Įkraunama...
Įkraunama...

J.Crew tema

MIRABELLE DRESS IN SILK CHIFFON 8 dydis kam patinka spalva, $22.50 po nuolaidos

Beje, o nei viena nesigundėt DRAPEY PATIO TROUSER?

Man buvo labai gražios violetinės, bet, kadangi ne itin draugausu su aukštais kulnais, susilaikiau. Įdomu būtų išgirsti, ar smagios, jei kuri pirkote 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rastafarinas: 29 liepos 2015 - 15:41
QUOTE(Lyn @ 2015 07 29, 15:20)
paskutines  dienos primine senus  laikus  kai  laukdavau  papildymu,  niekur  net  neidavau biggrin.gif  man  prigaude  ko reikia,  bet  va  su kasmyrais  kriu  kazka  "himicina"  man  rodos,  tik  atsiradus  ju  jau  nebeleidzia  pirkt.

drinks_cheers.gif
Man taip pat prigaudė ir ko reikia, ir ko greičiausiai nereikia biggrin.gif
Smagu, kad tema tokia atgijusi wub.gif
Atsakyti
[URL=https://www.jcrew.com/womens_category/pants/Drapey/PRD~B0587/B0587.jsp?N=21+17+10034&Nbrd=J&Nloc=en_US&Nrpp=48&Npge=1&Nsrt=1&isSaleItem=true&color_name=BISTRO BLUE&isFromSale=true&isNewSearch=true&hash=row1]https://www.jcrew.com/womens_category/pants/Drapey/PRD~B0587/B0587.jsp?N=21+17+10034&Nbrd=J&Nloc=en_US&Nrpp=48&Npge=1&Nsrt=1&isSaleItem=true&color_name=BISTRO BLUE&isFromSale=true&isNewSearch=true&hash=row1[/URL]

kas turi siu kelniu regular dydį, kiek realiai vidinė siūlė?
Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2015 07 29, 15:26)
Įdėkit, prašau, tų kašmyrų nuorodų  4u.gif

Kašmyrinis tee:
https://www.jcrew.co...p;bmUID=kWYT7_3
Atsakyti
Sveikos. smile.gif Nebuvau kelias dienas Lietuvelej, taip ramiai atsidariau, galvojau, nuolaidos baigesi, bus ramu. biggrin.gif Ale, nieko panasaus, toliau medziojat. hihihi.gif Reikia lyst ir man sale pracekint. biggrin.gif
Rimaityte, del tos vyriskos pukinukes, tai dydi atitiko, XL emiau. Del kokybes kazka daug pasakyt negaliu, dar nenesiojo. Bet siaip tokia simpatiska pasirode. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gyte66 @ 2015 07 29, 15:52)
drinks_cheers.gif
Man taip pat prigaudė ir ko reikia, ir ko greičiausiai nereikia  biggrin.gif
Smagu, kad tema tokia atgijusi  wub.gif

4u.gif Merci.

Aha, sujudimas biggrin.gif

Aš tai sukandus dantis kenčiu, kad nepirkt tokių besidubliuojančių, akį viliojančių ir pan., - na, kiek galiu biggrin.gif

Ką gi, iš viso to, kas čia sugaudyta ir sumedžiota, žėsime, kiek atsiųs iki "taško" biggrin.gif , nes kaip žinia, procesas dar nesibaigia tik gavus"užsakyta" biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rastafarinas: 29 liepos 2015 - 16:02
QUOTE(kriisti @ 2015 07 29, 16:33)
https://www.jcrew.co...p;bmUID=kXn.zWC

Sviesi lape, tu sia suknele pirkaisi tik nepamenu ar ne 10 dydis tiko tau? nes man nukove ja uz 20 dol. 10 dydi spalva RICH PEACOCK ir viliuosi, kad su 102/86/110 tiks man 4u.gif

Aš turiu 12 dydį, tiko man ir dar laisvesnė. Mano liemuo platesnis, krūtinė panaši, nežinau tiksliai išmatavimų dabar. O klubai tikrai tiks, jie ten labai laisvi drinks_cheers.gif
Sveikinu su nerealiu pirkiniu mirksiukas.gif

O dar negavai tos plisuotos suknelės? 4u.gif Vakar gaudžiau tamsiai mėlynos 10 d., bet nespėjo pačiupt. Spėjo va ką užsakyt:
user posted image
user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo šviesi lapė: 29 liepos 2015 - 16:12
QUOTE(šviesi lapė @ 2015 07 29, 16:05)

Sakykit, Lape smile.gif, o kaip tas audinys Silk chiffon? Ta prasme tai yra tikras šilkas? nes kuomet rašo vien tas"šifonas" tai dažniausiai ne kažkas ten būna, bet šiuo atveju gal kitaip?
Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2015 07 29, 17:08)
Sakykit, Lape smile.gif, o kaip tas audinys Silk chiffon? Ta prasme tai yra tikras šilkas? nes kuomet rašo vien tas"šifonas" tai dažniausiai ne kažkas ten būna, bet šiuo atveju gal kitaip?

Šifonas šiaip yra audimo būdas, o šilkas iš esmės - tai siūlai, kuriais austa. Šifonas man visąlaik panašus, ar šilko, ar poliesterio; šilko gal kiek šiurkštesnis, toks grublėtesnis. Aš patį audinį labai mėgstu, jis man super drinks_cheers.gif
Dėvint, aišku, šilkas geriau, neprakaituoji taip, nekaisti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2015 07 29, 16:02)
Ką gi, iš viso to, kas čia sugaudyta ir sumedžiota, žėsime, kiek atsiųs iki "taško"  biggrin.gif , nes kaip žinia, procesas dar nesibaigia tik gavus"užsakyta"  biggrin.gif

kaip gerai seniau budavo, jeigu jau gavai uzsakyta tai buvo 100% kad atsius, o dabar ... unsure.gif

QUOTE(rastafarinas @ 2015 07 29, 16:08)

silkas tai tikras, tik plonas, persvieciamas toks, organzinis 4u.gif
Atsakyti
Enura, sijonas ispudingas turetu buti mirksiukas.gif

Rastafarinas
, kelnems sakau ne schmoll.gif biggrin.gif Mano nuomone, tokios kelnes gali padoriai atrodyti tik ant aukstu lieknu stileivu biggrin.gif Yra pavojus su jomis atrodyti komiskai arba idooomiai, bet ne graziai g.gif

Gavau sia suknele, apie kuria buvo daug kalbeta. Bet isitikinau pati, kad ji nera didinta. Arba bent jau nera taip smarkiai didinta, kaip buvo rasoma komentaruose. Deviu paprastai 2 d. jcrew sukneliu ir palaidiniu. Toki emiau ir sios sukneles ir puikiai tinka. I mazesne jau biustas netilptu doh.gif
Labai patiko: gali buti ir kasdiene ir pasipuosimui.
user posted image
Atsakyti
smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyn: 29 liepos 2015 - 17:02