Įkraunama...
Įkraunama...

J.Crew tema

[quote=Lyn,2015 07 29, 17:35]Sorry uz buitine foto. Buvo fotografuota ne viesam paskelbimui, o perforkinti tingiu

Labai grazu wub.gif Lyn koks Jusu ugis? As tokia uzsisakiau 6 su 178 ugiu ir bijau, kad nebutu juosmuo ne vietoje g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Malena30: 29 liepos 2015 - 16:40
QUOTE(Aireda @ 2015 07 29, 16:30)
Gavau sia suknele, apie kuria buvo daug kalbeta. Bet isitikinau pati, kad ji nera didinta. Arba bent jau nera taip smarkiai didinta, kaip buvo rasoma komentaruose. Deviu paprastai 2 d. jcrew sukneliu ir palaidiniu. Toki emiau ir sios sukneles ir puikiai tinka. I mazesne jau biustas netilptu doh.gif
Labai patiko: gali buti ir kasdiene ir pasipuosimui.
user posted image

drinks_cheers.gif Gavau abi spalvas 8 dydzio- sukneles nesioju 10- ir netiko- nera laisvumo apatinej daly- per klubus apgludus- 10 butu idealiai.. ax.gif Teks atsisveikint sad.gif

QUOTE(šviesi lapė @ 2015 07 29, 16:05)

Si turiu- patiko- ciut kanda- bet labai simpatiskas ypac sitam derinuke su raudonais priedais ax.gif

user posted image

Papildyta:
QUOTE(Lyn @ 2015 07 29, 16:35)

Grazu wub.gif Man ji irgi patinka labai thumbup.gif Ziuriu pas jus petukai irgi 'pusti'- as galvojau, gal cia maniske tik nuo kokios pakabos issitampius- o cia matyt taip turi but thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -_erinija_-: 29 liepos 2015 - 16:53
[quote=Malena30,2015 07 29, 17:40]
[quote=Lyn,2015 07 29, 17:35]Sorry uz buitine foto. Buvo fotografuota ne viesam paskelbimui, o perforkinti tingiu

Labai grazu wub.gif Lyn koks Jusu ugis? As tokia uzsisakiau 6 su 178 ugiu ir bijau, kad nebutu juosmuo ne vietoje g.gif
[/quote]

Nu va mano ugis vidutinis 169 cm, as emiau 8 dydi (kaip siaip silkinukes imu 6 dydi), del to kad butu laisvesne ir liemuo vietoje, nes del didokos krutines, man liemuo tokiu sukniu paprastai buna po krutine. smile.gif galvoau kad bus didele siaip, siaurinsiu, bet va gi ne kiek nedidele ir liemuo visai neblogoje vietoje smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyn @ 2015 07 29, 17:48)
Nu va mano ugis  vidutinis 169 cm, as emiau 8 dydi (kaip siaip silkinukes imu 6 dydi), del to kad butu laisvesne ir liemuo vietoje, nes del didokos krutines, man liemuo tokiu sukniu paprastai buna po krutine. smile.gif galvoau kad bus didele siaip, siaurinsiu, bet va gi ne kiek nedidele ir liemuo visai neblogoje vietoje smile.gif

Oi gaila doh.gif doh.gif Tokia grazi suknute, bet man liemuo bus po krutine blush2.gif doh.gif Aciu Jums uz komentara 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena30 @ 2015 07 29, 17:59)
Oi gaila doh.gif  doh.gif  Tokia grazi suknute, bet man liemuo bus po krutine blush2.gif  doh.gif  Aciu Jums uz komentara 4u.gif

O gal ne, as irgi nesitikejau, kad man tiks 4u.gif
Atsakyti
O aš tos gofruotos suknelės gavau 0 dydį, vietoj įprastai dėvimo 2. Ir man idealiai didesnės tikrai nenorėčiau, bet mano figūra tokia tiesi, krūtinės ir nelabai yra blush2.gif gal todėl ir tinka g.gif
Atsakyti
Tai gal kam netiko gofruota? 0 dydi imciau,labiau norisi rozines 4u.gif : jei kas nori perleisti i az

