QUOTE(Ms.Blonde @ 2015 08 04, 22:30)
trumparankovis megztukas, C6347, spalva 'clay white' - abejojau del medziagos, kad neprakaituotu labai ir kad nesipasytu, bet vistik isivaizduojamas derinys su keliais sijonukais ar sviesiais plesytais dzinsais nugalejo ir teko pirkt. Emiau S dydi, tai matosi, kad bus oversized, bet manau pataikiau su dydziu. Medziagyte neskysta, atrodo graziai, bet manau tikrai pasysis ir nebus ilgai tarnaujantis rubas...
pencil sijonukas su uztrauktuku, C2543 - emiau juoda 8P dydi. Siaip JCrew sijonukus turiu 6 dydzio, bet butent del P dydziu emiau i didesne puse. Kolkas nesimatavau, bet is sono ziurint lyg pataikiau. Ir ilgis su 1,67m ugiu manau bus pats tas, nes regular ilgio pencil sijonukai is JCrew man per ilgi. Pati medziaga tvirta tokia, yra pamusalas, tai dar reikes namuose apsiziuret ar imanoma sia vasara apsivilkt i darba, ar teks rudens laukt.
sijonukas, C6377 - sio emiau 'navy' 8 dydi ir 'deep violet' 10 dydi, nors kaip sakiau, is JCrew perku 6 dydzio sijonus. Net nezinau kodel taip emiau, bet sumasciau, kad 'true to size' atsiliepimuose reiskia, kad reiketu didesni imt nei paprastai JCrew nesioju.

Ta deep violet spalva gyvai maciau iri labai jos norejau, bet mazesnio nepavyko pagaut ir surizikavau - ziuresiu kaip prisimatuojant bus, bet is paziuros ir 8, ir 10 nera labai besiskiriantys, tai gal nepamesiu nei vieno.
Ateinu papildyt komentaru:
-megztinukas fainas, bet man noretusi laisviau krentancio ar vos ilgesnio, nes apacioje ta juosta pagal kuna eina, tai judant pasikelia megztukas ir nebeuzkrenta ant sijono/dzinsu, tai tenka taisytis. Vien besimatuojant sitas pradejo erzint, tai isivaizduoju nesiojant tik blogiau butu. Na ir tas oversized nesukrenta labai graziai, toks su klaustuku lieka oversized ar tik didelis. Nepasiliksiu as jo.
-pencil sijonukas fainuolis

Baigiasi ties kelieniu viduriu mazdaug, tai dziaugiuosiu, kad regular ilgio neemiau, Medziaga tvirta, nera labai stora, bet man nevasarine, tai teks laukt atvesimo, kad pranesiociau.
-wrap sijonukai: 8 dydis tiko tobulai

10 jauciasi laisvumas, bet nekrenta ir neatrodo didelis ziurint i liemeni/ilgi/sijonuko apacia, bet ziurint i klubu sriti matosi, kad neina taip arti kuno kaip mazesnis dydis - neatrodo blogai, bet jei kokia laisvesne bliuskyte uzsivelku, tai jau atrodau kaip per dideliais rubeliais apsivilkus. Uztai spalva jo tobula

Gal reikes bandyt gaudyt mazesni dydi.
QUOTE(rastafarinas @ 2015 08 05, 14:00)
Labas

Tikrai seniai bematyta, ačiū už išsamias apžvalgas
Kai tamsta iš už Atlanto parašot, aš vis atsimenu su savotišku
abydnumu 
kad, kai buvau ten, mačiau tas Crew pardes, ir visai nėjau, nes ir žmonių jose nebuvo, tai galvojau, "ką ten, matyt, nieko gero"

Nu reiks kada vėl išsiruošt

Na as pati ta JCrew per SM'a tik ir atradus - net nezinau kodel anksciau neuzejus, nes tuose centruose vistiek apsipirkinedavau. Bet geriau veliau nei niekada