Įkraunama...
Įkraunama...

J.Crew tema

QUOTE(kriisti @ 2015 08 06, 14:50)
Na pasiemiau Zip suknele M regular dydi, tai ka ilgio truksta, atlenkiau nuardziau graziai, tai ilgis tinka, bet ji didinta nerealiai, man net ji laisvoka sakyciau (102/86/110), gal del to, kad nesu sakaliukas, tai labai prasosi man sonus iimt ir tada tobulai suknele, melyna spalva labai labai grazi. Del sonu ieimo, tai dar pagalvosiu, nes medziaga man atrodo standi, gal pasigules ant pakabos ir kitaip kris tada nesiaurinsiu. bet pirkinuka uzskaitau-grazi.

Bet jei palyginti su gofruota tai ji mano figurai tiko tobulai, o zip su kabliuku smile.gif

o pečiai vietoj, ar irgi per platu?
Atsakyti
QUOTE(kriisti @ 2015 08 06, 15:50)
Na pasiemiau Zip suknele M regular dydi, tai ka ilgio truksta, atlenkiau nuardziau graziai, tai ilgis tinka, bet ji didinta nerealiai, man net ji laisvoka sakyciau (102/86/110), gal del to, kad nesu sakaliukas, tai labai prasosi man sonus iimt ir tada tobulai suknele, melyna spalva labai labai grazi. Del sonu ieimo, tai dar pagalvosiu, nes medziaga man atrodo standi, gal pasigules ant pakabos ir kitaip kris tada nesiaurinsiu. bet pirkinuka uzskaitau-grazi.

Bet jei palyginti su gofruota tai ji mano figurai tiko tobulai, o zip su kabliuku smile.gif

Na idomiai cia su tom Zip suknelem..negi nuo spalvos ir dydis priklauso? Gal galite pamatuoti kiek sios cm per krutine?
Atsakyti
Rodaus su M d. Zip suknele, ūgis 177 cm, suknelė reggular dydžio, bet atlenkta.
Dėviu J. Crew 10 d.
Kažkaip maniau, kad ji man mažoka, bet draugai sakė, kad tinka, tai nuvariau į darbą biggrin.gif
Tiesa, ji man nugaroj prie kaklo negražiai "atsistojus", tai negaliu dėvėti susirišusi plaukus, tik palaidais.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo šviesi lapė: 06 rugpjūčio 2015 - 15:34
QUOTE(šviesi lapė @ 2015 08 06, 15:33)
Dėviu J. Crew 10 d.
Kažkaip maniau, kad ji man mažoka, bet draugai sakė, kad tinka, tai nuvariau į darbą biggrin.gif
Tiesa, ji man nugaroj prie kaklo negražiai "atsistojus", tai negaliu dėvėti susirišusi plaukus, tik palaidais.
user posted image

labai graziai jums suknele, as pasiemiau xxs, man ir nugaroj kaba ir laisvoka atrodo g.gif
Atsakyti
QUOTE(šviesi lapė @ 2015 08 06, 16:33)

labai gerai atrodo, o uztrauktukai sidabro ar aukso spalvos?
Atsakyti
[quote=šviesi lapė,2015 08 06, 16:33]
Dėviu J. Crew 10 d.

Labai graziai Jums suknute, gal ir as savo pasiliksiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Ačū, merginos!
jolantaO, sidabriniai užtrauktukai.
Atsakyti
Dėviu J. Crew 10 d.
[url=http://s345.photobucket.com/user/Marija_Doc/media/mail.google.com_zpsdcyjy

Kad man ji regis turi būt tokia "pasistojus", te toks audinys lyg net "kietas", regis g.gif. Man čia netgi gražu.
Labai geras ilgis.

Ir bateliai labai ten tinka, tos smailios nosytės gražios smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Juorita @ 2015 08 06, 16:11)
Na idomiai cia su tom Zip suknelem..negi nuo spalvos ir dydis priklauso? Gal galite pamatuoti kiek sios cm per krutine?

per krutine 53 cm, na ties pazastimis matavau, tieks klubasi apie 54 cm, bet man beda ties liemniu kazkaip nelabai gula lyg. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(rastafarinas @ 2015 08 06, 16:03)
o pečiai vietoj, ar irgi per platu?

pečiai vietoje, bet sakau kazkaip maisiukas man ties sonais g.gif
Papildyta:
mano ugis 177, bet ilgis man auksciau keliu, bet sviesi lape tikrai graziai ziuris, nes man tai kapsai sonuose dideli, tai net nzn, laukiu kol pagules vel rengsiuos smile.gif
Atsakyti
Sviesi lape, o tu tik atardei zip suknele is viskas? Nes ji atsiuta tai suku at nest kas ciut atlektu ....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kriisti: 06 rugpjūčio 2015 - 19:18
Dėviu J. Crew 10 d.

Sviesi lape, graziai suknele 4u.gif Ir ilgis kaip gerai thumbup.gif , visai uztenka, reiskias, atlenkti regular, nebutina tall pirkti
Atsakyti
QUOTE(kriisti @ 2015 08 06, 20:18)
Sviesi lape, o tu tik atardei zip suknele is viskas? Nes ji atsiuta tai suku at nest kas ciut atlektu ....

Aš nešiau pas siuvėją ir sumokėjau 7,5 EUR (swoon.gif ), kad man ją atlenktų, nes nenorėjau, kad kitos spalvos juostelė matytųs (kur apsiūta).
Atsakyti