Man tai abydna,tai atostogose buvau "pramiegojau" sale tai PC nusprogo. Nu ir gerai,lauksiu atgaivos isparduotuveje biggrin.gif tikiuosi ten bent pasiseks.. doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cocainna: 29 liepos 2015 - 17:20
Gavau sia suknele, apie kuria buvo daug kalbeta. Bet isitikinau pati, kad ji nera didinta. Arba bent jau nera taip smarkiai didinta, kaip buvo rasoma komentaruose. Deviu paprastai 2 d. jcrew sukneliu ir palaidiniu. Toki emiau ir sios sukneles ir puikiai tinka. I mazesne jau biustas netilptu doh.gif
user posted image

Čia aš viena jos dar neturiu?? biggrin.gif
Gal ir man tada reikia g.gif biggrin.gif
O jei rimtai, su 85/65/95 kokio dydžio reikėtų?
Atsakyti
QUOTE(Troffy @ 2015 07 29, 17:08)
O aš tos gofruotos suknelės gavau 0 dydį, vietoj įprastai dėvimo 2. Ir man idealiai didesnės tikrai nenorėčiau, bet mano figūra tokia tiesi, krūtinės ir nelabai yra  blush2.gif  gal todėl ir tinka  g.gif

Zinoma priklauso! cia tiesaus pasiuvimo rubas- tai isvada: jei fugura apvalesne- reikia imti savo dydi.. biggrin.gif
Atsakyti
user posted image

Na va ir as sakau, kad ji nedidinta, arba didinta koki puse dydzio max biggrin.gif

Lyn, pasirodykite dar su suknele, taip idomu blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
Dar

Papildyta:
Erinija, parduodat 8 dydi gofruotos? Gal man reikia, pasirodykit nors kas su ja
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyn: 29 liepos 2015 - 17:49
QUOTE(šviesi lapė @ 2015 07 29, 16:15)
Šifonas šiaip yra audimo būdas, o šilkas iš esmės - tai siūlai, kuriais austa. Šifonas man visąlaik panašus, ar šilko, ar poliesterio; šilko gal kiek šiurkštesnis, toks grublėtesnis. Aš patį audinį labai mėgstu, jis man super drinks_cheers.gif
Dėvint, aišku, šilkas geriau, neprakaituoji taip, nekaisti  smile.gif

Ačiū. Dabar žinosiu smile.gif

Enura, sijonas ispudingas turetu buti mirksiukas.gif

Rastafarinas
, kelnems sakau ne schmoll.gif  biggrin.gif Mano nuomone, tokios kelnes gali padoriai atrodyti tik ant aukstu lieknu stileivu biggrin.gif Yra pavojus su jomis atrodyti komiskai arba idooomiai, bet ne graziai g.gif

Tik nesijuokit iš klausimo - gal galima nuorodą suknelės?
Kažkaip nesidomėjau, bet tik šioje foto tą gofrą aiškiai pamačiau. iki tol atrodė kaip frotinė kažkokia, tai net nesidomėjau biggrin.gif doh.gif biggrin.gif

Dėl tų didintų tai aš ir prie tos jacquard zipo pocket dress radau ir tokių komentarų, kad ji nėra didinta, nors iš SM išparduotuvės taip neatrodo. Žinok čia, žmogau.

O kelnėms - ne [čia apie tas garden floral?]? g.gif bigsmile.gif - Na, pasirodysiu. bigsmile.gif g.gif bigsmile.gif

Lyn - gražiai gula suknelė, tik norėtųsi daugiau šviesos biggrin.gif

O taip, ir aš prisidedu prie prašymo su gofruota pasirodyt drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rastafarinas: 29 liepos 2015 - 17:48