Įkraunama...
Įkraunama...

Jungtinės Amerikos Valstijos

QUOTE(MichGirl @ 2015 10 31, 16:13)

Niujorke, Cikagoj bigsmile.gif
Atsakyti
tai jo jo, reiks ir batu siltesniu ir paltuko kokio ar striukes, ypac jei planuoju pesciom pavaikscioti kur As uzvakar is Michigano grizau, tai 1d buvo silta, nereikejo striukes, bet kitom vejas toks saltas kose, kad be balto buciau sustirus... ir su batais ilgais visa laika buvau.
Atsakyti
QUOTE(MichGirl @ 2015 11 01, 18:41)
tai jo jo, reiks ir batu siltesniu ir paltuko kokio ar striukes, ypac jei planuoju pesciom pavaikscioti kur As uzvakar is Michigano grizau, tai 1d buvo silta, nereikejo striukes, bet kitom vejas toks saltas kose, kad be balto buciau sustirus... ir su batais ilgais visa laika buvau.

Kaip gerai kai yra ka paklausti aciuks.gif o tai ziuriu orus ir vistiek neaisku biggrin.gif
Atsakyti
O aš gyvenančių valstijose norėčiau paklausti, kaip siunčiate dovanėles į Lietuvą? Ta prasme Kalėdų laikotarpiu šeimai, ar tiesiog karts nuo karto paperkate rūbų ar kokios kosmetikos....ar visai nesiunčiate?
Atsakyti
QUOTE(Thea! @ 2015 11 01, 14:16)
O aš gyvenančių valstijose norėčiau paklausti, kaip siunčiate dovanėles į Lietuvą? Ta prasme Kalėdų laikotarpiu šeimai, ar tiesiog karts nuo karto paperkate rūbų ar kokios kosmetikos....ar visai nesiunčiate?

As is JAV jau nelabai siunciu - daug kas dingsta pastu. O siuntu gabenimo firmu i Lietuva, kurios susidare toks vaizdas jog patikimesnes, pas mane nera.

As daugiausia dovaneliu uzsakau tiesiai lietuviskuose www, iskaitant aisku gelytes ir saldainius. Arba Etsy puslapyje daug lietuviu yra, kurie ranku darbo grozius gamina - tai is ju dovanoju kazka. Mielos dovanos, nebrangus greitas ir patikimas pristatymas gaunasi.

Kitas variantas, jei reikia ko LT nera - uzsakau is UK arba Vokietijos Amazones. Irgi greiciau nueina ir pigiau kainuoja siusti.
Atsakyti
Aš taip pat perku iš lietuviškų e-parduotuvių, paštu nedaug siunčiau, nedingo, bet nenormaliai brangu. nežinau, ar man tik taip paskaičiuoja, bet po pporos kartų nebesiunčiu.
šiemet pirksiu knygas į Belgiją ir Lietuvą iš amazon. com, vienos siuntimas 3,99, tai man tinka.
Atsakyti
AJIRA: Sia savaite NIujorke prognazuoja tarp 20-22C. O kuria sav. Jus planuojate buti NY?

Papildyta:
QUOTE(MichGirl @ 2015 11 01, 23:58)
As is JAV jau nelabai siunciu - daug kas dingsta pastu. O siuntu gabenimo firmu i Lietuva, kurios susidare toks vaizdas jog patikimesnes, pas mane nera.

As daugiausia dovaneliu uzsakau tiesiai lietuviskuose www, iskaitant aisku gelytes ir saldainius. Arba Etsy puslapyje daug lietuviu yra, kurie ranku darbo grozius gamina - tai is ju dovanoju kazka. Mielos dovanos, nebrangus greitas ir patikimas pristatymas gaunasi.

Kitas variantas, jei reikia ko LT nera - uzsakau is UK arba Vokietijos Amazones. Irgi greiciau nueina ir pigiau kainuoja siusti.

Ir as daugiau nebesiusiu jokiu siuntinuku i LT per USPS. Siunteme rugpj.men. ir iki siol negavo mociute anukelio dovaneles. verysad.gif Paaiskejo, kad USPS darbuotojas padare klaida.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NY: 02 lapkričio 2015 - 04:06
QUOTE(MichGirl @ 2015 10 30, 21:28)
Nelegalu tik keliuose miesteliuose, kur kazkam tai neitiko... ten kur ju www yra pasiulymai tai tose vietose yra legalu.

Ačiū už atsakymą, nuraminot, galima toliau žvalgytis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(NY @ 2015 11 02, 04:09)
AJIRA: Sia savaite NIujorke prognazuoja tarp 20-22C. O kuria sav. Jus planuojate buti NY

Jau pakeliui smile.gif busiu iki penktadienio, o oras atrodo siltas, tikejausi bus vesiau 4u.gif
Atsakyti
Kiek daugiau nei už savaitės keliaujam į JAV su 1 metų vaiku. Ir to ilgojo skrydžio bijau kaip reikiant. Vaikas judrus ir "garsus". Gal kuriai teko su panašaus amžiaus vaiku skrist? Kuo užimat? Kokių žaislų vežėtės?
Atsakyti
QUOTE(katydid @ 2015 11 02, 14:18)
Kiek daugiau nei už savaitės keliaujam į JAV su 1 metų vaiku. Ir to ilgojo skrydžio bijau kaip reikiant. Vaikas judrus ir "garsus". Gal kuriai teko su panašaus amžiaus vaiku skrist? Kuo užimat? Kokių žaislų vežėtės?

multikai visagaliai, be to skrydis netrumpas, bus laiko atrpas kai jis miegos mirksiukas.gif

o toliau, Jus pati geriau zinote savo vaika blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(maksas @ 2015 11 02, 16:31)
multikai visagaliai, be to skrydis netrumpas, bus laiko atrpas kai jis miegos  mirksiukas.gif

o toliau, Jus pati geriau zinote savo vaika  blush2.gif

Va čia ir bėda, kad visi jo mėgstami žaislai liks Lietuvoj, nes per didelių gabaritų. Kamuolio taip pat negalėsim imt į lėktuvą, o tai garantuotai bent keli keleiviai gaus į galvą doh.gif
Atsakyti