Įkraunama...
Įkraunama...

J.Crew tema

Gal pasirodysiu visai atsilikus, bet jus per tarpininkes perkat? Issirinkau kostiumeli, galvoju, kaip cia uzsisakyt, nes ir eurais rode, gal todel pagalvojau, kad tiesiai siuncia. Daznai buna, kad konkretaus drabuzio dydis neatitinka ju tos dydziu lenteles?
Atsakyti
QUOTE(GammaOrionis @ 2015 08 05, 14:50)
Gal pasirodysiu visai atsilikus, bet jus per tarpininkes perkat? Issirinkau kostiumeli, galvoju, kaip cia uzsisakyt, nes ir eurais rode, gal todel pagalvojau, kad tiesiai siuncia. Daznai buna, kad konkretaus drabuzio dydis neatitinka ju tos dydziu lenteles?

siuncia ir i Lietuva, tada kaina eurais butu, bet dar muitine uzdes Jums muita ir importo PVM. Per tarpininkes to nera, visos taip ir perkam cia smile.gif

o del dydziu atitikimo/neatitikimo tai taip buna daznai. Galima klausti cia gal kas zino/turi ir pan. arba atsiliepimus skaityti prie konkretaus rubo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2015 08 05, 15:13)
siuncia ir i Lietuva, tada kaina eurais butu, bet dar muitine uzdes Jums muita ir importo PVM. Per tarpininkes to nera, visos taip ir perkam cia  smile.gif

Jcrew jau paskaičiuoja viską su mokesčiais, siunčiantis tiesiai į LT. Todėl nebeturėtų kažko priskaičiuot. Teoriškai biggrin.gif nes praktiškai nebandžiau, nes kai viskas susideda + shipas tai nelabai kokios kainos gaunasi biggrin.gif o ir taip eurinės kainos didesnės.
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2015 08 05, 15:25)
Jcrew jau paskaičiuoja viską su mokesčiais, siunčiantis tiesiai į LT. Todėl nebeturėtų kažko priskaičiuot. Teoriškai biggrin.gif nes praktiškai nebandžiau, nes kai viskas susideda + shipas tai nelabai kokios kainos gaunasi biggrin.gif o ir taip eurinės kainos didesnės.

ai gali buti, kad ir iskart, irgi nebandziau, bet esme ta pati - brangiau drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Aireda @ 2015 08 05, 14:49)
O as nieko nepirkau su 75 off.  tongue.gif Nieko gero nemaciau, nors gal nelabai ir ieskojau.

drinks_cheers.gif ir as biggrin.gif
na, pasidairiau....bet nieko kaip ir neprireike ax.gif kazkaip atsilaikiau , kad "pirkti del pirkimo " biggrin.gif
Atsakyti
Naaa merginos, as jumis didziuojuos- nieko nepirkt kai 75- cia gerai 4u.gif
biggrin.gif thumbup.gif
As tai paislaidavau ciut, bet jauciu puse neatsius- tas butu negerai ax.gif

Db papasakokit apie sia grazuole- kazkuri turit ir mane sugundet..
Kaip dydis- mazinta? unsure.gif
user posted image

Atsakyti
QUOTE(Aireda @ 2015 08 05, 13:49)
O as nieko nepirkau su 75 off.  tongue.gif Nieko gero nemaciau, nors gal nelabai ir ieskojau.

QUOTE(Dideja @ 2015 08 05, 17:18)
drinks_cheers.gif ir as  biggrin.gif
na, pasidairiau....bet  nieko kaip ir neprireike  ax.gif  kazkaip atsilaikiau , kad "pirkti del pirkimo "  biggrin.gif

gal susirgot? g.gif kazkas su jumi negerai ... lotuliukas.gif

nu saunuoles thumbup.gif as pirmas kelias dienas irgi nepirkau, bet per paskutines uztat nebeislaikiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2015 07 27, 12:43)
mane sita vilioja, bet dar brangokoka...  smile.gif  nieks nepirkot ?  ax.gif
https://www.jcrew.co...p;bmUID=kX9DMg7

QUOTE(mimsy @ 2015 07 27, 12:54)
Mane si irgi labai vilioja, vis isidedu i krepsi - istrinu biggrin.gif  drinks_cheers.gif

Merginos, nupigino suknelę wub.gif
https://www.jcrew.co...p;bmUID=kX9DMg7
Atsakyti
QUOTE(Gyte66 @ 2015 08 05, 19:04)

bigsmile.gif 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Gyte66 @ 2015 08 05, 19:04)

Aha, maciau, isidejau i krepsi, ir taip ir anaip ziurejau ir persigalvojau doh.gif lotuliukas.gif dar pagooglinau realiu foto ir apsisprendziau, kad nereikia, vasara tuoj baigsis, man jau norisi rudeninius rubus pirkti, nebe baltas sukneles biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mimsy @ 2015 08 05, 23:12)
Aha, maciau, isidejau i krepsi, ir taip ir anaip ziurejau ir persigalvojau doh.gif  lotuliukas.gif dar pagooglinau realiu foto ir apsisprendziau, kad nereikia, vasara tuoj baigsis, man jau norisi rudeninius rubus pirkti, nebe baltas sukneles biggrin.gif

drinks_cheers.gif bigsmile.gif ir man,jau ir uzsakiau vienus aulinukus kai yooxe sumazino truouti kainas blush2.gif biggrin.gif
O ir jcrew ziuriu jau vilnos megztukus nebe sukneles doh.gif
Atsakyti
Na pasiemiau Zip suknele M regular dydi, tai ka ilgio truksta, atlenkiau nuardziau graziai, tai ilgis tinka, bet ji didinta nerealiai, man net ji laisvoka sakyciau (102/86/110), gal del to, kad nesu sakaliukas, tai labai prasosi man sonus iimt ir tada tobulai suknele, melyna spalva labai labai grazi. Del sonu ieimo, tai dar pagalvosiu, nes medziaga man atrodo standi, gal pasigules ant pakabos ir kitaip kris tada nesiaurinsiu. bet pirkinuka uzskaitau-grazi.

Bet jei palyginti su gofruota tai ji mano figurai tiko tobulai, o zip su kabliuku smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kriisti: 06 rugpjūčio 2015 - 14:51