykstu
Tuos A Line sijonus imate savo dydi? 
Man vakar R nupirko is papildymo, tik atrase veliau daug, matyt skubejo pirkti, bet as del to tikrai nepykstu
QUOTE(enura @ 2015 07 29, 14:04)
Vis nepavyksta pagaut deficitu
QUOTE(stuleju @ 2015 07 29, 14:08)
Tuos A Line sijonus imate savo dydi? 

Tai veikiausiai mums ten kartu nupirko
A-line nepirkau, nes norimos spalvos dydžio dar neužtikau. Bet imčiau savo įprastą, nes ten ir su strech šiek tiek, tai kiek drąsiau
QUOTE(rastafarinas @ 2015 07 29, 14:11)
Tai veikiausiai mums ten kartu nupirko
A-line nepirkau, nes norimos spalvos dydžio dar neužtikau. Bet imčiau savo įprastą, nes ten ir su strech šiek tiek, tai kiek drąsiau
.
Nu va as ir pagalvojau, kad reikia savo dydzio
QUOTE(rastafarinas @ 2015 07 29, 14:05)
JAU
- ta prasme seniau jau pirkai, "gyvai" jau turi?
Gero ten ar ne, tai nežinau
- bet buvo merinų dydžių papildę, A-line skirt'ų , dar toks džempakas vakar įdėjau nuorodą, shadow
. Tai va.
Va dar šita faina: https://www.jcrew.co...p;bmUID=kXaIHcs
Beje, o mane R tai vakar juodai nudžiugino - jau maniau nebus, o - atsirado dydis - ir - gaunu - Užsakyta. Nu džiaugiaus tai

Gero ten ar ne, tai nežinau
Va dar šita faina: https://www.jcrew.co...p;bmUID=kXaIHcs
Beje, o mane R tai vakar juodai nudžiugino - jau maniau nebus, o - atsirado dydis - ir - gaunu - Užsakyta. Nu džiaugiaus tai
I nu ir mane dziugindavo
QUOTE(-_erinija_- @ 2015 07 29, 14:10)
Vis nepavyksta pagaut deficitu
nors kasike kabo ilgai- issiunciu dali- tie ir dingsta - ir epavuko ats gaunu..
ir man taip buna, reiskias tikrai nepavyksta gal
Siuskite j.crew kate25 renka, nes kaip tik truksta prisijungiančių, kad paiimtų, tai siuskite greičiau kas ką nori :)
QUOTE(kriisti @ 2015 07 29, 14:24)
Siuskite j.crew kate25 renka, nes kaip tik truksta prisijungiančių, kad paiimtų, tai siuskite greičiau kas ką nori 
Tai kad to ko noriu- jau 2 val neber
QUOTE(-_erinija_- @ 2015 07 29, 15:30)
Tai kad to ko noriu- jau 2 val neber :((
o as netiketai ilindau ir ziuriu oooo ir dar -75 taiko, bet kol surinks manau dings :4u:
Papildyta:
jau viena preke dingo :wacko:
sveikos
senai jau cia buvau ilindusi
paskutines dienos primine senus laikus kai laukdavau papildymu, niekur net neidavau
man prigaude ko reikia, bet va su kasmyrais kriu kazka "himicina" man rodos, tik atsiradus ju jau nebeleidzia pirkt.
beje gavau ant dienu suknele su odiniu priekiu, labai patiko, prie progos imesiu
beje gavau ant dienu suknele su odiniu priekiu, labai patiko, prie progos imesiu
QUOTE(Lyn @ 2015 07 29, 15:20)
sveikos
senai jau cia buvau ilindusi
paskutines dienos primine senus laikus kai laukdavau papildymu, niekur net neidavau
man prigaude ko reikia, bet va su kasmyrais kriu kazka "himicina" man rodos, tik atsiradus ju jau nebeleidzia pirkt.
Įdėkit, prašau, tų kašmyrų nuorodų
Lyn, pasirodykit, kaip realiai ta išgirtoji gražuolė atrodo
Beje- pagal asortimentą tai vėl papildė
https://www.jcrew.co...p;bmUID=kXn.zWC
Sviesi lape, tu sia suknele pirkaisi tik nepamenu ar ne 10 dydis tiko tau? nes man nukove ja uz 20 dol. 10 dydi spalva RICH PEACOCK ir viliuosi, kad su 102/86/110 tiks man
Sviesi lape, tu sia suknele pirkaisi tik nepamenu ar ne 10 dydis tiko tau? nes man nukove ja uz 20 dol. 10 dydi spalva RICH PEACOCK ir viliuosi, kad su 102/86/110 tiks man